יש סיכוי לא רע שעוד חודש וחצי גודס לא פה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

יש סיכוי לא רע שעוד חודש וחצי גודס לא פה

הודעהעל ידי שחף » 28 ספטמבר 2014, 19:50

אחרי שנקבל פעמיים בראש מקליבלנד(לברון ירצה לתת הצגה בערב הראשון שלו אני מניח) וברוקלין, יש סיכוי לא רע שבלי ת'יוס אנחנו גם נפסיד משחק או שניים בליגה ונחטוף ביג טיים במוסקבה.
יש מצב שלג'וניורים זה יהיה יותר מידי.
לרשימת המועמדים להדחה מצטרף הערב גם רנדל, עם אינטילגנציית משחק של כפכף הולנדי.
באופן כללי אף אחד בקבוצה כרגע לא פוגע חוץ מפארגו ואין שום דבר שדומה לתרגיל או למשחק פנים בהתקפה של מכבי. גם הביטחון העצמי לא ממש יהיה בשמיים אחרי שני משחקים מול קבוצות NBA.
שחף

Re: יש סיכוי לא רע שעוד חודש וחצי גודס לא פה

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 ספטמבר 2014, 19:52

צריך לקרות משהו מאוד קיצוני בשביל שיפטרו את גודס. על סף הקטסטרופלי.
סופו יחזור, סמית' יחזור לכושר והדברים יהיו קצת אחרים.

מה שכן, מטריף אותי הטיול לארצות הברית עכשיו. כל כך מיותר.

ואם כבר מיותר-לינהארט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 28 ספטמבר 2014, 19:55

MTA2311 כתב:צריך לקרות משהו מאוד קיצוני בשביל שיפטרו את גודס. על סף הקטסטרופלי.

ואם כבר מיותר-לינהארט.

אז זהו שלא. גודס לא יושב על חוזה של מיליון דולר לעונה כמו בלאט בשנה שעברה. אפי בזמנו פוטר אחרי הפסד במלחה. לא איזה משהו יוצא דופן, חוץ מ..שורה של משחקי אימון מביכים.
אני חושב שהנעליים של בלאט גדולות עליו. משחק ההתקפה של מכבי נראה פשוט מביך לחלוטין. ושתיים משלוש ההחתמות שהוא עשה(לינהארט ורנדל) נראות כמו באסטים גדולים. להיינס אני לא מתייחס כרגע.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 ספטמבר 2014, 19:57

שחף כתב:
MTA2311 כתב:צריך לקרות משהו מאוד קיצוני בשביל שיפטרו את גודס. על סף הקטסטרופלי.

ואם כבר מיותר-לינהארט.

אז זהו שלא. גודס לא יושב על חוזה של מיליון דולר לעונה כמו בלאט בשנה שעברה. אפי בזמנו פוטר אחרי הפסד במלחה. לא איזה משהו יוצא דופן, חוץ מ..שורה של משחקי אימון מביכים.
אני חושב שהנעליים של בלאט גדולות עליו. משחק ההתקפה של מכבי נראה פשוט מביך לחלוטין. ושתיים משלוש ההחתמות שהוא עשה(לינהארט ורנדל) נראות כמו באסטים גדולים. להיינס אני לא מתייחס כרגע.

גודס הוא הבייבי של פדרמן. טיפחו אותו כבר 4 שנים בשביל הרגע הזה. לא יילך כל כך מהר.

רנדל סבבה, אתה קצת מגזים איתו לדעתי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 28 ספטמבר 2014, 19:57

יש גם סיכוי לא רע שעוד חודש וחצי הת'רד הזה יהיה מיותר לחלוטין..
ראבאק אנחנו נראים רע כרגע זה נכון, אבל אלו עדיין משחקי טרום עונה נרצה או לא.. כבר פיטרתם את גודס?
חכו לתחילת העונה לפחות..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי rc4991 » 28 ספטמבר 2014, 19:59

מוקדם להתחיל לדבר על זה
נגיד וזה כן קורה את מי הייתם מביאים? קציקאריס פנוי עדיין?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 28 ספטמבר 2014, 20:01

רנדל לא שחקן יורוליג. אין לו גוף לשמור על שחקנים מאסיביים. אין לו קליעה. אין לו התקפה בכלל. החתמה אומללה וטיפשית שתרדוף אותנו השנה, כי מספרי 4 נורמליים קשה למצוא במהלך השנה. זה השחקן שאמור להחליף את השחקן השני או השלישי הכי חשוב בקבוצה בשנה שעברה?
שחף

הודעהעל ידי Roni1 » 28 ספטמבר 2014, 20:02

לינהארט באמת מיותר

גודס יפוטר אם הוא יפסיד (או יהיה בדרך להפסיד) את אחד מהתארים החשובים באמת ולא טורניר קדם עונה.
Roni1

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 ספטמבר 2014, 20:03

אני חושב שאפשר לומר באופן רשמי - מכבי במשבר.
זה פשוט נראה רע. מתחילת ההכנה זה נראה ומריח רע.
זאת פשוט לא מכבי- הפסדנו 2 תארים בשבוע. מתי אי פעם היה דבר כזה?

מכבי לא נראית כמו קבוצה, אלא אסופה של שחקנים לא קשורים אחד לשני. אין שום חיבור, שום דרך.
המצב של מכבי קטסטרופה.
יש כאן שילוב של שני דברים- סגל בינוני ומלא בבעיות (שעל כולן ידענו עוד במהלך הקיץ), ומאמן שהמעמד והתפקיד גדולים עליו.

נתחיל במאמן- השחקנים לא שמים על גיא גודס ולא מקשיבים לו. אין משמעת בקבוצה, לא בהגנה ולא בהתקפה. גודס לא כריזמטי ולא מספיק דורש מהשחקנים שלו. איפה הסטנדרט הגבוה שבלאט הציב?
השחקנים פשוט מלווים במבטים את שחקני היריבה. פארגו מסתכל על הרכז השלישי בארגנטינה חותך את ההגנה וחודר לבצע כמו כלום. טיוס נותן לאיזה קפיץ ברזילאי לחגוג עליו כאילו הוא מינימום שאקיל אוניל. למה גיא לא זורק אותם לספסל?! תפסיק לפחד מהשחקנים, הגיע הזמן לחנך אותם לפני שיהיה מאוחר מידי. זה פשוט לא יתכן!
מה עם תרגילים בהתקפה? למה אנחנו רואים רק מבצעים אישיים של פארגו נגד כל העולם?

נעבור לשחקנים- היחיד שמתפקד בקבוצה נכון לעכשיו הוא ג'רמי פארגו. הוא נתן משחק גדול, וגם במשחקים הקודמים הוא הפגין יכולת טובה. הבעיה שהוא לבד ולכן הוא צריך גם להכריח על עצמו דברים, פשוט כי אין מישהו אחר במקומו.
מרקיז היינס שחקן נחמד לקבוצות כמו סיינה, אבל ממש לא למכבי. הוא לא עושה שום דבר ברמה מספיק גבוהה, ונראה כמו כדורסלן רחוב ממוצע. שום אינטליגנציית משחק.
בראיין רנדל נותן הגנה לפרקים, אבל מסתבך בעבירות על ימין ועל שמאל. מילא היה עושה עבירות טובות- כמעט כל העבירות של רנדל הן זולות וטיפשיות. אתם אומרים שהוא שחקן הגנה אדיר- לדעת לעשות עבירות זה חלק מהעניין. מבחינתי הוא שחקן הגנה בינוני, עד שהוא לא ישפר את עניין העבירות (וקשה לי להאמין שזה יקרה בגיל 30). בהתקפה אין מה לדבר- מדובר בנגר מדופלם ברמה של יניב גרין. עדיף שהכדור לא יהיה אצלו.
אלכס מאריץ' הוא עדיין בגדר גוייה מהלכת. הגיע הזמן לשים סוף לבדיחה הזאת ולשלוח אותו הביתה.
יוגב אוחיון- מביך, הגנתית והתקפית. אני אף פעם לא החזקתי מיוגב, אבל מה עם קצת השקעה?
סילבן לנדסברג- חשבתי שאולי סוף סוף יעשה את הקפיצה, אבל מסתבר שלא. סילבן פשוט לא שייך לרמות הגבוהות. בליגה הישראלית מידי פעם הוא יכול לתת הופעות מרשימות, אבל כשהמשחק הופך להיות אינטנסיבי הוא פשוט לא פאקטור. סילבן איטי, לא שומר ולא קולע ברמה מספיקה. גודס טועה שהוא בונה עליו כל כך.
נייט לינהארט- אחת ההחתמות ההזויות של מכבי בכל הזמנים. ומה שעצוב- כולנו ידענו את זה.
ג'ייק כהן- מי החכם שחשב שאפשר להביא אותו למכבי, בטח אחרי היכולת העלובה שהציג בראשל"צ? כמה שפחות דקות יותר טוב. עדיף את בן אלטיט.

מכבי חייבת להתחזק ויפה שעה אחת קודם.
חייבים להביא באופן דחוף שני שחקנים- סנטר איכותי במקום מאריץ' (ארזם לורבק?) ושחקן בעמדה 4 שיכול לתת הגנה טובה וקליעה מחוץ לקשת במקום מאריץ' (מייקל ג'לאבל?).
זה צריך לקרות כמה שיותר מהר. אנחנו עוד שבועיים פותחים את עונת היורוליג וכרגע מכבי לא מסוגלת לנצח גם קבוצות יורוליג חלשות.

כרגע אני לא חושב שצריך לפטר את גודס. הוא סובל מסגל בעייתי מאוד (אם כי יש לו אשמה גדולה, הוא בנה את הסגל), אבל אני חושב שצריך לתת לו עוד קצת קרדיט.
מה שבטוח- גיא גודס חייב להתעורר וכמה שיותר מהר. הוא חייב לדרוש מהשחקנים ולא להתבייש לזרוק כוכבים לספסל. מי אם לא פיני יודע.
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 28 ספטמבר 2014, 20:07, נערך 3 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי צ'שר » 28 ספטמבר 2014, 20:05

לא מסכים אתכם בכלל.

רנדל אחד השחקנים היחידים שנראים טוב בקבוצה כרגע, והוא שחקן שכמעט אף מתקיף לא יכול לקלוע עליו עם הפנים לסל. בהתקפה הוא יעיל מספיק... אין ספק שהוא לא סטאר, אבל הוא נכס לקבוצה והוא שחקן מעולה לדעתי. הוא ההחתמה השנייה הכי טובה שלנו העונה...

לינהארט זה לא ברור לי. אני לא שופט אף אחד בטווח ככ קצר על היכולת, אני באמת לא מכיר את השחקן, אבל זה נראה כאילו גם הצוות המצקועי לא סופר אותו. את מה שהוא נותן שזה גוף וקצת קליעה היה אפשר להביא מהרבה מאוד ישראלים...
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי התנין » 28 ספטמבר 2014, 20:10

מאוד מאוד ''מפתיע'' חוסר הרלוונטיות של לינהארט. מי כבר יכל להעלות בדעתו ששחקן בן 28 שקולע 8 נקודות למשחק בקבוצה חלשה באיטליה, יהיה כ"כ סתמי? :o
ההחתמה הכי מוזרה לדעתי בעשור האחרון.
התנין

הודעהעל ידי גל גל » 28 ספטמבר 2014, 20:12

נשבע שהייתי בטוח ששמואל פתח תאשכול
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 ספטמבר 2014, 20:14

אני חושב שההכנה הזאת רק בין היתר צריכה לסתום לכמה פרשנים מתוסכלים את הפה בכל מה שנוגע לשחקן כמו סופו , מכבי בלעדיו היא סתם עוד קבוצה ואיתו היא קבוצה ברמה אחרת וזה בכל העונות האחרונות גם כשהשחקנים סביבו היתחלפו , אוי כמה שהוא חסר וכמה חסר אחריות .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי צ'שר » 28 ספטמבר 2014, 20:18

מקאדו 3 כתב:אני חושב שההכנה הזאת רק בין היתר צריכה לסתום לכמה פרשנים מתוסכלים את הפה בכל מה שנוגע לשחקן כמו סופו , מכבי בלעדיו היא סתם עוד קבוצה ואיתו היא קבוצה ברמה אחרת וזה בכל העונות האחרונות גם כשהשחקנים סביבו היתחלפו , אוי כמה שהוא חסר וכמה חסר אחריות .

מסכים לחלוטין!
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי felix_r » 28 ספטמבר 2014, 20:20

רנדל שומר נהדר, וגם יש לו כניסה לא רעה בכלל לסל. הבעיה היא שאין לו קליעה, וגם לסנטרים שלנו אין קליעה בכלל, ואז יוצא ששניהם תקועים בצבע. מה גם שהרכזים החדשים של מכבי לא בדיוק מפעילים את הגבוהים.

רנדל יכל להיות נהדר ליד ד'אור פישר, שקולע בעיקר מבחוץ. חבל שמכבי התעקבה עם המו"מ (כרגיל, יש לומר) ואז באה קאזאן ונתנה הצעה כפולה, שמכבי כבר לא יכלה לשבור
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי התנין » 28 ספטמבר 2014, 20:20

מקאדו 3 כתב:אני חושב שההכנה הזאת רק בין היתר צריכה לסתום לכמה פרשנים מתוסכלים את הפה בכל מה שנוגע לשחקן כמו סופו , מכבי בלעדיו היא סתם עוד קבוצה ואיתו היא קבוצה ברמה אחרת וזה בכל העונות האחרונות גם כשהשחקנים סביבו היתחלפו , אוי כמה שהוא חסר וכמה חסר אחריות .

זו לא חכמה גדולה להוציא את סופו מהסגל, להרכיב במקומו כלום ושום דבר, ואז להגיד: ''הנה, תראו כמה סופו חשוב לקבוצה''. זה בדיוק המצב כיום.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 ספטמבר 2014, 20:25

felix_r כתב:רנדל שומר נהדר, וגם יש לו כניסה לא רעה בכלל לסל. הבעיה היא שאין לו קליעה, וגם לסנטרים שלנו אין קליעה בכלל, ואז יוצא ששניהם תקועים בצבע. מה גם שהרכזים החדשים של מכבי לא בדיוק מפעילים את הגבוהים.

רנדל יכל להיות נהדר ליד ד'אור פישר, שקולע בעיקר מבחוץ. חבל שמכבי התעקבה עם המו"מ (כרגיל, יש לומר) ואז באה קאזאן ונתנה הצעה כפולה, שמכבי כבר לא יכלה לשבור

רנדל לא שומר נהדר כל עוד הוא עושה עבירות כל כך טיפשיות. זה חלק המהות של שחקן הגנה טוב.
טרנס מוריס למשל- היה שחקן הגנה אדיר לדעתי. הוא ידע לעשות עבירות חכמות, וכמעט אף פעם לא הסתבך בעבירות. לא הייתה לו בעיה לשחק 40 דקות במשחק, ועדיין לשמור ברמה הגבוהה ביותר (היו לו משחקים בעונת שרף שהוא לא ירד מהפרקט).

חוץ מזה- רנדל עדיין לא שמר על שחקני יורוליג. אז אני מציע לצנן את ההתלהבות. כרגע רנדל לא נראה טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 ספטמבר 2014, 20:29

התנין כתב:

זו לא חכמה גדולה להוציא את סופו מהסגל, להרכיב במקומו כלום ושום דבר, ואז להגיד: ''הנה, תראו כמה סופו חשוב לקבוצה''. זה בדיוק המצב כיום.

אם לא הבנת אז סופו הוא סנטר ברמה הכי גבוהה במשכורת הכי נמוכה , תוסיף לזה את העובדה שהוא ללא ספק שחקן הפנים הכי דומיננטי כשהוא על המגרש ותבין כמה מכבי תלויה בשחקן הזה וכמה הוא פה דיי במזל ובגלל חוסר האחריות שלו לאורך כל הקרירה .

וכן זה לא חכמה להרכיב במקומו כלום ושום דבר ולהגיד כמה הוא חשוב , רק שבמכבי של השנים האחרונות אם לא סופו תקבל מקסימום כלום ושום דבר משודרג .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 ספטמבר 2014, 20:31

רנדל עושה הרבה דברים טוב ואני רציני , הבעיה שמה שהוא עושה הכי טוב זה עבירות ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי felix_r » 28 ספטמבר 2014, 20:38

שמואל1 כתב:
felix_r כתב:רנדל שומר נהדר, וגם יש לו כניסה לא רעה בכלל לסל. הבעיה היא שאין לו קליעה, וגם לסנטרים שלנו אין קליעה בכלל, ואז יוצא ששניהם תקועים בצבע. מה גם שהרכזים החדשים של מכבי לא בדיוק מפעילים את הגבוהים.

רנדל לא שומר נהדר כל עוד הוא עושה עבירות כל כך טיפשיות. זה חלק המהות של שחקן הגנה טוב.
טרנס מוריס למשל- היה שחקן הגנה אדיר לדעתי. הוא ידע לעשות עבירות חכמות, וכמעט אף פעם לא הסתבך בעבירות. לא הייתה לו בעיה לשחק 40 דקות במשחק, ועדיין לשמור ברמה הגבוהה ביותר (היו לו משחקים בעונת שרף שהוא לא ירד מהפרקט).

חוץ מזה- רנדל עדיין לא שמר על שחקני יורוליג. אז אני מציע לצנן את ההתלהבות. כרגע רנדל לא נראה טוב.

רנדל שומר נהדר, וזאת עובדה. זה שהוא עושה לפעמים עבירות של התלהבות מיותרת, לא שולל ממנו את היכולת הגבוהה בהגנה.

לא שמר עדיין על שחקני יורוליג? באמת? אני אזכיר לך, שבניגוד לקבוצה שלך - הפועל ירושלים - מכבי היא קבוצת יורוליג, ורנדל הראה את יכולתו הגבוהה מול שחקני מכבי יותר מעונה אחת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים