פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: דווין סמית'

28 דצמבר 2014, 16:07

אני חושב שבהקשר לסמית', נראה שהוא מרגיש הרבה יותר חופשי ומשוחרר לקחת זריקות, גם אם הן לא 100% זריקות טובות.
זה בפירוש קשור לשינוי במאמנים.

מצד שני, זה שאצל סמית' יש שיפור לא אומר שום דבר רע על בלאט, שאצלו הקבוצה כקבוצה תפקדה טוב יותר.

28 דצמבר 2014, 17:01

אין קשר לבלאט. שנתיים הוא סחב פציעה טורדנית, עכשיו עושה רושם שזה מאחוריו. מקווה שהוא לא נפצע באופן רציני אתמול

28 דצמבר 2014, 17:35

לא בטוח שזה קשור לצוות האימון, אצל בלאט היה לסמית קרדיט (כן, כן, לפעמים השימוש במילה הוא הכרחי...) בלתי מוגבל.

29 דצמבר 2014, 17:31

תמונה

:dance4

02 ינואר 2015, 00:15

לא התאמן ולא יישחק נגד אילת אבל רוב הסיכויים שיהיה כשיר ליורוליג

02 ינואר 2015, 13:22

Holiday_Armadillo כתב:לא התאמן ולא יישחק נגד אילת אבל רוב הסיכויים שיהיה כשיר ליורוליג

אולי הגיע הזמן לרשום את לינהרט לליגה? לא בשביל זה הוא הגיע?

02 ינואר 2015, 13:26

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לא התאמן ולא יישחק נגד אילת אבל רוב הסיכויים שיהיה כשיר ליורוליג

לא מבין את הקטע הזה.
הרי ברור שהסגל כבר סגור, ואף אחד לא ישוחרר. שיפסיקו עם ההצגות, וירשמו אותו. אף אחד לא קונה את פוזת ה"אולי עוד יגיע שחקן בהמשך".

02 ינואר 2015, 13:40

נכון, לינהארט אמור להיות מצויין לליגה. אבל אני לא חושב שיש למה לרשום אותו עד השלב השני של הטופ 16 ולו בשביל הסיכוי הקלוש שכן יביאו גארד נוסף...אני מאמין שזה אקט של ההנהלה להפעיל לחץ על היינס להראות שיפור- תראה אנחנו משאירים מקום לגארד ואם לא תשתפר אתה בחוץ...
וחוץ מזה אנחנו מסתדרים יופי גם בלי לינהארט עד עכשיו בזירה המקומית..

02 ינואר 2015, 13:55

roy1000 כתב:

אתה מפמפם כאן כבר שבוע שהסגל סגור ולא יהיו החתמות, זכותך המלאה, אבל הנחרצות הזו שבה אתה בטוח שזה מה שיקרה מוציאה מהדעת.
אם זה היה ככה אז באמת היו רושמים אותו לליגה וסוגרים את הסיפור.

כל עוד לא רושמים אותו לליגה אני מאמין שבמכבי חושבים ברצינות על חיזוק של זר.

(ועכשיו תאמר לי- אף פעם מכבי לא הביאה חיזוק מאוחר כ"כ באמצע העונה, נכון, אבל יש המון קבוצות שכן עשו את זה וזה שידרג להם את הקבוצה, זה שאנחנו לא עשינו את זה עד כה לא אומר שלא נעשה את זה במידת הצורך.)

02 ינואר 2015, 16:50

איזה שטויות ,אני גם לא אוהד תהנהלה או עובד תהיתנהלות ורואים את זה ברוב התגובות ,אבל אנחנו לא בגן מכבי לא עושה הצגה ,מכבי באמת מחפשת גארד שיוכל לשדרג אותה ולתרום לה ,ויכול להיות שלא יגיע אבל יש כוונה כזאת ,בלי קשר אני לא הייתי משחרר את לינהראט ,אמרתי ואחזור מחתים אותו גם לעונה הבאה מכבי יכולה להנות ממנו והמחיר לא יקר ,אם כבר מהר מהר להעיף מפה את הינס שרק נזק והוא במיוחד האשם העיקרי שמכבי מוגבלת כי חסר לה שחקן בתפקיד שלו שישחרר את כולם ויביא נקודות ויצור ,את הינס חייב להעיף ולהיפטר מהבחור אני לא מבין למה מחכים אני לא ממש מכיר את איטוואן מור אבל שילחצו עליו שיבוא או על אנדרסון מזלגריס לקראת הסיבוב הבא .
בהשוואה לינהראט תורם הרבה יותר מהיינס ,וכל פעם שהוא עולה הוא תרם יפה ,גם בהגנה גם ברבאונד ובלי הרבה מאמץ או צורך שהכל סביבו.
אני שומע את הינס מדבר וכל כך בטוח ביכולת שלו ובדיבור וגם הוא אומר שהוא בלי ספק ביכולת של שחקן אנביאי ,ואני אומר סבבה הוא לא כזה גרוע כמו שהוא אבל גם לא יותר מידי טוב ,השחקן חסר טכניקת כדרור אין לו יכולת לכדרר או להחזיק כדור ביד שמאל או בכלל שחקן מאוד מוגבל

02 ינואר 2015, 16:59

מקובי כתב:אתה מפמפם כאן כבר שבוע שהסגל סגור ולא יהיו החתמות, זכותך המלאה, אבל הנחרצות הזו שבה אתה בטוח שזה מה שיקרה מוציאה מהדעת.

(ועכשיו תאמר לי- אף פעם מכבי לא הביאה חיזוק מאוחר כ"כ באמצע העונה, נכון, אבל יש המון קבוצות שכן עשו את זה וזה שידרג להם את הקבוצה, זה שאנחנו לא עשינו את זה עד כה לא אומר שלא נעשה את זה במידת הצורך.)

אתה שואל שאלות רטוריות ועונה לעצמך? אז ענית לעצמך - מכבי מעולם לא הביאה זר לשלב השני של הטופ 16. אתה לא חושב שההיסטוריה מלמדת משהו? אתה חושב שדווקא השנה כן יביאו מישהו בשלב הזה? ברצינות? נחרצות זה משהו שאתה אמרת, לא אני. אני רק אמרתי מה אני חושב ולמה.

יש הבדל בין ל"חשוב" על חיזוק ובין להביא אחד כזה. אני מניח שאם קליבלנד יחתכו את לברון והוא יהיה מוכן להגיע בעשרת אלפים דולר לחודש אז לא יגידו לא אם לזה אתה מתכוון.

03 ינואר 2015, 19:05

roy1000 כתב:
מקובי כתב:אתה מפמפם כאן כבר שבוע שהסגל סגור ולא יהיו החתמות, זכותך המלאה, אבל הנחרצות הזו שבה אתה בטוח שזה מה שיקרה מוציאה מהדעת.

אתה שואל שאלות רטוריות ועונה לעצמך? אז ענית לעצמך - מכבי מעולם לא הביאה זר לשלב השני של הטופ 16. אתה לא חושב שההיסטוריה מלמדת משהו? אתה חושב שדווקא השנה כן יביאו מישהו בשלב הזה? ברצינות? נחרצות זה משהו שאתה אמרת, לא אני. אני רק אמרתי מה אני חושב ולמה.

יש הבדל בין ל"חשוב" על חיזוק ובין להביא אחד כזה. אני מניח שאם קליבלנד יחתכו את לברון והוא יהיה מוכן להגיע בעשרת אלפים דולר לחודש אז לא יגידו לא אם לזה אתה מתכוון.

ת'אמת? אין לי כח לויכוחים.

לרגע לא הייתי נחרץ, כי אני באמת לא מתיימר לדעת אם יביאו עוד זר או לא.
זכותך לחשוב שלא יביאו זר, זכותי לחשוב שיש סיכוי שיביאו (וזאת הסיבה שלא רושמים את לינהארט לליגה, ועם כל הכבוד- זה שאף פעם זה לא קרה לא אומר שזה לא יקרה...)

שבוע טוב.

03 ינואר 2015, 19:39

מקובי כתב:לרגע לא הייתי נחרץ, כי אני באמת לא מתיימר לדעת אם יביאו עוד זר או לא.
זכותך לחשוב שלא יביאו זר, זכותי לחשוב שיש סיכוי שיביאו (וזאת הסיבה שלא רושמים את לינהארט לליגה, ועם כל הכבוד- זה שאף פעם זה לא קרה לא אומר שזה לא יקרה...)

שבוע טוב.

הזכות לחשוב בטח שלא מוגבלת. ברור גם שבר שמעולם לא קרה בהסטוריה יכול לקרות. ראינו את זה בשנה שעברה. ככה או ככה, הסיכוי הוא נמוך.
למה לינהרט עדיין לא רשום לליגה? לדעתי פרופר מטעמי יח"צ. לדעתי אין כוונה אמיתית לשנות את הסגל אלא אם כן תקרה קטסטרופה או תצוץ הזדמנות מיוחדת.

08 ינואר 2015, 19:32

תמונה
חחחח :clap2

08 ינואר 2015, 21:05

נראה את המג'יק שואו של סמית' היום...

08 ינואר 2015, 23:46

לקח לי זמן להתחבר אליו אבל היום הוא אחד השחקנים שהכי מזוהים עם המועדון, הוא שחקן אדיר ומכביסט עם נשמה ענקית. זה בדרך כלל השלב שבו ההנהלה מפסיקה להילחם על שחקן ונותנת לו ללכת.

08 ינואר 2015, 23:48

הביא אותה עם הופעת קסמים היום!
הבלוק למסירה שהוא הביא-אחד היפים!

08 ינואר 2015, 23:58

גם היום במשחק לא טוב שלו הוא הצליח להיות מעולה...
איך הוא עושה את זה?

09 ינואר 2015, 00:00

חנו'ש כתב:גם היום במשחק לא טוב שלו הוא הצליח להיות מעולה...
איך הוא עושה את זה?

תמונה

09 ינואר 2015, 00:57

תמונה

:worship
פרסם תגובה