הולכים לבחירות

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הולכים לבחירות

הודעהעל ידי jol9 » 15 ינואר 2015, 22:28

tzachMTA כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לפי הסקרים האחרונים בכל הערוצים ציפי ובוז'עי למעלה, אחרי זה הליכוד, אחרי זה הבית היהודי, אחריהם כחלון ולפיד ואז למטה יש את המפלגות החרדיות, מר''צ וליברמן

נראה כאילו ביבי חייב איחוד אם הוא רוצה להבטיח ממשלה בראשותו, עם אחת מהמפלגות שלוקחות לו מנדטים בנט/ליברמן/כחלון הם אופציות, ביניהם כחלון נראה לי הסביר ביותר, אולי בנט.

האמת שיש בזה הגיון מסויים. כחלון רוצה אוצר, ביבי יכול להבטיח לו אוצר, ומצד שני הוא יכול לתת לו קצת פחות ממה שנתן לליברמן
באיחוד האחרון.

בכל אופן, עוד יש זמן, ואני מאמין שהבוחר הסטנדרטי יבין שהרשימה של העבודה היא שמאל קיצוני פר אקסלנס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 15 ינואר 2015, 22:43

jol9 כתב:
tzachMTA כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לפי הסקרים האחרונים בכל הערוצים ציפי ובוז'עי למעלה, אחרי זה הליכוד, אחרי זה הבית היהודי, אחריהם כחלון ולפיד ואז למטה יש את המפלגות החרדיות, מר''צ וליברמן

נראה כאילו ביבי חייב איחוד אם הוא רוצה להבטיח ממשלה בראשותו, עם אחת מהמפלגות שלוקחות לו מנדטים בנט/ליברמן/כחלון הם אופציות, ביניהם כחלון נראה לי הסביר ביותר, אולי בנט.

האמת שיש בזה הגיון מסויים. כחלון רוצה אוצר, ביבי יכול להבטיח לו אוצר, ומצד שני הוא יכול לתת לו קצת פחות ממה שנתן לליברמן
באיחוד האחרון.

בכל אופן, עוד יש זמן, ואני מאמין שהבוחר הסטנדרטי יבין שהרשימה של העבודה היא שמאל קיצוני פר אקסלנס.

זה נכון, אבל אם העבודה תגיע להפרש של 3-4+ מנדטים, אני לא רואה תסריט בו ביבי מקבל מנדט להרכיב ממשלה, גם אם גוש הימין יהיה גדול יותר, זה יהיה ממשלת אחדות או בוזי. ואם לא יצליח, בחירות חוזרות.
tzachMTA

הודעהעל ידי jol9 » 15 ינואר 2015, 22:54

tzachMTA כתב:
jol9 כתב:
tzachMTA כתב:

באיחוד האחרון.

זה נכון, אבל אם העבודה תגיע להפרש של 3-4+ מנדטים, אני לא רואה תסריט בו ביבי מקבל מנדט להרכיב ממשלה, גם אם גוש הימין יהיה גדול יותר, זה יהיה ממשלת אחדות או בוזי. ואם לא יצליח, בחירות חוזרות.

מסכים איתך. זה מה שיהיה, ולכן ביבי צריך לא לסמוך על הגושים, אלא לנצח את העבודה, ובשביל זה צריך להציג את הרשימה
של העבודה כמו שהיא, כולל כל ההתבטאויות של בכיריה בכל הנושאים (שלי בחרה חד"ש, מיכאלי קראה לא להתגייס, בוז'י שתק בחקירה וכו').
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 17 ינואר 2015, 20:10

אלעזר שטרן מצטרף ליש עתיד. רכש נהדר של לפיד, אני מאמין/מקווה שהוא יהיה בתחילת החמישייה השנייה.
tzachMTA

הודעהעל ידי jol9 » 17 ינואר 2015, 21:26

tzachMTA כתב:אלעזר שטרן מצטרף ליש עתיד. רכש נהדר של לפיד, אני מאמין/מקווה שהוא יהיה בתחילת החמישייה השנייה.

אכן, למרות שבכנסת האחרונה, פחות שמענו ממנו.
חבל שלא הצטרף לליברמן
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 17 ינואר 2015, 21:39

jol9 כתב:
tzachMTA כתב:אלעזר שטרן מצטרף ליש עתיד. רכש נהדר של לפיד, אני מאמין/מקווה שהוא יהיה בתחילת החמישייה השנייה.

חבל שלא הצטרף לליברמן

בכנסת האחרונה פעל הרבה בקשר ליחסי דת ומדינה, זה הנושא העיקרי בו התמקד, ופעל בו בצורה יפה מאוד.
tzachMTA

הודעהעל ידי jol9 » 17 ינואר 2015, 22:07

tzachMTA כתב:
jol9 כתב:

חבל שלא הצטרף לליברמן

בכנסת האחרונה פעל הרבה בקשר ליחסי דת ומדינה, זה הנושא העיקרי בו התמקד, ופעל בו בצורה יפה מאוד.

אז כנראה לא שמעתי על זה, כי זה לא ממש מעניין אותי... :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 19 ינואר 2015, 17:41

אז ציפי אמרה לא לבוזי שאמר לא למופז שהוציא הודעה שהוא החליט שלא להצטרף. ידלין יצורף במקומו כנראה.

מפתיע שאין עוד אף איחוד נוסף, ביבי/בנט/כחלון/לפיד/ליברמן, יהיה ממש מוזר אם איזשהו צמד שם לא יתאחד ב10 ימים הקרובים. (הגשת הרשימות בסוף החודש הזה)
tzachMTA

הודעהעל ידי Roni1 » 19 ינואר 2015, 22:09

מנהיג הכלכלה השלישית בעולם נמצא בישראל, שר החוץ הקנדי מפזר אהבה במחנה יהודה וסנטורים אמריקאים נפגשים ומתלהבים מחיילי צה״ל.
לכל המבקרים האלה היו פגישות טובות עם ביבי והם תומכים בישראל ללא סייג, הקשר עם יפן מתהדק.

ראיתם מישהו מסקר בהרחבה או מתעניין? ברור שלא, זה לא מסתדר עם הקמפיין של ציפי והתקשורת על בידוד בינלאומי עמוק.
Roni1

הודעהעל ידי my man » 20 ינואר 2015, 02:21

עומר-אני הביטחוניסט ברשימה-בר לב, יצא חומוס!(עדיין אומרים את זה?) ציזי הציגו את ידלין והצהירו שהוא המועמד שלהם לשר הביטחון..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2015, 02:58

my man כתב:עומר-אני הביטחוניסט ברשימה-בר לב, יצא חומוס!(עדיין אומרים את זה?) ציזי הציגו את ידלין והצהירו שהוא המועמד שלהם לשר הביטחון..

איזה שטויות. מתי בר לב אמר משהו כזה? האיש הזה (בר לב) הוא אחד האנשים הטובים בפוליטיקה ואולי נקודת האור היחידית ב"מחנה הציוני". הוא לא היה מספיק בכיר בשביל להיות הבטחוניסט של מפלגת שלטון.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 20 ינואר 2015, 03:27

roy1000 כתב:
my man כתב:עומר-אני הביטחוניסט ברשימה-בר לב, יצא חומוס!(עדיין אומרים את זה?) ציזי הציגו את ידלין והצהירו שהוא המועמד שלהם לשר הביטחון..

איזה שטויות. מתי בר לב אמר משהו כזה? האיש הזה (בר לב) הוא אחד האנשים הטובים בפוליטיקה ואולי נקודת האור היחידית ב"מחנה הציוני". הוא לא היה מספיק בכיר בשביל להיות הבטחוניסט של מפלגת שלטון.

http://elections.walla.co.il/item/2820560
הבוחרים הצביעו לי בתור הביטחוניסט ברשימה
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Roni1 » 20 ינואר 2015, 10:10

my man כתב:
roy1000 כתב:

http://elections.walla.co.il/item/2820560

איזה שטויות.
Roni1

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2015, 10:10

my man כתב:http://elections.walla.co.il/item/2820560

האו אמר שהוא יכול למלא את התפקיד, אבל אין לו בעיה שגם יביאו עוד מישהו. סתם רכילות בגרוש.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2015, 14:24

ד"א רוי, עמוס ידלין, עם כל זה שהוא בעבודה עכשיו, אמר באופן מפורש שאין שום סיכוי שזאת היתה החלטה פוליטית (הכוונה לתקיפה בסוריה).
הוא אומר את זה כאחד שיש לו מושג או שניים מה קורה באמת, בניגוד אלינו.
גם גלנט חזר בו מדבריו...

נראה כמו עוד הכפשה לא מוצלחת על נתניהו בשרשרת הבלתי נגמרת הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2015, 14:31

jol9 כתב:ד"א רוי, עמוס ידלין, עם כל זה שהוא בעבודה עכשיו, אמר באופן מפורש שאין שום סיכוי שזאת היתה החלטה פוליטית (הכוונה לתקיפה בסוריה).
גם גלנט חזר בו מדבריו...

לא ברור לי למה פתאום גלנט חזר בו מדבריו, אבל לשניהם יש אינטרס ברור להגן על המערכת.

כל הסיפור די תמוה. מתי בפעם האחרונה התנקשנו בפעילי חיזבאללה רנדומליים? זה לא דפוס רגיל.

מכיוון שאין לנו מספיק מידע על מה עמד מאחורי התקיפה הזו, זה בסופו של דבר מגיע לשאלה אם אתה סומך על ביבי/בוגי, ואני ממש לא סומך על שני האנשים האלה.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 ינואר 2015, 18:24

roy1000 כתב:
jol9 כתב:ד"א רוי, עמוס ידלין, עם כל זה שהוא בעבודה עכשיו, אמר באופן מפורש שאין שום סיכוי שזאת היתה החלטה פוליטית (הכוונה לתקיפה בסוריה).
גם גלנט חזר בו מדבריו...

לא ברור לי למה פתאום גלנט חזר בו מדבריו, אבל לשניהם יש אינטרס ברור להגן על המערכת.

כל הסיפור די תמוה. מתי בפעם האחרונה התנקשנו בפעילי חיזבאללה רנדומליים? זה לא דפוס רגיל.

מכיוון שאין לנו מספיק מידע על מה עמד מאחורי התקיפה הזו, זה בסופו של דבר מגיע לשאלה אם אתה סומך על ביבי/בוגי, ואני ממש לא סומך על שני האנשים האלה.

מה זאת אומרת? כל הזמן יש תקיפות בסוריה. כל הזמן מנסים לחסל ארכי טרוריסטים. אם יש הזדמנות, אז צריך לוותר עליה בגלל בכירות?

גלנט חזר מדבריו כי הוא הבין שהוא עושה נזק לצה"ל, ולא לביבי.
כל דבר אפשר לקחת לבחירות או לא לבחירות. יש גבול גם לעניין הזה. אתה יכול כמובן לא לסמוך עליהם, אבל על הצבא אתה כן יכול לסמוך
שלא יפעל משיקולים זרים כמו בחירות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 20 ינואר 2015, 19:36

והיום מסתבר שביבי פישל, לא ידענו על גנרל איראני, ומהצלחה הפעולה נהפכת לכישלון.
tzachMTA

הודעהעל ידי roy1000 » 20 ינואר 2015, 20:52

jol9 כתב:מה זאת אומרת? כל הזמן יש תקיפות בסוריה. כל הזמן מנסים לחסל ארכי טרוריסטים. אם יש הזדמנות, אז צריך לוותר עליה בגלל בכירות?

גלנט חזר מדבריו כי הוא הבין שהוא עושה נזק לצה"ל, ולא לביבי.
כל דבר אפשר לקחת לבחירות או לא לבחירות. יש גבול גם לעניין הזה. אתה יכול כמובן לא לסמוך עליהם, אבל על הצבא אתה כן יכול לסמוך
שלא יפעל משיקולים זרים כמו בחירות.

למיטב זכרוני, זו הפעם הראשונה שאנחנו מחסלים בסוריה. בתקיפות הקודמות הותקפו שיירות נשק. החיסול הזה היה חריג.

אני סומך על הצבא, אבל הצבא הוא גוף מבצע. כלומר, הצבא מביא לראש הממשלה ושר הבטחון אפשרויות והם אלה שמחליטים. לא הצבא קובע אם לחסל או לא.
roy1000

הודעהעל ידי Roni1 » 20 ינואר 2015, 22:08

tzachMTA כתב:והיום מסתבר שביבי פישל, לא ידענו על גנרל איראני, ומהצלחה הפעולה נהפכת לכישלון.

המודיעין או ביבי?
אפשר גם להסתכל על זה כהצלחה גדולה יותר משציפו :whistle
Roni1

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים