ליגת ווינר: מכבי נגד ירושלים - ראשון 20:40, ערוץ 1

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: מכבי נגד ירושלים - ראשון 20:40, ערוץ 1

הודעהעל ידי אדם » 03 נובמבר 2014, 02:02

כתבתי כבר בשרשור אחר אבל אוסיף ,לא מבין מה יש לגודס מלאנדסברג?ולנמה הוא המשיך לנסות לדחוף אותו?שומר על הפנים ,רועדות לו הביצים במשחקים רצינים ,לא יכול ליצור כלום לא יכול לעבור שחקן בכדרור לא קולע ממטר אז למה הוא ניסה וניסה וניסה ,במקום להכניס את היינס שישב על הספסל ?אולי לא היה טוב אבל שווה ניסיון.
הוא נותן לפארגו קרדיט מוגזם ,וזה לא טוב לא רק מעצם זה שלא מגיע לו ,אלא שפארגו כבר חושב שהוא זה מכבי והוא המשיח,ועליו ניפול ונקום .
שם את רנדל על דונטה שים את טיוס על דונטה ,אתה רואה שמלאנדסברג ומדווין הוא עושה צחוק ,וגם שלא קלע הוא יצר מצבים ,אז למה לא לנסות משו אחר?
אדם

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 נובמבר 2014, 04:24

גיא גודס חייב ללכת הביתה, הוא פשוט מאמן לא טוב, אלי הופים לא יביאו אותנו רחוק.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 נובמבר 2014, 04:31

jol9 כתב:שמואל, אתה פרובוקטור. השרשור שפתחת נמחק וכל שרשור נוסף מהסוג הזה גם יימחק.

פליקס, אנא ממך להיות הבוגר ולא להגרר לפרובוקציות העלובות האלה.

מה היה? לא הייתי בבית (למזלי) ואת ההקלטה הפסקתי בסוף הרבה השלישי ואז פתחתי את האתר והופתעתי.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 נובמבר 2014, 04:47

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:שמואל, אתה פרובוקטור. השרשור שפתחת נמחק וכל שרשור נוסף מהסוג הזה גם יימחק.

מה היה? לא הייתי בבית (למזלי) ואת ההקלטה הפסקתי בסוף הרבה השלישי ואז פתחתי את האתר והופתעתי.

אתה יכול לדמיין ת'רד היסטרי שקורע את מכבי ואת פליקס עם מפרצת במוח בשם שמואל? אז זה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 נובמבר 2014, 04:49

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

אתה יכול לדמיין ת'רד היסטרי שקורע את מכבי ואת פליקס עם מפרצת במוח בשם שמואל? אז זה

תפרטי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 נובמבר 2014, 04:52

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:

תפרטי..

אני לא אפרט הכל כי נאמרו דברים קשים
אבל..שמואל אמר שזה ההפסד הכי גדול של מכבי אי פעם וכל זה ואז פליקס אמר לו לחזור לצ'ה וש..הוא מקווה שלא יהיה המשך לשושלת שמואל
וזה הגירסה הכי נקייה שאני יכולה לספר עליה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 נובמבר 2014, 04:54

זה לא פייר שהפסדתי את זה.
יוני, כמה אני צריך לשלם על שיחזור הת׳רד? :D
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 08:02

דרך אגב - לא שמעתי את גודס בראיון הזחוח שלו בסוף המשחק לוקח שום אחריות על מה שהיה. 21 דקות הוא שיחק עם לנדסברג שגרם נזק עצום בכל דקה על המגרש ושום אחריות הוא לא לקח על עצמו. הכל השחקנים. ואיזה זחיחות אחרי הפסד של 30 הפרש.

לא רק השחקנים צריכים להתאפס על עצמם. גם גודס צריך להתאפס על עצמו ומהר לפני שימצא את עצמו בבית עם כל הזחיחות המעצבנת שלו. אולי הוא חושב שהוא בלאט - נראה לי ששמעון יבהיר לו מהר מאוד שהוא לא ושהקרדיט שלו הרבה יותר קטן.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 נובמבר 2014, 08:11

עדיין לא מצליח להבין איך זה קרה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 03 נובמבר 2014, 09:08

toja27 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:קצת נסחפנו. זה יהיה משחק אחר וקשה. השופטים, הביתיות, כל הזיוני שכל של האלטרנטיבה וכו'...

יהיה קשה אבל מכבי צריכה לקחת את זה הפעם.

אם מכבי תנעל את הרחבה ותשמור חזק את רייט אנחנו אמורים לנצח בהפרש גבוה

וזה.

נו והיא סגרה את הרחבה?
אף אחד לא האמין שנראה ככה
בהגנה עברו אותנו כאילו כלום וההתקפה היתה תקועה ברמות אחרות
יותר מזה, זה נראה לי המשחק הראשון שלא רצנו (לא זכורה לי אפילו התקפת מעבר אחת) כשזה הנשק העיקרי של הקבוצה הזאת

בקיצור שיחקנו על הפנים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 03 נובמבר 2014, 09:29

כל כך משפיל , איך לעזאזל מכבי הפכה לבשר תותחים של מגדל שנה אחרי שנה איך ?

איך קבוצה שמפסידה לקבוצות דרג ג באירופה עושה לנו כזה קירקס?

הרי כל בנאדם שפוי מבין שהסגל שח מכבי יותר טוב ושמגדל ממש לא קבוצה גדולה אז מה קורה פה שמישהו ינסה להסביר .

איך תמיד נגדנו שני הרכיכות אליהו והלפרין נותנים את משחק העונה שלהם ודונטה ניראה כמו לברון ?

מצטער אם שנה אחרי שנה זה נראה ככה נגדם אז כנראה שבאמת משהו משתנה פה וזה ממש לא מחמאה למכבי .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 03 נובמבר 2014, 09:34

עוד כמה מחשבות -

1. לא יכול להיות שמכבי מתקפלת ככה מול קבוצה שמשחקת אגרסיבי. לא יכול להיות שרנדל נראה כמו איזה ילד מפוחד מול אליהו שדופק לו גגות וגפני שדופק לו אליאופים על הפרצוף כשהוא מפחד לעלות לסל וזורק כמו ילדה מפוחדת.

2. לא יכול להיות שדווין סמית' עושה במכנסיים בכל פעם שהוא רואה את דונטה מולו. דווין סמית' אמור לדעת להגיב ולהשוות את האגרסיביות של דונטה. לא מדובר פה בלברון ג'יימס.

3. המהלך של אלטיט שקפץ כמו דביל על דווין סמית' במחצית זה אולי המהלך הכי מביך בהסטוריה של מכבי.

4. לא יכול להיות שבכל פעם שפארגו נתקל בשומר טוב, הוא נכנס למוד של להראות לכולם והולך אחד על חמש ולעזאזל העולם.

5. היה קטע שבו גרין חטף שני סלים מסופו. פרנקו מייד הוריד אותו לספסל והעלה את גור אריה. איפה היה גודס כשלנדסברג שוטט על המגרש ודפק למכבי את ההגנה?

6. מה שמעצבן יותר זה שלא שחטפנו מאיזה קבוצה שהכל הלך לה. ירושלים היא קבוצה בינונית שהייתה ביום ממש לא מדהים. הם פשוט היו פי 10 יותר אגרסיביים ממכבי ומכבי פשוט התקפלו. כמו ילדים שחוטפים מכות מהבריון השכונתי.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 03 נובמבר 2014, 09:50

מקאדו 3 כתב:כל כך משפיל , איך לעזאזל מכבי הפכה לבשר תותחים של מגדל שנה אחרי שנה איך ?

הרי כל בנאדם שפוי מבין שהסגל שח מכבי יותר טוב ושמגדל ממש לא קבוצה גדולה אז מה קורה פה שמישהו ינסה להסביר .

איך תמיד נגדנו שני הרכיכות אליהו והלפרין נותנים את משחק העונה שלהם ודונטה ניראה כמו לברון ?

מצטער אם שנה אחרי שנה זה נראה ככה נגדם אז כנראה שבאמת משהו משתנה פה וזה ממש לא מחמאה למכבי .

קודם כל וידוי קטן - אני גם מאלה שחטאו וחשבו שמכבי יתנו לירושלים בראש.
1. כמו שלא באמת ניתן לקחת ברצינות יתרה את המשחק נגד אלבה ולהסיק ממנו שאנחנו בדרך לריפיט ביורוליג, אני חושב שלא בטוח שניתן להסיק מהמשחקים של ירושלים, נגד אותן יריבות בינוניות, שהם קבוצה חלשה, ויכול להיות שזלזלנו בהם יותר מידי.
2. אליהו כבר נתן הצגות גדולות מזו שנתן אמש, נגד כמה מהקבוצות הכי טובות באירופה, כך שזה לא הכי מפתיע. לגביי סמית', לא יודע מה איתך, אבל כבר שנתיים שהוא הסתובב פה ואין אחד שיכול להגיד שמדובר בתצוגה מפתיעה שלו. מדובר באחד הזרים הכי מרשימים שנחתו כאן ובגיל המתאים הוא יכל להיות כוכב יורוליג, לא פחות.
התנין

הודעהעל ידי Roni1 » 03 נובמבר 2014, 09:54

Roni1 כתב:
LIAV10 כתב:
Roni1 כתב:
rc4991 כתב:לא יודע מה אתכם אבל אני כבר ממש מחכה למשחק
מקווה שמכבי לא תאכזב

יש בת׳רד הזה יותר מידי נאחס והוא נפתח בהתלהבות אחרי ההצגה בברלין, אין מצב שלא נתאכזב.

הפעם קורעים להם ת׳תחת.

יופי ליאב, אח״כ תאשים את גודס

LIAV10 כתב:גיא גודס חייב ללכת הביתה, הוא פשוט מאמן לא טוב, אלי הופים לא יביאו אותנו רחוק.
Roni1

הודעהעל ידי Roni1 » 03 נובמבר 2014, 10:04

מקאדו 3 כתב:כל כך משפיל , איך לעזאזל מכבי הפכה לבשר תותחים של מגדל שנה אחרי שנה איך ?

בשר תותחים? ברצינות? שיחקנו חרא אתמול והם תמיד טובים מולנו, אבל בעונה שעברה ניצחנו אותם ב+20 בבית (וגם הפסדנו) וסיימנו מעליהם בטבלה. אני לא מתרגשת מההברקות שלהם בנובמבר.

הסגל שלנו טוב אבל הפערים כבר לא כ״כ גדולים כמו שהיו פעם, הם לא היו גדולים גם בעונה שעברה. התרגלנו להחתמות כאלה ואז אנחנו שואלים איך זה קרה. תשאלו את פדרמן איך זה קרה, אי אפשר לעבוד על כולם על הזמן.
Roni1

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 03 נובמבר 2014, 10:39

עזבי אותך מכל מה שמסביב , ברור לכולם שאנחנו אלופי אירופה וגם זכינו בכל התארים שהם יכולים רק לחלום אבל אני מדבר ספציפית על המפגשים איתם ובהם פעמיים כבר חטפנו תבוסות משפילות והפסדנו 'תואר' נגדם , וכן בשר תותחים , איך תסבירי את זה שנגד מכבי הם תמיד נותנים משחקים טובים וזה גם נגמר בתבוסות ?

זה שהם לוזרים במני טיים ואנחנו אלופי אירופה לא רלוונטי לעניננו , אני מדבר על המפגשים איתם ספציפית .

אני מרגיש מאוד מושפל ועצוב היום ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 03 נובמבר 2014, 11:06

LIAV10 כתב:זה לא פייר שהפסדתי את זה.
יוני, כמה אני צריך לשלם על שיחזור הת׳רד? :D

אתה כזה צמא דם... אין מה לראות, לפזר את ההפגנה... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 נובמבר 2014, 11:08

רוני, את רומזת שיש לי חלק גדול יותר משל גודס באשמה?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ankram » 03 נובמבר 2014, 14:41

גודס אתה חייב לנו מספר תשובות:
1. מה לעזאזל עושה לינהרט בקבוצה??? ע"ס מה הבאת אותו? כדי לבזבז למנהלים
שלך כסף? כדי לתת להם תירוצים למה לא להביא חיזוק?
2. איך במשחק כזה אתה נותן ללאנדסברג כל כך הרבה דקות? מה אתה עיוור?
אולי אתה צריך את המשקפיים של סופו.
3. בשביל זה הבאת את היינס? לשחק בגארבג' טיים? שפארגו לא מחובר, שרנדל לא קולע ושדויין נפצע אתה בוחר להשאיר את היינס על הספסל , ויאללה ניתן לירושליים את ללאנדסברג מתנה.
4. אחרי משחק כזה עדיף לשתוק, בטח לא להגיד שעוד נובס השנה, ואם אין לך מה להגיד בחדר ההלבשה אולי עדיף שתיתן למאמן יותר מנוסה ממך כמו פיני לדבר אחרי משחק כזה.
5. יש בקבוצה 30% שחקנים שמופיעים רק על הפוסטר של מכבי (מאריץ' , לינהרט) , יאללה שחרר אותנו מנוכחותם , ותן למשהו שמבין יותר ממך בכדורסל להביא לנו 4, רחמנא ליצלן לוקח ריבאונד ושומר , ושלא עשוי מחרסינה, כמו חצי מהקבוצה שלנו.
6. אני מאד מקווה שלא מונית כי "לא היה נעים ממך" , יש לך הרבה מה לכפר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי goshimon » 03 נובמבר 2014, 14:54

אי אפשר לקרוא עיתונים או אינטרנט היום. הכל מדכא. מה עושים?
goshimon

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־13 אורחים