המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:יש עכשיו משחק אימון של ברצלונה..
נבארו שחקן כל כך טוב..למה צריך את פלופים האלה?! אני כל כך שונאת אותו..רק בגלל הפלופים שלו..ואני לא מאמינה שהשופטים ממשיכים לתת לו את זה..
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש עכשיו משחק אימון של ברצלונה..
נבארו שחקן כל כך טוב..למה צריך את פלופים האלה?! אני כל כך שונאת אותו..רק בגלל הפלופים שלו..ואני לא מאמינה שהשופטים ממשיכים לתת לו את זה..
לצערי חצי מהמשחק שלו בנוי על הפלופים, כמו תאודוסיץ'.
לא סתם דיוויד בלו אמר עליו לפני המפגש בעונה שעברה שהשופטים שורקים לטובתו יותר מידי.
קשה מאד לשופטים לדעת מתי לא לשרוק לתנועות האלה.
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש עכשיו משחק אימון של ברצלונה..
לא סתם דיוויד בלו אמר עליו לפני המפגש בעונה שעברה שהשופטים שורקים לטובתו יותר מידי.
צריך פשוט לא לשרוק..גם אם זה אמיתי..
כמו שאסור לשרוק למתחזים בכדורגל אם הם נופלים ברחבה..
50 פעם הם צעקו זאב ובסוף פעם אחת הוא בא..אבל אסור להאמין להם גם בפעם האחת הזאת..עד שילמדו..
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:יש עכשיו משחק אימון של ברצלונה..
צריך פשוט לא לשרוק..גם אם זה אמיתי..
כמו שאסור לשרוק למתחזים בכדורגל אם הם נופלים ברחבה..
50 פעם הם צעקו זאב ובסוף פעם אחת הוא בא..אבל אסור להאמין להם גם בפעם האחת הזאת..עד שילמדו..
אני גם לא אוהב את זה. זה לא ספורטיבי ודי מכוער. זה גם ברור שזה לא אמיתי. אף אחד לא עף בצורה כ"כ מוגזמת אחורה.
הוא מקבל הרבה כבוד ובצדק, אבל הנושא הזה צריך להעסיק את השופטים.
ד"א גם שחקני מכבי לדורותיהם עשו דברים שעיצבנו אותי (אבל להם מותר...)
שחף כתב:קצת צביעות בעיני. לא שאני אוהב את זה, אבל לא נראה לי שמישהו מחה ששאראס עשה את הפלופים האלה.
שחף כתב:קצת צביעות בעיני. לא שאני אוהב את זה, אבל לא נראה לי שמישהו מחה ששאראס עשה את הפלופים האלה.
asafb96 כתב:שחף כתב:קצת צביעות בעיני. לא שאני אוהב את זה, אבל לא נראה לי שמישהו מחה ששאראס עשה את הפלופים האלה.
זה ממש לא צביעות. מה שפניני עושה קורה בכל משחק NBA. טראש טוק ומכות קטנות כאלה זה חלק מהמשחק.
מה שנבארו ותאודוסיץ' עושים פשוט מטריף. שופטים כאלה פחדנים שורקים להם כל פעם. הם פשוט מקבלים על זה נקודות קלות מכלום ושום דבר. אם אני שופט, אני לא שורק להם גם אם מישהו הביא להם פצצה לפנים, ככה ילמדו.
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:קצת צביעות בעיני. לא שאני אוהב את זה, אבל לא נראה לי שמישהו מחה ששאראס עשה את הפלופים האלה.
זה ממש לא צביעות. מה שפניני עושה קורה בכל משחק NBA. טראש טוק ומכות קטנות כאלה זה חלק מהמשחק.
מה שנבארו ותאודוסיץ' עושים פשוט מטריף. שופטים כאלה פחדנים שורקים להם כל פעם. הם פשוט מקבלים על זה נקודות קלות מכלום ושום דבר. אם אני שופט, אני לא שורק להם גם אם מישהו הביא להם פצצה לפנים, ככה ילמדו.
פניני? הוא דיבר על שראס..
asafb96 כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:קצת צביעות בעיני. לא שאני אוהב את זה, אבל לא נראה לי שמישהו מחה ששאראס עשה את הפלופים האלה.
איפה בדיוק ראית שמישהו דיבר על שאראס??? השם היחיד שהזכירו זה פניני, ואז הם כתבו שזה צביעות
LIAV10 כתב:asafb96 כתב:LIAV10 כתב:asafb96 כתב:שחף כתב:קצת צביעות בעיני. לא שאני אוהב את זה, אבל לא נראה לי שמישהו מחה ששאראס עשה את הפלופים האלה.
איפה בדיוק ראית שמישהו דיבר על שאראס??? השם היחיד שהזכירו זה פניני, ואז הם כתבו שזה צביעות
התגובה שציטטת היא על שראס..
asafb96 כתב:אני דיברתי על הקודם שאמר שגם פניני עושה, אבל הוא רשם שזה צביעות, אז ציטטתי אותו.. בכל מקרה, שאראס רחוק מאוד מליהיות נבארו ותאודוסיץ'. הוא גם היה עושה את הפלופים האלה מדי פעם, כמו שארפ, אבל נבארו ותאודוסיץ' מגיעים לקוו בלי הפסקה. ואגב, הטענות שלי זה לא להם, אם הם אני הייתי משחק במקומם ומקבל עבירות, הייתי עושה את זה, וכך גם כל אחד פה. הטענות שלי זה לשופטים שנותנים להם את זה.
cannon כתב:שארוד פורד עזב את ביירן מינכן אחרי פחות מחודשיים..
אורי כתב:asafb96 כתב:אני דיברתי על הקודם שאמר שגם פניני עושה, אבל הוא רשם שזה צביעות, אז ציטטתי אותו.. בכל מקרה, שאראס רחוק מאוד מליהיות נבארו ותאודוסיץ'. הוא גם היה עושה את הפלופים האלה מדי פעם, כמו שארפ, אבל נבארו ותאודוסיץ' מגיעים לקוו בלי הפסקה. ואגב, הטענות שלי זה לא להם, אם הם אני הייתי משחק במקומם ומקבל עבירות, הייתי עושה את זה, וכך גם כל אחד פה. הטענות שלי זה לשופטים שנותנים להם את זה.
שחקנים גדולים לאורך כל הקריירה מקבלים הטבות מהשופטים ואין מה לעשות. לא חושב שהשריקות שנשרקות לטובת שחקן כמו נבארו הן דבר שלא יעלה על הדעת, כי מדובר בשחקן מאוד קשה לעצירה ושחקנים עובדים מאוד קשה על מנת לעצור אותו, ולפעמים זה כרוך במגע מיותר שיכול לגרור שריקה מיידית, או שהשופט יעדיף לתת למשחק לזרום ולא לשרוק. במקרה של שחקנים גדולים השופטים בד''כ מעדיפים לתת להם את הכבוד ולשרוק.
אגב, שאראס היה אחד הפלופרים הגדולים שאני זוכר, שלא לדבר על דרק שארפ. ופניני הוא בכלל אחד מחמשת השחקנים המלוכלכים שראיתי בכדורסל האירופי מאז שהתחלתי לעקוב באמת. משלב הצגות ומכות מתחת לחגורה באופן מרתיח.
yzafrir כתב:cannon כתב:שארוד פורד עזב את ביירן מינכן אחרי פחות מחודשיים..
מה הסיבה שהוא עזב ?
אם מכבי לא הייתה מחתימה את ג'יימס , הוא שחקן שבהחלט הייתי שמח לראות פה ...
asafb96 כתב:אורי כתב:asafb96 כתב:אני דיברתי על הקודם שאמר שגם פניני עושה, אבל הוא רשם שזה צביעות, אז ציטטתי אותו.. בכל מקרה, שאראס רחוק מאוד מליהיות נבארו ותאודוסיץ'. הוא גם היה עושה את הפלופים האלה מדי פעם, כמו שארפ, אבל נבארו ותאודוסיץ' מגיעים לקוו בלי הפסקה. ואגב, הטענות שלי זה לא להם, אם הם אני הייתי משחק במקומם ומקבל עבירות, הייתי עושה את זה, וכך גם כל אחד פה. הטענות שלי זה לשופטים שנותנים להם את זה.
שחקנים גדולים לאורך כל הקריירה מקבלים הטבות מהשופטים ואין מה לעשות. לא חושב שהשריקות שנשרקות לטובת שחקן כמו נבארו הן דבר שלא יעלה על הדעת, כי מדובר בשחקן מאוד קשה לעצירה ושחקנים עובדים מאוד קשה על מנת לעצור אותו, ולפעמים זה כרוך במגע מיותר שיכול לגרור שריקה מיידית, או שהשופט יעדיף לתת למשחק לזרום ולא לשרוק. במקרה של שחקנים גדולים השופטים בד''כ מעדיפים לתת להם את הכבוד ולשרוק.
אגב, שאראס היה אחד הפלופרים הגדולים שאני זוכר, שלא לדבר על דרק שארפ. ופניני הוא בכלל אחד מחמשת השחקנים המלוכלכים שראיתי בכדורסל האירופי מאז שהתחלתי לעקוב באמת. משלב הצגות ומכות מתחת לחגורה באופן מרתיח.
צר לי, אבל זה לא נכון.
זה שעובדים קשה זה נכון, אבל המגע הוא פשוט כלום, והם מעיפים את הראש פעם אחר פעם אחורה, ומקבלים שריקות. זה שהוא שחקן טוב זה אומר שהוא צריך לקבל הטבות ושריקות שלא ישרקו לשחקן פחות טוב?!
שאראס היה פלופר, אין ספק. אבל נבארו ותאודוסיץ' הרבה יותר ממנו לדעתי, גם משארפ.
פניני ממש לא קשור לזה. פניני לא עושה פלופים כאלה (לפעמים אולי, אבל לא בקבע כמוהם). ה"לכלוך" של פניני זה טראש טוק, ולפעמים מכות קטנות כאלה. דברים שהם פשוט יומיומיים בNBA, ונורמליים לחלוטין. בכל זאת, זה כדורסל, לא בלט. זה הכדורסל, ואני מת על שחקן כזה. אם שחקן כזה משחק נגדי, אני לא סובל אותו, אבל מכבד אותו, כי זה לא פלופים שחוזרים על עצמם, ונקודות מהקוו שמגיעות על כלום ושום דבר.