חביב אורנג'ד כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:קוק אחד הטובים באירופה? חחח...
קוק הוא סתם שחקן לקבוצה שהשאיפה המקסימאלית שלה ביורוליג זה לעלות מהבית המוקדם.
בדיוק בגלל זה הוא לא משחק בקבוצות צמרת למרות המחסור החמור ברכזים טובים.
אני מתפלא בכל פעם מחדש איך האנשים פה מתקשים להבדיל בין רמת היורוקאפ לרמת היורוליג הגבוהה.
מישהו אמר שהוא אחד הרכזים הטובים באירופה? אמרתי שהוא בין מנהלי המשחק הטובים באירופה , אם אתה לא רואה את ההבדל זאת כבר בעיה שלך.
רמת יורוקאפ? שנה שעברה בסדרת הפלייאוף ביורוליג מול ריאל מדריד, שנמשכה 5 משחקים להזכירך, הממוצעים שלו היו 9.2 נקודות ו6.4 אסיסטים, נושא הנקודות לא מרשים אותי, אבל 6.2 אסיסטים למשחק זה נתון מטורף.
קוק הוא שחקן המרבה למסור בגלל הפחד שיש לו מלקחת זריקות ולחדור.
אי לכך, ובשילוב שיטת רישום האסיסטים החדשה, הוא צובר הרבה אסיסטים.
אגב, אסיסטים רבים הם לא בהכרח קנה מידה ליכולת ניהול משחק נכון.
בכל מקרה, לדעתי קוק הוא שחקן מאוד בינוני, שלולא שוק די עני בעמדת הרכז, היה מוצא את עצמו מחוץ ליורוליג.
מה הקשר פחד מזריקות?? גם פרקינס לא שחקן התקפה גדול, ולא לוקח הרבה זריקות, זה הופך אותו לשחקן של 5.5 אסיסטים? (במלאגה שנה שעברה מסר 6). זה ממש ממש לא קשור לפחד לזריקות. הוא מוסר אדיר, ויודע להשתמש בזה.
מה הקשר לשיטה החדשה? זה לא שזה מכפיל את האסיסטים של כל שחקן. זה ממש ממש זניח. אני לא רואה את תאודוסיץ', שכבר הכתירו אותו לשאראס החדש, מוסר כמות כזאת של אסיסטים ב"שיטה החדשה".
אסיסטים זה לא קנה מידה לניהול משחק, נכון, אבל הוא גם מנהל משחק מצוין.
שוק הרכזים ממש לא קשור גם. אני לא זוכר 10-15 רכזים עליויים גם בימים עברו. הוא שחקן יורוליג לגיטימי וטוב. אל תנסו לקחת ממנו את מה ששלו. נכון, הוא לא שחקן התקפה מי יודע מה, קלעי נחמד וחודר בינוני, אבל הוא מנהל משחק ומוסר ברמות הגבוהות ביותר באירופה, וגם שחקן הגנה טוב.