07 נובמבר 2014, 01:56
מכביסט30 כתב:ליהנארט, מאריץ', כהן, היינס.
הראשון זה אחד הביזיונות הגדולים בתולדות המועדון. ידעו מראש שהוא שחקן חלש ועדיין הביאו אותו. הכתובת היתה על הקיר באותיות ענק..
אבל נניח וכבר הבאתם אותו, למה הוא בכלל לא משחק?! ואם התכנון הוא להודות בטעות ולהחליף אותו, למה זה עדיין לא קורה?! ב י ז י ו ן.
השני, הגיע לכאן בכושר מזעזע ועדיין נראה מזעזע. יכולנו להשאיר את ג'יימס, יכולנו להביא את פישר, אבל הבאנו את זה.. כל כך מגדיר את מכבי בשנים האחרונות.
כהן פשוט לא היה צריך לחזור לכאן. לא שחקן לרמה של מכבי צר לי..
והיינס? לא מחובר בשיט. בתחילת העונה הוא עוד הראה ניצוצות יפים של כדורסל ויש לו הגנה טובה, אבל משום מה במקום להתקדם ולהתחבר הוא רק הלך אחורה.. מי אחראי לזה?
שורה תחתונה: יותר מדי שחקנים בינוניים ומטה שפשוט אסור היה להם לדרוך בקבוצה, אכן הגיעו לכאן. זה אחד הסיפורים של העונה הזאת בינתיים..
07 נובמבר 2014, 02:01
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:
מוזר...
בתקופה של בלאט לא הייתה לך בעיה להאשים את פדרמן בהחתמות כושלות.
צביעות מאץ'?
אתה באמת חושב שדיוויד בלאט היה מחתים שחקן כמו נייט לינהארט? או מחזיר לסגל את ג'ייק כהן , שברור שהוא לא שחקן גם לא לרמות הליגה הישראלית?
07 נובמבר 2014, 02:34
07 נובמבר 2014, 03:15
07 נובמבר 2014, 07:39
07 נובמבר 2014, 08:13
07 נובמבר 2014, 08:46
roy1000 כתב:יוני, דברים במכבי הסתדרו בשנה שעברה כשבלאט ספסל את אינגלס (ואוחיון נפצע) ונתן את המפתחות לרייס. אז אולי אפשר לעשות משהו דומה השנה - לספסל את לנדסברג (שהוא אינגלס של השנה) ולתת את המפתחות להיינס. אני לא בטוח שלהיינס יש את אותה רמת כשרון, אבל נראה לי שכמו רייס, היינס יכול להצליח רק אם נותנים לו את המפתחות וקרדיט בלתי מוגבל. אולי שווה לנסות את זה. בלי קשר, את פארגו צריך להעברי לעמדה 2. פארגו בעמדה 1 פשוט לא עובד וראינו את זה עוד במשחקי ההכנה.
07 נובמבר 2014, 10:59
jol9 כתב:האמת בלאנדסברג ואינגלס הם בערך ההפכים הכי גדולים שיש.
אבל לא משנה, לאנדסברג הוא לא שחקן כזה משמעותי שנדבר עליו כ"כ הרבה. הקבוצה כקבוצה לא נראית טוב. היינס הוא שחקן קבוצתי אבל בניגוד לרייס הוא לא ממש רכז.
בעצם נכון לכרגע, הבעיה שלנו בקו האחורי היא שהשחקנים לא ממש מתאימים לשחר אחד ליד השני, ואני לא בטוח שלתת להיינס את המפתחות זה הפתרון.
07 נובמבר 2014, 12:15
07 נובמבר 2014, 13:11
roy1000 כתב:jol9 כתב:האמת בלאנדסברג ואינגלס הם בערך ההפכים הכי גדולים שיש.
אבל לא משנה, לאנדסברג הוא לא שחקן כזה משמעותי שנדבר עליו כ"כ הרבה. הקבוצה כקבוצה לא נראית טוב. היינס הוא שחקן קבוצתי אבל בניגוד לרייס הוא לא ממש רכז.
בעצם נכון לכרגע, הבעיה שלנו בקו האחורי היא שהשחקנים לא ממש מתאימים לשחר אחד ליד השני, ואני לא בטוח שלתת להיינס את המפתחות זה הפתרון.
הם לא הפכים במובן ששניהם לא משחקים (שיחקו) הגנה.
לנדסברג מקבל 18 דקות למשחק - תן את הדקות האלה להיינס ונראה מה קורה. הבעיה בקו האחורי מוכרת, אבל או שאתה נותן להיינס לשחק (בין אם זה לצד פארגו או לצד אוחיון או לצד שניהם), או שתשלח אותו הביתה. דיברת על שנה שעברה - אז זה מה שקרה שנה שעברה. בלאט נתן לרייס לשחק (גם בגלל פציעות) ודברים הסתדרו. אני לא רואה את הגדולה ש להיינס שאנשים פה בפורום מדברים עליה, אבל זה משהו שצריך לנסות כי עם לנדסברג על המגרש מכבי לא תגיע לשום מקום.
07 נובמבר 2014, 13:17
roy1000 כתב:הבלאגן מתחיל:
http://sports.walla.co.il/item/2799715
נראה שטיוס הופך ללא פופולרי במיוחד במהירות.
07 נובמבר 2014, 13:20
roy1000 כתב:jol9 כתב:האמת בלאנדסברג ואינגלס הם בערך ההפכים הכי גדולים שיש.
הם לא הפכים במובן ששניהם לא משחקים (שיחקו) הגנה.
לנדסברג מקבל 18 דקות למשחק - תן את הדקות האלה להיינס ונראה מה קורה. הבעיה בקו האחורי מוכרת, אבל או שאתה נותן להיינס לשחק (בין אם זה לצד פארגו או לצד אוחיון או לצד שניהם), או שתשלח אותו הביתה. דיברת על שנה שעברה - אז זה מה שקרה שנה שעברה. בלאט נתן לרייס לשחק (גם בגלל פציעות) ודברים הסתדרו. אני לא רואה את הגדולה ש להיינס שאנשים פה בפורום מדברים עליה, אבל זה משהו שצריך לנסות כי עם לנדסברג על המגרש מכבי לא תגיע לשום מקום.
07 נובמבר 2014, 13:20
roy1000 כתב:הבלאגן מתחיל:
http://sports.walla.co.il/item/2799715
נראה שטיוס הופך ללא פופולרי במיוחד במהירות.
07 נובמבר 2014, 14:41
07 נובמבר 2014, 15:20
07 נובמבר 2014, 16:24
07 נובמבר 2014, 17:46
jol9 כתב:זה לא מדוייק. מכבי שיחקה 2 משחקים טובים, הכדור נע יפה והכל נראה טוב.
אני מזכיר שפארגו מסר עשרה אסיסטים מול אלבה
הוא לא הבעיה לדעתי.
07 נובמבר 2014, 18:01
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה לא מדוייק. מכבי שיחקה 2 משחקים טובים, הכדור נע יפה והכל נראה טוב.
הוא לא הבעיה לדעתי.
נגד אלבא באמת שהכדור זז יפה. נגד ירושלים והקרואטים ממש לא.
07 נובמבר 2014, 18:55
jol9 כתב:התכוונתי כמובן למשחקים מול לימוז' ואלבה. גם במשחקים בליגה עד מגדל מכבי נראתה די טוב.
08 נובמבר 2014, 19:20
jol9 כתב:זה לא מדוייק. מכבי שיחקה 2 משחקים טובים, הכדור נע יפה והכל נראה טוב.
הוא לא הבעיה לדעתי.