28 ספטמבר 2014, 21:35
שחף כתב:er79 כתב:זה לא עניין של ריסון, אילולא פארגו היינו חוטפים 20 הפרש ומעלה. אין כרגע שחקן אחד שאני יכול לציין לצד פארגו. אולי איזה חצי פניני. זהו. מה שלדעתי מכבי צריכה לעשות, ואני שונא להתנבא בשלב הזה של העונה, אבל חלק מהדברים האלה טענתי גם בקיץ, זה להכשיר מהר ככל הניתן את סופו וסמית', שאיך שלא תסובבו את זה שניהם שחקני חמישייה משמעותיים, לנדף את מאריץ' ולינהארט, ולהביא קליבר עם קליעה אבסולוטית, כמו בלו. שאר הדברים כבר יסתדרו מעצמם.
אין קליבר עם קליעה ברמה של בלו. ג'ייסי קרול נשאר עד כמה שאני זוכר בריאל מדריד. מירזה טלטוביץ' עדיין בנטס וגם כשיחזור מה-NBA ירוויח פי שלוש או ארבע ממה שפארגו מקבל(השחקן עם השכר הכי גבוה במכבי). קלייזה גם כן לדעתי לא באיזור חיוג של פדרמן
28 ספטמבר 2014, 21:36
jol9 כתב:הוא רול פלייר שעוד עשוי למצוא את עצמו מעביר 30 דקות על המגרש במשחקים, גם בגלל שהוא שחקן הגנה טוב, וגם בגלל שהוא ה-4 הטבעי היחיד במכבי.
אז, אנחנו בהחלט צריכים שהוא יתאים לסגל.
לגודס צריכה להיות תכנית והיררכיה ברורה לגבי רנדל, פניני וסמית' והקשר שלהם לעמדה 4.
28 ספטמבר 2014, 21:37
שחף כתב:er79 כתב:זה לא עניין של ריסון, אילולא פארגו היינו חוטפים 20 הפרש ומעלה. אין כרגע שחקן אחד שאני יכול לציין לצד פארגו. אולי איזה חצי פניני. זהו. מה שלדעתי מכבי צריכה לעשות, ואני שונא להתנבא בשלב הזה של העונה, אבל חלק מהדברים האלה טענתי גם בקיץ, זה להכשיר מהר ככל הניתן את סופו וסמית', שאיך שלא תסובבו את זה שניהם שחקני חמישייה משמעותיים, לנדף את מאריץ' ולינהארט, ולהביא קליבר עם קליעה אבסולוטית, כמו בלו. שאר הדברים כבר יסתדרו מעצמם.
אין קליבר עם קליעה ברמה של בלו. ג'ייסי קרול נשאר עד כמה שאני זוכר בריאל מדריד. מירזה טלטוביץ' עדיין בנטס וגם כשיחזור מה-NBA ירוויח פי שלוש או ארבע ממה שפארגו מקבל(השחקן עם השכר הכי גבוה במכבי). קלייזה גם כן לדעתי לא באיזור חיוג של פדרמן
28 ספטמבר 2014, 21:38
גל גל כתב:200 אחוז שנראה עוד החתמה העונה אחת לפחות
28 ספטמבר 2014, 21:39
er79 כתב:קלייזה בהחלט היה באזור חיוג. פספוס אטומי בעיניי. אמרתי שזה השחקן שמכבי צריכה, לא אמרתי שיהיה קל למצוא. שוב, אם הייתי פדרמן הייתי נותן לבלו צ'ק פתוח. זה בדיוק מה שמכבי צריכה, סטרץ' פורוורד, ווינר אדיר, קלעי בחסד, ובעונה האחרונה גם הוכיח שהוא שחקן הגנה מעולה. נשמה.
28 ספטמבר 2014, 21:41
28 ספטמבר 2014, 21:42
roy1000 כתב:er79 כתב:קלייזה בהחלט היה באזור חיוג. פספוס אטומי בעיניי. אמרתי שזה השחקן שמכבי צריכה, לא אמרתי שיהיה קל למצוא. שוב, אם הייתי פדרמן הייתי נותן לבלו צ'ק פתוח. זה בדיוק מה שמכבי צריכה, סטרץ' פורוורד, ווינר אדיר, קלעי בחסד, ובעונה האחרונה גם הוכיח שהוא שחקן הגנה מעולה. נשמה.
לפי הפרסומים, הציעו לבלו הצעה גבוהה, אבל הוא סירב. אפשר לחכות ולראות אם הוא ייכנס למצוקה כספית בעוד חודש. לא הייתי בונה על זה.
28 ספטמבר 2014, 21:43
er79 כתב:אגב, אולי מכבי צריכה לפזול קצת לליגה הברזילאית. בפלמנגו עצמה יש שחקנים שלא נופלים משחקנים במכבי. קרקטר ומיינס שניהם עדיפים על מאריץ'. הרכז שלהם היה פנטסטי, לא נופל מאוחיון. אולי החבר'ה מהסקאוטינג צריכים לאתר שם איזה קלעי טוב. יש שם כמה שחקנים שעולים כמו חצי לינהארט ולא רואים אותו ממטר. מביך משהו.
28 ספטמבר 2014, 21:45
אני מסכים, אבל יש לך מישהו אחר? זה רנדל ל-30 דקות וסמית' שלא בכושר?
פניני כבר מדי בשביל לשמור על SFים, ולא מספיק פיזי בשביל לשחק ב-4, אבל הוא עדיין שחקן מצויין בהתקפה, ובעיקר אחד שיודע להפעיל את הגבוהים
במשחק עומד ובמעבר. כשסופו יחזור, פניני יחזור להיות שחקן מפתח כמו שהיה בשנה שעברה, ולכן אין שום סיבה להקפיא אותו עכשיו.
28 ספטמבר 2014, 21:45
צ'שר כתב:er79 כתב:אגב, אולי מכבי צריכה לפזול קצת לליגה הברזילאית. בפלמנגו עצמה יש שחקנים שלא נופלים משחקנים במכבי. קרקטר ומיינס שניהם עדיפים על מאריץ'. הרכז שלהם היה פנטסטי, לא נופל מאוחיון. אולי החבר'ה מהסקאוטינג צריכים לאתר שם איזה קלעי טוב. יש שם כמה שחקנים שעולים כמו חצי לינהארט ולא רואים אותו ממטר. מביך משהו.
בנאדם, גם אתה לא נופל מאוחיון.
28 ספטמבר 2014, 21:49
er79 כתב:צ'שר כתב:er79 כתב:אגב, אולי מכבי צריכה לפזול קצת לליגה הברזילאית. בפלמנגו עצמה יש שחקנים שלא נופלים משחקנים במכבי. קרקטר ומיינס שניהם עדיפים על מאריץ'. הרכז שלהם היה פנטסטי, לא נופל מאוחיון. אולי החבר'ה מהסקאוטינג צריכים לאתר שם איזה קלעי טוב. יש שם כמה שחקנים שעולים כמו חצי לינהארט ולא רואים אותו ממטר. מביך משהו.
אולי, אבל בכל זאת עצוב לדעת את זה. לא ברור לי איך זה ששחקן כמוהו נשען על אותם אדי דלק מלפני שלוש שנים, מההצלבה נגד פאו. הזוי לחלוטין.
28 ספטמבר 2014, 21:55
צ'שר כתב:er79 כתב:צ'שר כתב:er79 כתב:אגב, אולי מכבי צריכה לפזול קצת לליגה הברזילאית. בפלמנגו עצמה יש שחקנים שלא נופלים משחקנים במכבי. קרקטר ומיינס שניהם עדיפים על מאריץ'. הרכז שלהם היה פנטסטי, לא נופל מאוחיון. אולי החבר'ה מהסקאוטינג צריכים לאתר שם איזה קלעי טוב. יש שם כמה שחקנים שעולים כמו חצי לינהארט ולא רואים אותו ממטר. מביך משהו.
אולי, אבל בכל זאת עצוב לדעת את זה. לא ברור לי איך זה ששחקן כמוהו נשען על אותם אדי דלק מלפני שלוש שנים, מההצלבה נגד פאו. הזוי לחלוטין.
ככ נכון. לדעתי אם זה היה תלוי בגיא או בפיני הוא כבר מזמן לא היה כאן. בלאט משום מה מאוד אהב אותו (אני חושד שאוחיון היה המאהב שלו זה ההסבר ההגיוני היחידי).
לצערי בגלל הנוחכות שלו לא הביאו פוינט גארד מחליף ברמה טובה
28 ספטמבר 2014, 21:56
28 ספטמבר 2014, 21:56
28 ספטמבר 2014, 22:03
er79 כתב:roy1000 כתב:er79 כתב:קלייזה בהחלט היה באזור חיוג. פספוס אטומי בעיניי. אמרתי שזה השחקן שמכבי צריכה, לא אמרתי שיהיה קל למצוא. שוב, אם הייתי פדרמן הייתי נותן לבלו צ'ק פתוח. זה בדיוק מה שמכבי צריכה, סטרץ' פורוורד, ווינר אדיר, קלעי בחסד, ובעונה האחרונה גם הוכיח שהוא שחקן הגנה מעולה. נשמה.
לפי הפרסומים, הציעו לבלו הצעה גבוהה, אבל הוא סירב. אפשר לחכות ולראות אם הוא ייכנס למצוקה כספית בעוד חודש. לא הייתי בונה על זה.
הצעה גבוהה במונחים של פדרמן היא לא הצעה גבוהה. בגלל זה אמרתי צ'ק פתוח. סכום של 7 ספרות יכול לגרום לו לחשוב אחרת.
28 ספטמבר 2014, 22:05
WendelA כתב:אם אני לא טועה השנה אוחיון בעונה האחרונה שלו בחוזה ואולי סוףסוף יפתור אותנו מנוכחותו בעונה הבאה אם ימשיך לשחק ככה. זה יכול לפנות הרבה כסף במונחים של פדרמן.
מדובר על ברוטו 800k סכום לא רע עבור רכז זר מחליף.
28 ספטמבר 2014, 22:06
felix_r כתב:אני מסכים, אבל יש לך מישהו אחר? זה רנדל ל-30 דקות וסמית' שלא בכושר?
פניני כבר מדי בשביל לשמור על SFים, ולא מספיק פיזי בשביל לשחק ב-4, אבל הוא עדיין שחקן מצויין בהתקפה, ובעיקר אחד שיודע להפעיל את הגבוהים
במשחק עומד ובמעבר. כשסופו יחזור, פניני יחזור להיות שחקן מפתח כמו שהיה בשנה שעברה, ולכן אין שום סיבה להקפיא אותו עכשיו.
פניני חייב לשחק 3. ממש לא כל סמול עובר אותו, מה גם שהרבה מואד סמולים באירופה אוהבים בעיקר לזרוק מבחוץ ולא חודרים הרבה. חוץ מזה, גם 3 יריב עובר את פניני, יש עוד אנשים מתחת לסל כדי לעזור. כשפניני שומר את ה 4, זה ליי-אפ קל או 2+1
28 ספטמבר 2014, 22:06
28 ספטמבר 2014, 22:09
LIAV10 כתב:וזה יהיה לגמרי בצדק, לא יכול להיות שמכבי יפסידו שני תארים בשבועיים נגד קבוצות חחשות כמו מגדל ופלמנגו.
יאללה, מי המאמן הבא?
28 ספטמבר 2014, 22:11
roy1000 כתב:WendelA כתב:אם אני לא טועה השנה אוחיון בעונה האחרונה שלו בחוזה ואולי סוףסוף יפתור אותנו מנוכחותו בעונה הבאה אם ימשיך לשחק ככה. זה יכול לפנות הרבה כסף במונחים של פדרמן.
מדובר על ברוטו 800k סכום לא רע עבור רכז זר מחליף.
זה ממש לא עובד ככה אצל פדרמן.