האינתיפאדה "השקטה"

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: האינתיפאדה "השקטה"

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 נובמבר 2014, 01:12

my man כתב:לא יודע...לי זה עצוב..

לא לא, יש הרבה דברים שהערבים עושים שזה באמת עצוב - זה בגדר ה"מצחיק"....

Roni1 כתב:הם כבר מתקדמים לעבר המצות מדם של נוצרים.

נראה לי שהם כבר עברו את זה.... אגב, תמיד עניין אותי אם אלה שהאשימו אותנו בזה טעמו אי פעם מצה? אני מניחה שיש מצב שאם היינו מוסיפים למצה דם של נוצרי אולי זה היה מוסיף קצת טעם לא?? :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 נובמבר 2014, 01:15

חנו'ש כתב:
Roni1 כתב:גבלס חוגג בקברו
http://www.independent.co.uk/news/world ... 78424.html

האמת שזה כבר עבר לתחום ה"מצחיק"....

כן אבל..מבחינתי לפחות זה לא עבר את הכריש בים של מצרים שהמוסד שיחרר
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 נובמבר 2014, 01:17

jol9 כתב:בכל מקרה, יהיו בחירות, ותהיה קואליציה עוד יותר גרועה, כי שיטת הממשל פה מחורבנת, ולא מאפשרת למשול ולנהל את המדינה. פשוט עצוב.

אם יהיו עכשיו בחירות, אני לא רואה הבדל גדול בתוצאות.
הליכוד תמשיך להיות המפלגה הכי גדולה וביבי ימשיך להיות ראש ממשלה,
בנט, ליברמן, ש"ס, העבודה ועוד כמה יישארו פחות או יותר אותו הדבר עם כמה מנדטים לפה וכמה לשם.
כחלון ככל הנראה יחליף את לפיד, ופה זה ייגמר כנראה.
אולי הממשלה תהיה מעט שונה כי לכחלון בניגוד ליאיר אין בעיה לשבת עם החרדים, אבל הכנסת תיראה די דומה וכלום כרגיל לא באמת ישתנה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 25 נובמבר 2014, 01:18

אורי,
אני באמת חושב שהחוק הזה לא קשור עכשיו. על מה רצו כל המפלגות לבחירות? על מצע כלכלי. עם מה התעסקנו בקיץ? עם מלחמה וביטחון. מה
מעסיק את האזרח הסטנדרטי בימים אלה? ביטחון אישי ויוקר המחייה.
איך החוק הזה פותר לי איזשהי מהבעיות האלה, ואיך החוק הזה מתחבר להבטחות הבחירות?

אם ביבי יילך לחרידים, אז באמת אפשר לסגור את המדינה, כי הוא פשוט מצפצף על רצון הבוחרים. האמת, שבמקרה הזה, הייתי שמח אם יעשו לו פוטצ' ויחליפו את השלטון ללא בחירות.
(האמת שזאת אופציה גרועה גם כן).

כרמל,
אני לא חושב שביבי יהיה ראש ממשלה מעבר לקדנציה הזאת. אם היה כאן משטר נשיאותי, אז הוא היה מתאים. אבל אני לא רואה איך הוא מנהל את הממשלה בהצלחה עם 700 מפלגות,
עשרות אלפי אינרסנטים ואינטרסים שמושכים לכל כיוון, והתעסקות בנושאים שלא משפיעים ומשפרים את חיינו כאן בפועל (כמו האיום האיראני, חוק הלאום, בנייה בהתנחלויות וכו').
ד"א, כל מה שאני אומר כאן לא סותר את הויכוחים שהיו לי לא מזמן עם כל מיני אנשים לגבי הדברים שנתניהו עשה כראש ממשלה.
אני חושב שהוא עשה הרבה בעבר, אבל עכשיו זה נראה כאילו הוא באמת מתעסק בכל מיני פופוליסטיקות וקריצות לימין, שלא מוצאות חן בעיני (על אף היותי ימני פרגמטי קלאסי לדעתי).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 נובמבר 2014, 01:20

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:בכל מקרה, יהיו בחירות, ותהיה קואליציה עוד יותר גרועה, כי שיטת הממשל פה מחורבנת, ולא מאפשרת למשול ולנהל את המדינה. פשוט עצוב.

אם יהיו עכשיו בחירות, אני לא רואה הבדל גדול בתוצאות.
הליכוד תמשיך להיות המפלגה הכי גדולה וביבי ימשיך להיות ראש ממשלה,
בנט, ליברמן, ש"ס, העבודה ועוד כמה יישארו פחות או יותר אותו הדבר עם כמה מנדטים לפה וכמה לשם.
כחלון ככל הנראה יחליף את לפיד, ופה זה ייגמר כנראה.
אולי הממשלה תהיה מעט שונה כי לכחלון בניגוד ליאיר אין בעיה לשבת עם החרדים, אבל הכנסת תיראה די דומה וכלום כרגיל לא באמת ישתנה.

בטח שישתנה.
לכל הפחות חשבון הבנק של מנהלי הקמפיינים והפרסומאים הגדולים ושעות השינה של רינה מצליח וחבריה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 נובמבר 2014, 01:22

jol9 כתב:אורי,
אני באמת חושב שהחוק הזה לא קשור עכשיו. על מה רצו כל המפלגות לבחירות? על מצע כלכלי. עם מה התעסקנו בקיץ? עם מלחמה וביטחון. מה

אם ביבי יילך לחרידים, אז באמת אפשר לסגור את המדינה, כי הוא פשוט מצפצף על רצון הבוחרים. האמת, שבמקרה הזה, הייתי שמח אם יעשו לו פוטצ' ויחליפו את השלטון ללא בחירות.

כרמל,
אני לא חושב שביבי יהיה ראש ממשלה מעבר לקדנציה הזאת. אם היה כאן משטר נשיאותי, אז הוא היה מתאים. אבל אני לא רואה איך הוא מנהל את הממשלה בהצלחה עם 700 מפלגות,
עשרות אלפי אינרסנטים ואינטרסים שמושכים לכל כיוון, והתעסקות בנושאים שלא משפיעים ומשפרים את חיינו כאן בפועל (כמו האיום האיראני, חוק הלאום, בנייה בהתנחלויות וכו').
ד"א, כל מה שאני אומר כאן לא סותר את הויכוחים שהיו לי לא מזמן עם כל מיני אנשים לגבי הדברים שנתניהו עשה כראש ממשלה.
אני חושב שהוא עשה הרבה בעבר, אבל עכשיו זה נראה כאילו הוא באמת מתעסק בכל מיני פופוליסטיקות וקריצות לימין, שלא מוצאות חן בעיני (על אף היותי ימני פרגמטי קלאסי לדעתי).

כל הסימנים מראים שהמהלכים האחרונים של ביבי מכוונים לחרדים

ביבי יהיה ראש הממשלה כל עוד לא יהיה מחליף ראוי (ואבוי לנו אם בנט או ליברמן יהיו ראש ממשלה) או הגבלה על מספר הקדנציות
אלה שהצביעו ליכוד 30 שנה ימשיכו להצביע ליכוד ולא משנה להם אם ביבי עומד בראשו או לא

כרגע הוא עסוק אך ורק בהישרדות פוליטית ואני רואה כל מהלך ומהלך שלו ללא יוצא מן הכלל כמהלך פופוליסטי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 נובמבר 2014, 01:22

מה קרה לך? רינה מצליח ותקופת בחירות זה כמו רוני דניאל וימי מלחמות.
היא חיה על זה....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 25 נובמבר 2014, 01:29

חנו'ש כתב:מה קרה לך? רינה מצליח ותקופת בחירות זה כמו רוני דניאל וימי מלחמות.
היא חיה על זה....

נכון. לא אמרתי אחרת, רק ציינתי שכמות שעות השינה שלה תשתנה.... זה בטוח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 נובמבר 2014, 01:33

Holiday_Armadillo כתב:

כרמל,

ביבי יהיה ראש הממשלה כל עוד לא יהיה מחליף ראוי (ואבוי לנו אם בנט או ליברמן יהיו ראש ממשלה) או הגבלה על מספר הקדנציות
אלה שהצביעו ליכוד 30 שנה ימשיכו להצביע ליכוד ולא משנה להם אם ביבי עומד בראשו או לא

כרגע הוא עסוק אך ורק בהישרדות פוליטית ואני רואה כל מהלך ומהלך שלו ללא יוצא מן הכלל כמהלך פופוליסטי

בנט בחיים לא יהיה ראש ממשלה או משהו קרוב לזה, אבל אני באמת לא מבין למה את אומרת את זה על ליברמן. אמנם הוא לא המועמד הקלאסי כמו שהיו לנו כאן בעשורים האחרונים
(גיבורי מלחמה, צברים מלח הארץ, מצביעים גדולים וכו') אבל הוא מבחינתי מייצג היום את הימין השפוי, הפרגמטי והשקול.
אין לי כוח למתנחלים של בנט ולכל הפנאטים של הליכוד שנראה שהם השאירו את השכל בבית כמו דני דנון או מירי רגב שמדברים רק בסיסמאות.

מצד שני, די ברור שאין מספיק אנשים שיבחרו בליברמן במתכונת הנוכחית, בדיוק בגלל הסיבות שאמרת, ולכן אני באמת לא רואה למה לעשות בחירות, אם השינוי הצפוי היחיד
יהיה ירידה של יש עתיד ועליה של מפלגת אופנה אחרת. פשוט לא מבין.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 נובמבר 2014, 01:38

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

כרמל,

בנט בחיים לא יהיה ראש ממשלה או משהו קרוב לזה, אבל אני באמת לא מבין למה את אומרת את זה על ליברמן. אמנם הוא לא המועמד הקלאסי כמו שהיו לנו כאן בעשורים האחרונים
(גיבורי מלחמה, צברים מלח הארץ, מצביעים גדולים וכו') אבל הוא מבחינתי מייצג היום את הימין השפוי, הפרגמטי והשקול.
אין לי כוח למתנחלים של בנט ולכל הפנאטים של הליכוד שנראה שהם השאירו את השכל בבית כמו דני דנון או מירי רגב שמדברים רק בסיסמאות.

מצד שני, די ברור שאין מספיק אנשים שיבחרו בליברמן במתכונת הנוכחית, בדיוק בגלל הסיבות שאמרת, ולכן אני באמת לא רואה למה לעשות בחירות, אם השינוי הצפוי היחיד
יהיה ירידה של יש עתיד ועליה של מפלגת אופנה אחרת. פשוט לא מבין.

תראה, אני מאלה חושבים שלא משנה מה ישראל תעשה תמיד ישנאו אותנו ותמיד נהיה לא בסדר
מצד שני, שריפת הגשרים של ביבי וליברמן היא לא מקובלת עליי לחלוטין
הפכנו לאיזה צ'יוואוואה שנובחת על כל שיירה שעוברת ואין אף אחד בעולם שמוכן לקחת אותנו ברצינות או להתנהג אלינו בנימוס כאילו הם מקשיבים
אם גרמניה לא הייתה טובעת ברגשות אשם גם הם מזמן היו נוטשים אותנו
ראש ממשלת קנדה מת על ישראל אבל זה ממש לא בגלל ביבי או בגלל ליברמן

לא יכול להיות שנהפוך לאיזה אי מוקצה במזרח התיכון בגלל השניים האלה
זה בסדר לא לעשות כל מה שמבקשים מאיתנו, זה בסדר לא תמיד להתחשב, אבל ההתנגחויות האלה שיש בין השרים שלנו (וראש הממשלה) לבין שאר מנהיגי העולם פשוט מביכים ולא נחוצים בלשון המעטה
ממש ממש לא בא לי תואם פוטין
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 25 נובמבר 2014, 01:43

jol9 כתב:
Roni1 כתב:הבעיה עם החרדים זה בעיקר הגיוס והתקציבים, לקחו מהם חלק מהתקציבים ומסתבר שהתשובה ל״איפה הכסף״ היא לא שם. העבירו את חוק הגיוס אבל בישיבה היום בכנסת התברר שהתוצאות מביכות, עוד לפני כבר פורסם שגיוס החרדים נמצא בירידה מאז החוק הכוחני של לפיד.
אתם באמת עוקבים אחרי 19 המנדטים של המפלגה הגדולה בכנסת וחושבים שהם הביאו איתם משהו חדש? מע״מ אפס? חוק השכירות? ככה פותרים בעיות?
בבחירות הבאות או שאצביע לכחלון(נראה את מי הוא יביא) או שאשאר בבית.

חנו'ש כתב:
Roni1 כתב:גבלס חוגג בקברו
http://www.independent.co.uk/news/world ... 78424.html

האמת שזה כבר עבר לתחום ה"מצחיק"....

הם כבר מתקדמים לעבר המצות מדם של נוצרים. איכשהו אנשים באמת מאמינים שמדינת ישראל שולחת חזירי בר לתקוף פלסטינים.

תראי, אני חושב שזה טוב שהחרדים לא בממשלה, ואני גם מבין שהדברים לוקחים זמן. אי אפשר להמציא כסף, ואי אפשר לעצור את כל התקציבים במכה אחת.
זה שלכל מיני אנשים כ"כ בוער לפרק קואליציה שאמורה להיות טובה למעמד הביניים, רק מראה לי שזה לא באמת מעניין אותו, ומבחינתי זה די ברור כבר.

אני כן חושב שהגישה של המפלגה של לפיד היא טובה. אבל בשביל לממש משהו מההבטחות שלהם, הם צריכים עוד זמן, ונראה שהם לא יקבלו את זה, מה שבוודאי יגמור את
המפלגה הזאת.
מצד שני, להצביע לכחלון, זה בדיוק אותו הדבר. אבל אחד לאחד. לא ייתן שום דבר לדעתי.
לצערי הפתרון הכי נכון הוא להישאר בבית, אבל אני כנראה בכל זאת אלך, ואני פשוט לא רואה שום מועמד אחר פרט לליברמן.

בכל מקרה, יהיו בחירות, ותהיה קואליציה עוד יותר גרועה, כי שיטת הממשל פה מחורבנת, ולא מאפשרת למשול ולנהל את המדינה. פשוט עצוב.

ליברמן? הבנאדם מחליף דעה כל חודשיים.

כחלון זה בכלל לא לפיד לדעתי, שמעתי אותו כמה פעמים מדבר על מצוקת הדיור ויוקר המחיה, הוא באמת יודע להסביר את שורש הבעיות ונראה שגם יש לו דרך. השני עסוק בלנדנד קואליציה שלמה על מע״מ אפס מטומטם שלא נמצא אף כלכלן או קבלן שתמך בו או התחייב שזה אכן יוריד את מחירי הדיור. פלסטר על גידול סרטני. כותרת יפה בידיעות.

אבל כמו שאמרת, לא משנה מי ייבחר, ימשיכו לקום פה קואליציות טלאים שיעסקו בהישרדות, שכל אחד מושך לכיוון שלו וכל אחד רוצה כותרת על השם שלו. אין כאן שום מפלגה שתשנה משהו.
Roni1

הודעהעל ידי Roni1 » 25 נובמבר 2014, 01:52

כרמל את מדברת על ההתנגחויות עם אובאמה? יש מצב שיש לו בישראל יותר תומכים מאשר בארצות הברית.
אנחנו לא הופכים למוקצים בגלל פעולות של מישהו בכנסת או בממשלה, ארגוני החרם ו״זכויות האדם״ מנהלים נגדנו תעמולה שקשה לי להאשים בה מישהו בהנהגה. הטכנולוגיה הופכת את התעמולה הזאת להרבה יותר קלה. גם ההכרה של אירופה ב״פלסטין״ היא בגלל שההנהגה הפלסטינית למדה את כללי המשחק.
נראה לי שפעם היינו בונים יותר בירושלים ופוגעים במתפרעים פלסטינים בלי שזה יגרור גינויים כמו היום. עכשיו זה הרבה יותר קל.
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 נובמבר 2014, 01:56

Roni1 כתב:כרמל את מדברת על ההתנגחויות עם אובאמה? יש מצב שיש לו בישראל יותר תומכים מאשר בארצות הברית.
אנחנו לא הופכים למוקצים בגלל פעולות של מישהו בכנסת או בממשלה, ארגוני החרם ו״זכויות האדם״ מנהלים נגדנו תעמולה שקשה לי להאשים בה מישהו בהנהגה. הטכנולוגיה הופכת את התעמולה הזאת להרבה יותר קלה. גם ההכרה של אירופה ב״פלסטין״ היא בגלל שההנהגה הפלסטינית למדה את כללי המשחק.
נראה לי שפעם היינו בונים יותר בירושלים ופוגעים במתפרעים פלסטינים בלי שזה יגרור גינויים כמו היום. עכשיו זה הרבה יותר קל.

רוני..הלוואי והייתי מדברת רק על ההתנגחויות עם האידיוט האימפוטנט מארה''ב
אנחנו שרפנו את רוב הגשרים שלנו בעולם, חלק בגלל אנשים שלא יודעים מה להגיד ומה לא להגיד וחלק בגלל שמבחינה הסברתית ומנהיגותית לא היה פה שום חידוש כבר מתחילת שנות ה-2000
הפלסטינים כמו שאמרת ''למדו את המשחק'' ואנחנו נשארנו באיורים של פצצות ומנטרות חוזרות ונשנות שלאנשים נמאס לשמוע כבר בפעם ה-800
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 25 נובמבר 2014, 02:08

Holiday_Armadillo כתב:
Roni1 כתב:כרמל את מדברת על ההתנגחויות עם אובאמה? יש מצב שיש לו בישראל יותר תומכים מאשר בארצות הברית.

אנחנו שרפנו את רוב הגשרים שלנו בעולם, חלק בגלל אנשים שלא יודעים מה להגיד ומה לא להגיד וחלק בגלל שמבחינה הסברתית ומנהיגותית לא היה פה שום חידוש כבר מתחילת שנות ה-2000
הפלסטינים כמו שאמרת ''למדו את המשחק'' ואנחנו נשארנו באיורים של פצצות ומנטרות חוזרות ונשנות שלאנשים נמאס לשמוע כבר בפעם ה-800

אשמח לדוגמה. לי למשל, נראה לפעמים שיש ארגונים/עיתונאים זרים בארץ/חברי כנסת ערבים שמנצלים את חופש הביטוי והדמוקרטיה וגורמים לנו נזקים עצומים, במקרים האלה מכעיס אותי שהממשלה לא מתגוננת ולמעשה נותנת יד להפצת עלילות דם מתוך המדינה, שביבי עסוק בללטף את באן קי מון בדרך לביקור שלו בעזה (בו הוא מלכלך עלינו) במקום להודיע לו שישראל מנתקת יחסים עם אונר״א אחרי מה שקרה בקיץ.
אין לנו מה להראות חוץ מציורים עם פצצות, מידי פעם בתקופה האחרונה יש לנו שלוליות דם לפרסם אבל (לשמחתי) פחות מסוכן כאן ממה שהיה לפני עשור או בתקופות ה״שלום״. כיפת ברזל למשל, הצילה חיים אבל הרסה את ההסברה.

אני מסכימה שההסברה שלנו גרועה אבל את רוצה שנסמוך על הבטחות של מנהיגי אירופה ופשוט נסכים להזיות שלהם? ראש ממשלה כמו בוז׳י שכל מה שאכפת לו זה מהליטופים של העולם?
כל מה שקורה עכשיו מוכיח כמה הם טעו בתחזיות שלהם לגבי המזה״ת.
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 נובמבר 2014, 02:14

Roni1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אשמח לדוגמה. לי למשל, נראה לפעמים שיש ארגונים/עיתונאים זרים בארץ/חברי כנסת ערבים שמנצלים את חופש הביטוי והדמוקרטיה וגורמים לנו נזקים עצומים, במקרים האלה מכעיס אותי שהממשלה לא מתגוננת ולמעשה נותנת יד להפצת עלילות דם מתוך המדינה, שביבי עסוק בללטף את באן קי מון בדרך לביקור שלו בעזה (בו הוא מלכלך עלינו) במקום להודיע לו שישראל מנתקת יחסים עם אונר״א אחרי מה שקרה בקיץ.
אין לנו מה להראות חוץ מציורים עם פצצות, מידי פעם בתקופה האחרונה יש לנו שלוליות דם לפרסם אבל (לשמחתי) פחות מסוכן כאן ממה שהיה לפני עשור או בתקופות ה״שלום״. כיפת ברזל למשל, הצילה חיים אבל הרסה את ההסברה.

אני מסכימה שההסברה שלנו גרועה אבל את רוצה שנסמוך על הבטחות של מנהיגי אירופה ופשוט נסכים להזיות שלהם? ראש ממשלה כמו בוז׳י שכל מה שאכפת לו זה מהליטופים של העולם?
כל מה שקורה עכשיו מוכיח כמה הם טעו בתחזיות שלהם לגבי המזה״ת.

אני מבטיחה להביא דוגמא כשאני אזכר באחת

אני לא רוצה שנסמוך על העולם כי העולם מעולם לא הוכיח שהוא ראוי לזה שנסמוך עליו וזה שהם טובעים במוסלמים מוכיח כמה הם לא הבינו את המצב עד שהיה מאוחר מדי (ומאוחר מדי)
אני כן חושבת שלרוב המטבעות בעולם יש שני צדדים ואנחנו תרמנו להתדרדרות שלנו ולעלייה של הפלסטינים בזה שלא ''עידכנו'' את עצמנו מול העולם והתחלנו להתנהג בצורה אחרת מבחינת הסברה
אני גם חושבת שהבנייה בשטחים שזה ה''פאק יו'' הכי ילדותי שיש והכי קטנוני כי הדירות האלה פשוט לא ייבנו אבל העיקר שמקצים מליונים זה דבר שהייתי שמחה שלא יהיה בממשלה הבאה (והוא יהיה)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 25 נובמבר 2014, 03:20

השכונות היהודיות בירושלים מבחינתך זה ״השטחים״? גם אני לא מתלהבת מכל ההכרזות האלה, בטח כשלא בונים באמת. אבל בניה בגושים (לא בהתנחלויות המבודדות) ובירושלים זה מאוד לגיטימי מבחינתי, זה שידידתנו הטובה ביותר אפילו לא מכירה בירושלים כבירת ישראל לא אמור לגרום לנו להיזהר שלא להרגיז אותם. אחד הגינויים בחודשים האחרונים היה על יחידות דיור באזור שלא נחשב כ״כבוש״.
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 נובמבר 2014, 03:29

Roni1 כתב:השכונות היהודיות בירושלים מבחינתך זה ״השטחים״? גם אני לא מתלהבת מכל ההכרזות האלה, בטח כשלא בונים באמת. אבל בניה בגושים (לא בהתנחלויות המבודדות) ובירושלים זה מאוד לגיטימי מבחינתי, זה שידידתנו הטובה ביותר אפילו לא מכירה בירושלים כבירת ישראל לא אמור לגרום לנו להיזהר שלא להרגיז אותם. אחד הגינויים בחודשים האחרונים היה על יחידות דיור באזור שלא נחשב כ״כבוש״.

כמובן שאני לא מדברת על ירושלים או אפילו על שטחים שמוסכם שהם יהיו בשליטת ישראל אם וכאשר יהיו שתי מדינות
אני מדברת על דברים בהתנחלויות מבודדות שסתם עולים לנו המון המון כסף, הם נועדו בשביל לעשות ''דווקא'' והם בחיים לא ייבנו אז..למה?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 25 נובמבר 2014, 03:46

צודקת. למרות שרוב המתיחות לאחרונה היא על רקע בניה בירושלים ו״הפרות״ (אין כאלה) בהר הבית.

חנו'ש כתב:
Roni1 כתב:הם כבר מתקדמים לעבר המצות מדם של נוצרים.

נראה לי שהם כבר עברו את זה.... :roll:

עברו עברו...זה נורא
http://www.mako.co.il/news-military/sec ... ivzakimnet
Roni1

הודעהעל ידי my man » 25 נובמבר 2014, 03:53

מה שאני לא מבין זה מי מחליט מה היא התנחלות ראויה ומה לא?
אתן מדברות על ההתנחלויות המבודדות כאילו הן לא שלנו בדיוק כמו ירושלים וגושי ההתנחלויות שאתן מחבקות בחום.
גושי ההתנחלויות האלו קמו על ידי כמה מתנחלים שבעבר קראו להם הזויים וגם אז קראו להם מבדדות וגם אז טענו שהכס מוזרם לשם סתם..
הכסף שמועבר אליהן הוא לא סתם מבוזבז. הוא מועבר לשם בכדי שתהיה לנו אחיזה בארץ שלנו ובכדי שבעתיד הם יגדלו ויהיה לנו יותר מקומות לגור בהם.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 נובמבר 2014, 03:58

my man כתב:מה שאני לא מבין זה מי מחליט מה היא התנחלות ראויה ומה לא?
אתן מדברות על ההתנחלויות המבודדות כאילו הן לא שלנו בדיוק כמו ירושלים וגושי ההתנחלויות שאתן מחבקות בחום.
גושי ההתנחלויות האלו קמו על ידי כמה מתנחלים שבעבר קראו להם הזויים וגם אז קראו להם מבדדות וגם אז טענו שהכס מוזרם לשם סתם..
הכסף שמועבר אליהן הוא לא סתם מבוזבז. הוא מועבר לשם בכדי שתהיה לנו אחיזה בארץ שלנו ובכדי שבעתיד הם יגדלו ויהיה לנו יותר מקומות לגור בהם.

עם כל הכבוד לאחיזה בארץ, למה לא להשקיע את הכסף הזה בנגב? או בגליל? או באנשים שנחנקים בארץ ושני אנשים עובדים ועדיין לא סוגרים את החודש? כרגע יש דברים יותר חשובים ובטח שהכסף שה''איים'' האלה מקבלים הוא לא מוצדק

אם וכאשר יהיה איזשהו הסכם וההתנחלויות האלה יהפכו לחלק לגיטימי שמציע עבודה ולא צריך להיות יזם בשביל לעבור לשם ולפתוח מפעל, אז מצידי שיהפכו את זה לקיסריה
כרגע זה פשוט יריקה על שאר תושבי הארץ
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־3 אורחים