פרישה מהליגה עכשיו.

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פרישה מהליגה עכשיו.

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 אפריל 2011, 11:41

דווקא רעיון לא רע,
להישאר בליגה ולהצטרף לליגה האדריאטית או ה-VTB, כאשר בליגת קןפל משחקים עם הנוער מלבד מספר מצומצם של משחקים שיציב את מכבי לפחות במקום השמיני (בעיקר מול הפועל י-ם ות"א), ואז בסדרות ובפיינל פור לעלות עם הסגל החזק ולקחת את הגביע של קופל.
תחשבו לאיזה לעג זה ישים את השיטה המטופשת של קופל שמכבי תיקח "אליפות" אחרי שרוב העונה היא משחקת עם הנוער בזמן שיתר הקבוצות מתאמצות להשיג את מירב הנצחונות שהם יכולות.
נראה את קופל ממשיך עם השיטה שלו אחרי זה.

בנוסף הסגל הרגיל של מכבי ישמור על כושר וריכוז בליגה הנוספת בה ישחקו....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי misha » 15 אפריל 2011, 13:52

כתבה של אבי סגל מ"ישראל היום":

חוק רוסי ובלי פיינל פור

מכבי האדריאטית ת"א סימנה או ב- את VTB מטרותיה • גם לעונה דיוויד בלאט הבאה כועס • אחרת : "למה ישקלו כל ההחלטות הצהובים כאן לשחק הן נגדנו בליגה "?

ההחלטות שהתקבלו השבוע כאשר הוסר איום השביתה עלולות לפתוח חזית חדשה בתוך המינהלת כשבמוקד מכבי ת"א.
הדעות במינהלת על איזו הצעה ללכת - חוק רוסי או ארבעה זרים - יצרה חלוקות. במכבי זה שחור או לבן - רק חוק רוסי. מבחינת הצהובים ארבעה זרים זה אומר לשחק בליגה עם שתי קבוצות או עם רוטציית זרים וזה לא בא בחשבון.
זה בצירוף הפיינל פור בליגה שממשיך "להטריף" את מכבי מביא אותה לשקול צעדים קיצוניים כמו הצטרפות לאחת הליגות האזוריות במקום הליגה במקביל לליגה או אפשרות שלישית לשחק בליגה האזורית ולהצטרף לפלייאוף כפי שעושות לא מעט קבוצות בחלק המזרחי של אירופה.
במכבי עומדים לצאת למאבק עם מטרות ברורות: השארת החוק הרוסי (שיאפשר להם שישה זרים בסגל) וביטול הפיינל פור.
אם זה לא ילך "ישקלו שם צעדים." לטובת ביטול הפיינל פור תנסה מכבי לגייס את הפועל ירושלים שגם כן נגדו אבל בגלל האמוציות בין המועדונים - לא בטוח שירושלים תלך יד ביד עם מכבי למהלך.

"הגיע הזמן למעשים"

באירופה יש ארבע ליגות אזוריות: האדריאטית (שבה שיחקה מכבי ב(2002/3- הVTB- (ליגה של קבוצות בכירות מרוסיה ליטא ופולין) הבלטית והבלקנית.
שתי האחרונות לא רלוונטיות למכבי ת"א מבחינת הרמה. שתי הראשונות כן ולשתיהן יש למכבי הזמנה. כל ליגה אזורית תשמח שהשם מכבי ת"א יקשט אותה.
עכשיו יש שתי גרסאות: האחת שמדובר באיומים בלבד של מכבי וששמעון מזרחי לעולם לא יעזוב את הליגה הישראלית. גורמים במכבי אומרים: "זה רציני יותר ממה חושבים הגיע הזמן למעשים."
"לאיים בפרישה לVTB- זה לאיים באקדח מים כי זו ליגה של עשרה משחקים בלבד שעשויה לגדול ל"16- אמר אתמול גורם המעורה בליגות הללו והוסיף: "ללכת לאדריאטית שבה יש כמעט 30 משחקים זה כבר סיפור אבל אל תשכחו שגם הליגה שם מוכרעת בפיינל פור."
מאמן הצהובים דיוויד בלאט נשמע חד-משמעי: "אני אומר את דעתי וההנהלה היא זו שתקבע. מבחינתי זה רלוונטי מאוד ללכת לליגה אזורית לאור ההחלטות השונות והמשונות שמתקבלות כאן ופוגעות בעיקר במכבי ת"א. במיוחד נושא הזרים והמשך הפיינל פור. אם מכבי היא הסמל של הכדורסל הישראלי למה כל ההחלטות הן נגד מכבי ת"א? אנחנו מרגישים שלא לוקחים אותנו בחשבון ופועלים נגד האינטרסים שלנו." בנוסף אמר אתמול בלאט: "אני בטוח שהנהלת מכבי לא יושבת בעיניים סגורות למה שמתרחש והיא תגיב בהתאם. אני לא חושב שמכבי עשתה כל כך רע לליגה. בואו נראה איך מוכרים את הליגה לספונסרים ולגופי שידור בלי מכבי."
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי gili_n » 15 אפריל 2011, 15:09

אני ממש לא בעד. אלא אם כן באמת לא תהיה ברירה ויורידו עוד את מספר הזרים.
gili_n

הודעהעל ידי Allan Turing » 15 אפריל 2011, 18:01

שחר.ג. כתב:הבעיה שמהלך כזה ינתק אותנו לחלוטין מהחברה הישראלית שלא האוהדת מכבי.

ולמה זה מפריע לך כ"כ? מי שרוצה שיאהד, מי שלא לא.
וחוץ מזה, לפעמים רק כשאתה מאבד משהו אתה מבין כמה הוא היה חשוב לך. קופל יכול ללמוד את השיעור הזה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Euro_Basket » 15 אפריל 2011, 18:38

הפתרון הכי טוב לדעתי זה שמכבי תשחק בליגה המזרח-אירופאית ותצטרף לליגה בארץ רק בשלב מאוחר יותר כמו שעושים בחלק ממדינות אירופה (סרביה, סלובניה וקרואטיה) עם קבוצות שמשחקות במספר מפעלים.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 אפריל 2011, 07:03

קופל טוען שליגה ישראלית זה "משפחה " עבור מכבי . עם משפחה כזאת עדיף להיות לבד . ועוד מבלבל מוח על עזרה של הליגה למכבי בכך שהזיזה משחקים ...הזה הקרבה .....
מעניין כמה כסף קופל יגייס ללא מכבי ואיפו הזבל הזה ישורב בכלל .? זה דבריו :
מכבי ת"א תזיק לעצמה אם תפרוש מהליגה בארץ"
אבנר קופל, יו"ר המינהלת, לא רואה אפשרות שהצהובים יעזבו לליגה האדריאטית או לליגת ה:VTB- "זה כמו שמישהו יחליט פתאום שיש לו משפחה אחרת במקום אחר"
אבי סגל
"אנחנו אוהבים את מכבי ת"א
ואף אחד לא רוצה לקחת החלטות נגדה אלא בעד הליגה" אומר יו"ר המינהלת אבנר קופל בעקבות השמועות על מעבר של הצהובים לליגה האדריאטית או ה.VTB-
"יש בליגת לוטו עוד תשע קבוצות כיום. אם מכבי רוצה לשחק בעוד ליגה זו זכותה למרות שאישית אני חושב שזו טעות."
יש דיבורים מכיוון מכבי על פרישה מהליגה אם יתקבלו כל מיני החלטות שלא מוצאות חן בעיניה.
"השאלה הזו היפותטית. מכבי היא חלק בלתי נפרד מהליגה ולא יעלה על הדעת שהיא לא תהיה בה. זה כמו שמישהו גדל במשפחה אחת ופתאום מחליט שיש לו משפחה אחרת במקום אחר. אני לא רואה את מכבי בלי הליגה הישראלית וההישגים שלה מעבר לניהול הנכון ולמאמנים ולשחקנים הטובים באו גם באמצעות הליגה.
"מכבי היא חלק ממדינת ישראל לא רק מבחינה ייצוגית אלא גם מבחינה כלכלית. מכבי תעשה לעצמה נזק אם לא תשחק בליגה. הלוואי שנוכל להגיד בקרוב שאלופת אירופה מגיעה מהליגה שלנו הכבוד יהיה גם שלנו. מצד שני אסור לשכוח גם את העזרה של הליגה למכבי לאורך השנים: הזזנו משחקים לפי הנוחות שלה ולא ראיתי שבליגות אחרות עשו את זה.
"אני לא מכיר עוד יו"ר ליגה בעולם שנאלץ להתמודד עם אפשרות שקבוצה מסוימת תעזוב. זה מצב לא בריא. מכבי צריכה לנהל את המלחמות שלה בתוך הבית כלומר במינהלת."
בלי מכבי תוכל להמשיך למכור ולשווק את הליגה?
"שלא תהיה טעות לאף אחד. יש כדורסל במדינת ישראל. יש עוד לא מעט קבוצות וערים גדולות במדינה."
מכבי נגד הפיינל פור ורוצה בהמשך החוק הרוסי במקום צמצום לארבעה זרים.
"כבר הוחלט שהפיינל פור יתקיים גם בעונה הבאה. נבטל אותו רק כשיהיו עוד 3-2 קבוצות שיהיו מספיק חזקות כדי לעמוד מול מכבי בסדרות. לגבי הירידה לארבעה זרים לדעתי זה יעשה טוב לליגה ייצור שוויוניות גדולה יותר ויהיה טוב כלכלית. רוב הקבוצות בעד ארבעה זרים. ההתלבטות היא אם לקחת החלטה שטובה לליגה או החלטה שטובה לקבוצה אחת. המינהלת תתכנס ותחליט מה יהיה." קופל לא מסתיר את רצונו להגדיל את הליגה: "אסור לנו לאבד ערים חשובות וצריך להוסיף עוד." על הליגה הרגילה שהסתיימה ביום חמישי אומר יו"ר המינהלת: "היתה ליגה סבירה וטובה עם לא מעט משחקים טובים. התקציבים של הקבוצות עלו ובתוך שנתיים יהיו לנו עוד שלושה אולמות. נכון שהיו לא מעט משחקים חד-צדדיים של מכבי שהזכירו מה שהיה לפני 20 שנה ויצרו אי נוחות אבל זו אחריות גם של קבוצות אחרות שלא היו מספיק חזקות כפי שהיו צריכות להיות."
טיקי חוזר

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 24 אפריל 2011, 07:24

מבחינה מסוימת הוא די צודק, מכבי "גדלה" בליגה וכך הפכה לשם דבר באירופה.
אך יסלח לי קופל, אף אחד לא עוזב את משפחתו?
רב בני האדם כאשר הם מתחתנים עוזבים את משפחתם, אבל אולי אני הוזה...
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי אבי » 24 אפריל 2011, 07:33

:angry1
הדברים שקופל אמר ממחישים באופן הכי ברור שאין עם מי לדבר.
האיש לא מוכן לוותר על הפיינל 4 הלא ספורטיבי, שוב יוצאים לו מהפה אותם קישקושים בולשויקים על שיוויוניות. אבל הדבר שהכי מעצבן הוא התמיכה המדומה שלו בצמצום מספר הזרים ל-4. כל אחד יודע שהדבר האחרון שבעלי הקבוצות בליגה רוצים זה לצמצם את מספר הזרים- אין להם חשק לשלם סכומים מופקעים לישראלים פלגמטים שיובילו את הקבוצה שלהם לשום מקום. לכן הם פשוט יציגו את מכבי כזאת שמונעת את הורדת מספר הזרים וכך הם ירוויחו פעמים: אחרי דיונים ארוכים במנהלת הם "יבואו לקראת מכבי" ומספר הזרים לא ירד והם גם יצברו נקודות זכות במדינה הלאומנית ושונאת הזרים שלנו על כך שהם "נאבקו למען השחקן הישראלי".

מכבי חייבת לעזוב את הליגה. אם ההנהלה של מכבי מחליטה לא לפרוש אז כל הנזק והחורבן שיבוא על מכבי הוא על אחריותה.
נערך לאחרונה על ידי אבי בתאריך 24 אפריל 2011, 09:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 24 אפריל 2011, 08:18

אבי כתב::angry1
האיש לא מוכן לוותר על הפיינל 4 הלא ספורטיבי, שוב יוצאים לו מהפה אותם קישקושים בולשויקים על שיוויוניות. אבל הדבר שהכי מעצבן הוא התמיכה המדומה שלו בצמצום מספר הזרים ל-4. כל אחד יודע שהדבר האחרון שבעלי הקבוצות בליגה רוצים זה לצמצם את מספר הזרים- אין להם חשק לשלם סכומים מופקעים לישראלים פלגמטים שיובילו את הקבוצה שלהם לשום מקום. לכן הם פשוט יציגו את מכבי כזאת שמונעת את הורדת מספר הזרים וכך הם ירוויחו פעמים: אחרי דיונים ארוכים במנהלת הם "יבואו לקראת מכבי" ומספר הזרים לא ירד והם גם יצברו נקודות זכות חיוביות במדינה הלאומנית ושונאת הזרים שלנו על כך שהם "נאבקו למען השחקן הישראלי".

מכבי חייבת לעזוב את הליגה. אם ההנהלה של מכבי מחליטה לא לפרוש אז כל הנזק והחורבן שיבוא על מכבי הוא על אחריותה.

אתה ממש מגזים...
חורבן?!
אם אכן מספר הזרים ירד והפיינל פור ישאר ייתכן שמכבי תעשה את זה.
אבל במתכונת הנוכחית (פיינל פור+חוק רוסי) אני לא רואה את מכבי עושה מהלך קיצוני כזה.
זה מנוגד לממלכתיות, ליצוג ישראל באירופה, ולקפיין שיקום המותג בעייני "העם" שהיא מקדמת עכשיו.
אני לא מצדיק את זה, אני פשוט מנסה להסתכל על זה בצורה ריאלית...
לדעתי, אם מכבי רוצה לעשות את זה (שיקום המותג בעייני "העם") באמת עליה קודם כל להוזיל את מחירי המנויים והכרטיסים.
הרבה אנשים לא יכולים להרשות לעצמם את זה במחיר הזה ולכן נוצר מצב להיכל מגיעים אנשים יותר אנשים חנוטים בחליפות שלא יודעים את שם היריבה עד הכרוז אומר את זה, ויוצרים תחושה שהקהל של מכבי זה רק פרוות ורולקסים למרות שאם המחיר היה זול יותר זה לא היה ככה.
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי אבי » 24 אפריל 2011, 08:35

בנימין נעמן כתב:
האיש לא מוכן לוותר על הפיינל 4 הלא ספורטיבי, שוב יוצאים לו מהפה אותם קישקושים בולשויקים על שיוויוניות. אבל הדבר שהכי מעצבן הוא התמיכה המדומה שלו בצמצום מספר הזרים ל-4. כל אחד יודע שהדבר האחרון שבעלי הקבוצות בליגה רוצים זה לצמצם את מספר הזרים- אין להם חשק לשלם סכומים מופקעים לישראלים פלגמטים שיובילו את הקבוצה שלהם לשום מקום. לכן הם פשוט יציגו את מכבי כזאת שמונעת את הורדת מספר הזרים וכך הם ירוויחו פעמים: אחרי דיונים ארוכים במנהלת הם "יבואו לקראת מכבי" ומספר הזרים לא ירד והם גם יצברו נקודות זכות חיוביות במדינה הלאומנית ושונאת הזרים שלנו על כך שהם "נאבקו למען השחקן הישראלי".

אתה ממש מגזים...
חורבן?!
אבל במתכונת הנוכחית (פיינל פור+חוק רוסי) אני לא רואה את מכבי עושה מהלך קיצוני כזה.
זה מנוגד לממלכתיות, ליצוג ישראל באירופה, ולקפיין שיקום המותג בעייני "העם" שהיא מקדמת עכשיו.
לדעתי, אם מכבי רוצה לעשות את זה (שיקום המותג בעייני "העם") באמת עליה קודם כל להוזיל את מחירי המנויים והכרטיסים.
הרבה אנשים לא יכולים להרשות לעצמם את זה במחיר הזה ולכן נוצר מצב להיכל מגיעים אנשים יותר אנשים חנוטים בחליפות שלא יודעים את שם היריבה עד הכרוז אומר את זה, ויוצרים תחושה שהקהל של מכבי זה רק פרוות ורולקסים למרות שאם המחיר היה זול יותר זה לא היה ככה.

מי שמייצג את ישראל באירופה זאת נבחרת ישראל ולא מכבי. אין מה לשקם את התדמית של מכבי בעיני ה"עם". היחידים שטוענים שצריך לשקם את התדמית של מכבי הם עיתונאים אדומים שהדבר האחרון שהם מייצגים זה את "העם". בכל מקרה מה שחשוב זה טובתה של מכבי, ה"עם" יכול ללכת לקיבינימאט.
בנוגע למחירי הכרטיסים לא הייתי מציע לך לדאוג. אם מכבי תישאר בליגה עם כל הגזרות שקופל + איגוד השחקנים מתכננים אז מחירי הכרטיסים ירדו פלאים. מי ירצה לבוא ולראות קבוצה עם 4 זרים או 5 זרים שלא עוברת את הטופ 16? מי ירצה לשלם על זכויות שידור לכזאת קבוצה? מי יודע אם בכלל ביורוליג ירצו את מכבי אצלם...
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 24 אפריל 2011, 08:43

אבי כתב:
בנימין נעמן כתב:

אתה ממש מגזים...
חורבן?!

מי שמייצג את ישראל באירופה זאת נבחרת ישראל ולא מכבי. אין מה לשקם את התדמית של מכבי בעיני ה"עם". היחידים שטוענים שצריך לשקם את התדמית של מכבי הם עיתונאים אדומים שהדבר האחרון שהם מייצגים זה את "העם". בכל מקרה מה שחשוב זה טובתה של מכבי, ה"עם" יכול ללכת לקיבינימאט.
בנוגע למחירי הכרטיסים לא הייתי מציע לך לדאוג. אם מכבי תישאר בליגה עם כל הגזרות שקופל + איגוד השחקנים מתכננים אז מחירי הכרטיסים ירדו פלאים. מי ירצה לבוא ולראות קבוצה עם 4 זרים או 5 זרים שלא עוברת את הטופ 16? מי ירצה לשלם על זכויות שידור לכזאת קבוצה? מי יודע אם בכלל ביורוליג ירצו את מכבי אצלם...

תסתכל על מה שכתבתי, אני לא רוצה את זה, אבל זו המציאות.
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 אפריל 2011, 08:59

מסכים עם אבי בכל מילה , מי שלא שם לב - מתחיל קומפיין חדש : למכבי אין זכות לעזוב את הליגה כזאת קבוצה ישראלית .... מכבי בנתה את השמה ואת המסורת שלה באירופה ללא שום קשר להשגים שלה בליגה ישראלית אלא בזכות השגים בזירה אירופית . מכבי מאפשרת לליגה לגייס לפחות פי 3 כסף רק בזכות שמה שלה ולא משום סיבה אחרת . אני אשדודי , כאן מוכרים כל הכרטיס מראש רק כאשר מכבי באה , שמשחק טפירו מול גועל עולם היה מלא ב60 אחוז , נראה מה יהיה עכשיו בפלאי עוף.
שלא יבלבלו מוח לגבי השריון - יורוליג רוצה איך ורק מכבי ומכן לככת רחוק מאוד כדי לרצות אותה כולל הזזת שעות וכו'. אולי יש עוד 4-6 מועדנים בסטטוס כזה וזהו . אל קבוצה ישראלית אחרת יורוליג אפילו לא יורקת לכיוונה , הם יסתדרו בלי גועל או גלבוע גליל .
שיחשחו לבד , שיעלו קבוצות לליגה ראשונה בלי שום זכות ויהיה בסדר . לפי פרסומים גם פילזן תשחק בעונה הבא בארדיטית ככל הנראה בגלל איסור פרסום משקעות אלכהל שם .
אני מבטיח שבעלים של ערוץ 5 ישמחו לשדר מכבי נגד פרטיזן ולא איזה משחק נתניה נגד האלופה בעולם המתנסים . עובדה שארוץ 5 לא משדר ליגת נשים תחרותית העונה ולא קרה כלום . תהיה ליגה ברמת כדרעף וכדריד עם תחרות ו0 רמה , זה הכל .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 24 אפריל 2011, 09:13

טיקי חוזר כתב:מסכים עם אבי בכל מילה , מי שלא שם לב - מתחיל קומפיין חדש : למכבי אין זכות לעזוב את הליגה כזאת קבוצה ישראלית .... מכבי בנתה את השמה ואת המסורת שלה באירופה ללא שום קשר להשגים שלה בליגה ישראלית אלא בזכות השגים בזירה אירופית . מכבי מאפשרת לליגה לגייס לפחות פי 3 כסף רק בזכות שמה שלה ולא משום סיבה אחרת . אני אשדודי , כאן מוכרים כל הכרטיס מראש רק כאשר מכבי באה , שמשחק טפירו מול גועל עולם היה מלא ב60 אחוז , נראה מה יהיה עכשיו בפלאי עוף.
שלא יבלבלו מוח לגבי השריון - יורוליג רוצה איך ורק מכבי ומכן לככת רחוק מאוד כדי לרצות אותה כולל הזזת שעות וכו'. אולי יש עוד 4-6 מועדנים בסטטוס כזה וזהו . אל קבוצה ישראלית אחרת יורוליג אפילו לא יורקת לכיוונה , הם יסתדרו בלי גועל או גלבוע גליל .
שיחשחו לבד , שיעלו קבוצות לליגה ראשונה בלי שום זכות ויהיה בסדר . לפי פרסומים גם פילזן תשחק בעונה הבא בארדיטית ככל הנראה בגלל איסור פרסום משקעות אלכהל שם .
אני מבטיח שבעלים של ערוץ 5 ישמחו לשדר מכבי נגד פרטיזן ולא איזה משחק נתניה נגד האלופה בעולם המתנסים . עובדה שארוץ 5 לא משדר ליגת נשים תחרותית העונה ולא קרה כלום . תהיה ליגה ברמת כדרעף וכדריד עם תחרות ו0 רמה , זה הכל .

בואו נעשה אבחנה בין מה שאנחנו רוצים שיקרה, לבין המציאות.
אני מסכים איתכם לחלוטין, אבל פשוט לא רואה את מכבי עושה את זה מהסיבות שציינתי.
ד"א, מכבי לא בנתה את עצמה ישר באירופה.
היא, כמו שאר קבוצות הליגה החזקות החלה לשחק בגביעי אירופה השונים וברוב הפעמים לא עברה את השלב הראשון.
לאחר שהגיע שמעון למכבי וקידם אותה למצב היא הייתה כ"כ חזקה ביחס לליגה שמ1966/7עד 2006/7 היא הפסיד את האליפות פעמיים בלבד!
ואז ואחרי כמה שנים ברצף שהיא זכתה באליפות היא עוררה עניין גדול בקרב משקעים ששמו אצלה כסף, מה שהוביל לקבלת שחקנים טובים יותר והפיכה לשם דבר באירופה.
זה אומר שבחינה היסטורית (לפחות באופן תאורטי) אם אין שליטה בליגה- אין הצלחות באירופה.
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי felix_r » 24 אפריל 2011, 09:15

טיקי חוזר כתב:מסכים עם אבי בכל מילה , מי שלא שם לב - מתחיל קומפיין חדש : למכבי אין זכות לעזוב את הליגה כזאת קבוצה ישראלית .... מכבי בנתה את השמה ואת המסורת שלה באירופה ללא שום קשר להשגים שלה בליגה ישראלית אלא בזכות השגים בזירה אירופית . מכבי מאפשרת לליגה לגייס לפחות פי 3 כסף רק בזכות שמה שלה ולא משום סיבה אחרת . אני אשדודי , כאן מוכרים כל הכרטיס מראש רק כאשר מכבי באה , שמשחק טפירו מול גועל עולם היה מלא ב60 אחוז , נראה מה יהיה עכשיו בפלאי עוף.

גם אם לא היה שריון, אף קבוצה בליגה לא יכולה לשחק ביורוליג בשום אופן, כי פשוט לאף קבוצה אין אולם, שעומד בסטנדרטים של היורוליג.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 אפריל 2011, 09:24

felix_r כתב:

גם אם לא היה שריון, אף קבוצה בליגה לא יכולה לשחק ביורוליג בשום אופן, כי פשוט לאף קבוצה אין אולם, שעומד בסטנדרטים של היורוליג.

פליקס לא רק שאין אולם , אף אחד ביורוליג לא משתין לכיוון מנהלת של קופל, הם הסדרו שם בלי נציגה שלנו - יקחו בצדק קבוצה מרוסיה לדוגמא . עובדה עד ששמעון לטיפל בענייו גן נר אישית לא קופל ולא שם דבר לא אישרו לגליל לארח בבית את משחקים בילבק"פ שזה בכלל מפעל המשני וזה אומר הכל .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 24 אפריל 2011, 13:14

בהקשר הזה, דווקא ערוץ הספורט טעה עם ליגת הנשים.
לליגה הזאת מגיע שישדרו אותה בערוץ הספורט.

לגבי שאר הדברים שאתה ואבי אומרים - אני די מסכים. אני לא נחרץ כמוכם, כי זה מרגיש לי לא הכי נוח שמכבי תהיה מחוץ לליגה הזאת, אבל אין ספק שהמנהלת מנסה פעם אחר פעם לפגוע במכבי.
אני דווקא חושב שההגבלות על הזרים והחוק הרוסי, זה לא כזה נורא לא למכבי ולא לליגה, אבל הפיינל פור זאת בדיחה רעה, וזה מה שצריך לפעול נגדו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 אפריל 2011, 13:45

מבחינה כלכלית לארוץ הספורט לא היה משתלם לצם ליגת נשים וזה הכל . בדיוק כמו יהיה עם כדורסל ללא מכבי ועם התחרתיות בחצי שקל שלהם. מבחינת הזרים לא מתכוון על הדעת שתהיה הגבלה ל4 זרים במשחק כל עוד שבשער המקומות אין דבר כזה (יש הגבלה על זרים ואירופראים וכו , אבל יש קבוצות גם עם 9 זרים כמו סיינה ). קופל כרגע דיבר שטיות אצל פיני - מכבי מקבלת תמיחה ממשלתית וכו.... ואחרי זה עוד יאמינו לו.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 24 אפריל 2011, 18:46

טיקי חוזר כתב:מבחינה כלכלית לארוץ הספורט לא היה משתלם לצם ליגת נשים וזה הכל . בדיוק כמו יהיה עם כדורסל ללא מכבי ועם התחרתיות בחצי שקל שלהם. מבחינת הזרים לא מתכוון על הדעת שתהיה הגבלה ל4 זרים במשחק כל עוד שבשער המקומות אין דבר כזה (יש הגבלה על זרים ואירופראים וכו , אבל יש קבוצות גם עם 9 זרים כמו סיינה ). קופל כרגע דיבר שטיות אצל פיני - מכבי מקבלת תמיחה ממשלתית וכו.... ואחרי זה עוד יאמינו לו.

ערוץ הספורט הוא ערוץ שצריך לשדר ספורט. אם חסר לו כסף שיכניס פרסומות.
אחרת בשביל מה יש ערוץ ספורט???

לגבי מגבלת הזרים - מכבי יכולה למצוא דרכים להתמודד עם זה. בכל אופן, זה לא משהו שאמור להיות הקש ששובר את גב הגמל אם היה מגיע לבדו, אבל כשזה מתווסף לחוק הרוסי ולפיינל פור, אז אין ספק שזה too much
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 24 אפריל 2011, 19:13

קראתי כאן תגובות שטוענות שבמידה ויצמצמו את מס' הזרים, מכבי לא תעפיל לטופ 16. לדעתי זו לא סיבה לפרוש מהליגה.
אני חושב שמכבי יכולה לשחזר את ההישג של העונה עם סגל שמורכב מ-4 זרים איכותיים (באמת מהטופ של אירופה) + אליהו, הלפרין, פניני, בלו, שייר, לנדסברג/גרונפלד ומקל.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי בעל זבוב » 24 אפריל 2011, 19:15

Euro_Basket כתב:קראתי כאן תגובות שטוענות שבמידה ויצמצמו את מס' הזרים, מכבי לא תעפיל לטופ 16. לדעתי זו לא סיבה לפרוש מהליגה.
אני חושב שמכבי יכולה לשחזר את ההישג של העונה עם סגל שמורכב מ-4 זרים איכותיים (באמת מהטופ של אירופה) + אליהו, הלפרין, פניני, בלו, שייר, לנדסברג/גרונפלד ומקל.

הטענה לא על זה. הבעיה שעם 4 זרים אתה צריך שתי קבוצות שונות וכאן הבעיה. שני זרים לא ישחקו עונה שלמה פיינל פור במקום פלייאוף שמיועד רק לזיין את מכבי ולא שום דבר אחר.
בעל זבוב

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־35 אורחים