יורוליג: מכבי נגד צסק"א - חמישי 18:45, ערוץ עשר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: מכבי נגד צסק"א - חמישי 18:45, ערוץ עשר

הודעהעל ידי misha » 23 אוקטובר 2014, 22:51

המפגרים בערוץ הספורט: "...והרוסים נקמו על ההפסד בפיינל פור". נקמו מיי אס.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 אוקטובר 2014, 22:52

roy1000 כתב:
felix_r כתב:הייתה טעות לפתוח עם פארגו+היינס ולא פארגו+אוחיון.
כשמכבי פותחת עם פארגו+אוחיון, אוחיון משחק רכז, ולא נותן לפארגו להשתולל כבר ברבע הראשון.
כשפארגו משחק עם היינס, פארגו משחק רכז, ואז הוא לוקח על עצמו יותר מדי כבר בהתחלה

אני מסכים איתך אבל הטעות הזו היא טעות קבועה ולא ייחודית למשחק הזה.

דווקא שבוע שעבר אם אני לא טועה הוא פתח עם פארגו ואוחיון כאשר היינס עלה מהספסל (בליגה אני לא ממש זוכרת, אבל אני מניחה שאוחיון פתח מטעמי חוק רוסי)

בכל מקרה, זה לא מה ששינה את המשחק כי הרי הנפילה הכואבת היתה ברבע השלישי ולא בפתיחת המשחק.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 23 אוקטובר 2014, 22:52

misha כתב:המפגרים בערוץ הספורט: "...והרוסים נקמו על ההפסד בפיינל פור". נקמו מיי אס.

אני מוכן בכל עונה לחטוף נקמה כזאת אחרי זכיה בגביע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 23 אוקטובר 2014, 23:26

מקאדו 3 כתב:איזה מגניב זה שאנשים בטוחים שפארגו שחקן הרבה יותר טוב מרייס רק בגלל שהוא קופץ גבוהה יותר ודופק דאנקים , הוא שחקן טוב ואפילו טוב מאוד אבל כשהוא יגלה אופי ויכולת במאני טיים של המאני טיים יהיה mvp של הפיינל פור והשחקן המרכזי באלופת אירופה אולי המפתיעה בתולדות היורוליג נדבר , בינתיים זה מגוחך .

אני לוקח את פארגו לפני רייס בעניים עצומות . ואי אפשר להאשים אותי שאני לא אוהב את רייס.
אפילו רייס בעצמו הבין שמה שקרה לו שנה שעברה היה לא פחות מנס והעדיף ללכת לכסף הגדול במקום לאתגר המקצועי.
שים את אותו סגל שהיה פה שנה שעברה ואני בטוח שלא מעפילים לפיינלפור.
רייס התעלה בשני המשחקים הכי חשובים בעונה אבל אני לא בטוח בכלל שהוא יכול לשחזר את זה לאורך זמן . אני מאוד אהבתי אותו לפני שחתם במכבי ועדיין אוהב אותו אבל אני חושב שmvp של גמר היורוליג זה מעבר ליכולת האמיתית שלו אין סיכוי שהוא ישחזר את זה . בטח שלא עם קבוצה ברמה שמכבי היתה עונה שעברה .
פארגו פשוט שחקן יותר טוב ואין מה לעשות אבל גם פארגו יצטרך נס כדי להוביל את מכבי לזכייה
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 23 אוקטובר 2014, 23:54

yzafrir כתב:
מקאדו 3 כתב:איזה מגניב זה שאנשים בטוחים שפארגו שחקן הרבה יותר טוב מרייס רק בגלל שהוא קופץ גבוהה יותר ודופק דאנקים , הוא שחקן טוב ואפילו טוב מאוד אבל כשהוא יגלה אופי ויכולת במאני טיים של המאני טיים יהיה mvp של הפיינל פור והשחקן המרכזי באלופת אירופה אולי המפתיעה בתולדות היורוליג נדבר , בינתיים זה מגוחך .

אני לוקח את פארגו לפני רייס בעניים עצומות . ואי אפשר להאשים אותי שאני לא אוהב את רייס.
אפילו רייס בעצמו הבין שמה שקרה לו שנה שעברה היה לא פחות מנס והעדיף ללכת לכסף הגדול במקום לאתגר המקצועי.
רייס התעלה בשני המשחקים הכי חשובים בעונה אבל אני לא בטוח בכלל שהוא יכול לשחזר את זה לאורך זמן . אני מאוד אהבתי אותו לפני שחתם במכבי ועדיין אוהב אותו אבל אני חושב שmvp של גמר היורוליג זה מעבר ליכולת האמיתית שלו אין סיכוי שהוא ישחזר את זה . בטח שלא עם קבוצה ברמה שמכבי היתה עונה שעברה .
פארגו פשוט שחקן יותר טוב ואין מה לעשות אבל גם פארגו יצטרך נס כדי להוביל את מכבי לזכייה

כמה שטויות לא מבוססות אפשר לכתוב בפוסט אחד ?

אפילו רייס הבין ששנה שעברה היה לא פחות מנס והלך לכסף גדול במקום לאתגר מקצועי ? באמת ? הוא הלך לכסף גדול פי 4 מנימום ממה שמכבי הציעה לו כמו שכל שחקן שפוי היה עושה אלה אם אתה תקוע עוד בסיפורי שנות השבעים עם נאמנות אתגר מקצועי וכל החארטות האלה שמזמן לא מתאימים לתקופתנו .

רייס התעלה בשני המשחקים הכי חשובים בעונה אבל אני לא בטוח בכלל שהוא יכול לשחזר את זה לאורך זמן ? עובדתית זה לא נכון הוא ניצח הרבה משחקים והתעלה כל שליש העונה האחרונה .

אתה גם בטוח שעם אותו סגל של עונה שעברה לא מעפילים לפיינל פור ... שיהיה .

אני מאוד אהבתי אותו לפני שחתם במכבי ועדיין אוהב אותו אבל אני חושב שmvp של גמר היורוליג זה מעבר ליכולת האמיתית שלו ? כן הא ? אז בוא אני אעדכן אותך הוא אכן היה ה mvp של גמר היורוליג אז איך אפשר להגיד ש ' זה מעבר ליכולת האמיתית שלו ' ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי קובי » 23 אוקטובר 2014, 23:57

misha כתב:המפגרים בערוץ הספורט: "...והרוסים נקמו על ההפסד בפיינל פור". נקמו מיי אס.

WORD.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 24 אוקטובר 2014, 00:06

מקאדו 3 כתב:
yzafrir כתב:

כמה שטויות לא מבוססות אפשר לכתוב בפוסט אחד ?

אפילו רייס הבין ששנה שעברה היה לא פחות מנס והלך לכסף גדול במקום לאתגר מקצועי ? באמת ? הוא הלך לכסף גדול פי 4 מנימום ממה שמכבי הציעה לו כמו שכל שחקן שפוי היה עושה אלה אם אתה תקוע עוד בסיפורי שנות השבעים עם נאמנות אתגר מקצועי וכל החארטות האלה שמזמן לא מתאימים לתקופתנו .

רייס התעלה בשני המשחקים הכי חשובים בעונה אבל אני לא בטוח בכלל שהוא יכול לשחזר את זה לאורך זמן ? עובדתית זה לא נכון הוא ניצח הרבה משחקים והתעלה כל שליש העונה האחרונה .

אתה גם בטוח שעם אותו סגל של עונה שעברה לא מעפילים לפיינל פור ... שיהיה .

אני מאוד אהבתי אותו לפני שחתם במכבי ועדיין אוהב אותו אבל אני חושב שmvp של גמר היורוליג זה מעבר ליכולת האמיתית שלו ? כן הא ? אז בוא אני אעדכן אותך הוא אכן היה ה mvp של גמר היורוליג אז איך אפשר להגיד ש ' זה מעבר ליכולת האמיתית שלו ' ?

דבר ראשון , חוץ מחימקי רייס קיבל עוד הצעות גבוהות ממכבי מקבוצות יורוליג אבל הוא בחר בגבוהה ביותר גם אם זה אומר לא לשחק ביורוליג.
בו אני אתקן אותך . הוא לא התעלה כל שליש העונה האחרונה אלא הלך והשתפר בשליש האחרון של העונה אבל הפיינלפור היה התעלות ריגעית שאני לא רואה אותו משחזר שוב גם לא ביורוקאפ . ההתעלות הרגיעית הזאת לא שמה אותו בשורה הראשונה עם הגדולים ביותר כמו שראראס פארקר ספאנוליס לנגדון והולדן וכו' , כשהיורוליג מוכרע במשחק אחד אז התעלות של שחקן כמו רייס יכולה להביא גביע , אבל לעשות את מה שספונוליס עשה זה כבר גדול עליו.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2014, 01:19

חנו'ש כתב:
roy1000 כתב:
כשמכבי פותחת עם פארגו+אוחיון, אוחיון משחק רכז, ולא נותן לפארגו להשתולל כבר ברבע הראשון.

אני מסכים איתך אבל הטעות הזו היא טעות קבועה ולא ייחודית למשחק הזה.

דווקא שבוע שעבר אם אני לא טועה הוא פתח עם פארגו ואוחיון כאשר היינס עלה מהספסל (בליגה אני לא ממש זוכרת, אבל אני מניחה שאוחיון פתח מטעמי חוק רוסי)

בכל מקרה, זה לא מה ששינה את המשחק כי הרי הנפילה הכואבת היתה ברבע השלישי ולא בפתיחת המשחק.

זה כן משפיע, מכמה סיבות:

1) כי חשוב שכמה שיותר שחקנים יכנסו למשחק כבר בהתחלה. כמו שסמית' נכנס למשחק בשבוע שעבר. אם לא האסיסטים של אוחיון, שהכניסו את סמית' למשחק, לכי תדעי איך היה מתפתח המשחק.
2) כי הקבוצות יודעות, שפארגו הוא הכוכב של מכבי, ומתכוננות אליו. אם שחקני מכבי אחרים לא במשחק, ולא מאיימים יותר מדי, אז היריבים עדיין מתרכזים בפארגו. זאת הסיבה שעדיף שקודם כל החברים של פארגו יכנסו למשחק, ורק אחר כך הוא יכול ללכת לבד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אדם » 24 אוקטובר 2014, 02:14

אני לא מבין על סמך מה אתם טוענים שפארגו יותר מוכשר מריס,ממש לא.
וגם על זה שריס התעלה רק בשני משחקים?
קודם כל ריס התעלה בהרבה משחקים לפני זה וניצח והראה יכולת ומנהיגות וגם בסדרה נגד מילאנו ובליגה וגם אחרי היורוליג הוא הביא תאליפות לבד מול חמש נגד חיפה.
דבר נוסף לגבי הכשרון של פארגו לעומת ריס ,אז פארגן שחקן טוב ,אבל ריס יותר טוב ויותר מוכשר ,ריס במכבי ביסס קליעה יציבה ומהירה מחצי מרחק ומשלוש ,פארגו כרגע לא מצליח לדחוף את עצמו לתוך הרחבה ולזרוק חצי מרחק הכדרור לא מאפשר לו ,ובכלל הוא לא בעל כדרור שגורם לו ליצור יתרון בחדירה הוא לא מצליח ללכת לסל חזק וטוב ,כרגע.
ריס בעל יכולת כדרור יותר טובה ויותר מגוונת ,ריס בעל צעד ראשון יותר טוב ויכול לקחת לסל כל אחד גם את ווימס ,הוא חודר יותרר טוב ויותר חזק ויוצר יתרון בכדרור והולך חזק ויותר מרחב בחדירה ומסים טוב ,כמעט לא נחסם ,ולא הולך למהלכי התאבדות כמו פארגו שנחסם לא בפעם הראשונה אלא גם במשחקים אחרים ,פארגו כרגע יותר מתבסס על הקליעה משלוש ולא מצליח לחדור לסל ולקחת שחקנים רצינים בחדירה ,ריס יכול ולוקח כל שחקן אם זה שכולם יודעים שהוא הולך לשמאל ,הוא גם למד לסים שהוא חודר בימין מהחצי צעד כמו טוני פארקר אם יד אחת ,וגם קולע טוב מחצי מרחק ו מגיע למצבים .
ככה שלגבי זה שפארגו שחקן יותר מוכשר אני לא יודע להגיד ,אבל פארגו שחקן טוב ,רק ציפיתי שפארגו יהיה יותר יוצר ויותר בעל יכולות חדירה לסל .
ראינו גם אאיך הרבה שחקנים בצסקא אינטילגנטים ,ויודעים לכווץ תהגנה ולצופץ ולמסור לפינות ,במהלכים מתוכננים ,מה שלא ראיתי פעם אחת במכבי אצל יוגב או מישו ,אין אינטילגנצית משחק והבנה ,זה לא רק היום זה הרבה זמן ,אין שחקן שמשחק בחוכמה ועושה חצי חדיירה למטרת מסירה או כיווץ ,יש רק חדירות של היסתבכות ואחרי שמגיעים לחוסר ברירה מוצייאים מסירות.
אבל ראיתי שמכבי ברמה הזאת ויכולה להיתמודד וצסקא לא קבוצה כזאת או אה ולא ננאד ולא קולו יהפכו אותה למשו אחר ,מכבי תתמודד איתה ,למכבי באמת חסר גארד במקום הינס ואם היה אפשרות ל4 שקולע וקצת יוצר ,אז הינו מועמדים רצינים לזכיה ,שראיתי את ברצלונה ,הבנתי כמה חשוב ה4 הקולע כמו דולמן שגם חודר ,ואיך הוארטס לא נגמר וממש מנהל משחק ומשחק חכם ותורם נקודות שצריך .
חבל שהבאנו את הינס ולא איזה דיליני או מישו אחר,דווקא אהרון גקסון ,אני ממש אוהב תכדרור שלו ,הוא זורק שחקנים בשניה ומגיע לעומק מהר ומשחק טוב.
לגבי שאר הקבצות ,מילאנו נחלה בגארדים ,אני מאוד אוהב את סמואלס ,ולכו תדעו אולי שנה הבאה שון יחזור ,לגבי ברצלונה מוכשרת צעירה בתהליכי בניה מחודשת ,הרבה כשרון ,הרבה צעירים ,אבל גם לא משן שכרגע מפחיד ,שנה שעברה היו קבוצות מפחידות וגם מילאנו היתה פוטנציאל ,השנה ריאל תותחית אחרי ברצלונה וצסקא שלדעתי נתמודד נוכל להיתמודד איתם ,אולי הטורקיות יפתיעו.
אדם

הודעהעל ידי אדם » 24 אוקטובר 2014, 02:18

אני לא מבין על סמך מה אתם טוענים שפארגו יותר מוכשר מריס,ממש לא.
וגם על זה שריס התעלה רק בשני משחקים?
קודם כל ריס התעלה בהרבה משחקים לפני זה וניצח והראה יכולת ומנהיגות וגם בסדרה נגד מילאנו ובליגה וגם אחרי היורוליג הוא הביא תאליפות לבד מול חמש נגד חיפה.
דבר נוסף לגבי הכשרון של פארגו לעומת ריס ,אז פארגן שחקן טוב ,אבל ריס יותר טוב ויותר מוכשר ,ריס במכבי ביסס קליעה יציבה ומהירה מחצי מרחק ומשלוש ,פארגו כרגע לא מצליח לדחוף את עצמו לתוך הרחבה ולזרוק חצי מרחק הכדרור לא מאפשר לו ,ובכלל הוא לא בעל כדרור שגורם לו ליצור יתרון בחדירה הוא לא מצליח ללכת לסל חזק וטוב ,כרגע.
ריס בעל יכולת כדרור יותר טובה ויותר מגוונת ,ריס בעל צעד ראשון יותר טוב ויכול לקחת לסל כל אחד גם את ווימס ,הוא חודר יותרר טוב ויותר חזק ויוצר יתרון בכדרור והולך חזק ויותר מרחב בחדירה ומסים טוב ,כמעט לא נחסם ,ולא הולך למהלכי התאבדות כמו פארגו שנחסם לא בפעם הראשונה אלא גם במשחקים אחרים ,פארגו כרגע יותר מתבסס על הקליעה משלוש ולא מצליח לחדור לסל ולקחת שחקנים רצינים בחדירה ,ריס יכול ולוקח כל שחקן אם זה שכולם יודעים שהוא הולך לשמאל ,הוא גם למד לסים שהוא חודר בימין מהחצי צעד כמו טוני פארקר אם יד אחת ,וגם קולע טוב מחצי מרחק ו מגיע למצבים .
ככה שלגבי זה שפארגו שחקן יותר מוכשר אני לא יודע להגיד ,אבל פארגו שחקן טוב ,רק ציפיתי שפארגו יהיה יותר יוצר ויותר בעל יכולות חדירה לסל .
ראינו גם אאיך הרבה שחקנים בצסקא אינטילגנטים ,ויודעים לכווץ תהגנה ולצופץ ולמסור לפינות ,במהלכים מתוכננים ,מה שלא ראיתי פעם אחת במכבי אצל יוגב או מישו ,אין אינטילגנצית משחק והבנה ,זה לא רק היום זה הרבה זמן ,אין שחקן שמשחק בחוכמה ועושה חצי חדיירה למטרת מסירה או כיווץ ,יש רק חדירות של היסתבכות ואחרי שמגיעים לחוסר ברירה מוצייאים מסירות.
אבל ראיתי שמכבי ברמה הזאת ויכולה להיתמודד וצסקא לא קבוצה כזאת או אה ולא ננאד ולא קולו יהפכו אותה למשו אחר ,מכבי תתמודד איתה ,למכבי באמת חסר גארד במקום הינס ואם היה אפשרות ל4 שקולע וקצת יוצר ,אז הינו מועמדים רצינים לזכיה ,שראיתי את ברצלונה ,הבנתי כמה חשוב ה4 הקולע כמו דולמן שגם חודר ,ואיך הוארטס לא נגמר וממש מנהל משחק ומשחק חכם ותורם נקודות שצריך .
חבל שהבאנו את הינס ולא איזה דיליני או מישו אחר,דווקא אהרון גקסון ,אני ממש אוהב תכדרור שלו ,הוא זורק שחקנים בשניה ומגיע לעומק מהר ומשחק טוב.
לגבי שאר הקבצות ,מילאנו נחלה בגארדים ,אני מאוד אוהב את סמואלס ,ולכו תדעו אולי שנה הבאה שון יחזור ,לגבי ברצלונה מוכשרת צעירה בתהליכי בניה מחודשת ,הרבה כשרון ,הרבה צעירים ,אבל גם לא משן שכרגע מפחיד ,שנה שעברה היו קבוצות מפחידות וגם מילאנו היתה פוטנציאל ,השנה ריאל תותחית אחרי ברצלונה וצסקא שלדעתי נתמודד נוכל להיתמודד איתם ,אולי הטורקיות יפתיעו.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2014, 07:22

yzafrir כתב:אפילו רייס בעצמו הבין שמה שקרה לו שנה שעברה היה לא פחות מנס והעדיף ללכת לכסף הגדול במקום לאתגר המקצועי.

בלי קשר לשאלה מי שחקן יותר טוב, המשפט הזה הוא מהמשפטים ההזויים ביותר שנכתבו בפורום הזה. לגמרי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2014, 07:24

אדם - לפארגו יש צעד ראשון יותר מהיר משל רייס. אם פשוט היו אוסרים על פארגו לזרוק שלשות, הוא היה שחקן הרבה יותר טוב.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2014, 07:36

זה יהיה נכון כשאוחיון יחזור להיות שחקן כדורסל. בינתיים הוא לא ממש שם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2014, 07:41

jol9 כתב:

הוא לא עולה טוב מהספסל, וזה לא שהיינס נותן לך כל כך הרבה. צריך אולי לנסות את אוחיון בחמישייה ולראות איך זה עובד.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2014, 10:05

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

הוא לא עולה טוב מהספסל, וזה לא שהיינס נותן לך כל כך הרבה. צריך אולי לנסות את אוחיון בחמישייה ולראות איך זה עובד.

במשחק מול לימוז' היינס היה מצויין. אוחיון עולה בסדר מהספסל. אין לי בעיה אם יישחק בחמישייה או לא, אבל לא צריך להפריז בחשיבות שלו. הוא לא שחקן עד כדי כך חשוב,
בטח בכושרו הנוכחי, שהכנסה שלו לחמישייה היתה משנה באופן כלשהו את תוצאת המשחק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 24 אוקטובר 2014, 11:50

קצת סבלנות עם פארגו. גם רייס הסריח את הפרקט חצי עונה. פארגו שחקן נהדר ואמש היה המשחק הראשון שלו שלא היה טוב. הוא התחיל את העונה טוב יותר מרייס. גם למען האמת ידעתי שהוא לא יהיה טוב צסקא. הניסיון להוכיח להם שהם טעו היה בעוכריו
er79

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2014, 11:54

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

מה זה לנסות? במשחק הראשון נגד לימוז' זה עבד מצוין
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2014, 14:41

felix_r כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:

מה זה לנסות? במשחק הראשון נגד לימוז' זה עבד מצוין

במשחק מול לימוז' אוחיון בקושי שיחק. אמנם פתח (ודווקא היה טוב), אבל לא שיחק הרבה.

בכל מקרה, לא בגלל זה הפסדנו ב-19 הפרש. אפילו לא קרוב.

מכבי עוד לא במקום שבו היא יכולה לאיים על צסקא בחוץ. נראה מה יהיה בסיבוב הבא, בתקווה שמכבי תשחק גם עם סגל מלא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 24 אוקטובר 2014, 15:49

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:אפילו רייס בעצמו הבין שמה שקרה לו שנה שעברה היה לא פחות מנס והעדיף ללכת לכסף הגדול במקום לאתגר המקצועי.

בלי קשר לשאלה מי שחקן יותר טוב, המשפט הזה הוא מהמשפטים ההזויים ביותר שנכתבו בפורום הזה. לגמרי.

אם תסביר את עצמך אני יוכל להתייחס אליך....כרגע מבחינתי זה לא שווה התייחסות.....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2014, 16:05

yzafrir כתב:
roy1000 כתב:

אם תסביר את עצמך אני יוכל להתייחס אליך....כרגע מבחינתי זה לא שווה התייחסות.....

אבל התייחסת לא?
אם אתה לא מבין מה הזוי במשפט "העדיף ללכת לכסף הגדול במקום לאתגר המקצועי" אז באמת אין לי מה להגיד. תזכיר לי איזה שחקנים בדיוק בחרו ב"אתגר המקצועי" (מה שזה לא יהיה) על פני הכסף הגדול? הזוי לחלוטין.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־8 אורחים