15 ינואר 2015, 22:28
tzachMTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי הסקרים האחרונים בכל הערוצים ציפי ובוז'עי למעלה, אחרי זה הליכוד, אחרי זה הבית היהודי, אחריהם כחלון ולפיד ואז למטה יש את המפלגות החרדיות, מר''צ וליברמן
נראה כאילו ביבי חייב איחוד אם הוא רוצה להבטיח ממשלה בראשותו, עם אחת מהמפלגות שלוקחות לו מנדטים בנט/ליברמן/כחלון הם אופציות, ביניהם כחלון נראה לי הסביר ביותר, אולי בנט.
15 ינואר 2015, 22:43
jol9 כתב:tzachMTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי הסקרים האחרונים בכל הערוצים ציפי ובוז'עי למעלה, אחרי זה הליכוד, אחרי זה הבית היהודי, אחריהם כחלון ולפיד ואז למטה יש את המפלגות החרדיות, מר''צ וליברמן
נראה כאילו ביבי חייב איחוד אם הוא רוצה להבטיח ממשלה בראשותו, עם אחת מהמפלגות שלוקחות לו מנדטים בנט/ליברמן/כחלון הם אופציות, ביניהם כחלון נראה לי הסביר ביותר, אולי בנט.
האמת שיש בזה הגיון מסויים. כחלון רוצה אוצר, ביבי יכול להבטיח לו אוצר, ומצד שני הוא יכול לתת לו קצת פחות ממה שנתן לליברמן
באיחוד האחרון.
בכל אופן, עוד יש זמן, ואני מאמין שהבוחר הסטנדרטי יבין שהרשימה של העבודה היא שמאל קיצוני פר אקסלנס.
15 ינואר 2015, 22:54
tzachMTA כתב:jol9 כתב:tzachMTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפי הסקרים האחרונים בכל הערוצים ציפי ובוז'עי למעלה, אחרי זה הליכוד, אחרי זה הבית היהודי, אחריהם כחלון ולפיד ואז למטה יש את המפלגות החרדיות, מר''צ וליברמן
האמת שיש בזה הגיון מסויים. כחלון רוצה אוצר, ביבי יכול להבטיח לו אוצר, ומצד שני הוא יכול לתת לו קצת פחות ממה שנתן לליברמן
באיחוד האחרון.
בכל אופן, עוד יש זמן, ואני מאמין שהבוחר הסטנדרטי יבין שהרשימה של העבודה היא שמאל קיצוני פר אקסלנס.
זה נכון, אבל אם העבודה תגיע להפרש של 3-4+ מנדטים, אני לא רואה תסריט בו ביבי מקבל מנדט להרכיב ממשלה, גם אם גוש הימין יהיה גדול יותר, זה יהיה ממשלת אחדות או בוזי. ואם לא יצליח, בחירות חוזרות.
17 ינואר 2015, 20:10
17 ינואר 2015, 21:26
tzachMTA כתב:אלעזר שטרן מצטרף ליש עתיד. רכש נהדר של לפיד, אני מאמין/מקווה שהוא יהיה בתחילת החמישייה השנייה.
17 ינואר 2015, 21:39
jol9 כתב:tzachMTA כתב:אלעזר שטרן מצטרף ליש עתיד. רכש נהדר של לפיד, אני מאמין/מקווה שהוא יהיה בתחילת החמישייה השנייה.
אכן, למרות שבכנסת האחרונה, פחות שמענו ממנו.
חבל שלא הצטרף לליברמן
17 ינואר 2015, 22:07
tzachMTA כתב:jol9 כתב:tzachMTA כתב:אלעזר שטרן מצטרף ליש עתיד. רכש נהדר של לפיד, אני מאמין/מקווה שהוא יהיה בתחילת החמישייה השנייה.
אכן, למרות שבכנסת האחרונה, פחות שמענו ממנו.
חבל שלא הצטרף לליברמן
בכנסת האחרונה פעל הרבה בקשר ליחסי דת ומדינה, זה הנושא העיקרי בו התמקד, ופעל בו בצורה יפה מאוד.
19 ינואר 2015, 17:41
19 ינואר 2015, 22:09
20 ינואר 2015, 02:21
20 ינואר 2015, 02:58
my man כתב:עומר-אני הביטחוניסט ברשימה-בר לב, יצא חומוס!(עדיין אומרים את זה?) ציזי הציגו את ידלין והצהירו שהוא המועמד שלהם לשר הביטחון..
20 ינואר 2015, 03:27
roy1000 כתב:my man כתב:עומר-אני הביטחוניסט ברשימה-בר לב, יצא חומוס!(עדיין אומרים את זה?) ציזי הציגו את ידלין והצהירו שהוא המועמד שלהם לשר הביטחון..
איזה שטויות. מתי בר לב אמר משהו כזה? האיש הזה (בר לב) הוא אחד האנשים הטובים בפוליטיקה ואולי נקודת האור היחידית ב"מחנה הציוני". הוא לא היה מספיק בכיר בשביל להיות הבטחוניסט של מפלגת שלטון.
הבוחרים הצביעו לי בתור הביטחוניסט ברשימה
20 ינואר 2015, 10:10
my man כתב:roy1000 כתב:my man כתב:עומר-אני הביטחוניסט ברשימה-בר לב, יצא חומוס!(עדיין אומרים את זה?) ציזי הציגו את ידלין והצהירו שהוא המועמד שלהם לשר הביטחון..
איזה שטויות. מתי בר לב אמר משהו כזה? האיש הזה (בר לב) הוא אחד האנשים הטובים בפוליטיקה ואולי נקודת האור היחידית ב"מחנה הציוני". הוא לא היה מספיק בכיר בשביל להיות הבטחוניסט של מפלגת שלטון.
http://elections.walla.co.il/item/2820560הבוחרים הצביעו לי בתור הביטחוניסט ברשימה
20 ינואר 2015, 10:10
my man כתב:http://elections.walla.co.il/item/2820560הבוחרים הצביעו לי בתור הביטחוניסט ברשימה
20 ינואר 2015, 14:24
20 ינואר 2015, 14:31
jol9 כתב:ד"א רוי, עמוס ידלין, עם כל זה שהוא בעבודה עכשיו, אמר באופן מפורש שאין שום סיכוי שזאת היתה החלטה פוליטית (הכוונה לתקיפה בסוריה).
הוא אומר את זה כאחד שיש לו מושג או שניים מה קורה באמת, בניגוד אלינו.
גם גלנט חזר בו מדבריו...
נראה כמו עוד הכפשה לא מוצלחת על נתניהו בשרשרת הבלתי נגמרת הזאת.
20 ינואר 2015, 18:24
roy1000 כתב:jol9 כתב:ד"א רוי, עמוס ידלין, עם כל זה שהוא בעבודה עכשיו, אמר באופן מפורש שאין שום סיכוי שזאת היתה החלטה פוליטית (הכוונה לתקיפה בסוריה).
הוא אומר את זה כאחד שיש לו מושג או שניים מה קורה באמת, בניגוד אלינו.
גם גלנט חזר בו מדבריו...
נראה כמו עוד הכפשה לא מוצלחת על נתניהו בשרשרת הבלתי נגמרת הזאת.
לא ברור לי למה פתאום גלנט חזר בו מדבריו, אבל לשניהם יש אינטרס ברור להגן על המערכת.
כל הסיפור די תמוה. מתי בפעם האחרונה התנקשנו בפעילי חיזבאללה רנדומליים? זה לא דפוס רגיל.
מכיוון שאין לנו מספיק מידע על מה עמד מאחורי התקיפה הזו, זה בסופו של דבר מגיע לשאלה אם אתה סומך על ביבי/בוגי, ואני ממש לא סומך על שני האנשים האלה.
20 ינואר 2015, 19:36
20 ינואר 2015, 20:52
jol9 כתב:מה זאת אומרת? כל הזמן יש תקיפות בסוריה. כל הזמן מנסים לחסל ארכי טרוריסטים. אם יש הזדמנות, אז צריך לוותר עליה בגלל בכירות?
גלנט חזר מדבריו כי הוא הבין שהוא עושה נזק לצה"ל, ולא לביבי.
כל דבר אפשר לקחת לבחירות או לא לבחירות. יש גבול גם לעניין הזה. אתה יכול כמובן לא לסמוך עליהם, אבל על הצבא אתה כן יכול לסמוך
שלא יפעל משיקולים זרים כמו בחירות.
20 ינואר 2015, 22:08
tzachMTA כתב:והיום מסתבר שביבי פישל, לא ידענו על גנרל איראני, ומהצלחה הפעולה נהפכת לכישלון.