יורוליג: מכבי נגד צ'דביטה - חמישי 20:30, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: מכבי נגד צ'דביטה - חמישי 20:30, ערוץ 10

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 01:56

מכביסט30 כתב:ליהנארט, מאריץ', כהן, היינס.
הראשון זה אחד הביזיונות הגדולים בתולדות המועדון. ידעו מראש שהוא שחקן חלש ועדיין הביאו אותו. הכתובת היתה על הקיר באותיות ענק..
אבל נניח וכבר הבאתם אותו, למה הוא בכלל לא משחק?! ואם התכנון הוא להודות בטעות ולהחליף אותו, למה זה עדיין לא קורה?! ב י ז י ו ן.
השני, הגיע לכאן בכושר מזעזע ועדיין נראה מזעזע. יכולנו להשאיר את ג'יימס, יכולנו להביא את פישר, אבל הבאנו את זה.. כל כך מגדיר את מכבי בשנים האחרונות.
כהן פשוט לא היה צריך לחזור לכאן. לא שחקן לרמה של מכבי צר לי..
והיינס? לא מחובר בשיט. בתחילת העונה הוא עוד הראה ניצוצות יפים של כדורסל ויש לו הגנה טובה, אבל משום מה במקום להתקדם ולהתחבר הוא רק הלך אחורה.. מי אחראי לזה?

שורה תחתונה: יותר מדי שחקנים בינוניים ומטה שפשוט אסור היה להם לדרוך בקבוצה, אכן הגיעו לכאן. זה אחד הסיפורים של העונה הזאת בינתיים..

אתה צודק, אבל אם תנבור קצת בפורום לפני שנה, תראה ש-90% מהפורום (כולל אותי), כותב פוסטים בסגנון הזה רק שבמקום לינהרט ומאריץ', כתובים שם רייס וטיוס.
ובסופו של דבר, הדברים האלה השתנו.

מה שכן, לשחקנים שציינת, פרט להיינס, אין שום אפסייד. מאריץ' לא יחזור להיות אותו השחקן שראינו בפרטיזן, ולו משום שזה לא קרה בשום עונה שלאחר עונת פרטיזן ועל
לינהארט וכהן אין מה לדבר יותר מדי.
גם לאנדסברג נראה לא ממש שייך לענף כרגע. ג'מצ'י הוא לא, ולכן אין לו את הפריבילגיה לא לשחק בהגנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 02:01

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
מוזר...
בתקופה של בלאט לא הייתה לך בעיה להאשים את פדרמן בהחתמות כושלות.

צביעות מאץ'?

אתה באמת חושב שדיוויד בלאט היה מחתים שחקן כמו נייט לינהארט? או מחזיר לסגל את ג'ייק כהן , שברור שהוא לא שחקן גם לא לרמות הליגה הישראלית?

זה לא משנה. במכבי יש GM, והוא האחראי לבניית הסגל גם בעונה שעברה וגם העונה.
מה שכן, בחוכמה גדולה (והוא אכן בחור חכם), הוא GM בפועל, אבל הוא לא לוקח שום אחריות על שום דבר. כל דבר זה בעצם החלטה של כולם והמאמן מאשר.
קומבינה מוזרה שכזאת...

הדבר שהכי מפריע לי זה השקרים (וגיא הוא לא בחור שקרן) בקשר ללינהארט. אני בטוח ב-99% שגודס בכלל לא שמע על לינהארט לפני שהשפ שלו הגיע לשולחן, וברור שהוא
לא באמת רצה אותו. החתמה עצובה ועלובה. בשביל מה צריך זר אחד שמשחק 0 דק' וזר אחר שמשחק דקה וחצי?
האם באמת פארגו וסמית' צריכים לשחק כמעט 40 דקות במשחק כזה?
אולי באמת צריך להכניס את היד לכיס, לפתות את מקל לחזור עם הבטחה שהוא שחקן חמישייה. לפחות ככה יהיה גארד נוסף בסגל, והתלות בפארגו לא תהיה אבסולוטית
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 07 נובמבר 2014, 02:34

בלאט היה מפיק מעילוי אתלטי כמו היינס מטעמים. ככל שהוא ימשיך בתצוגות החלשות שלו אני אזקוף את זה יותר לגודס. לא מעניין
אותי מה הוא עשה במילאנו או לא יודע איפה, רואים שמדובר בשחקן שבכל רגע נתון יכול להגיע עד לטבעת עם הזריזות שלו. הוא צריך ביטחון, הוא צריך
שפארגו יחלוק את הכדור, הוא צריך כמה משחקים שיכניסו אותו לזון, אבל איפה הוא ואיפה מאריץ' ולינהארט שמהם אני לא מצפה לאיזה שינוי.

לדעתי עם היינס צריכים להיות סבלניים עד סוף העונה, לטוב ולרע. יש לו יתרונות מובהקים שזקוקים לליטוש של עבודת מאמן.
הבעיה שלנו היא בלחץ ההתקפי העצום שנופל על פארגו בגלל רכשים כושלים בעמדות הסנטר וה-3, כמו כן ההתעקשות על כהן שאני לא רואה לו עתיד במכבי.
אני גם לא תומך בהחלפה של גודס עד תום העונה, לא רק שאין אופציות מבטיחות, אני גם לא אוהב את הקונספט של מאמן זר במכבי. ההיסטוריה הראתה
שזה פחות הצליח. מבחינתי גודס והיינס צריכים לקבל הזדמנות עד תום העונה ויהי מה, ולאמר שלום ללינהארט כהן ומאריץ' במקביל לתחלופה הולמת.

עברתי לגישה של אין ציפיות. מעכשיו כל הופעה טובה תפתיע אותי בדיוק כמו בתחילת העונה שעברה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי NY boy » 07 נובמבר 2014, 03:15

לי יש שאלה לאדון גודס. נכון שלינהרט הוא בדיחה של ההנהלה המצחיקה שלך אבל באמת יש סיבה שהאדון לאנדסברג החור השחור שבלאט הבין שאין לו מה לחפש על המגרש צריך לקבל 24 דקות ולינהרט המצחיק שאולי לא ברמה של לאנדסברג אבל לפחות ישמור ויקלע שהוא לבד לא מקבל שנייה של משחק? בכלל איזה סיבה יש שלאנדסברג משחק? עדיף לשחק כבר עם סמית ב2 ופניני ב3. לא ברור מה הוא עושה על המגרש בכלל. מה החלטת שאתה תראה לבלאט שאין לו מושג? חלאס. הוא לא שחקן לא יהיה שחקן ותן לו לשחק בחוק הרוסי מידי פעם אבל ביורוליג הוא צופה עם הכרטיס הכי טוב במגרש ועכשיו שככה ישאר.
NY boy

הודעהעל ידי roy1000 » 07 נובמבר 2014, 07:39

יוני, דברים במכבי הסתדרו בשנה שעברה כשבלאט ספסל את אינגלס (ואוחיון נפצע) ונתן את המפתחות לרייס. אז אולי אפשר לעשות משהו דומה השנה - לספסל את לנדסברג (שהוא אינגלס של השנה) ולתת את המפתחות להיינס. אני לא בטוח שלהיינס יש את אותה רמת כשרון, אבל נראה לי שכמו רייס, היינס יכול להצליח רק אם נותנים לו את המפתחות וקרדיט בלתי מוגבל. אולי שווה לנסות את זה. בלי קשר, את פארגו צריך להעברי לעמדה 2. פארגו בעמדה 1 פשוט לא עובד וראינו את זה עוד במשחקי ההכנה.
roy1000

הודעהעל ידי ni4ni » 07 נובמבר 2014, 08:13

לא נורא. אם גודס וב לאט ימשיכו כל אחד בקו שלו אז מהר מאד נראה את דיוויד בלאט חוזר לאמן את מכבי ואז הכל יהיה בסדר...
ni4ni

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 08:46

roy1000 כתב:יוני, דברים במכבי הסתדרו בשנה שעברה כשבלאט ספסל את אינגלס (ואוחיון נפצע) ונתן את המפתחות לרייס. אז אולי אפשר לעשות משהו דומה השנה - לספסל את לנדסברג (שהוא אינגלס של השנה) ולתת את המפתחות להיינס. אני לא בטוח שלהיינס יש את אותה רמת כשרון, אבל נראה לי שכמו רייס, היינס יכול להצליח רק אם נותנים לו את המפתחות וקרדיט בלתי מוגבל. אולי שווה לנסות את זה. בלי קשר, את פארגו צריך להעברי לעמדה 2. פארגו בעמדה 1 פשוט לא עובד וראינו את זה עוד במשחקי ההכנה.

האמת בלאנדסברג ואינגלס הם בערך ההפכים הכי גדולים שיש.
אבל לא משנה, לאנדסברג הוא לא שחקן כזה משמעותי שנדבר עליו כ"כ הרבה. הקבוצה כקבוצה לא נראית טוב. היינס הוא שחקן קבוצתי אבל בניגוד לרייס הוא לא ממש רכז.
בעצם נכון לכרגע, הבעיה שלנו בקו האחורי היא שהשחקנים לא ממש מתאימים לשחר אחד ליד השני, ואני לא בטוח שלתת להיינס את המפתחות זה הפתרון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 נובמבר 2014, 10:59

jol9 כתב:האמת בלאנדסברג ואינגלס הם בערך ההפכים הכי גדולים שיש.
אבל לא משנה, לאנדסברג הוא לא שחקן כזה משמעותי שנדבר עליו כ"כ הרבה. הקבוצה כקבוצה לא נראית טוב. היינס הוא שחקן קבוצתי אבל בניגוד לרייס הוא לא ממש רכז.
בעצם נכון לכרגע, הבעיה שלנו בקו האחורי היא שהשחקנים לא ממש מתאימים לשחר אחד ליד השני, ואני לא בטוח שלתת להיינס את המפתחות זה הפתרון.

הם לא הפכים במובן ששניהם לא משחקים (שיחקו) הגנה.
לנדסברג מקבל 18 דקות למשחק - תן את הדקות האלה להיינס ונראה מה קורה. הבעיה בקו האחורי מוכרת, אבל או שאתה נותן להיינס לשחק (בין אם זה לצד פארגו או לצד אוחיון או לצד שניהם), או שתשלח אותו הביתה. דיברת על שנה שעברה - אז זה מה שקרה שנה שעברה. בלאט נתן לרייס לשחק (גם בגלל פציעות) ודברים הסתדרו. אני לא רואה את הגדולה ש להיינס שאנשים פה בפורום מדברים עליה, אבל זה משהו שצריך לנסות כי עם לנדסברג על המגרש מכבי לא תגיע לשום מקום.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 07 נובמבר 2014, 12:15

הבלאגן מתחיל:
http://sports.walla.co.il/item/2799715

נראה שטיוס הופך ללא פופולרי במיוחד במהירות.
roy1000

הודעהעל ידי orishac » 07 נובמבר 2014, 13:11

roy1000 כתב:

לנדסברג מקבל 18 דקות למשחק - תן את הדקות האלה להיינס ונראה מה קורה. הבעיה בקו האחורי מוכרת, אבל או שאתה נותן להיינס לשחק (בין אם זה לצד פארגו או לצד אוחיון או לצד שניהם), או שתשלח אותו הביתה. דיברת על שנה שעברה - אז זה מה שקרה שנה שעברה. בלאט נתן לרייס לשחק (גם בגלל פציעות) ודברים הסתדרו. אני לא רואה את הגדולה ש להיינס שאנשים פה בפורום מדברים עליה, אבל זה משהו שצריך לנסות כי עם לנדסברג על המגרש מכבי לא תגיע לשום מקום.

את האמת היינס קיבל אתמול 18 דקות ובכללי הוא מקבל 23 דקות בממוצע.
אתה פשוט לא שם לב אליו כשהוא על המגרש כי הוא לא עושה כלום.
orishac

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 13:17

roy1000 כתב:הבלאגן מתחיל:

נראה שהדבר הנכון זה להתעלם מורד כהן והשטויות שלה.

טיוס דא נמצא בשנת חוזה. מוזר שהוא לא עושה לפחות את מה שעשה בשנה שעברה. ביכולת הזאת הוא לא יגיע לחוזה גדול באירופה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 13:20

roy1000 כתב:

כמו שציין אורי, היינס דווקט משחק...
אני לא מאמין במחיקת שחקנים. סילבן שחקן טוב עם איכויות, פשוט צריך למצוא לו את הסיטואציות המתאימות ולצוות אותו עם השחקנים הנכונים.

זאת עבודה של צוות האימון. אם הוא קולע 5 נקודות בעשרין אחוז מהשדה, אז באמת שאין לו מה לעשות על הפרקט
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 נובמבר 2014, 13:20

roy1000 כתב:הבלאגן מתחיל:

יש דבר אחד אצל טיוס שכבר מזמן שמתי לב אליו:
אם לא מוסרים לו בהתקפה, הוא מפסיק לעבוד קשה בהגנה.

אז לא שאני מצדיק אותו, אבל חייבים באמת לשחק עליו יותר בהתקפה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 07 נובמבר 2014, 14:41

פליקס, זה לא אישית נגד טיוס. אף אחד במכבי לא באמת מחפש למסור. הבעיה מתחילה בזה ששמו את פארגו בתור רכז.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 15:20

זה לא מדוייק. מכבי שיחקה 2 משחקים טובים, הכדור נע יפה והכל נראה טוב.
אני מזכיר שפארגו מסר עשרה אסיסטים מול אלבה

הוא לא הבעיה לדעתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 07 נובמבר 2014, 16:24

צודק אדלשטיין, אוהב תטורים שלו

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 78601.html
itai7

הודעהעל ידי roy1000 » 07 נובמבר 2014, 17:46

jol9 כתב:זה לא מדוייק. מכבי שיחקה 2 משחקים טובים, הכדור נע יפה והכל נראה טוב.

הוא לא הבעיה לדעתי.

נגד אלבא באמת שהכדור זז יפה. נגד ירושלים והקרואטים ממש לא.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2014, 18:01

roy1000 כתב:

הוא לא הבעיה לדעתי.

נגד אלבא באמת שהכדור זז יפה. נגד ירושלים והקרואטים ממש לא.

התכוונתי כמובן למשחקים מול לימוז' ואלבה. גם במשחקים בליגה עד מגדל מכבי נראתה די טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 נובמבר 2014, 18:55

jol9 כתב:התכוונתי כמובן למשחקים מול לימוז' ואלבה. גם במשחקים בליגה עד מגדל מכבי נראתה די טוב.

דרך אגב, המשתוף לכל המשחקים הלא טובים של מכבי (ירושלים, צסק"א והקרואטים) זה שפארגו חטף בהם את הקריזה. אני עדיין לא מבין על מה הוא כועס.
roy1000

הודעהעל ידי Maccabikid » 08 נובמבר 2014, 19:20

הוא לא הבעיה לדעתי.

כשפארגו טוב, אנחנו נראה טוב, אבל כרגע נראה שכשהוא לא טוב, אין לנו שום דבר אחר למכור, הכל הולך על פארגו.
Maccabikid

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker ו־20 אורחים