12 ספטמבר 2011, 14:36
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא חייב לעבוד תחת מאמנים שמבינים כדורסל ומבינים איך לשפר שחקנים..
זה יכול להיות גם יקנעם..אבל אם יש שם מאמן שמבין כדורסל הוא יהפוך אותו לשחקן יותר טוב..
אני הייתי הולכת על הקבוצה הסרבית ההיא שיש לנו איתה איזה הסכם (שכחתי את שמה...).
הכי טוב לתת לסרבים לטפח לנו את הפרוספקטים העתידיים.
12 ספטמבר 2011, 14:36
12 ספטמבר 2011, 14:40
yarinsaky כתב:חוץ מזה, מה הקטע עם גארדים אירופאיים ?
מכבי באופן מסורתי מצליחה בעיקר עם אמריקאיים כי את הפרוספקטים האירופאיים הטובים באמת קבוצות אחרות לוקחות. כשמכבי הייתה עם תקציב גבוה בתחילת שנות ה 2000 היא יכלה לקחת את הטובים ביותר, במקרה זה ניקולה.
על כל גארד אירופאי עם פרוספקט סביר יש 20 אמריקאיים מהמכללות שיהיו טובים יותר. זה ממש לא מעניין, אולי יותר בקטע של גבוהים, שם באמת יש חומר טוב באירופה שאפשר לעבוד איתו.
12 ספטמבר 2011, 14:43
12 ספטמבר 2011, 14:44
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא חייב לעבוד תחת מאמנים שמבינים כדורסל ומבינים איך לשפר שחקנים..
זה יכול להיות גם יקנעם..אבל אם יש שם מאמן שמבין כדורסל הוא יהפוך אותו לשחקן יותר טוב..
אני הייתי הולכת על הקבוצה הסרבית ההיא שיש לנו איתה איזה הסכם (שכחתי את שמה...).
הכי טוב לתת לסרבים לטפח לנו את הפרוספקטים העתידיים.
המופארם?
עם כל הכבוד להמופארם..הם לא FMP או זאגרב..
הם מועדון נחמד מאוד אבל לא אחד שידוע בפיתוח שחקנים ו\או כמועדון שגורם לקפיצת מדרגה..
טומיץ' היה במה שנקרא POWERHOUSE וגם עד שהוא עבר למדריד הוא לא הצליח לממש את הפוטנציאל שלו..כי יש גבול למה שהמועדונים האלה יכולים לעשות..
לפי דעתי פרטיזן דווקא זה מועדון מושלם לזה..אבל אני לא חושבת שזה מה שיקרה..
12 ספטמבר 2011, 14:46
yarinsaky כתב:לא ראיתי אותו, אני מודה. התמה שלי כללית יותר ולא נוגעת לשחקן ספציפי.
מה , לא חתם כאן שחקן מכללות , פרוספקט עצבני בשם ג'ף פוט ל 5 שנים , שאנחנו משלמים עליו עד היום ? אני מקווה שלסלובקי הזה ישלמו קצת פחות.
12 ספטמבר 2011, 14:47
yarinsaky כתב:אז מה אם מחתימים ל 5 שנים ?
באה בסוף איזו קבוצה עשירה וקונה אותו יחד עם החוזה שלו. אותי פרוספקטים צעירים ממש לא מעניינים, במילא רובם לא הופכים בסופו של דבר לשחקנים ברמה שמכבי צריכה, אלא אם כן מדובר על פרוספקטים כמו ניקולה שלכולם היה ברור שמדובר בתותח על.
אני מצפה שמכבי תדע לשמור על השחקנים שלה ולא תמכור אותם בשביל חצי מיליון דולר בשוק החופשי.
12 ספטמבר 2011, 14:50
jol9 כתב:ד"א רק לי היה מוזר וקצת עצוב לקרוא ששחקן חשוב כמו ריצ' מתחנן להישאר בקבוצה? לא הייתי רוצה שמכבי תהפוך להיות כמו קבות NBA, שהשחקנים בה שהם לא הפרנצ'ייז פליירס, הם בעצם
חסרי משמעו ומשמשים ככלי משחק.
הוא בחור טוב ושחקן טוב ואם באמת אין הכרח תקציבי לשחרר אותו, אז אולי גם לא צריך, בטח אם הוא כ"כ רוצה להישאר.
12 ספטמבר 2011, 14:51
Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:לא ראיתי אותו, אני מודה. התמה שלי כללית יותר ולא נוגעת לשחקן ספציפי.
מה , לא חתם כאן שחקן מכללות , פרוספקט עצבני בשם ג'ף פוט ל 5 שנים , שאנחנו משלמים עליו עד היום ? אני מקווה שלסלובקי הזה ישלמו קצת פחות.
פוט חתם ל-3 שנים..לא 5..
מה גם שפוט היה שחקן שבכלל לא אמור היה להמשיך לכדורסל מקצועני..
12 ספטמבר 2011, 15:02
yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:yarinsaky כתב:לא ראיתי אותו, אני מודה. התמה שלי כללית יותר ולא נוגעת לשחקן ספציפי.
פוט חתם ל-3 שנים..לא 5..
מה גם שפוט היה שחקן שבכלל לא אמור היה להמשיך לכדורסל מקצועני..
את בטוחה ? תבדקי עם גרינוולד.
הוא דיבר על 5 שנים ואפילו הציג את החוזה שלו. תבדקי את המקורות שלך.
אז הסיפא שלך אומרת הכול. מדוע שאני אסמוך על מכבי עכשיו אם פישלה כל כך בגדול עם פוט ?
12 ספטמבר 2011, 15:18
12 ספטמבר 2011, 15:26
שחף כתב:נראה לי שזה פוט 2 מבלי להכיר אותו בכלל. מחלקת הסקאוטינג של מכבי מעולם לא הוכיחה את עצמה כמשהו רציני, וממוצעים של שחקן באליפות אירופה דרג ב' לעתודות ממש לא עושים עליי רושם. חוץ מזה, מתי יצא שחקן רציני מסלובקיה לאחרונה?
12 ספטמבר 2011, 15:27
שחף כתב:נראה לי שזה פוט 2 מבלי להכיר אותו בכלל. מחלקת הסקאוטינג של מכבי מעולם לא הוכיחה את עצמה כמשהו רציני, וממוצעים של שחקן באליפות אירופה דרג ב' לעתודות ממש לא עושים עליי רושם. חוץ מזה, מתי יצא שחקן רציני מסלובקיה לאחרונה?
12 ספטמבר 2011, 15:31
12 ספטמבר 2011, 15:34
12 ספטמבר 2011, 15:36
where is the love? כתב:לגבי ריצרד גרוזנר הוא בהחלט נראה כמו פוטנציאל גדול.
זה שהליגה בסלובקיה חלשה זה לא אומר שהוא חלש גם, יכול להיות שהוא פוטנציאל גדול.
העניין הוא שמכבי רוצה להשאיל אותו לשנה, אז זה עדיין לא פותר את בניית הגארד.
מי יודע, אולי זה פרסום שנועד להזיז את העניין מנושא הרכז שאמור לחתום.
לא אמרו שהערב ההכרעה עם קאחה לבוראל?
12 ספטמבר 2011, 15:36
12 ספטמבר 2011, 15:37
Holiday_Armadillo כתב:where is the love? כתב:לגבי ריצרד גרוזנר הוא בהחלט נראה כמו פוטנציאל גדול.
אין קשר בין מחט לתחת..באמת שלא..
ההחלטה עם הנדריקס יכולה לקחת אפילו עד מחר ואולי מעבר לזה..אי אפשר לדעת..
כל העיתונאים בספרד,כולל אנשים שמקושרים לקאחה בטוחים במליון אחוז שהוא יהיה שם..
מכבי עדיין חושבים על זה..
בעיקר כי הוא אמור להיות מושאל בשביל שיגיע גארד חדש..אבל כל עוד אין גארד אתה נשאר בלי גארד ובלי הנדריקס..קירח מכאן ומכאן..
12 ספטמבר 2011, 15:39
חביב אורנג'ד כתב:אני לא באמת מאמין שהנדריקס ביקש להשאר, ואני משוכנע מעל כל צל של ספק שהמצב לא הגיע לכך שהוא הצטרך להתחנן.
אגב, פינוי תקציב זה דבר שכבר קרה במכבי בעבר. בקיץ של 2002 הנהלת הקבוצה ביקשה מהשחקנים לקצץ אחוז מסוים משכרם על-מנת לפנות כסף עבור נייט האפמן.
אולי במקום לשחרר את ריצ' הם יעשו דבר כזה שוב?
12 ספטמבר 2011, 15:39
where is the love? כתב:Holiday_Armadillo כתב:where is the love? כתב:לגבי ריצרד גרוזנר הוא בהחלט נראה כמו פוטנציאל גדול.
אין קשר בין מחט לתחת..באמת שלא..
ההחלטה עם הנדריקס יכולה לקחת אפילו עד מחר ואולי מעבר לזה..אי אפשר לדעת..
כל העיתונאים בספרד,כולל אנשים שמקושרים לקאחה בטוחים במליון אחוז שהוא יהיה שם..
מכבי עדיין חושבים על זה..
בעיקר כי הוא אמור להיות מושאל בשביל שיגיע גארד חדש..אבל כל עוד אין גארד אתה נשאר בלי גארד ובלי הנדריקס..קירח מכאן ומכאן..
אז איפה השחקן?