הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי Roni1 » 04 דצמבר 2014, 23:34

כרמל שום דבר לא היה סגור בתל אביב, אני לא יודעת אם הוא עשה את זה כדי להתחנף לחרדים או מתוך דאגה לעובדים ולעסקים הקטנים שדרשו את זה. אבל אם כפייה דתית זה הכיוון שלו אז עדיף שלא ייבחר.
Roni1

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 דצמבר 2014, 23:41

Roni1 כתב:כרמל שום דבר לא היה סגור בתל אביב, אני לא יודעת אם הוא עשה את זה כדי להתחנף לחרדים או מתוך דאגה לעובדים ולעסקים הקטנים שדרשו את זה. אבל אם כפייה דתית זה הכיוון שלו אז עדיף שלא ייבחר.

לא היה סגור כי אנשים העדיפו קנסות אבל כמו שאמרתי - זה הפרנציפ שהוא בכלל חתם על זה
ושיסלחו לי כולם אבל דאגה לעובדים ולעסקים הקטנים זה לא היה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 דצמבר 2014, 06:41

סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 דצמבר 2014, 07:46

Holiday_Armadillo כתב:רואים מה עשיתם?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4599781,00.html

בסדר. שיהיה לו בהצלחה. ובחדשות אחרות - זבוב שוקל להתמודד מול פיל בתחרות האבקות.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 05 דצמבר 2014, 07:48

כל כך הרבה כסף עומד לזרום פה מרחבי העולם לבחירות האלה. אפשר לספור את הימים עד שהרחובות יהיו מוצפים בשלטים של "רק לא ביבי".
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2014, 12:01

http://news.walla.co.il/item/2808024

איזה יופי...
לבני ומופז ששונאים אחד את השני, יישתפו פעולה במפלגת השמאל החדשה, כששניהם הם בכלל אנשי ליכוד במקור.
לפיד כנראה ימשיך לבד ולא יחבור לאף אחד, וגם כחלון וליברמן.

לדעתי החיבור של גוש שמאל (מעניין למה ההפרדה היא לימין ולמרכז-שמאל. למה לא לשמאל ומרכז-ימין??) זה דבר טוב לנתניהו ולימין.
מפלגה של עבודה, לבני ומופז תקבל פחות משלושתם בנפרד, אבל זו רק הערכה.
אם לפיד יחבור אליהם, אז וודאי ווודאי שהם יקבלו פחות, כי אנשי ימין שהצביעו ללפיד מתוך עניין כלכלי-חברתי, לא יצביעו לו אם יהיה יחד עם העבודה.

מצחיקות אותי החדשות הגדולות - "סהר לא פוסל להתמודד מול נתניהו"... וואלה, גם אני לא פוסל להתמודד מול נתניהו.
שיודיע שהוא מתמודד ואז אלה יהיו חדשות מעניינות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 דצמבר 2014, 12:11

הסיכויים שלך ושל סהר לנצח את ביבי הם בערך שווים.

החיבור של ליבני לעבודה זה בערך הדבר הכי הזוי שראיתי בחיים שלי. גם המהפך של ליבני ממישהי יחסית ניצית בליכוד לפעילת זכויות אדם סטייל בצלם עוד יותר הזוי. מה שאנשים לא עושים בשביל להידבק לכסא.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 05 דצמבר 2014, 12:13

החיזור הזה אחרי שרה עם 6 מנדטים שפוטרה רק לפני כמה ימים והייתה חלק מהממשלה המושמצת הזאת וחברת קבינט בכירה במלחמה הכושלת של הקיץ לא ברור לי. מה שתקשורת יכולה לעשות.
Roni1

הודעהעל ידי my man » 05 דצמבר 2014, 12:44

jol9 כתב:http://news.walla.co.il/item/2808024

איזה יופי...
לבני ומופז ששונאים אחד את השני, יישתפו פעולה במפלגת השמאל החדשה, כששניהם הם בכלל אנשי ליכוד במקור.

לדעתי החיבור של גוש שמאל (מעניין למה ההפרדה היא לימין ולמרכז-שמאל. למה לא לשמאל ומרכז-ימין??) זה דבר טוב לנתניהו ולימין.
אם לפיד יחבור אליהם, אז וודאי ווודאי שהם יקבלו פחות, כי אנשי ימין שהצביעו ללפיד מתוך עניין כלכלי-חברתי, לא יצביעו לו אם יהיה יחד עם העבודה.

מצחיקות אותי החדשות הגדולות - "סהר לא פוסל להתמודד מול נתניהו"... וואלה, גם אני לא פוסל להתמודד מול נתניהו.

למה ההפרדה? כי השמאל הוא מתון ונוטה למרכז ונאור ואדיר וכביר ומושלם והימין הוא קיצוני ופאנאט ופראי ועושה הדרה, הדתה וטרור..

נ.ב
אתם בכוונה קוראים לו סהר? זה סער...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2014, 13:10

roy1000 כתב:הסיכויים שלך ושל סהר לנצח את ביבי הם בערך שווים.

החיבור של ליבני לעבודה זה בערך הדבר הכי הזוי שראיתי בחיים שלי. גם המהפך של ליבני ממישהי יחסית ניצית בליכוד לפעילת זכויות אדם סטייל בצלם עוד יותר הזוי. מה שאנשים לא עושים בשביל להידבק לכסא.

ממה שאמרת אני אסיק שהסיכויים שלי לא רעים בכלל... אולי שווה ללכת על זה :laugh2

לבני הפכה להיות לבדיחה מהסוג של מופז. באמת שהגיע זמנם לפנות את מקומם בכנסת. הם לא אנשים רעים, אלא פוליטיקאים רעים,
ואת זה כבר מיצינו (איזו בדיחה היתה הקדימה הזאת בדיעבד...)

לבני תקבל איזה מקום שלישי-רביעי בעבודה, מופז 6-7.. הם ייבלעו שם וטוב יהיה אם זה יקרה.

היתרון היחיד שיש למחנה המוזר הזה, זה שלא ברור שם מי יוביל ומי ינהיג. כלומר, זה לא שהציבור מצביע - ביבי נגד לפיד. הציבור מצביע ביבי נגד מישהו.
ואז בעצם מזה שאין להם מנהיג, הם יכולים לגנוב כמה מנדטים אנטי ביבי. אני אישית מקווה שהאנטי ביבי יזלוג לכיוון ראוי יותר ממפלגת העבודה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Roni1 » 05 דצמבר 2014, 13:21

my man כתב:
jol9 כתב:http://news.walla.co.il/item/2808024

איזה יופי...

למה ההפרדה? כי השמאל הוא מתון ונוטה למרכז ונאור ואדיר וכביר ומושלם והימין הוא קיצוני ופאנאט ופראי ועושה הדרה, הדתה וטרור..

נ.ב
אתם בכוונה קוראים לו סהר? זה סער...

אמנון אברמוביץ׳ חילק את המפה הפוליטית יפה:
ערבים- בל״ד ורעם תעל
שמאל- מרצ, חד״ש
מרכז- העבודה, התנועה, לפיד, כחלון
ימין- הליכוד, ישראל ביתנו
ימין קיצוני- בנט

שמאל קיצוני לא קיים כמובן בלקסיקון של התקשורת, ואז מה אם יריב אופנהיימר ה״מרכזי״ שמאשים יהודים בפיגועים שמבצעים ערבים משתתף בפריימריז של העבודה.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 05 דצמבר 2014, 14:01

jol9 כתב:לדעתי החיבור של גוש שמאל (מעניין למה ההפרדה היא לימין ולמרכז-שמאל. למה לא לשמאל ומרכז-ימין??) זה דבר טוב לנתניהו ולימין.

היה עכשיו ממשלת ימין-מרכז, אבל היא פורקה וכרגע יש שני גושים: ימין-חרדים מול מרכז-שמאל. זה המצב בשטח.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 05 דצמבר 2014, 14:09

jol9 כתב:לבני הפכה להיות לבדיחה מהסוג של מופז. באמת שהגיע זמנם לפנות את מקומם בכנסת. הם לא אנשים רעים, אלא פוליטיקאים רעים,
ואת זה כבר מיצינו (איזו בדיחה היתה הקדימה הזאת בדיעבד...)

לבני תקבל איזה מקום שלישי-רביעי בעבודה, מופז 6-7.. הם ייבלעו שם וטוב יהיה אם זה יקרה.

היתרון היחיד שיש למחנה המוזר הזה, זה שלא ברור שם מי יוביל ומי ינהיג. כלומר, זה לא שהציבור מצביע - ביבי נגד לפיד. הציבור מצביע ביבי נגד מישהו.
ואז בעצם מזה שאין להם מנהיג, הם יכולים לגנוב כמה מנדטים אנטי ביבי. אני אישית מקווה שהאנטי ביבי יזלוג לכיוון ראוי יותר ממפלגת העבודה.

באמת שהמהפך של ליבני כל כך הזוי וקיצוני שהיא אשכרה יכולה להשתלב במפלגת העבודה שהיא מפלגה על גבול הציונית עם אנשים כמו מרב מיכאלי. אני שומע את ליבני ואפשר לחשוב שהיא ראש נציבות זכויות האדם של האו"ם ולא ישראלית יהודיה.

קשה לי להאמין שמפלגת העבודה תצליח שלא ליפול לשפל חסר תקדים. לפיד עשה טעות ענקית כשהוא הלך אחר לבני שמאלה. הוא היה צריך לתמוך בחוק הלאום. היועצים שלו פשוט גרועים.
roy1000

הודעהעל ידי התנין » 05 דצמבר 2014, 19:11

במי אפשר לבחור?
מחד, אני לעולם לא אצביע לביבי ובמפלגות ימין קיצוניות אני לא מאמין (אם כי אני בעצמי בעל דעות קיצוניות, אך מבין שאינן בנות השגה), מאידך, המחשבה לבחור במפלגה שלבני חברה בה מבעיתה אותי יותר מכל. קשה לי לתאר מה עובר לי בגוף כשאני שומע את השם של החלאה הזאת.

לברוח לחו"ל מעולם לא נשמע טוב יותר. מדינת ישראל היא מדינה זמנית, ואם אלו מיטב הפוליטיקאים שבה, אז כנראה שמגיע לנו לחיות ולהתפלל לחסדי הגויים.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2014, 19:21

תנין, למי הצבעת בקודמות?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 05 דצמבר 2014, 21:14

הצבעתי לשלי יחימוביץ'. בדיעבד מדובר בבחירה ''לא משהו'', אבל היא עשתה עליי רושם של אדם אמין, בניגוד גמור לביבי. ובנוסף הנחתי שהעבודה תתן את הפייט הגדול ביותר לביבי, מבחינת מנדטים (וטעיתי), ולאור מחשבותיי על ביבי הייתי מוכן לחזק כל מועמד כמעט, העיקר שהוא לא יהיה ראש הממשלה. אני בדעה שלמרות שאדם מסויים הינו חסר ניסיון, צריך לתת לו את ההזדמנות להוכיח את עצמו, במקום לרוץ לקלפי ולהצביע ''על עיוור'' ב''רע במיעוטו'' (וביבי הוא גם לא הרע במיעוטו בעיניי, הוא הרע המוחלט).
הקדנציה הנוכחית שלו הוכיחה חד משמעית - ביבי ראש ממשלה כושל בן כושל, וישנו חוסר קורלציה בלתי סביר בין איך שציבור בוחריו (שלא לומר נאמניו) תופס אותו לבין הקבלות שהנפיק בשטח.
כישלון בכלכלה, כישלון בביטחון (עמוד ענן ובייחוד צוק איתן הוכיחו זאת מעבר לכל ספק סביר). איתו אזרחי ישראל צריכים ללכת לישון בפחד מתמיד ובחוסר ביטחון מוחלט, הן בתחום הכלכלי ובן בתחום הצבאי והביטחוני. כשבחרתי בשלי אמנם לא חשבתי שהיא תביא את הבשורה הגדולה בתחום הביטחוני, אבל כן היתה בי תקווה קטנה שהיא תוביל למס' רפורמות שיביאו לירידת יוקר המחיה במדינת קרטליסטן בה אנו חיים.
התנין

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 דצמבר 2014, 21:24

עכשיו בחדשות 2 אמרו שם שהחרדים טוענים שהם פשוט הפיצו שמועות על זה שלפיד פנה אליהם בשביל להפחיד את ביבי
שכל עניין הפנייה של לפיד לחרדים לא היה ולא נברא
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2014, 21:47

Holiday_Armadillo כתב:עכשיו בחדשות 2 אמרו שם שהחרדים טוענים שהם פשוט הפיצו שמועות על זה שלפיד פנה אליהם בשביל להפחיד את ביבי

אמרו, שמישהו בעילום שם אמר את זה. כל הבכירים שם אמרו את זה באופן מפורש. אם הם המציאו את זה, אז הם שקרנים גדולים, ואני מקווה שהם ישלמו על זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 דצמבר 2014, 21:50

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:עכשיו בחדשות 2 אמרו שם שהחרדים טוענים שהם פשוט הפיצו שמועות על זה שלפיד פנה אליהם בשביל להפחיד את ביבי

אמרו, שמישהו בעילום שם אמר את זה. כל הבכירים שם אמרו את זה באופן מפורש. אם הם המציאו את זה, אז הם שקרנים גדולים, ואני מקווה שהם ישלמו על זה.

אתה תופתע אם זה המצב?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 05 דצמבר 2014, 23:39

jol9 כתב:

לא היה ברור לך שזה שקר? לפיד יכול לשבת עם החרדים?
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד