פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

גמר גביע ווינר: מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

16 ספטמבר 2014, 20:04

כרגע לא ידועה זהות היריבה (או ירושלים או הפועל ת"א).
מה שבטוח, יהיה קשה הרבה יותר. לא משנה מי תהיה היריבה, יהיה מדובר במשחק סופר פיקנטי ויוקרתי. המשמעות היא שמפלס הלחץ יעלה.

אז קדימה, בואו נסתער על התואר הנכסף!
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 16 ספטמבר 2014, 22:39, נערך פעם אחת בסך הכל.

Re: גמר גביע ווינר- מכבי נגד X, חמישי, 20:45, ספורט 5

16 ספטמבר 2014, 20:05

לא הייתי מזלזלת ב-X
מדובר בקבוצה טובה עם סגל לא רע בכלל על הנייר...

16 ספטמבר 2014, 20:08

חנו'ש כתב:לא הייתי מזלזלת ב-X
מדובר בקבוצה טובה עם סגל לא רע בכלל על הנייר...

XMAN עדיין משחק שם ?

16 ספטמבר 2014, 20:29

ההופעה של לאנדסברג הערב, יחד עם זה שנהיה בלי דייויד בלו, והמיותרות המסתמנת של לינהארט, נותנת טעם לחלום שאולי הוא סוף סוף השנה יהפוך לשחקן יורוליג לגיטימי.
ולמה שזה לא יקרה בעצם?

16 ספטמבר 2014, 20:38

~Box & 1~ כתב:ההופעה של לאנדסברג הערב, יחד עם זה שנהיה בלי דייויד בלו, והמיותרות המסתמנת של לינהארט, נותנת טעם לחלום שאולי הוא סוף סוף השנה יהפוך לשחקן יורוליג לגיטימי.
ולמה שזה לא יקרה בעצם?

ההופעה של לנדסברג הייתה מרשימה אבל עדיין לא אומרת כלום על אירופה.
הוא צריך להציג יכולת טובה גם באירופה, ולאורך זמן. רק אז הוא יהיה שחקן יורוליג לגיטימי. אה, והוא חייב לשפר דרסטית את ההגנה.

16 ספטמבר 2014, 20:38

~Box & 1~ כתב:ההופעה של לאנדסברג הערב, יחד עם זה שנהיה בלי דייויד בלו, והמיותרות המסתמנת של לינהארט, נותנת טעם לחלום שאולי הוא סוף סוף השנה יהפוך לשחקן יורוליג לגיטימי.
ולמה שזה לא יקרה בעצם?

איך לאנדסברג קשור לדיוויד בלו ?

אלא אם כן סמית יעבור לעמדה 4 ולאנדסברג יכנס לעמדה 3 .

בכל מקרה הוא יכול לקבל הרבה יותר דקות כמחליף ראשון של היינס , הכול תלוי ברמת השיפור בהגנה שלו .

16 ספטמבר 2014, 20:44

אני כבר צופה את הבעיה הגדולה שלנו השנה, לאנדסברג נון עונה מטורפת עם ממוצע של 20 נקודות ביורוליג זו העונה האחרונה שלו בחוזה והוא הולך לחוזה מיליונים בריאל\צסקא

16 ספטמבר 2014, 22:33

X = מגדל. לדרוס סתם לכיף.

16 ספטמבר 2014, 22:40

גל גל כתב:אני כבר צופה את הבעיה הגדולה שלנו השנה, לאנדסברג נון עונה מטורפת עם ממוצע של 20 נקודות ביורוליג זו העונה האחרונה שלו בחוזה והוא הולך לחוזה מיליונים בריאל\צסקא

לדעתיהיו צריכים להאריך לו את החוזה כבר הקיץ
אם ימשיכו לתת לו הזדמנויות הוא יהיה סקורר גדול גם ביורוליג

Re: גמר גביע ווינר- מכבי נגד ירושלים, חמישי, 20:45, ספורט 5

16 ספטמבר 2014, 22:41

אז כצפוי, קיבלנו את הסופר קלאסיקו של הכדורסל הישראלי בגמר גביע ווינר.
תגידו מה שתגידו על החשיבות של הגביע הזה, ברור לכולם שמדובר במשחק יוקרתי ופיקנטי. תהיה אווירה חמה, היכל מלא ושתי קבוצות שרוצות לנצח יותר מכל.

מבחן רציני ראשון למכבי, יהיה מעניין.

16 ספטמבר 2014, 22:41

גביע הטוטו של הכדורסל :whistle

16 ספטמבר 2014, 22:43

אני כבר מעדיפה את X...

16 ספטמבר 2014, 23:07

http://sports.walla.co.il/?w=//2785908

16 ספטמבר 2014, 23:17

לדעתי יהיה משחק צמוד, הרבה בגלל הרכב חסר שלנו אבל אם חלילה נפסיד יהיה קרנבל בתקשורת ובטח איזה ת'רד מלא בפניקה שדורש עריפת ראשים של שמואל פה. רק בגלל זה צריך להביס (למרות שזה תמיד מבורך, כמובן :) ).

16 ספטמבר 2014, 23:58

בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.
כולנו זוכרים מה דונטה עשה לדווין סמית' בגמר עונה שעברה, ודווין סמית' עוד נחשב לאחד השומרים הטובים במכבי. פניני יתקשה עם הזריזות והפיזיות של דונטה ולינהארט הוא סתם עב"מ.

17 ספטמבר 2014, 03:39

שמואל1 כתב:בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.
כולנו זוכרים מה דונטה עשה לדווין סמית' בגמר עונה שעברה, ודווין סמית' עוד נחשב לאחד השומרים הטובים במכבי. פניני יתקשה עם הזריזות והפיזיות של דונטה ולינהארט הוא סתם עב"מ.

לא לעלות!
דונטה יקרע אותנו אז עדיף לא להתבזות...

יש לי משפט אחד להגיד לך:
We are MACCABI!

17 ספטמבר 2014, 04:49

misha כתב:לדעתי יהיה משחק צמוד, הרבה בגלל הרכב חסר שלנו אבל אם חלילה נפסיד יהיה קרנבל בתקשורת ובטח איזה ת'רד מלא בפניקה שדורש עריפת ראשים של שמואל פה. רק בגלל זה צריך להביס (למרות שזה תמיד מבורך, כמובן :) ).

בוא ניקח קצת דברים בפרופורציות. מכבי משחקת עם בקושי חצי קבוצה ולמעשה בלי קו קדמי בכלל.
שום תוצאה לא תהיה ביג דיל במקרה הזה, אבל להביס את מגדל בהרכב תלאים יהיה מאוד נחמד וישתיק אותם לתקופה ארוכה.

שני המשחקים הראשונים שמכבי שיחקה היו שכונתיים לחלוטין. נראה לי שבמשחק הזה יהיה קצת יותר סדר ומאמץ. סילבן צריל להמשיך ב- god mode שלו.
מעניין מה יעשו הגנתית במכבי כי ברור שסילבן לא יכול לשמור על דונטה וגם פניני על אליהו זה לא להיט.

17 ספטמבר 2014, 08:52

שמואל1 כתב:בשעות האחרונות חשבתי על המצ'אפים מול ירושלים לקראת הגמר, ואיך נאמר? HOUSTON WE HAVE A PROBLEM. אני לא רואה אף אחד במכבי שמסוגל לשמור את דונטה סמית'.

תגיד, לא הגזמנו קצת? דונטה סמית, לא קנת פריד. יקלע 15, ומכבי ינצחו ב- 17.
מי יעצור את פארגו? יותם?
מי יסגור ללאנדסברג את הקליעה? ליאור?

בקיצור, מכבי +15.

17 ספטמבר 2014, 09:14

יהיה נחמד לנצח אותם בארינה. ועוד בלי 3 שחקני חמשייה.

17 ספטמבר 2014, 09:29

Allan Turing כתב:

תגיד, לא הגזמנו קצת? דונטה סמית, לא קנת פריד. יקלע 15, ומכבי ינצחו ב- 17.
מי יעצור את פארגו? יותם?
מי יסגור ללאנדסברג את הקליעה? ליאור?

בקיצור, מכבי +15.

פארגו - קיצ'ן
היינס - הלפרין
לנדסברג - דונטה
פניני - אליהו
טיוס - ג'ונס

הייתרון הגדול של מכבי הוא דווקא היינס ולא פארגו.
פרסם תגובה