פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג: מכבי נגד צ'דביטה - חמישי 20:30, ערוץ 10

06 נובמבר 2014, 23:55

היינס, לינהארט ומאריץ' זרים כל כך מיותרים.
הייתי מעיף את שלושתם לקראת הטופ 16 ומביא מחליפים אבל לך תמצא מחליפים שבאמת יהיו פקטור...
המצב לא פשוט.
מה שמעצבן זה שאו שמכבי משחקת בצורה מאוד יפה לעין, או לא משחקת בכלל... אין אמצע.

06 נובמבר 2014, 23:57

שחף כתב:
MTA2311 כתב:סוג של בושה.
יותר מדי שחקנים בסגל רחוקים מהרמה.

אני חושב שהמאמן רחוק מהרמה. רוב הסגל לא פחות טוב מאשתקד או זהה(סופו, פניני, אוחיון)

היינס והיקמן לא באותו יקום. סופו הרבה פחות טוב, ואין לך את בלו. הסגל השנה פחות טוב (לפחות כרגע) וכמובן שגודס הוא לא בלאט, אבל מצד שני, יש לו את פיני לידו. אני לא מסכים איתך שהבעיה הכי גדולה זה המאמן. תפטר את גודס ותשים את פיני במקומו והתוצאות לא יהיו שונות לדעתי.

06 נובמבר 2014, 23:57

er79 כתב:צריך להודות, יש לנו קבוצה חלשה ומגעילה, זה הכל. קבוצה ברמת אדריאטית. מאמן כושל, ולצערי זה היה לי די ברור, אין דרך, אין שיטה, אין ריבאונד, אין קלעי איכותי אחד לרפואה, אין גארד שימתן קצת השטויות של פארגו שמשחק לבד כי אין אף אחד לידו, ארבעה שחקנים בסגל הזה מיותרים, בקיצור אין למה לקוות. עם כל הכבוד, שהשחקן שעליו מכבי תקום או תיפול הוא שחקן שרק השנה התחיל ללמוד את המילה יורוליג, ועם כל האהבה שלי לרנדל, כנראה שזה אומר דרשני.

רק אל תתחיל עם רנדל , השחקן היחיד שתיפקד היום ...

06 נובמבר 2014, 23:58

שחף כתב:

אני חושב שהמאמן רחוק מהרמה. רוב הסגל לא פחות טוב מאשתקד או זהה(סופו, פניני, אוחיון)

היינס, מאריץ ולינארט הם מהמיותרים שהגיעו לכאן.
גודס לא הבעיה לדעתי.

07 נובמבר 2014, 00:00

er79 כתב:צריך להודות, יש לנו קבוצה חלשה ומגעילה, זה הכל. קבוצה ברמת אדריאטית. מאמן כושל, ולצערי זה היה לי די ברור, אין דרך, אין שיטה, אין ריבאונד, אין קלעי איכותי אחד לרפואה, אין גארד שימתן קצת השטויות של פארגו שמשחק לבד כי אין אף אחד לידו, ארבעה שחקנים בסגל הזה מיותרים, בקיצור אין למה לקוות. עם כל הכבוד, שהשחקן שעליו מכבי תקום או תיפול הוא שחקן שרק השנה התחיל ללמוד את המילה יורוליג, ועם כל האהבה שלי לרנדל, כנראה שזה אומר דרשני.

צודק מאה אחוז. אנו משלמים השנה על ההצלחה האדירה של שנה שעברה שעלתה להנהלה של מכבי לראש. אפשר לעבוד על חלק מהאנשים בחלק מהזמן אך אי אפשר לעבוד על כולם כל הזמן. דיוויד היה מוציא מסגל של 10 מליון כמו מאמן אחר מסגל של 20 מליון אך גודס לא כזה!!!

07 נובמבר 2014, 00:02

MTA2311 כתב:
שחף כתב:

גודס לא הבעיה לדעתי.

ומי הביא אותם? ואל תגיד הג'וניור. גודס אחראי על הבנייה הכושלת בקיץ.

07 נובמבר 2014, 00:02

ליהנארט, מאריץ', כהן, היינס.
הראשון זה אחד הביזיונות הגדולים בתולדות המועדון. ידעו מראש שהוא שחקן חלש ועדיין הביאו אותו. הכתובת היתה על הקיר באותיות ענק..
אבל נניח וכבר הבאתם אותו, למה הוא בכלל לא משחק?! ואם התכנון הוא להודות בטעות ולהחליף אותו, למה זה עדיין לא קורה?! ב י ז י ו ן.
השני, הגיע לכאן בכושר מזעזע ועדיין נראה מזעזע. יכולנו להשאיר את ג'יימס, יכולנו להביא את פישר, אבל הבאנו את זה.. כל כך מגדיר את מכבי בשנים האחרונות.
כהן פשוט לא היה צריך לחזור לכאן. לא שחקן לרמה של מכבי צר לי..
והיינס? לא מחובר בשיט. בתחילת העונה הוא עוד הראה ניצוצות יפים של כדורסל ויש לו הגנה טובה, אבל משום מה במקום להתקדם ולהתחבר הוא רק הלך אחורה.. מי אחראי לזה?

שורה תחתונה: יותר מדי שחקנים בינוניים ומטה שפשוט אסור היה להם לדרוך בקבוצה, אכן הגיעו לכאן. זה אחד הסיפורים של העונה הזאת בינתיים..

07 נובמבר 2014, 00:04

אחלה של משחק יורוליג אחרון בנוקיה.

07 נובמבר 2014, 00:05

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
שחף כתב:

גודס לא הבעיה לדעתי.

מוזר...
בתקופה של בלאט לא הייתה לך בעיה להאשים את פדרמן בהחתמות כושלות.

צביעות מאץ'?

07 נובמבר 2014, 00:07

orishac כתב:היינס, לינהארט ומאריץ' זרים כל כך מיותרים.
הייתי מעיף את שלושתם לקראת הטופ 16 ומביא מחליפים אבל לך תמצא מחליפים שבאמת יהיו פקטור...
המצב לא פשוט.
מה שמעצבן זה שאו שמכבי משחקת בצורה מאוד יפה לעין, או לא משחקת בכלל... אין אמצע.

לצדביטה אין זרים טובים יותר מאלה. ההבדל היחיד ששם משחקים קבוצתי, חכם ומשתפים את כולם. לכן הם לא פוחדים לעשות עבירות, בניגוד למכבי שמקבלת התקף לב בכל פעם שרנדל עושה עבירה!
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 07 נובמבר 2014, 00:19, נערך פעם אחת בסך הכל.

07 נובמבר 2014, 00:10

MTA2311 כתב:
שחף כתב:

גודס לא הבעיה לדעתי.

איך גודס לא הבעיה? הגנה מחפירה נגד סגל לא אתלטי בכלל, מי שומר כזאת קבוצה הגנת לחץ man to man?
באמת, קצת יצירתיות, לא יכול להיות ששומרים בסגנון הזה ונשארים שחקנים לבד על הקשת ועדיין טוחנים אותנו בריבאונד, צריך להיות סוג של אידיוט בשביל לא להבין 40 דקות את הבעיה.
אני לא מדבר על ההתקפה, כשכולם התלהבו בברלין אני לא ראיתי שום תרגיל מיוחד, וכך גם היום, אבל כשסגרו את הצבע הפכנו לקבוצת התקפה פתטית.
בבקשה שילך הביתה, מאמן זוועה שנכשל במגדל ומתחילת העונה הספיק לאבד 2 תארים, לקבל 30 ממגדל וצסק״א ולקבל בראש מהקבוצה הכי גרועה ביורוליג נטולת האמריקאים.

07 נובמבר 2014, 00:10

תגידו מה עם ג'סטין דנטמון? משחק בסין נראה לי אבל אני לא בטוח.
היה יכול להתאים במקום היינס.
פארגו יש לידו את אוחיון אז הוא חייב שחקן שיוריד ממנו את הלחץ של לקלוע כי כרגע הוא הגארד הקולע היחידי שלנו, כי היינס לא תורם.
ובמשחק כמו היום שפארגו גם צריך לרכז וגם צריך לקלוע... זה פשוט אסון. הוא לא יכול לעשות את שניהם ביחד.

07 נובמבר 2014, 00:13

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
שחף כתב:

גודס לא הבעיה לדעתי.

מוזר...
בתקופה של בלאט לא הייתה לך בעיה להאשים את פדרמן בהחתמות כושלות.

צביעות מאץ'?

אתה באמת חושב שדיוויד בלאט היה מחתים שחקן כמו נייט לינהארט? או מחזיר לסגל את ג'ייק כהן , שברור שהוא לא שחקן גם לא לרמות הליגה הישראלית?

07 נובמבר 2014, 00:22

צריך להגיד את האמת , סופו נראה זוועה , כבד , מתעייף אחרי חצי דקה , לא מצליח לעשות פוסט אחד נומאלי ...

את האמת הבעיה היא עם השחקנים שסביבו גם לא מוסרים לו או שמוסרים לו מאוחר מדי ורחוק מדי מהסל .

07 נובמבר 2014, 00:23

פרט סטטיסטי מעניין- צדביטה זרקה 39 שלשות, מה שמציב את הנתון במקום הרביעי בכל הזמנים במשחקים שלא הלכו להארכה.
יש לציין שכמעט כל הזריקות שלהם היו פנויות, בעקבות הגנה כושלת של מכבי , כך שהם ממש לא התפרעו.

07 נובמבר 2014, 00:23

שחף כתב:

נו באמת, מישהו באמת רוצה להשוות בין הסגל שלנו לסגל צדביטה? אולי בין הסגל שלנו לסגל של ירושלים?
לא הסגל הוא הבעיה שלנו..

07 נובמבר 2014, 00:28

22 שנה מכבי לא הפסידה בבית לקבוצה קרואטית.

07 נובמבר 2014, 00:30

שמואל1 כתב:22 שנה מכבי לא הפסידה בבית לקבוצה קרואטית.

יותר מדי "שיאים" נשברים העונה..

07 נובמבר 2014, 00:32

Maccabikid כתב:
שמואל1 כתב:22 שנה מכבי לא הפסידה בבית לקבוצה קרואטית.

יותר מדי "שיאים" נשברים העונה..

גם שנה שעברה נשברו הרבה שיאים.

07 נובמבר 2014, 00:34

felix_r כתב:לצדביטה אין זרים טובים יותר מאלה. ההבדל היחיד ששם משחקים קבוצתי, חכם ומשתפים את כולם. לכן הם לא פוחדים לעשות עבירות, בניגוד למכבי שמקבלת התקף לב בכל פעם שרנדל עושה עבירה!

ג'רמי פארגו בעמדת הרכז ומשחק קבוצתי וחכם לא הולך ביחד. מכבי בחרה בקונספט של שחקני אנד וואן אמריקאים. שנה שעברה זה הלך גם בלי יותר מדי משחק קבוצתי.
פרסם תגובה