Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:אבל חשבתי שהוא שחקן NBA לא בגלל הפרצוף היפה שלו!!!! אז למה אף קבוצת NBA לא רוצה אותו!?!
חוץ מזה שאין שום בעיה לשחקנים כמו מקל למצוא קבוצות באירופה
שחקנים מקבלים מליונים על כלום, מה זה אמור להגיד בדיוק?
אני דיברתי על ההגעה הראשונית לדאלאס בשנה שעברה.
דרך אגב, זה גם היה הישג עצום בשבילו הוא נשאר בסגל של דאלאס לתחילת העונה הנוכחית.
הוא קיבל מעט הזדמנויות ולא שיחק טוב, וזאת הסיבה שלמעשה הסיפור שלו ב- NBA הסתיים. חלון ההזדמנויות בליגה הטובה בעולם מאוד צר.
שלא תטעי, אני לא אומר שמקל שחקן NBA. הוא לא שחקן NBA.
ביורוליג מקל יכול להיות שחקן לגיטימי לחלוטין.
אבל חשבתי שזה שהוא הגיע לשם אומר משהו
וחשבתי שהוא היה לא רע בדאלאס עד הפציעה, עכשיו פתאום הוא לא שחקן NBA וזה בכלל הישג שלא חתכו אותו? נו באמת
שום דבר שאמרתי לא סותר אחד את השני.
סך הכל אמרתי כמה דברים מאוד ברורים:
1. גל מקל הגיע ל - NBA מהדלת האחורית וזה הישג עצום בשבילו.
2. מקל היה לא רע בכלל בדקות המעטות ששיחק בעונה שעברה בדאלאס, וזה גם נותן לו נקודות זכות.
3.
כל זה לא אומר שמקל שחקן ברמת NBA. אבל כן מעניק לו הרבה נקודות זכות.
4. גל מקל לא שיחק טוב בחלון ההזדמנויות המאוד קצר שהיה לו העונה ולכן הוא מצא את עצמו ללא קבוצה.
5. גל מקל למכבי, ויפה שעה אחת קודם.
''מקל היה לא רע''
''מקל לא שיחק טוב''
אההה.......................................כן, זה סותר אחד את השני
הנה כמה עובדות
1)מקל לא השיג שום דבר באירופה - אוחיון היה חלק מרכזי בזכייה של מכבי ביורוליג
2)אוחיון כבר כמה שנים במכבי ותמיד מוכיח את עצמו כחלק חשוב בקבוצה - מקל בלי קבוצה
3)ליוגב הוצעו מליונים ברוסיה - למקל הציעו שלט בארנה בירושלים
4)מקל כל כך חשוב וקריטי למילאנו שהם נתנו לו אפשרות לברוח מתי שבא לו
5)כל ההילה של מקל תלויה בשני משחקים בודדים שהוא תקע בהם את מכבי ולא בעונה שלמה ואיכותית
6)מקל לא השחקן שמכבי צריכה
7)מכבי לא צריכה להתרפס בפניי מקל
8)מקל בכלל לא רוצה להגיע למועדון שלך
את מבינה שדיברתי על עונות שונות, כן?
לגבי ה"עובדות" (שהן בעצם דעות):
1. מקל לא השיג שום דבר באירופה כי הוא עדיין לא באמת שיחק באירופה. הוא כן היה פנטסטי בקמפיין נבחרת ישראל.
אוחיון לא היה חלק מרכזי בזכייה של מכבי. רחוק מזה. הוא היה חלק קטן מאוד.
2. אוחיון כבר כמה שנים במכבי נשען על סדרת פלייאוף לא רעה נגד פנתאינאיקוס. חוץ מזה יש לו הבלחות עם תקופות טובות פעם בכמה זמן.
4. מה?
6. מכבי צריכה גארד. אני מסכים שאולי עדיף יותר קלעי, אבל אני לא רואה את מכבי מתאמצת במצב הנוכחי כדי להביא קלעי איכותי.
לעומת זאת, הבאת מקל זה כן דבר שההנהלה תהיה מוכנה להשקיע בו. בכך הם יחזקו משמעותית את הסגל הישראלי, ישפרו את הציביון הישראלי, ימנעו ממנו לחזק יריבות אחרות.