המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לא התאמן ולא יישחק נגד אילת אבל רוב הסיכויים שיהיה כשיר ליורוליג
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא התאמן ולא יישחק נגד אילת אבל רוב הסיכויים שיהיה כשיר ליורוליג
אולי הגיע הזמן לרשום את לינהרט לליגה? לא בשביל זה הוא הגיע?
roy1000 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא התאמן ולא יישחק נגד אילת אבל רוב הסיכויים שיהיה כשיר ליורוליג
אולי הגיע הזמן לרשום את לינהרט לליגה? לא בשביל זה הוא הגיע?
מקובי כתב:אתה מפמפם כאן כבר שבוע שהסגל סגור ולא יהיו החתמות, זכותך המלאה, אבל הנחרצות הזו שבה אתה בטוח שזה מה שיקרה מוציאה מהדעת.
אם זה היה ככה אז באמת היו רושמים אותו לליגה וסוגרים את הסיפור.
כל עוד לא רושמים אותו לליגה אני מאמין שבמכבי חושבים ברצינות על חיזוק של זר.
(ועכשיו תאמר לי- אף פעם מכבי לא הביאה חיזוק מאוחר כ"כ באמצע העונה, נכון, אבל יש המון קבוצות שכן עשו את זה וזה שידרג להם את הקבוצה, זה שאנחנו לא עשינו את זה עד כה לא אומר שלא נעשה את זה במידת הצורך.)
roy1000 כתב:מקובי כתב:אתה מפמפם כאן כבר שבוע שהסגל סגור ולא יהיו החתמות, זכותך המלאה, אבל הנחרצות הזו שבה אתה בטוח שזה מה שיקרה מוציאה מהדעת.
אם זה היה ככה אז באמת היו רושמים אותו לליגה וסוגרים את הסיפור.
כל עוד לא רושמים אותו לליגה אני מאמין שבמכבי חושבים ברצינות על חיזוק של זר.
(ועכשיו תאמר לי- אף פעם מכבי לא הביאה חיזוק מאוחר כ"כ באמצע העונה, נכון, אבל יש המון קבוצות שכן עשו את זה וזה שידרג להם את הקבוצה, זה שאנחנו לא עשינו את זה עד כה לא אומר שלא נעשה את זה במידת הצורך.)
אתה שואל שאלות רטוריות ועונה לעצמך? אז ענית לעצמך - מכבי מעולם לא הביאה זר לשלב השני של הטופ 16. אתה לא חושב שההיסטוריה מלמדת משהו? אתה חושב שדווקא השנה כן יביאו מישהו בשלב הזה? ברצינות? נחרצות זה משהו שאתה אמרת, לא אני. אני רק אמרתי מה אני חושב ולמה.
יש הבדל בין ל"חשוב" על חיזוק ובין להביא אחד כזה. אני מניח שאם קליבלנד יחתכו את לברון והוא יהיה מוכן להגיע בעשרת אלפים דולר לחודש אז לא יגידו לא אם לזה אתה מתכוון.
מקובי כתב:לרגע לא הייתי נחרץ, כי אני באמת לא מתיימר לדעת אם יביאו עוד זר או לא.
זכותך לחשוב שלא יביאו זר, זכותי לחשוב שיש סיכוי שיביאו (וזאת הסיבה שלא רושמים את לינהארט לליגה, ועם כל הכבוד- זה שאף פעם זה לא קרה לא אומר שזה לא יקרה...)
שבוע טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: liran ו־21 אורחים