המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:felix_r כתב:הייתה טעות לפתוח עם פארגו+היינס ולא פארגו+אוחיון.
כשמכבי פותחת עם פארגו+אוחיון, אוחיון משחק רכז, ולא נותן לפארגו להשתולל כבר ברבע הראשון.
כשפארגו משחק עם היינס, פארגו משחק רכז, ואז הוא לוקח על עצמו יותר מדי כבר בהתחלה
אני מסכים איתך אבל הטעות הזו היא טעות קבועה ולא ייחודית למשחק הזה.
misha כתב:המפגרים בערוץ הספורט: "...והרוסים נקמו על ההפסד בפיינל פור". נקמו מיי אס.
מקאדו 3 כתב:איזה מגניב זה שאנשים בטוחים שפארגו שחקן הרבה יותר טוב מרייס רק בגלל שהוא קופץ גבוהה יותר ודופק דאנקים , הוא שחקן טוב ואפילו טוב מאוד אבל כשהוא יגלה אופי ויכולת במאני טיים של המאני טיים יהיה mvp של הפיינל פור והשחקן המרכזי באלופת אירופה אולי המפתיעה בתולדות היורוליג נדבר , בינתיים זה מגוחך .
yzafrir כתב:מקאדו 3 כתב:איזה מגניב זה שאנשים בטוחים שפארגו שחקן הרבה יותר טוב מרייס רק בגלל שהוא קופץ גבוהה יותר ודופק דאנקים , הוא שחקן טוב ואפילו טוב מאוד אבל כשהוא יגלה אופי ויכולת במאני טיים של המאני טיים יהיה mvp של הפיינל פור והשחקן המרכזי באלופת אירופה אולי המפתיעה בתולדות היורוליג נדבר , בינתיים זה מגוחך .
אני לוקח את פארגו לפני רייס בעניים עצומות . ואי אפשר להאשים אותי שאני לא אוהב את רייס.
אפילו רייס בעצמו הבין שמה שקרה לו שנה שעברה היה לא פחות מנס והעדיף ללכת לכסף הגדול במקום לאתגר המקצועי.
שים את אותו סגל שהיה פה שנה שעברה ואני בטוח שלא מעפילים לפיינלפור.
רייס התעלה בשני המשחקים הכי חשובים בעונה אבל אני לא בטוח בכלל שהוא יכול לשחזר את זה לאורך זמן . אני מאוד אהבתי אותו לפני שחתם במכבי ועדיין אוהב אותו אבל אני חושב שmvp של גמר היורוליג זה מעבר ליכולת האמיתית שלו אין סיכוי שהוא ישחזר את זה . בטח שלא עם קבוצה ברמה שמכבי היתה עונה שעברה .
פארגו פשוט שחקן יותר טוב ואין מה לעשות אבל גם פארגו יצטרך נס כדי להוביל את מכבי לזכייה
misha כתב:המפגרים בערוץ הספורט: "...והרוסים נקמו על ההפסד בפיינל פור". נקמו מיי אס.
מקאדו 3 כתב:yzafrir כתב:מקאדו 3 כתב:איזה מגניב זה שאנשים בטוחים שפארגו שחקן הרבה יותר טוב מרייס רק בגלל שהוא קופץ גבוהה יותר ודופק דאנקים , הוא שחקן טוב ואפילו טוב מאוד אבל כשהוא יגלה אופי ויכולת במאני טיים של המאני טיים יהיה mvp של הפיינל פור והשחקן המרכזי באלופת אירופה אולי המפתיעה בתולדות היורוליג נדבר , בינתיים זה מגוחך .
אני לוקח את פארגו לפני רייס בעניים עצומות . ואי אפשר להאשים אותי שאני לא אוהב את רייס.
אפילו רייס בעצמו הבין שמה שקרה לו שנה שעברה היה לא פחות מנס והעדיף ללכת לכסף הגדול במקום לאתגר המקצועי.
שים את אותו סגל שהיה פה שנה שעברה ואני בטוח שלא מעפילים לפיינלפור.
רייס התעלה בשני המשחקים הכי חשובים בעונה אבל אני לא בטוח בכלל שהוא יכול לשחזר את זה לאורך זמן . אני מאוד אהבתי אותו לפני שחתם במכבי ועדיין אוהב אותו אבל אני חושב שmvp של גמר היורוליג זה מעבר ליכולת האמיתית שלו אין סיכוי שהוא ישחזר את זה . בטח שלא עם קבוצה ברמה שמכבי היתה עונה שעברה .
פארגו פשוט שחקן יותר טוב ואין מה לעשות אבל גם פארגו יצטרך נס כדי להוביל את מכבי לזכייה
כמה שטויות לא מבוססות אפשר לכתוב בפוסט אחד ?
אפילו רייס הבין ששנה שעברה היה לא פחות מנס והלך לכסף גדול במקום לאתגר מקצועי ? באמת ? הוא הלך לכסף גדול פי 4 מנימום ממה שמכבי הציעה לו כמו שכל שחקן שפוי היה עושה אלה אם אתה תקוע עוד בסיפורי שנות השבעים עם נאמנות אתגר מקצועי וכל החארטות האלה שמזמן לא מתאימים לתקופתנו .
רייס התעלה בשני המשחקים הכי חשובים בעונה אבל אני לא בטוח בכלל שהוא יכול לשחזר את זה לאורך זמן ? עובדתית זה לא נכון הוא ניצח הרבה משחקים והתעלה כל שליש העונה האחרונה .
אתה גם בטוח שעם אותו סגל של עונה שעברה לא מעפילים לפיינל פור ... שיהיה .
אני מאוד אהבתי אותו לפני שחתם במכבי ועדיין אוהב אותו אבל אני חושב שmvp של גמר היורוליג זה מעבר ליכולת האמיתית שלו ? כן הא ? אז בוא אני אעדכן אותך הוא אכן היה ה mvp של גמר היורוליג אז איך אפשר להגיד ש ' זה מעבר ליכולת האמיתית שלו ' ?
חנו'ש כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:הייתה טעות לפתוח עם פארגו+היינס ולא פארגו+אוחיון.
כשמכבי פותחת עם פארגו+אוחיון, אוחיון משחק רכז, ולא נותן לפארגו להשתולל כבר ברבע הראשון.
אני מסכים איתך אבל הטעות הזו היא טעות קבועה ולא ייחודית למשחק הזה.
דווקא שבוע שעבר אם אני לא טועה הוא פתח עם פארגו ואוחיון כאשר היינס עלה מהספסל (בליגה אני לא ממש זוכרת, אבל אני מניחה שאוחיון פתח מטעמי חוק רוסי)
בכל מקרה, זה לא מה ששינה את המשחק כי הרי הנפילה הכואבת היתה ברבע השלישי ולא בפתיחת המשחק.
yzafrir כתב:אפילו רייס בעצמו הבין שמה שקרה לו שנה שעברה היה לא פחות מנס והעדיף ללכת לכסף הגדול במקום לאתגר המקצועי.
felix_r כתב:הייתה טעות לפתוח עם פארגו+היינס ולא פארגו+אוחיון.
jol9 כתב:felix_r כתב:הייתה טעות לפתוח עם פארגו+היינס ולא פארגו+אוחיון.
זה יהיה נכון כשאוחיון יחזור להיות שחקן כדורסל. בינתיים הוא לא ממש שם.
roy1000 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:הייתה טעות לפתוח עם פארגו+היינס ולא פארגו+אוחיון.
הוא לא עולה טוב מהספסל, וזה לא שהיינס נותן לך כל כך הרבה. צריך אולי לנסות את אוחיון בחמישייה ולראות איך זה עובד.
roy1000 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:הייתה טעות לפתוח עם פארגו+היינס ולא פארגו+אוחיון.
הוא לא עולה טוב מהספסל, וזה לא שהיינס נותן לך כל כך הרבה. צריך אולי לנסות את אוחיון בחמישייה ולראות איך זה עובד.
felix_r כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:הייתה טעות לפתוח עם פארגו+היינס ולא פארגו+אוחיון.
מה זה לנסות? במשחק הראשון נגד לימוז' זה עבד מצוין
roy1000 כתב:yzafrir כתב:אפילו רייס בעצמו הבין שמה שקרה לו שנה שעברה היה לא פחות מנס והעדיף ללכת לכסף הגדול במקום לאתגר המקצועי.
בלי קשר לשאלה מי שחקן יותר טוב, המשפט הזה הוא מהמשפטים ההזויים ביותר שנכתבו בפורום הזה. לגמרי.
yzafrir כתב:roy1000 כתב:yzafrir כתב:אפילו רייס בעצמו הבין שמה שקרה לו שנה שעברה היה לא פחות מנס והעדיף ללכת לכסף הגדול במקום לאתגר המקצועי.
בלי קשר לשאלה מי שחקן יותר טוב, המשפט הזה הוא מהמשפטים ההזויים ביותר שנכתבו בפורום הזה. לגמרי.
אם תסביר את עצמך אני יוכל להתייחס אליך....כרגע מבחינתי זה לא שווה התייחסות.....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, עידן ו־8 אורחים