המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:שמואל, אתה פרובוקטור. השרשור שפתחת נמחק וכל שרשור נוסף מהסוג הזה גם יימחק.
פליקס, אנא ממך להיות הבוגר ולא להגרר לפרובוקציות העלובות האלה.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:שמואל, אתה פרובוקטור. השרשור שפתחת נמחק וכל שרשור נוסף מהסוג הזה גם יימחק.
מה היה? לא הייתי בבית (למזלי) ואת ההקלטה הפסקתי בסוף הרבה השלישי ואז פתחתי את האתר והופתעתי.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:שמואל, אתה פרובוקטור. השרשור שפתחת נמחק וכל שרשור נוסף מהסוג הזה גם יימחק.
מה היה? לא הייתי בבית (למזלי) ואת ההקלטה הפסקתי בסוף הרבה השלישי ואז פתחתי את האתר והופתעתי.
אתה יכול לדמיין ת'רד היסטרי שקורע את מכבי ואת פליקס עם מפרצת במוח בשם שמואל? אז זה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:jol9 כתב:שמואל, אתה פרובוקטור. השרשור שפתחת נמחק וכל שרשור נוסף מהסוג הזה גם יימחק.
אתה יכול לדמיין ת'רד היסטרי שקורע את מכבי ואת פליקס עם מפרצת במוח בשם שמואל? אז זה
תפרטי..
toja27 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:קצת נסחפנו. זה יהיה משחק אחר וקשה. השופטים, הביתיות, כל הזיוני שכל של האלטרנטיבה וכו'...
יהיה קשה אבל מכבי צריכה לקחת את זה הפעם.
אם מכבי תנעל את הרחבה ותשמור חזק את רייט אנחנו אמורים לנצח בהפרש גבוה
וזה.
מקאדו 3 כתב:כל כך משפיל , איך לעזאזל מכבי הפכה לבשר תותחים של מגדל שנה אחרי שנה איך ?
איך קבוצה שמפסידה לקבוצות דרג ג באירופה עושה לנו כזה קירקס?
הרי כל בנאדם שפוי מבין שהסגל שח מכבי יותר טוב ושמגדל ממש לא קבוצה גדולה אז מה קורה פה שמישהו ינסה להסביר .
איך תמיד נגדנו שני הרכיכות אליהו והלפרין נותנים את משחק העונה שלהם ודונטה ניראה כמו לברון ?
מצטער אם שנה אחרי שנה זה נראה ככה נגדם אז כנראה שבאמת משהו משתנה פה וזה ממש לא מחמאה למכבי .
Roni1 כתב:LIAV10 כתב:Roni1 כתב:rc4991 כתב:לא יודע מה אתכם אבל אני כבר ממש מחכה למשחק
מקווה שמכבי לא תאכזב
יש בת׳רד הזה יותר מידי נאחס והוא נפתח בהתלהבות אחרי ההצגה בברלין, אין מצב שלא נתאכזב.
הפעם קורעים להם ת׳תחת.
יופי ליאב, אח״כ תאשים את גודס
LIAV10 כתב:גיא גודס חייב ללכת הביתה, הוא פשוט מאמן לא טוב, אלי הופים לא יביאו אותנו רחוק.
מקאדו 3 כתב:כל כך משפיל , איך לעזאזל מכבי הפכה לבשר תותחים של מגדל שנה אחרי שנה איך ?
איך קבוצה שמפסידה לקבוצות דרג ג באירופה עושה לנו כזה קירקס?
הרי כל בנאדם שפוי מבין שהסגל שח מכבי יותר טוב ושמגדל ממש לא קבוצה גדולה אז מה קורה פה שמישהו ינסה להסביר .
איך תמיד נגדנו שני הרכיכות אליהו והלפרין נותנים את משחק העונה שלהם ודונטה ניראה כמו לברון ?
מצטער אם שנה אחרי שנה זה נראה ככה נגדם אז כנראה שבאמת משהו משתנה פה וזה ממש לא מחמאה למכבי .
LIAV10 כתב:זה לא פייר שהפסדתי את זה.
יוני, כמה אני צריך לשלם על שיחזור הת׳רד?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־12 אורחים