roy1000 כתב:אדם כתב:גם דיאן בודירוגה שכולם היתלהבו והפכו אותו לאחד הכוכבים הגדולים באירופה לא יכל לעשות מה שאמר באנביאי.
שמע אני לא מתווכח או מנסה להוכיח ,אבל לשחקן לפעמים יש משו שמאפשר לו גם ביכולת ירודה לעשות משו יותר מאשר שחקן יותר טוב ,קח למשל את גו אינגלס??מה הוא כזה כוכב ,דווין יותר טוב ממנו ,אבל אותו לקחו לאנביאי והשני לא ,לא תמיד הכל קשור ליכולת ,זה קשור למומנטום לטימינג ,לבמה נכונה .
גם קירק פני בגלל שהוא קלעי מחונן ,יכל לעשות ממוצעים של 8 נקודות באיזה קבוצה באנביאי בתזמון נכון ובקבוצה נכונה ,אז מה?
וגם אם תשווה את ארויו לפארמר .
בקיצור הנקודה היא שיש הרבה שחקני אנביאי שלא יכולים לעשות 6 נקודות בממוצע אבל התרומה שלהם ומה שדורשים מהם זה דברים אחרים .
מקל בכלל לא ברמה של האנביאי והוא פתאום יכול למצוא את עצמו שם ,למרות שיש עשרות שיותר טובים ממנו ,זה ככה.
קצת סדר - בודירוגה לדעתי יכל להצליח ב- NBA והוא גם קיבל הצעות, אבל בחר להישאר באירופה.
אינגלס משחק באחת הקבוצות הגרועות ב- NBA ונותן שם 4 נקודות למשחק באחוזים רעים. דווין סמית' יכול לתת יותר מזה אם היה משחק ביוטה.
פני לא יכול להצליח ב- NBA לדעתי כי הוא לא יכול לשמור על כלום.
ארויו ופארמר שחקנים ברליבר דומה שעשו עונות טובות ב- NBA.
מקל לא שחקן NBA והוא הוכיח את זה בכל פעם שנתנו לו לשחק.
יש הרבה שחקנים שיכולים לקבל צ'אנס ב- NBA, אבל מעט שיכולים לעשות מה שפארקר עשה בשנים שלו בטורונטו (ואח"כ בקליבלנד).
אני לא חושב שזה פייר להשוות את סמית' לפארקר. הם שחקנים בקליבר שונה. דווין סמית' הוא שחקן מצויין בלי שום קשר לפארקר.
שוב אתה מחזק את דברי ,אתה בא ואומר שאם דווין היה באנביאי ,כמו אינגלס היה עושה יותר ממנו,ככה שאתה מצדיק אותי ,שזה קשור לתיזמון ולמומנט ,כי שים את דווין באיזה קבוצה של אנביאי חלשה שהוא יכול לבוא לידי ביטוי ,גם הוא יעשה 8 9 נקודות בממוצע .
לגבי פני לא מסכים שהוא לא יכול לשמור על כלום יש גרועים ממנו שמשחקים שם אבל זה לא הנושא שלנו ,ולגבי ארויו ופארמר רק אמרתי לשם השוואה שאחד בעל ממוצעים חלשים יחסית פארמר ,המשיך והיסתובב באנביאי ,והשני ארויו שהיה בעל ממוצעים טובים יותר בא לאירופה ממזמן וויתר ,שוב באנביאי מי כמוך יודע הכל זה מומנט ושם וענין של הרגע נכון .
צריך לזכור רוי שגם פארקר לא שיחק בקבוצה חזקה באנביאי ,ודווקא הגיע לקבוצה שהלכה על קונספט אירופאי וגם הגנרל מנגר בזמנו היה אחד שהיה באירופה ,וככה ניסה ליצור קבוצה כזו ,שוב פארקר שחקן ענק לדעתי אחד הגדולים באירופה בכל הזמנים .
לגבי בודירוגה תאמין לי שהוא לא ממש יכל להצליח באנביאי ,גם וויציץ לדעתי לו ,הם שחקנים טובים מאוד אבל לא היה להם את מה שיכנה להם הצלחה באנביאי הסוג משחק שלהם הסגנון ,אני בטוח שאתה מבין את הכוונה שלי ,שחקנים פחות מוכשרים במאות מהם כן יכלו להצליח לעומתם ,סתם שים לב לוויל בינום יש לו צעד מהיר וזה מספיק אבל תשווה אותו לגארדים אירופאים אתה לוקח 10 לפניו ,אותו דבר לגבי הסגנון משחק של בודירוגה וויציץ ,לא בטוח שזה היה עובד באנביאי .
אתה מסכים איתי שפארקר עשה דברים שדווין לא יכול ואין לו ,וגם להיפך כמו הקליעה של דווין משלוש הקליעה אם הלוח מחצי מרחק וחדירות יפיפיות ונקיות והגנה מדהימה .
אנחנו לא בויכוח ולא בחוסר הסכמה ,אנחנו מסכימים שפארקר בין הגדולים שהיו כאן.