יש סיכוי לא רע שעוד חודש וחצי גודס לא פה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יש סיכוי לא רע שעוד חודש וחצי גודס לא פה

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 ספטמבר 2014, 21:35

שחף כתב:
er79 כתב:זה לא עניין של ריסון, אילולא פארגו היינו חוטפים 20 הפרש ומעלה. אין כרגע שחקן אחד שאני יכול לציין לצד פארגו. אולי איזה חצי פניני. זהו. מה שלדעתי מכבי צריכה לעשות, ואני שונא להתנבא בשלב הזה של העונה, אבל חלק מהדברים האלה טענתי גם בקיץ, זה להכשיר מהר ככל הניתן את סופו וסמית', שאיך שלא תסובבו את זה שניהם שחקני חמישייה משמעותיים, לנדף את מאריץ' ולינהארט, ולהביא קליבר עם קליעה אבסולוטית, כמו בלו. שאר הדברים כבר יסתדרו מעצמם.

אין קליבר עם קליעה ברמה של בלו. ג'ייסי קרול נשאר עד כמה שאני זוכר בריאל מדריד. מירזה טלטוביץ' עדיין בנטס וגם כשיחזור מה-NBA ירוויח פי שלוש או ארבע ממה שפארגו מקבל(השחקן עם השכר הכי גבוה במכבי). קלייזה גם כן לדעתי לא באיזור חיוג של פדרמן

קלייזה דווקא היה באיזור חיוג של מכבי, אבל מכבי הייתה יותר מידי עסוקה בלחפש שחקנים מקבוצות תחתית באיטליה ופינלנד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 28 ספטמבר 2014, 21:36

jol9 כתב:הוא רול פלייר שעוד עשוי למצוא את עצמו מעביר 30 דקות על המגרש במשחקים, גם בגלל שהוא שחקן הגנה טוב, וגם בגלל שהוא ה-4 הטבעי היחיד במכבי.
אז, אנחנו בהחלט צריכים שהוא יתאים לסגל.

לגודס צריכה להיות תכנית והיררכיה ברורה לגבי רנדל, פניני וסמית' והקשר שלהם לעמדה 4.

גם אם הוא איכשהו יבלה 30 דקות על המגרש (ואני לא מאמין שזה יקרה), רנדל לא יהיה שחקן משמעותי במכבי.

לא נראה לי שכרגע יש תוכניות לשום דבר. אולי כשיחזור הסגל המלא, נוכל לראות משהו.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 28 ספטמבר 2014, 21:37

שחף כתב:
er79 כתב:זה לא עניין של ריסון, אילולא פארגו היינו חוטפים 20 הפרש ומעלה. אין כרגע שחקן אחד שאני יכול לציין לצד פארגו. אולי איזה חצי פניני. זהו. מה שלדעתי מכבי צריכה לעשות, ואני שונא להתנבא בשלב הזה של העונה, אבל חלק מהדברים האלה טענתי גם בקיץ, זה להכשיר מהר ככל הניתן את סופו וסמית', שאיך שלא תסובבו את זה שניהם שחקני חמישייה משמעותיים, לנדף את מאריץ' ולינהארט, ולהביא קליבר עם קליעה אבסולוטית, כמו בלו. שאר הדברים כבר יסתדרו מעצמם.

אין קליבר עם קליעה ברמה של בלו. ג'ייסי קרול נשאר עד כמה שאני זוכר בריאל מדריד. מירזה טלטוביץ' עדיין בנטס וגם כשיחזור מה-NBA ירוויח פי שלוש או ארבע ממה שפארגו מקבל(השחקן עם השכר הכי גבוה במכבי). קלייזה גם כן לדעתי לא באיזור חיוג של פדרמן

קלייזה בהחלט היה באזור חיוג. פספוס אטומי בעיניי. אמרתי שזה השחקן שמכבי צריכה, לא אמרתי שיהיה קל למצוא. שוב, אם הייתי פדרמן הייתי נותן לבלו צ'ק פתוח. זה בדיוק מה שמכבי צריכה, סטרץ' פורוורד, ווינר אדיר, קלעי בחסד, ובעונה האחרונה גם הוכיח שהוא שחקן הגנה מעולה. נשמה.
er79

הודעהעל ידי צ'שר » 28 ספטמבר 2014, 21:38

גל גל כתב:200 אחוז שנראה עוד החתמה העונה אחת לפחות

ברור שתהיה החתמה.

גם ברונו שנדוב, מאלט, זיזיץ' ופלאניניץ' היו החתמות. לא ככ ברור מה החתימו,אבל החמות היו
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי roy1000 » 28 ספטמבר 2014, 21:39

er79 כתב:קלייזה בהחלט היה באזור חיוג. פספוס אטומי בעיניי. אמרתי שזה השחקן שמכבי צריכה, לא אמרתי שיהיה קל למצוא. שוב, אם הייתי פדרמן הייתי נותן לבלו צ'ק פתוח. זה בדיוק מה שמכבי צריכה, סטרץ' פורוורד, ווינר אדיר, קלעי בחסד, ובעונה האחרונה גם הוכיח שהוא שחקן הגנה מעולה. נשמה.

לפי הפרסומים, הציעו לבלו הצעה גבוהה, אבל הוא סירב. אפשר לחכות ולראות אם הוא ייכנס למצוקה כספית בעוד חודש. לא הייתי בונה על זה.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 28 ספטמבר 2014, 21:41

אגב, אולי מכבי צריכה לפזול קצת לליגה הברזילאית. בפלמנגו עצמה יש שחקנים שלא נופלים משחקנים במכבי. קרקטר ומיינס שניהם עדיפים על מאריץ'. הרכז שלהם היה פנטסטי, לא נופל מאוחיון. אולי החבר'ה מהסקאוטינג צריכים לאתר שם איזה קלעי טוב. יש שם כמה שחקנים שעולים כמו חצי לינהארט ולא רואים אותו ממטר. מביך משהו.
er79

הודעהעל ידי er79 » 28 ספטמבר 2014, 21:42

roy1000 כתב:
er79 כתב:קלייזה בהחלט היה באזור חיוג. פספוס אטומי בעיניי. אמרתי שזה השחקן שמכבי צריכה, לא אמרתי שיהיה קל למצוא. שוב, אם הייתי פדרמן הייתי נותן לבלו צ'ק פתוח. זה בדיוק מה שמכבי צריכה, סטרץ' פורוורד, ווינר אדיר, קלעי בחסד, ובעונה האחרונה גם הוכיח שהוא שחקן הגנה מעולה. נשמה.

לפי הפרסומים, הציעו לבלו הצעה גבוהה, אבל הוא סירב. אפשר לחכות ולראות אם הוא ייכנס למצוקה כספית בעוד חודש. לא הייתי בונה על זה.

הצעה גבוהה במונחים של פדרמן היא לא הצעה גבוהה. בגלל זה אמרתי צ'ק פתוח. סכום של 7 ספרות יכול לגרום לו לחשוב אחרת.
er79

הודעהעל ידי צ'שר » 28 ספטמבר 2014, 21:43

er79 כתב:אגב, אולי מכבי צריכה לפזול קצת לליגה הברזילאית. בפלמנגו עצמה יש שחקנים שלא נופלים משחקנים במכבי. קרקטר ומיינס שניהם עדיפים על מאריץ'. הרכז שלהם היה פנטסטי, לא נופל מאוחיון. אולי החבר'ה מהסקאוטינג צריכים לאתר שם איזה קלעי טוב. יש שם כמה שחקנים שעולים כמו חצי לינהארט ולא רואים אותו ממטר. מביך משהו.

בנאדם, גם אתה לא נופל מאוחיון.
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי felix_r » 28 ספטמבר 2014, 21:45

אני מסכים, אבל יש לך מישהו אחר? זה רנדל ל-30 דקות וסמית' שלא בכושר?
פניני כבר מדי בשביל לשמור על SFים, ולא מספיק פיזי בשביל לשחק ב-4, אבל הוא עדיין שחקן מצויין בהתקפה, ובעיקר אחד שיודע להפעיל את הגבוהים
במשחק עומד ובמעבר. כשסופו יחזור, פניני יחזור להיות שחקן מפתח כמו שהיה בשנה שעברה, ולכן אין שום סיבה להקפיא אותו עכשיו.

פניני חייב לשחק 3. ממש לא כל סמול עובר אותו, מה גם שהרבה מואד סמולים באירופה אוהבים בעיקר לזרוק מבחוץ ולא חודרים הרבה. חוץ מזה, גם 3 יריב עובר את פניני, יש עוד אנשים מתחת לסל כדי לעזור. כשפניני שומר את ה 4, זה ליי-אפ קל או 2+1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 28 ספטמבר 2014, 21:45

צ'שר כתב:
er79 כתב:אגב, אולי מכבי צריכה לפזול קצת לליגה הברזילאית. בפלמנגו עצמה יש שחקנים שלא נופלים משחקנים במכבי. קרקטר ומיינס שניהם עדיפים על מאריץ'. הרכז שלהם היה פנטסטי, לא נופל מאוחיון. אולי החבר'ה מהסקאוטינג צריכים לאתר שם איזה קלעי טוב. יש שם כמה שחקנים שעולים כמו חצי לינהארט ולא רואים אותו ממטר. מביך משהו.

אולי, אבל בכל זאת עצוב לדעת את זה. לא ברור לי איך זה ששחקן כמוהו נשען על אותם אדי דלק מלפני שלוש שנים, מההצלבה נגד פאו. הזוי לחלוטין.
er79

הודעהעל ידי צ'שר » 28 ספטמבר 2014, 21:49

er79 כתב:
צ'שר כתב:

אולי, אבל בכל זאת עצוב לדעת את זה. לא ברור לי איך זה ששחקן כמוהו נשען על אותם אדי דלק מלפני שלוש שנים, מההצלבה נגד פאו. הזוי לחלוטין.

ככ נכון. לדעתי אם זה היה תלוי בגיא או בפיני הוא כבר מזמן לא היה כאן. בלאט משום מה מאוד אהב אותו (אני חושד שאוחיון היה המאהב שלו זה ההסבר ההגיוני היחידי).
לצערי בגלל הנוחכות שלו לא הביאו פוינט גארד מחליף ברמה טובה
תמונה
צ'שר

הודעהעל ידי WendelA » 28 ספטמבר 2014, 21:55

צ'שר כתב:
er79 כתב:
צ'שר כתב:

ככ נכון. לדעתי אם זה היה תלוי בגיא או בפיני הוא כבר מזמן לא היה כאן. בלאט משום מה מאוד אהב אותו (אני חושד שאוחיון היה המאהב שלו זה ההסבר ההגיוני היחידי).
לצערי בגלל הנוחכות שלו לא הביאו פוינט גארד מחליף ברמה טובה

אם אני לא טועה השנה אוחיון בעונה האחרונה שלו בחוזה ואולי סוףסוף יפתור אותנו מנוכחותו בעונה הבאה אם ימשיך לשחק ככה. זה יכול לפנות הרבה כסף במונחים של פדרמן.
מדובר על ברוטו 800k סכום לא רע עבור רכז זר מחליף.
WendelA

הודעהעל ידי Hey Yeah » 28 ספטמבר 2014, 21:56

פארגו היה מדהים היום, לקח את הזריקות החשובות ובאחוזים מעולים, מסר הרבה ולקח ריבאונד.
כנ"ל היינס, הרבה שלשות מיותרות אבל סיים עם סטטיסטיקה יפה.

אבל גם CP3 ולאנס סטיבנסון לא היו מנצחים בלי קבוצה. דווין היה מזעזע וטיוס אנמי, רנדל ישתפר לדעתי.

אנשים מדברים על לינהארט. הוא לא לקח זריקה אחת, הוא אמור להיות קלעי מעולה. לדעתי כדאי לתת לו צאנס, תרגילים וכאלה כמו עם בלו. עכשיו בתחילת העונה זה הזמן הכי מתאים לבדוק אם זה יכול לעבוד. כנ"ל מריץ, קשה לקלוע ששאר השחקנים מתעלמים ממך.
Hey Yeah

הודעהעל ידי felix_r » 28 ספטמבר 2014, 21:56

לדעתי, הקבוצה נראית כל כך רע בגלל ההרכבים המוזרים, כשהשחקנים מוצבים בעמדות מוזרות. כל זה בגלל שמנסים להכניס את סמית' לכושר ועדיין לא לייבש את לאנדסברג.

לדעתי (שוב), כדי שמכבי תראה כמו קבוצה, מכבי חייבת לשחק עם שני גארדים באופן קבוע על המגרש, ככה:

1-2) פארגו, היינס, אוחיון (2 מתוך השלושה קבוע על המגרש, כפי שיחקנו בעונה שעברה עם רייס/היקמן/אוחיון)

3) פניני או לאדסברג או סמית'

4) רנדל או סמית' או ג'ייק כהן

5) טיוס או מאריץ' (סופו כשיחזור)

אסור! אסור! אסור לעולות חמשייה כמו: פארגו, לאנדסברג, פניני, סמית', טיוס! בחמישיה כזאת יש רק מוביל כדור אמיתי אחד (פארגו), ורק 2 שחקנים שיודעים למסור (פארגו ופניני). גם מבחינה הגנתית זאת חמישיה בעיתית מאוד. ככה שאין לה מה לעשות על המגרש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 28 ספטמבר 2014, 22:03

er79 כתב:
roy1000 כתב:

הצעה גבוהה במונחים של פדרמן היא לא הצעה גבוהה. בגלל זה אמרתי צ'ק פתוח. סכום של 7 ספרות יכול לגרום לו לחשוב אחרת.

אני חושב שאתה קצת מתעלם פה מהמציאות. קבוצות ראו את בלו בפיינל פור. סביר להניח שריאל או צסק''א שלחו לבלו איזושהי הצעה( או רמז להצעה) בסכומים שאתה מדבר עליהם, וכנראה בסכומים שפדרמן גם לא יכול להתחרות עליהם. כלומר, חוץ מהגיל שלו אני לא רואה סיבה שלא יעשו את זה(והוא שומר על עצמו מצויין), אם רייס קיבל 2 מיליון. הוא כנראה פשוט רצה פאוזה. זה הכל
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 28 ספטמבר 2014, 22:05

WendelA כתב:אם אני לא טועה השנה אוחיון בעונה האחרונה שלו בחוזה ואולי סוףסוף יפתור אותנו מנוכחותו בעונה הבאה אם ימשיך לשחק ככה. זה יכול לפנות הרבה כסף במונחים של פדרמן.

זה ממש לא עובד ככה אצל פדרמן.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 28 ספטמבר 2014, 22:06

felix_r כתב:
אני מסכים, אבל יש לך מישהו אחר? זה רנדל ל-30 דקות וסמית' שלא בכושר?
פניני כבר מדי בשביל לשמור על SFים, ולא מספיק פיזי בשביל לשחק ב-4, אבל הוא עדיין שחקן מצויין בהתקפה, ובעיקר אחד שיודע להפעיל את הגבוהים
במשחק עומד ובמעבר. כשסופו יחזור, פניני יחזור להיות שחקן מפתח כמו שהיה בשנה שעברה, ולכן אין שום סיבה להקפיא אותו עכשיו.

פניני חייב לשחק 3. ממש לא כל סמול עובר אותו, מה גם שהרבה מואד סמולים באירופה אוהבים בעיקר לזרוק מבחוץ ולא חודרים הרבה. חוץ מזה, גם 3 יריב עובר את פניני, יש עוד אנשים מתחת לסל כדי לעזור. כשפניני שומר את ה 4, זה ליי-אפ קל או 2+1

תראה, שנה שעברה אמרת את אותם הדברים גם עליו וגם על בלו, ובכל זאת ראית מה קרה.

אני לא אומר שזה לא נכון, אלא שאין כאן אמת אחת דווקא. אם גודס יצליח למצוא איזשהו הרכב שבו פניני משחק 4 בהתקפה ו-3 בהגנה, אולי זה יכול לעבוד יותר טוב.
צריך לתת להם עוד זמן לגבש את העסק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 ספטמבר 2014, 22:06

וזה יהיה לגמרי בצדק, לא יכול להיות שמכבי יפסידו שני תארים בשבועיים נגד קבוצות חחשות כמו מגדל ופלמנגו.
יאללה, מי המאמן הבא?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 ספטמבר 2014, 22:09

LIAV10 כתב:וזה יהיה לגמרי בצדק, לא יכול להיות שמכבי יפסידו שני תארים בשבועיים נגד קבוצות חחשות כמו מגדל ופלמנגו.
יאללה, מי המאמן הבא?

זאת באמת סוגייה מעניינת.
במידה וגודס יפוטר, מי לדעתכם יחליפו?
אני לא מאמין שזה יהיה פיני. הוא היה יותר מידי חד משמעי בעניין הזה בקיץ.
אולי מאמן זר, אבל אני לא מצליח לחשוב על מועמד ראוי.
יש לי הרגשה שארז אדלשטיין יהיה המחליף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי WendelA » 28 ספטמבר 2014, 22:11

roy1000 כתב:
WendelA כתב:אם אני לא טועה השנה אוחיון בעונה האחרונה שלו בחוזה ואולי סוףסוף יפתור אותנו מנוכחותו בעונה הבאה אם ימשיך לשחק ככה. זה יכול לפנות הרבה כסף במונחים של פדרמן.

זה ממש לא עובד ככה אצל פדרמן.

לצערי אתה צודק, אצל שובבני כל חסכון של 800K מיד הולך על שחקן ב150K אחרי קרב התשה במו"מ. אין, הבנאדם הזה הורס את הקבוצה!!!
WendelA

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־22 אורחים