המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Roni1 כתב:כרמל שום דבר לא היה סגור בתל אביב, אני לא יודעת אם הוא עשה את זה כדי להתחנף לחרדים או מתוך דאגה לעובדים ולעסקים הקטנים שדרשו את זה. אבל אם כפייה דתית זה הכיוון שלו אז עדיף שלא ייבחר.
Holiday_Armadillo כתב:רואים מה עשיתם?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4599781,00.html
jol9 כתב:http://news.walla.co.il/item/2808024
איזה יופי...
לבני ומופז ששונאים אחד את השני, יישתפו פעולה במפלגת השמאל החדשה, כששניהם הם בכלל אנשי ליכוד במקור.
לפיד כנראה ימשיך לבד ולא יחבור לאף אחד, וגם כחלון וליברמן.
לדעתי החיבור של גוש שמאל (מעניין למה ההפרדה היא לימין ולמרכז-שמאל. למה לא לשמאל ומרכז-ימין??) זה דבר טוב לנתניהו ולימין.
מפלגה של עבודה, לבני ומופז תקבל פחות משלושתם בנפרד, אבל זו רק הערכה.
אם לפיד יחבור אליהם, אז וודאי ווודאי שהם יקבלו פחות, כי אנשי ימין שהצביעו ללפיד מתוך עניין כלכלי-חברתי, לא יצביעו לו אם יהיה יחד עם העבודה.
מצחיקות אותי החדשות הגדולות - "סהר לא פוסל להתמודד מול נתניהו"... וואלה, גם אני לא פוסל להתמודד מול נתניהו.
שיודיע שהוא מתמודד ואז אלה יהיו חדשות מעניינות.
roy1000 כתב:הסיכויים שלך ושל סהר לנצח את ביבי הם בערך שווים.
החיבור של ליבני לעבודה זה בערך הדבר הכי הזוי שראיתי בחיים שלי. גם המהפך של ליבני ממישהי יחסית ניצית בליכוד לפעילת זכויות אדם סטייל בצלם עוד יותר הזוי. מה שאנשים לא עושים בשביל להידבק לכסא.
my man כתב:jol9 כתב:http://news.walla.co.il/item/2808024
איזה יופי...
לבני ומופז ששונאים אחד את השני, יישתפו פעולה במפלגת השמאל החדשה, כששניהם הם בכלל אנשי ליכוד במקור.
לפיד כנראה ימשיך לבד ולא יחבור לאף אחד, וגם כחלון וליברמן.
לדעתי החיבור של גוש שמאל (מעניין למה ההפרדה היא לימין ולמרכז-שמאל. למה לא לשמאל ומרכז-ימין??) זה דבר טוב לנתניהו ולימין.
אם לפיד יחבור אליהם, אז וודאי ווודאי שהם יקבלו פחות, כי אנשי ימין שהצביעו ללפיד מתוך עניין כלכלי-חברתי, לא יצביעו לו אם יהיה יחד עם העבודה.
מצחיקות אותי החדשות הגדולות - "סהר לא פוסל להתמודד מול נתניהו"... וואלה, גם אני לא פוסל להתמודד מול נתניהו.
שיודיע שהוא מתמודד ואז אלה יהיו חדשות מעניינות.
למה ההפרדה? כי השמאל הוא מתון ונוטה למרכז ונאור ואדיר וכביר ומושלם והימין הוא קיצוני ופאנאט ופראי ועושה הדרה, הדתה וטרור..
נ.ב
אתם בכוונה קוראים לו סהר? זה סער...
jol9 כתב:לדעתי החיבור של גוש שמאל (מעניין למה ההפרדה היא לימין ולמרכז-שמאל. למה לא לשמאל ומרכז-ימין??) זה דבר טוב לנתניהו ולימין.
jol9 כתב:לבני הפכה להיות לבדיחה מהסוג של מופז. באמת שהגיע זמנם לפנות את מקומם בכנסת. הם לא אנשים רעים, אלא פוליטיקאים רעים,
ואת זה כבר מיצינו (איזו בדיחה היתה הקדימה הזאת בדיעבד...)
לבני תקבל איזה מקום שלישי-רביעי בעבודה, מופז 6-7.. הם ייבלעו שם וטוב יהיה אם זה יקרה.
היתרון היחיד שיש למחנה המוזר הזה, זה שלא ברור שם מי יוביל ומי ינהיג. כלומר, זה לא שהציבור מצביע - ביבי נגד לפיד. הציבור מצביע ביבי נגד מישהו.
ואז בעצם מזה שאין להם מנהיג, הם יכולים לגנוב כמה מנדטים אנטי ביבי. אני אישית מקווה שהאנטי ביבי יזלוג לכיוון ראוי יותר ממפלגת העבודה.
Holiday_Armadillo כתב:עכשיו בחדשות 2 אמרו שם שהחרדים טוענים שהם פשוט הפיצו שמועות על זה שלפיד פנה אליהם בשביל להפחיד את ביבי
שכל עניין הפנייה של לפיד לחרדים לא היה ולא נברא
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו בחדשות 2 אמרו שם שהחרדים טוענים שהם פשוט הפיצו שמועות על זה שלפיד פנה אליהם בשביל להפחיד את ביבי
אמרו, שמישהו בעילום שם אמר את זה. כל הבכירים שם אמרו את זה באופן מפורש. אם הם המציאו את זה, אז הם שקרנים גדולים, ואני מקווה שהם ישלמו על זה.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עכשיו בחדשות 2 אמרו שם שהחרדים טוענים שהם פשוט הפיצו שמועות על זה שלפיד פנה אליהם בשביל להפחיד את ביבי
אמרו, שמישהו בעילום שם אמר את זה. כל הבכירים שם אמרו את זה באופן מפורש. אם הם המציאו את זה, אז הם שקרנים גדולים, ואני מקווה שהם ישלמו על זה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים