הגביע הבין יבשתי, משחק 2: מכבי vs פלמנגו - א', 18:00, 5+LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הגביע הבין יבשתי, משחק 2: מכבי vs פלמנגו - א', 18:00, 5+

הודעהעל ידי toja27 » 28 ספטמבר 2014, 23:07

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:איך אתם לא מתחרפנים? זה תואר מאוד יוקרתי שאני לא יודע מתי מכבי יגיעו שוב למעמד הזה של להתמודד עליו אם בכלל.

שמואל, בבקשה אל תבקר יותר את גור שלף כל עוד אתה הגרסת מיני מי שלו, אתה תופס שחקן וחונק לו את הנשמה, אתה ממש hater לכל דבר ועניין, לא תעזוב את רנדל לשנייה, אתה שונא אותו יותר מאשר אוהב את מכבי, זה מאוס העניין הזה שאתה כל הזמן תופס שחקנים מסויימים ולא משנה מה אתה יורד להם לנשמה, חשבתי שלהגיד שהלפרין הלוזר יותר טוב מאחד השחקנים המשמעותיים באלופת היורוליג זה השיא, אבל אתה לא עוצר.

זה נמש לא נכון, אני לא שונא את רנדל אלא בסך הכל חושב שהוא לא ברמה של מכבי.
בינתיים, ממשחק למשחק, הוא מוכיח כמה אני צודק.
אם הוא פתאום ישתפר, אני לא אתבייש להודות ( כמו עם רייס בעונה שעברה ).

האמת שאתה כן.אתה תחזור אלף פעם עד כמה הוא לא מתאים בלי שום קשר למה שקורה במהלך העונה. אותו דבר היה גם עם היקמן. ורנדל הוא שחקן שהתרומה שלו באספקטים מסוימים ברורה מאוד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 28 ספטמבר 2014, 23:11

חברים, העצבים מובנים, באמת שזה מבאס להפסיד, אבל זה הפסד חסר משמעות מקצועית להמשך. אני לא רוצה לחשוב מה יהיה
כשיהיו הפסדים יותר משמעותיים (והם מן הסתם יהיו).

לא מוחק ולא עורך בינתיים, אבל זה כבר די קרוב (וזה מפריע לי ללמוד למבחן...).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 ספטמבר 2014, 23:12

גם אתה אובססיבי במיוחד.
לפעמים זה נראה כאילו שחקנים מסויימים (אלוף היורוליג, ריקי היקמן לדוגמא) השפילו אותך בילדות מול כל הכיתה.
לא ברור לי איך הצלחת לכתוב בת׳רד הזה בערך 5-6 תגובות נגד רנדל (שהיה באמת לא רע בכלל היום).
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yzafrir » 28 ספטמבר 2014, 23:21

jol9 כתב:
yzafrir כתב:תגידו , מישהו זוכר את הטורניר במוסקבא שנה שעברה ? גם אז היו פה חברה עם תגובות היסטריות ואנחנו יודעים איך העונה ניגמרה...
מכבי לא צריכה כרגע שום שינוי של שחקן חוץ מחזרה של סופו כמובן . צריכים להמשיך להתאמן ולהיכנס לכושר ולהתחבר...ברור שהרבה שחקנים משחקים כרגע מתחת לרמתם ויש את אילו שלא מקבלים בכלל הזדמנות אבל יש עוד זמן עד תחילת העונה וההגנה תתייצב והזריקות החופשיות שמכבי מגיע יתחילו להיכנס...

יכול להיות שאתה צודק, אבל נראה לי שמאריץ' ולינהרט הם שני זרים ברמה מאוד מאוד נמוכה, שלא צריכים להיות במכבי.

לגבי לינהרט קשה לדעת כי הוא לא מקבל הזדמנות . דווקא נגד ירושלים כשקיבל הזדמנות אז הוא היה טוב...לגבי מאריץ' , ברור לכולם שזה עניין של כושר , הרי זה לא שחקן אלמוני שמגיע לפה ומנסה לפרוץ , הוא כבר עשה דברים יפים בקריירה . כל עוד היכולת שלא לא נובעת מפציעה , הוא צריך להמשיך לקבל הזדמנות לחזור לכושר...לגבי רנדל , הוא דווקא בסדר כרגע , כשיחזור לעמדה הטיבעית שלו כמחליף בעמדה 4 לסמית' שנראה רע ( כצפוי בשלב זה ) אז ירד ממנו קצת לחץ ונראה ממנו יותר....ושוב , סבלנות !!! העונה עוד לא התחילה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 28 ספטמבר 2014, 23:58

yzafrir כתב:אם זה גביע כזה חשוב אז מין הסתם לא היו עורכים את שני המשחקים באולמה הביתי של אחת הקבוצות ...הגביע הזה הוא יחצני לגמרי של מנהלי ....
מה שכן אין הרבה מה ללמוד לגבי מכבי מהמשחקים האלו בגלל הסגנון שהברזילאים משחקים וכמובן גם לא מאלו נגד בלאט...צריך פשוט להמתין בסבלנות מה שלכמה פה בפורום ידוע שאין...

הכל טוב ויפה, אבל מי שטען שהגביע הזה חשוב, הוא לא אחר מגיא גודס. אז גודס חשב שאחרי ההפסד בגביע ווינר, מכבי תיקח את הגביע הזה בהליכה ולכן טען שהוא "חשוב". זה די התפוצץ לו בפרצוף ועכשיו הוא נראה כמו ליצן.

אין למשחקים האלו שום משמעות ואני אפילו לא חושב שלמדנו יותר מדי דברים על מכבי בשבועיים האחרונים. כל הבעיות היו ידועות. היחידי שאולי מרוויח ממה שקורה הוא סופו שמראה לכל המפקפקים איך נראית מכבי בלעדיו.

מה שכן, במכבי חוזרים בצורה דומה על הטעויות שנעשו בעונת אפי, כולל החתמות של שחקנים בינוניים מהליגה הישראלית, והמסעות ברחבי העולם במקום הכנה ראוייה לעונה. מנסיון העבר, על הכנה לקויה משלמים. לא ברור לי איך גודס הסכים למסע הזה לארה"ב כשהוא יודע שהוא יהיה הראשון לשלם על כישלון אם יהיה כזה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 29 ספטמבר 2014, 00:07

yzafrir כתב:לגבי לינהרט קשה לדעת כי הוא לא מקבל הזדמנות . דווקא נגד ירושלים כשקיבל הזדמנות אז הוא היה טוב...לגבי מאריץ' , ברור לכולם שזה עניין של כושר , הרי זה לא שחקן אלמוני שמגיע לפה ומנסה לפרוץ , הוא כבר עשה דברים יפים בקריירה . כל עוד היכולת שלא לא נובעת מפציעה , הוא צריך להמשיך לקבל הזדמנות לחזור לכושר...לגבי רנדל , הוא דווקא בסדר כרגע , כשיחזור לעמדה הטיבעית שלו כמחליף בעמדה 4 לסמית' שנראה רע ( כצפוי בשלב זה ) אז ירד ממנו קצת לחץ ונראה ממנו יותר....ושוב , סבלנות !!! העונה עוד לא התחילה

לגבי לינהרט - איזה הזדמנויות כבר יכול לקבל השחקן 11/12 ברוטציה? כמה דקות אפשר לתת לו ועל חשבון מי? זה שחקן שהובא למלא חורים במקרה של פציעה או מנוחה (של סמית'). כשכולם בריאים אין לו דקות.

לגבי מאריץ' - הבחור הזה בירידה כבר 5 שנים. לא יודע מה בדיוק קרה לו, אבל לצפות שבגיל 30 הוא פתאום יהפוך מגמה של 5 שנים ויחזור להיות השחקן שהיה פרטיזן זה קצת יומרני. בהתחשב בזה שגם בקובאן מחכים שיחזור לכושר, נראה לי שתזדקק להרבה מאוד סבלנות איתו. לא בטוח שלדני שובבני יהיה את אורך הרוח שלך.

לגבי רנדל - כשהחתימו אותו, חשבתי שהוא מגיע בתור שחקן לתפקידים מיוחדים שאמור להיכנס בשביל לשתק שחקן ספציפי או לשמירות לחץ. לא דמיינתי שהוא יהיה ה-4 הפותח או שחקן של 30 דקות לערב, כי הוא פשוט לא מסוגל להיות כזה. גם בחיפה הוא שיחק 25 דקות למשחק. בלי להיכנס לשאלה אם הוא טוב או לא טוב (לי הוא נראה בכלל עדיין פצוע), בראיין רנדל לא יכול להיות שחקן של 30 דקות לערב במכבי, גם לא של 20 דקות.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 29 ספטמבר 2014, 07:10

נו באמת, זה תואר שלא מעניין אף אחד, אתה יודע מי זכתה בו לפני שנה? ושנתיים? יצא לך פעם לראות משחק במיני טורניר הזה? ברור שלא, הטורניר הזה לא מעניין אף אחד, החשיבות שלו היא אך ורק בתור עוד ניזוי כלים לעונה, ניסוי כלים שמעלה תמונה עגומה למדי. אבל מה שמשנה פה זה לא הניצחון, אלא איך אנחנו נראים, מה אפשר ללמוד לעונה הקרובה.

אז קודם לשאלתך אולימפיאקוס ניצחה בשנתיים האחרונות
מבחינתי הגביע הזה לא רק רשמי אלא גם ממש מיוחד
כמה עוד הזדמנויות יהיו לנו להוסיף תואר כזה לארון?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 29 ספטמבר 2014, 08:26

rc4991 כתב:
נו באמת, זה תואר שלא מעניין אף אחד, אתה יודע מי זכתה בו לפני שנה? ושנתיים? יצא לך פעם לראות משחק במיני טורניר הזה? ברור שלא, הטורניר הזה לא מעניין אף אחד, החשיבות שלו היא אך ורק בתור עוד ניזוי כלים לעונה, ניסוי כלים שמעלה תמונה עגומה למדי. אבל מה שמשנה פה זה לא הניצחון, אלא איך אנחנו נראים, מה אפשר ללמוד לעונה הקרובה.

אז קודם לשאלתך אולימפיאקוס ניצחה בשנתיים האחרונות
מבחינתי הגביע הזה לא רק רשמי אלא גם ממש מיוחד
כמה עוד הזדמנויות יהיו לנו להוסיף תואר כזה לארון?

מסכים. משום מה כואב לי במיוחד על אובדן הגביע בכלל והפסד לקבוצה ברזילאית בפרט. השחקנים ביזו את המועדון, וזה כלל לא מעניין שזה טרום עונה. ההפסד בגביע ווינר זה שטויות, אבל על זה קשה לי יותר להבליג. יש בזה גם ערך סמלי נוסף, וזה שזה היה אמור להיות תואר רביעי מהעונה שעברה לכאורה, וחבל שלא הצלחנו לשחזר את עונת 81.
er79

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], משה ו־24 אורחים