כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי - מתכוננים לעונה הבאה

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 ספטמבר 2014, 00:42

גל גל כתב:מי אלו כולם?

שמעת מישהו חוץ מהם שהאמין שנגיע לפיינל פור? (ואני לא מדבר על כל המקובים המאמינים בני מאמינים שגם אם חנו׳ש ופליקס ירכיבו את הקו האחורי יאמינו)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 ספטמבר 2014, 00:45

LIAV10 כתב:

שמעת מישהו חוץ מהם שהאמין שנגיע לפיינל פור? (ואני לא מדבר על כל המקובים המאמינים בני מאמינים שגם אם חנו׳ש ופליקס ירכיבו את הקו האחורי יאמינו)

למה תמיד כשרוצים לתת דוגמא לבנייה גרועה מכניסים אותי לסגל?? :unsure
אני לא כזו גרועה... (כן, אני כן... :oops )
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 ספטמבר 2014, 00:48

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:

אם לא שמת לב אני תמיד מכניס לדוגמאות שלי משתמש אחר.
ככה אני מחלק את השנאה של כולם כלפיי שווה בשווה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 ספטמבר 2014, 00:50

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:

ראיית המשחק שלך לוקה בחסר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 09 ספטמבר 2014, 01:24

LIAV10 כתב:

חייב לציין שצחקתי בקול.

אממ אני ריאלי, יש כרגע 3 קבוצות מעל אירופה שלא ניתן לעבור בסדרה (צסק"א, ברצלונה וריאל)
כל השאר לא מפחידות אותי, אז כן, אני תמיד אאמין שיהיה אפשר לנצח אותן ולעלות לפיינל פור (שם במשחק בודד הכל יכול לקרות)
מקובי

הודעהעל ידי גל גל » 09 ספטמבר 2014, 01:29

ריאללא מפחידה אותי ריאל היא לוזרית תמידית, עם צסקא תמיד הייתה לנו בעיה ואת ברצלונה אנחנו בזמן האחרון לא פוגשים בכלל אבל השנה לדעתי הטורקיות יהיו טובות ויגיעו רחוק (אנאדולו ופנר) וחוץ מהם רק מילאנו שעל הנייר נראית טוב

מי שיהיו בהצלבה כנראה יהיו מכבי ברצלונה ריאל צסקא אולימפיאקוס פנר אנאדולו ומילאנו
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי felix_r » 09 ספטמבר 2014, 01:43

חנו'ש כתב:
LIAV10 כתב:

העיקר שאנחנו ביחד :tongue3
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 09 ספטמבר 2014, 10:27

toja27 כתב:
misha כתב:ג'ונס זכור לי כשחקן הגנה רע מתקופתו בגליל וגפני, למרות ששחקן הגנה לא רע, מאוד מוגבל התקפית. השיפור היחידי שלהם הוא דונטה לעומת דופרי - בכל השאר הם או נשארו אותו דבר או הלכו אחורה (דאנקן הוא אבדה משמעותית). סה"כ לא משהו שלא ראינו פה וקצת מוגזם הפחד של חלק מהמשתמשים.

אני חושב שאתה מבטל בקלות מדי את העובדה שהם משחקים ביחד שנה שניה. לפי דעתי זה יתבטא במהלך העונה.

אני חושב שהם יהיו פחות טובים מהקבוצה של שנה שעברה. בניגוד למה שהם טענו, הם לא בנו קבוצת יורוליג, במקסימום קבוצת יורוקאפ בינונית.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 09 ספטמבר 2014, 19:03

roy1000 כתב:
toja27 כתב:
misha כתב:ג'ונס זכור לי כשחקן הגנה רע מתקופתו בגליל וגפני, למרות ששחקן הגנה לא רע, מאוד מוגבל התקפית. השיפור היחידי שלהם הוא דונטה לעומת דופרי - בכל השאר הם או נשארו אותו דבר או הלכו אחורה (דאנקן הוא אבדה משמעותית). סה"כ לא משהו שלא ראינו פה וקצת מוגזם הפחד של חלק מהמשתמשים.

אני חושב שאתה מבטל בקלות מדי את העובדה שהם משחקים ביחד שנה שניה. לפי דעתי זה יתבטא במהלך העונה.

אני חושב שהם יהיו פחות טובים מהקבוצה של שנה שעברה. בניגוד למה שהם טענו, הם לא בנו קבוצת יורוליג, במקסימום קבוצת יורוקאפ בינונית.

קצת קשה לדבר להעריך את הקבוצה מכיוון שאנחנו עדיין לא לגמרי יודעים מה מביאים שני שחקני הפנים החדשים אז אני מתבסס על מי שאני מכיר כבר והתרשמות שיטחית בלבד של השחקנים החדשים. לדעתי הם דווקא יותר מקבוצה בינונית ביורוקאפ וגם יכולים לשחק ביורוליג אבל בספק לעבור את שלב הבתים. סה"כ לי נראה שהם היו צריכים להביא מישהו איכותי יותר כסנטר הפותח שלהם מג'ונס שעושה לי רושם כלא מספיק לסנטר הפותח. לגבי גפני דווקא יש לי הרגשה שהוא יביא תרומה יפה. לדעתי דונטה הוא שחקן שיכול להיות שחקן צמרת גם ביורוליג. וקיצ'ין הוא שחקן שאהבתי עוד מאז ימיו בראשון וגם רציתי שמכבי יביאו אותו לאחר אותה עונה. לטעמי שניהם שחקני טופ. מי שאני פחות תופס ממנו הוא ברייסי רייט שאני יודע שהוא מוערך אבל עושה לי רושם של שחקן שאי אפשר לסמוך עליו במאני טיים. אבל בהתחשב בעובדה שאני לא בטוח שהם יכלו להביא מישהו טוב יותר וגם הם רוצים ליצור המשכיות מסויימת אז מובן לגמרי למה הוא נשאר. ודבר נוסף הישראלים שלהם צריכים לתת יותר העונה אם הם רוצים להגיע רחוק במפעל האירופאי. ליאור לא היה קרוב למה שמצפים ממנו ואת הלפרין צריכים להוריד מהקטע המלאכותי משהו של מנהיג הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 09 ספטמבר 2014, 19:37

toja27 כתב:קצת קשה לדבר להעריך את הקבוצה מכיוון שאנחנו עדיין לא לגמרי יודעים מה מביאים שני שחקני הפנים החדשים אז אני מתבסס על מי שאני מכיר כבר והתרשמות שיטחית בלבד של השחקנים החדשים. לדעתי הם דווקא יותר מקבוצה בינונית ביורוקאפ וגם יכולים לשחק ביורוליג אבל בספק לעבור את שלב הבתים. סה"כ לי נראה שהם היו צריכים להביא מישהו איכותי יותר כסנטר הפותח שלהם מג'ונס שעושה לי רושם כלא מספיק לסנטר הפותח. לגבי גפני דווקא יש לי הרגשה שהוא יביא תרומה יפה. לדעתי דונטה הוא שחקן שיכול להיות שחקן צמרת גם ביורוליג. וקיצ'ין הוא שחקן שאהבתי עוד מאז ימיו בראשון וגם רציתי שמכבי יביאו אותו לאחר אותה עונה. לטעמי שניהם שחקני טופ. מי שאני פחות תופס ממנו הוא ברייסי רייט שאני יודע שהוא מוערך אבל עושה לי רושם של שחקן שאי אפשר לסמוך עליו במאני טיים. אבל בהתחשב בעובדה שאני לא בטוח שהם יכלו להביא מישהו טוב יותר וגם הם רוצים ליצור המשכיות מסויימת אז מובן לגמרי למה הוא נשאר. ודבר נוסף הישראלים שלהם צריכים לתת יותר העונה אם הם רוצים להגיע רחוק במפעל האירופאי. ליאור לא היה קרוב למה שמצפים ממנו ואת הלפרין צריכים להוריד מהקטע המלאכותי משהו של מנהיג הקבוצה.

לדעתי הם הולכים לעוד כישלון. גם בליגה וגם באירופה. ברייסי רייט הוא השחקן הכי טוב שלהם. קיצ'ן ודונטה סבירים, אבל שני שחקני הפנים שהם הביאו הם מגוכחים לחלוטין. בקושי שחקני ליגה ממוצעים. באמת שאני לא מבין מה עבר להם בראש, אבל גם לא ממש אכפת לי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 ספטמבר 2014, 20:22

roy1000 כתב:
toja27 כתב:קצת קשה לדבר להעריך את הקבוצה מכיוון שאנחנו עדיין לא לגמרי יודעים מה מביאים שני שחקני הפנים החדשים אז אני מתבסס על מי שאני מכיר כבר והתרשמות שיטחית בלבד של השחקנים החדשים. לדעתי הם דווקא יותר מקבוצה בינונית ביורוקאפ וגם יכולים לשחק ביורוליג אבל בספק לעבור את שלב הבתים. סה"כ לי נראה שהם היו צריכים להביא מישהו איכותי יותר כסנטר הפותח שלהם מג'ונס שעושה לי רושם כלא מספיק לסנטר הפותח. לגבי גפני דווקא יש לי הרגשה שהוא יביא תרומה יפה. לדעתי דונטה הוא שחקן שיכול להיות שחקן צמרת גם ביורוליג. וקיצ'ין הוא שחקן שאהבתי עוד מאז ימיו בראשון וגם רציתי שמכבי יביאו אותו לאחר אותה עונה. לטעמי שניהם שחקני טופ. מי שאני פחות תופס ממנו הוא ברייסי רייט שאני יודע שהוא מוערך אבל עושה לי רושם של שחקן שאי אפשר לסמוך עליו במאני טיים. אבל בהתחשב בעובדה שאני לא בטוח שהם יכלו להביא מישהו טוב יותר וגם הם רוצים ליצור המשכיות מסויימת אז מובן לגמרי למה הוא נשאר. ודבר נוסף הישראלים שלהם צריכים לתת יותר העונה אם הם רוצים להגיע רחוק במפעל האירופאי. ליאור לא היה קרוב למה שמצפים ממנו ואת הלפרין צריכים להוריד מהקטע המלאכותי משהו של מנהיג הקבוצה.

לדעתי הם הולכים לעוד כישלון. גם בליגה וגם באירופה. ברייסי רייט הוא השחקן הכי טוב שלהם. קיצ'ן ודונטה סבירים, אבל שני שחקני הפנים שהם הביאו הם מגוכחים לחלוטין. בקושי שחקני ליגה ממוצעים. באמת שאני לא מבין מה עבר להם בראש, אבל גם לא ממש אכפת לי.

אני מסכים לגבי טוני גפני אבל ממש לא לגבי ג'וזף ג'ונס. אולי יש לך רושם מוטעה מתקופתו בגליל, אבל מאז הוא עשה התקדמות וסיפק מספרים יפים בליגה הספרדית החזקה (10 נק' ו 5 ריב'). הוא ממש לא החתמה מגוחכת.
דרך אגב, אני בספק אם אלכס מאריץ' (שהוא נכון להיום הסנטר המוביל של מכבי) בגרסתו הנוכחית יכול לספק מספרים כאלו בליגה הספרדית. כך שאני לא הייתי מזלזל יותר מידי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 09 ספטמבר 2014, 20:25

חחחחח זה כל כך מגוחך , הצצתי בצ'ה ואיזה מצחיק ומעורר רחמים ליראות איך תרד מלפפונים מלא בהזיות על כל מיני קלארקים ביינסים ראדוליצות ואפילו קווין גארנט מסתיים בהחתמות דיי עלובות כאלה , עכשיו האוהדים האלה שהיו בטוחים שממש עכשיו הם הופכים למעצמת יורוליג חדשה משכנעים את עצמם שאלה החתמות טובות וש ' הצוות המקצועי יודע מה הוא עושה ' ושכנראה השמות המפוצצים ברחו להם ממש ברגע האחרון ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 ספטמבר 2014, 20:29

מקאדו 3 כתב:חחחחח זה כל כך מגוחך , הצצתי בצ'ה ואיזה מצחיק ומעורר רחמים ליראות איך תרד מלפפונים מלא בהזיות על כל מיני קלארקים ביינסים ראדוליצות ואפילו קווין גארנט מסתיים בהחתמות דיי עלובות כאלה , עכשיו האוהדים האלה שהיו בטוחים שממש עכשיו הם הופכים למעצמת יורוליג חדשה משכנעים את עצמם שאלה החתמות טובות וש ' הצוות המקצועי יודע מה הוא עושה ' ושכנראה השמות המפוצצים ברחו להם ממש ברגע האחרון ...

גם אנחנו היינו תמימים ככה פעם לפני שנים... ;)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 ספטמבר 2014, 20:32

אורי אלון: שואפים למקום ה-1, מצפים לאולם מלא
בעלי הפועל י-ם ל-102FM בשיתוף ONE: "רוצים אליפות אבל צריכים להיות ריאליים, החזון - להגיע ליורוליג תוך 3 שנים. התקציב גדל ב-50%, נשאף להתחזק"

http://one.co.il/Article/239059.html

כמה דברים מעניינים שאומר אלון:
- נמכרו 5000 מנויים (מתוך 5500 שהוצעו למכירה). זה בהחלט מרשים ועבר את רף הציפיות. המשמעות היא שהארנה תהיה מלאה לחלוטין (למי שלא יודע- היציעים העליוניים עדיין לא ייפתחו בשלב ראשון).
- החזון של אלון- להגיע ליורוליג תוך 3 שנים ולזכות באליפות תוך שנתיים. אני מזהה כאן הנמכת ציפיות לעומת ראיונות קודמים, יכול להיות שזה נובע מהכישלון בהחתמת שמות גדולים.
- התקציב של הפועל ירושלים גדל בלמעלה מ- 50% לעומת עונה שעברה. אם אני לא טועה זה מאוד קרוב לתקציב השחקנים של מכבי.
- אורי אלון אומר שהם ינסו לנצל הזדמנויות להחתים שחקנים חדשים במהלך העונה. ז"א, כפי שאני מנתח את הדברים- אורי אלון השאיר פתח להחתמת זר. יכול להיות שמחכים למציאה מבין פליטי ה NBA ואז הם יחתימו אותו במקום גפני/ג'ונס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 ספטמבר 2014, 20:59

שמואל1 כתב:אורי אלון: שואפים למקום ה-1, מצפים לאולם מלא
בעלי הפועל י-ם ל-102FM בשיתוף ONE: "רוצים אליפות אבל צריכים להיות ריאליים, החזון - להגיע ליורוליג תוך 3 שנים. התקציב גדל ב-50%, נשאף להתחזק"

http://one.co.il/Article/239059.html

כמה דברים מעניינים שאומר אלון:
- נמכרו 5000 מנויים (מתוך 5500 שהוצעו למכירה). זה בהחלט מרשים ועבר את רף הציפיות. המשמעות היא שהארנה תהיה מלאה לחלוטין (למי שלא יודע- היציעים העליוניים עדיין לא ייפתחו בשלב ראשון).
- החזון של אלון- להגיע ליורוליג תוך 3 שנים ולזכות באליפות תוך שנתיים. אני מזהה כאן הנמכת ציפיות לעומת ראיונות קודמים, יכול להיות שזה נובע מהכישלון בהחתמת שמות גדולים.
- התקציב של הפועל ירושלים גדל בלמעלה מ- 50% לעומת עונה שעברה. אם אני לא טועה זה מאוד קרוב לתקציב השחקנים של מכבי.
- אורי אלון אומר שהם ינסו לנצל הזדמנויות להחתים שחקנים חדשים במהלך העונה. ז"א, כפי שאני מנתח את הדברים- אורי אלון השאיר פתח להחתמת זר. יכול להיות שמחכים למציאה מבין פליטי ה NBA ואז הם יחתימו אותו במקום גפני/ג'ונס.

מסמך אנושי מרתק
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 09 ספטמבר 2014, 21:15

מרגש.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 ספטמבר 2014, 21:30

אני מתרגש לקראת עונת 15/16 של מגדל.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 ספטמבר 2014, 21:41

פרס פוליצר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 ספטמבר 2014, 21:46

הפועל ירושלים הפסידה 65-83 במשחק האימון השני הערב מול אלבא ברלין. ליאור אליהו 19 נק' ביום הולדתו, ברייסי רייט 12, דונטה סמית' 8.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 ספטמבר 2014, 22:15

שמואל1 כתב:הפועל ירושלים הפסידה 65-83 במשחק האימון השני הערב מול אלבא ברלין. ליאור אליהו 19 נק' ביום הולדתו, ברייסי רייט 12, דונטה סמית' 8.

איך לעזאזל אורי אלון לא הצליח לשריין להם מקום ביורוליג?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים