המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:לא הייתי מזלזלת ב-X
מדובר בקבוצה טובה עם סגל לא רע בכלל על הנייר...
~Box & 1~ כתב:ההופעה של לאנדסברג הערב, יחד עם זה שנהיה בלי דייויד בלו, והמיותרות המסתמנת של לינהארט, נותנת טעם לחלום שאולי הוא סוף סוף השנה יהפוך לשחקן יורוליג לגיטימי.
ולמה שזה לא יקרה בעצם?
~Box & 1~ כתב:ההופעה של לאנדסברג הערב, יחד עם זה שנהיה בלי דייויד בלו, והמיותרות המסתמנת של לינהארט, נותנת טעם לחלום שאולי הוא סוף סוף השנה יהפוך לשחקן יורוליג לגיטימי.
ולמה שזה לא יקרה בעצם?
גל גל כתב:אני כבר צופה את הבעיה הגדולה שלנו השנה, לאנדסברג נון עונה מטורפת עם ממוצע של 20 נקודות ביורוליג זו העונה האחרונה שלו בחוזה והוא הולך לחוזה מיליונים בריאל\צסקא
שמואל1 כתב:בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.
כולנו זוכרים מה דונטה עשה לדווין סמית' בגמר עונה שעברה, ודווין סמית' עוד נחשב לאחד השומרים הטובים במכבי. פניני יתקשה עם הזריזות והפיזיות של דונטה ולינהארט הוא סתם עב"מ.
misha כתב:לדעתי יהיה משחק צמוד, הרבה בגלל הרכב חסר שלנו אבל אם חלילה נפסיד יהיה קרנבל בתקשורת ובטח איזה ת'רד מלא בפניקה שדורש עריפת ראשים של שמואל פה. רק בגלל זה צריך להביס (למרות שזה תמיד מבורך, כמובן).
שמואל1 כתב:בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.
כולנו זוכרים מה דונטה עשה לדווין סמית' בגמר עונה שעברה, ודווין סמית' עוד נחשב לאחד השומרים הטובים במכבי. פניני יתקשה עם הזריזות והפיזיות של דונטה ולינהארט הוא סתם עב"מ.
Allan Turing כתב:שמואל1 כתב:בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.
תגיד, לא הגזמנו קצת? דונטה סמית, לא קנת פריד. יקלע 15, ומכבי ינצחו ב- 17.
מי יעצור את פארגו? יותם?
מי יסגור ללאנדסברג את הקליעה? ליאור?
בקיצור, מכבי +15.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים