המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:צריך לקרות משהו מאוד קיצוני בשביל שיפטרו את גודס. על סף הקטסטרופלי.
סופו יחזור, סמית' יחזור לכושר והדברים יהיו קצת אחרים.
מה שכן, מטריף אותי הטיול לארצות הברית עכשיו. כל כך מיותר.
ואם כבר מיותר-לינהארט.
שחף כתב:MTA2311 כתב:צריך לקרות משהו מאוד קיצוני בשביל שיפטרו את גודס. על סף הקטסטרופלי.
סופו יחזור, סמית' יחזור לכושר והדברים יהיו קצת אחרים.
מה שכן, מטריף אותי הטיול לארצות הברית עכשיו. כל כך מיותר.
ואם כבר מיותר-לינהארט.
אז זהו שלא. גודס לא יושב על חוזה של מיליון דולר לעונה כמו בלאט בשנה שעברה. אפי בזמנו פוטר אחרי הפסד במלחה. לא איזה משהו יוצא דופן, חוץ מ..שורה של משחקי אימון מביכים.
אני חושב שהנעליים של בלאט גדולות עליו. משחק ההתקפה של מכבי נראה פשוט מביך לחלוטין. ושתיים משלוש ההחתמות שהוא עשה(לינהארט ורנדל) נראות כמו באסטים גדולים. להיינס אני לא מתייחס כרגע.
מקאדו 3 כתב:אני חושב שההכנה הזאת רק בין היתר צריכה לסתום לכמה פרשנים מתוסכלים את הפה בכל מה שנוגע לשחקן כמו סופו , מכבי בלעדיו היא סתם עוד קבוצה ואיתו היא קבוצה ברמה אחרת וזה בכל העונות האחרונות גם כשהשחקנים סביבו היתחלפו , אוי כמה שהוא חסר וכמה חסר אחריות .
מקאדו 3 כתב:אני חושב שההכנה הזאת רק בין היתר צריכה לסתום לכמה פרשנים מתוסכלים את הפה בכל מה שנוגע לשחקן כמו סופו , מכבי בלעדיו היא סתם עוד קבוצה ואיתו היא קבוצה ברמה אחרת וזה בכל העונות האחרונות גם כשהשחקנים סביבו היתחלפו , אוי כמה שהוא חסר וכמה חסר אחריות .
felix_r כתב:רנדל שומר נהדר, וגם יש לו כניסה לא רעה בכלל לסל. הבעיה היא שאין לו קליעה, וגם לסנטרים שלנו אין קליעה בכלל, ואז יוצא ששניהם תקועים בצבע. מה גם שהרכזים החדשים של מכבי לא בדיוק מפעילים את הגבוהים.
רנדל יכל להיות נהדר ליד ד'אור פישר, שקולע בעיקר מבחוץ. חבל שמכבי התעקבה עם המו"מ (כרגיל, יש לומר) ואז באה קאזאן ונתנה הצעה כפולה, שמכבי כבר לא יכלה לשבור
התנין כתב:מקאדו 3 כתב:אני חושב שההכנה הזאת רק בין היתר צריכה לסתום לכמה פרשנים מתוסכלים את הפה בכל מה שנוגע לשחקן כמו סופו , מכבי בלעדיו היא סתם עוד קבוצה ואיתו היא קבוצה ברמה אחרת וזה בכל העונות האחרונות גם כשהשחקנים סביבו היתחלפו , אוי כמה שהוא חסר וכמה חסר אחריות .
זו לא חכמה גדולה להוציא את סופו מהסגל, להרכיב במקומו כלום ושום דבר, ואז להגיד: ''הנה, תראו כמה סופו חשוב לקבוצה''. זה בדיוק המצב כיום.
שמואל1 כתב:felix_r כתב:רנדל שומר נהדר, וגם יש לו כניסה לא רעה בכלל לסל. הבעיה היא שאין לו קליעה, וגם לסנטרים שלנו אין קליעה בכלל, ואז יוצא ששניהם תקועים בצבע. מה גם שהרכזים החדשים של מכבי לא בדיוק מפעילים את הגבוהים.
רנדל יכל להיות נהדר ליד ד'אור פישר, שקולע בעיקר מבחוץ. חבל שמכבי התעקבה עם המו"מ (כרגיל, יש לומר) ואז באה קאזאן ונתנה הצעה כפולה, שמכבי כבר לא יכלה לשבור
רנדל לא שומר נהדר כל עוד הוא עושה עבירות כל כך טיפשיות. זה חלק המהות של שחקן הגנה טוב.
טרנס מוריס למשל- היה שחקן הגנה אדיר לדעתי. הוא ידע לעשות עבירות חכמות, וכמעט אף פעם לא הסתבך בעבירות. לא הייתה לו בעיה לשחק 40 דקות במשחק, ועדיין לשמור ברמה הגבוהה ביותר (היו לו משחקים בעונת שרף שהוא לא ירד מהפרקט).
חוץ מזה- רנדל עדיין לא שמר על שחקני יורוליג. אז אני מציע לצנן את ההתלהבות. כרגע רנדל לא נראה טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־21 אורחים