המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:MTA2311 כתב:סוג של בושה.
יותר מדי שחקנים בסגל רחוקים מהרמה.
אני חושב שהמאמן רחוק מהרמה. רוב הסגל לא פחות טוב מאשתקד או זהה(סופו, פניני, אוחיון)
er79 כתב:צריך להודות, יש לנו קבוצה חלשה ומגעילה, זה הכל. קבוצה ברמת אדריאטית. מאמן כושל, ולצערי זה היה לי די ברור, אין דרך, אין שיטה, אין ריבאונד, אין קלעי איכותי אחד לרפואה, אין גארד שימתן קצת השטויות של פארגו שמשחק לבד כי אין אף אחד לידו, ארבעה שחקנים בסגל הזה מיותרים, בקיצור אין למה לקוות. עם כל הכבוד, שהשחקן שעליו מכבי תקום או תיפול הוא שחקן שרק השנה התחיל ללמוד את המילה יורוליג, ועם כל האהבה שלי לרנדל, כנראה שזה אומר דרשני.
אני חושב שהמאמן רחוק מהרמה. רוב הסגל לא פחות טוב מאשתקד או זהה(סופו, פניני, אוחיון)
er79 כתב:צריך להודות, יש לנו קבוצה חלשה ומגעילה, זה הכל. קבוצה ברמת אדריאטית. מאמן כושל, ולצערי זה היה לי די ברור, אין דרך, אין שיטה, אין ריבאונד, אין קלעי איכותי אחד לרפואה, אין גארד שימתן קצת השטויות של פארגו שמשחק לבד כי אין אף אחד לידו, ארבעה שחקנים בסגל הזה מיותרים, בקיצור אין למה לקוות. עם כל הכבוד, שהשחקן שעליו מכבי תקום או תיפול הוא שחקן שרק השנה התחיל ללמוד את המילה יורוליג, ועם כל האהבה שלי לרנדל, כנראה שזה אומר דרשני.
MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:סוג של בושה.
היינס, מאריץ ולינארט הם מהמיותרים שהגיעו לכאן.
גודס לא הבעיה לדעתי.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:סוג של בושה.
גודס לא הבעיה לדעתי.
ומי הביא אותם? ואל תגיד הג'וניור. גודס אחראי על הבנייה הכושלת בקיץ.
orishac כתב:היינס, לינהארט ומאריץ' זרים כל כך מיותרים.
הייתי מעיף את שלושתם לקראת הטופ 16 ומביא מחליפים אבל לך תמצא מחליפים שבאמת יהיו פקטור...
המצב לא פשוט.
מה שמעצבן זה שאו שמכבי משחקת בצורה מאוד יפה לעין, או לא משחקת בכלל... אין אמצע.
MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:סוג של בושה.
גודס לא הבעיה לדעתי.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שחף כתב:MTA2311 כתב:סוג של בושה.
גודס לא הבעיה לדעתי.
ומי הביא אותם? ואל תגיד הג'וניור. גודס אחראי על הבנייה הכושלת בקיץ.
מוזר...
בתקופה של בלאט לא הייתה לך בעיה להאשים את פדרמן בהחתמות כושלות.
צביעות מאץ'?
שמואל1 כתב:22 שנה מכבי לא הפסידה בבית לקבוצה קרואטית.
Maccabikid כתב:שמואל1 כתב:22 שנה מכבי לא הפסידה בבית לקבוצה קרואטית.
יותר מדי "שיאים" נשברים העונה..
felix_r כתב:לצדביטה אין זרים טובים יותר מאלה. ההבדל היחיד ששם משחקים קבוצתי, חכם ומשתפים את כולם. לכן הם לא פוחדים לעשות עבירות, בניגוד למכבי שמקבלת התקף לב בכל פעם שרנדל עושה עבירה!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, עידן ו־10 אורחים