28 ספטמבר 2014, 23:07
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:איך אתם לא מתחרפנים? זה תואר מאוד יוקרתי שאני לא יודע מתי מכבי יגיעו שוב למעמד הזה של להתמודד עליו אם בכלל.
שמואל, בבקשה אל תבקר יותר את גור שלף כל עוד אתה הגרסת מיני מי שלו, אתה תופס שחקן וחונק לו את הנשמה, אתה ממש hater לכל דבר ועניין, לא תעזוב את רנדל לשנייה, אתה שונא אותו יותר מאשר אוהב את מכבי, זה מאוס העניין הזה שאתה כל הזמן תופס שחקנים מסויימים ולא משנה מה אתה יורד להם לנשמה, חשבתי שלהגיד שהלפרין הלוזר יותר טוב מאחד השחקנים המשמעותיים באלופת היורוליג זה השיא, אבל אתה לא עוצר.
זה נמש לא נכון, אני לא שונא את רנדל אלא בסך הכל חושב שהוא לא ברמה של מכבי.
בינתיים, ממשחק למשחק, הוא מוכיח כמה אני צודק.
אם הוא פתאום ישתפר, אני לא אתבייש להודות ( כמו עם רייס בעונה שעברה ).
28 ספטמבר 2014, 23:11
28 ספטמבר 2014, 23:12
28 ספטמבר 2014, 23:21
jol9 כתב:yzafrir כתב:תגידו , מישהו זוכר את הטורניר במוסקבא שנה שעברה ? גם אז היו פה חברה עם תגובות היסטריות ואנחנו יודעים איך העונה ניגמרה...
מכבי לא צריכה כרגע שום שינוי של שחקן חוץ מחזרה של סופו כמובן . צריכים להמשיך להתאמן ולהיכנס לכושר ולהתחבר...ברור שהרבה שחקנים משחקים כרגע מתחת לרמתם ויש את אילו שלא מקבלים בכלל הזדמנות אבל יש עוד זמן עד תחילת העונה וההגנה תתייצב והזריקות החופשיות שמכבי מגיע יתחילו להיכנס...
יכול להיות שאתה צודק, אבל נראה לי שמאריץ' ולינהרט הם שני זרים ברמה מאוד מאוד נמוכה, שלא צריכים להיות במכבי.
28 ספטמבר 2014, 23:58
yzafrir כתב:אם זה גביע כזה חשוב אז מין הסתם לא היו עורכים את שני המשחקים באולמה הביתי של אחת הקבוצות ...הגביע הזה הוא יחצני לגמרי של מנהלי ....
מה שכן אין הרבה מה ללמוד לגבי מכבי מהמשחקים האלו בגלל הסגנון שהברזילאים משחקים וכמובן גם לא מאלו נגד בלאט...צריך פשוט להמתין בסבלנות מה שלכמה פה בפורום ידוע שאין...
29 ספטמבר 2014, 00:07
yzafrir כתב:לגבי לינהרט קשה לדעת כי הוא לא מקבל הזדמנות . דווקא נגד ירושלים כשקיבל הזדמנות אז הוא היה טוב...לגבי מאריץ' , ברור לכולם שזה עניין של כושר , הרי זה לא שחקן אלמוני שמגיע לפה ומנסה לפרוץ , הוא כבר עשה דברים יפים בקריירה . כל עוד היכולת שלא לא נובעת מפציעה , הוא צריך להמשיך לקבל הזדמנות לחזור לכושר...לגבי רנדל , הוא דווקא בסדר כרגע , כשיחזור לעמדה הטיבעית שלו כמחליף בעמדה 4 לסמית' שנראה רע ( כצפוי בשלב זה ) אז ירד ממנו קצת לחץ ונראה ממנו יותר....ושוב , סבלנות !!! העונה עוד לא התחילה
29 ספטמבר 2014, 07:10
נו באמת, זה תואר שלא מעניין אף אחד, אתה יודע מי זכתה בו לפני שנה? ושנתיים? יצא לך פעם לראות משחק במיני טורניר הזה? ברור שלא, הטורניר הזה לא מעניין אף אחד, החשיבות שלו היא אך ורק בתור עוד ניזוי כלים לעונה, ניסוי כלים שמעלה תמונה עגומה למדי. אבל מה שמשנה פה זה לא הניצחון, אלא איך אנחנו נראים, מה אפשר ללמוד לעונה הקרובה.
29 ספטמבר 2014, 08:26
rc4991 כתב:נו באמת, זה תואר שלא מעניין אף אחד, אתה יודע מי זכתה בו לפני שנה? ושנתיים? יצא לך פעם לראות משחק במיני טורניר הזה? ברור שלא, הטורניר הזה לא מעניין אף אחד, החשיבות שלו היא אך ורק בתור עוד ניזוי כלים לעונה, ניסוי כלים שמעלה תמונה עגומה למדי. אבל מה שמשנה פה זה לא הניצחון, אלא איך אנחנו נראים, מה אפשר ללמוד לעונה הקרובה.
אז קודם לשאלתך אולימפיאקוס ניצחה בשנתיים האחרונות
מבחינתי הגביע הזה לא רק רשמי אלא גם ממש מיוחד
כמה עוד הזדמנויות יהיו לנו להוסיף תואר כזה לארון?