אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 15:29

יש עכשיו משחק אימון של ברצלונה..
נבארו שחקן כל כך טוב..למה צריך את פלופים האלה?! אני כל כך שונאת אותו..רק בגלל הפלופים שלו..ואני לא מאמינה שהשופטים ממשיכים לתת לו את זה..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 ספטמבר 2011, 15:45

Holiday_Armadillo כתב:יש עכשיו משחק אימון של ברצלונה..
נבארו שחקן כל כך טוב..למה צריך את פלופים האלה?! אני כל כך שונאת אותו..רק בגלל הפלופים שלו..ואני לא מאמינה שהשופטים ממשיכים לתת לו את זה..

לצערי חצי מהמשחק שלו בנוי על הפלופים, כמו תאודוסיץ'.
לא סתם דיוויד בלו אמר עליו לפני המפגש בעונה שעברה שהשופטים שורקים לטובתו יותר מידי.

קשה מאד לשופטים לדעת מתי לא לשרוק לתנועות האלה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 25 ספטמבר 2011, 15:48

למעוניים,מצאתי כעת לינק למשחק בין פנרבחצ'ה לצאסק"א
http://www.lshunter.tv/basketball-live- ... video.html
http://www.sportlemon.tv/c-6.html
הולך להיות מעניין
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 15:48

Mta_atic כתב:

לא סתם דיוויד בלו אמר עליו לפני המפגש בעונה שעברה שהשופטים שורקים לטובתו יותר מידי.

צריך פשוט לא לשרוק..גם אם זה אמיתי..
כמו שאסור לשרוק למתחזים בכדורגל אם הם נופלים ברחבה..
50 פעם הם צעקו זאב ובסוף פעם אחת הוא בא..אבל אסור להאמין להם גם בפעם האחת הזאת..עד שילמדו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 ספטמבר 2011, 15:53

Holiday_Armadillo כתב:
Mta_atic כתב:

50 פעם הם צעקו זאב ובסוף פעם אחת הוא בא..אבל אסור להאמין להם גם בפעם האחת הזאת..עד שילמדו..

אני גם לא אוהב את זה. זה לא ספורטיבי ודי מכוער. זה גם ברור שזה לא אמיתי. אף אחד לא עף בצורה כ"כ מוגזמת אחורה.

הוא מקבל הרבה כבוד ובצדק, אבל הנושא הזה צריך להעסיק את השופטים.
ד"א גם שחקני מכבי לדורותיהם עשו דברים שעיצבנו אותי (אבל להם מותר... :happy2 )
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 ספטמבר 2011, 15:57

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Mta_atic כתב:

אני גם לא אוהב את זה. זה לא ספורטיבי ודי מכוער. זה גם ברור שזה לא אמיתי. אף אחד לא עף בצורה כ"כ מוגזמת אחורה.

הוא מקבל הרבה כבוד ובצדק, אבל הנושא הזה צריך להעסיק את השופטים.
ד"א גם שחקני מכבי לדורותיהם עשו דברים שעיצבנו אותי (אבל להם מותר... :happy2 )

לא צריך ללכת יותר מידי אחורה - אפשר לומר גיא פניני.
עם כל זה שהוא לפעמים לוקח את המשחק לצדדים הפרובוקטיביים, עדיין אין מה להשוות בינו לבין נבארו/תאודוסיץ'.
גיא פניני זורק טראש טוק ונופל בכאילו מידי פעם, נבארו ותואדוסיץ' עושים תנועות כאילו התיזו להם את הראש בכל פעם שנוגעים להם ביד.
לכן כמעט כל שחקן לוקח מטר מנבארו ולכן גם כ"כ קל לו לקלוע מבחוץ (הוא קלע נהדר בלי שום קשר, אבל זה עוזר לו).
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 25 ספטמבר 2011, 15:59

קצת צביעות בעיני. לא שאני אוהב את זה, אבל לא נראה לי שמישהו מחה ששאראס עשה את הפלופים האלה.
שחף

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 25 ספטמבר 2011, 17:28

שחף כתב:קצת צביעות בעיני. לא שאני אוהב את זה, אבל לא נראה לי שמישהו מחה ששאראס עשה את הפלופים האלה.

זה בדיוק מה שבאתי לומר :thumbup
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 ספטמבר 2011, 17:32

ריאל מדריד הפסידה לקאחה לאבורל..
תסלחו לי על הקופי-פייסט..
75 - CAJA LABORAL (19 +13 +25 +18):
Heurtel (4), Oleson (8), San Emeterio (18), Teletovic (16), Milko Bjelica (6)
Nemanja Bjelica (6) , Ribas (4), Seraphin (8), Prigioni (5), Musli.

68 - REAL MADRID (20 +9 +22 +17):
Rodriguez (6), Rudy (7), Suarez (2), Mirotic (11), Begic (7)
Velickovic (10), Tomic ( 2), Pocius (2), Reyes (4), Carroll (7), Lull (10).
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 25 ספטמבר 2011, 17:34

שחף כתב:קצת צביעות בעיני. לא שאני אוהב את זה, אבל לא נראה לי שמישהו מחה ששאראס עשה את הפלופים האלה.

זה ממש לא צביעות. מה שפניני עושה קורה בכל משחק NBA. טראש טוק ומכות קטנות כאלה זה חלק מהמשחק.
מה שנבארו ותאודוסיץ' עושים פשוט מטריף. שופטים כאלה פחדנים שורקים להם כל פעם. הם פשוט מקבלים על זה נקודות קלות מכלום ושום דבר. אם אני שופט, אני לא שורק להם גם אם מישהו הביא להם פצצה לפנים, ככה ילמדו.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ספטמבר 2011, 17:36

asafb96 כתב:

זה ממש לא צביעות. מה שפניני עושה קורה בכל משחק NBA. טראש טוק ומכות קטנות כאלה זה חלק מהמשחק.
מה שנבארו ותאודוסיץ' עושים פשוט מטריף. שופטים כאלה פחדנים שורקים להם כל פעם. הם פשוט מקבלים על זה נקודות קלות מכלום ושום דבר. אם אני שופט, אני לא שורק להם גם אם מישהו הביא להם פצצה לפנים, ככה ילמדו.

פניני? הוא דיבר על שראס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 25 ספטמבר 2011, 18:01

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

איפה בדיוק ראית שמישהו דיבר על שאראס??? השם היחיד שהזכירו זה פניני, ואז הם כתבו שזה צביעות
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 ספטמבר 2011, 18:04

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

איפה בדיוק ראית שמישהו דיבר על שאראס??? השם היחיד שהזכירו זה פניני, ואז הם כתבו שזה צביעות

התגובה שציטטת היא על שראס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי asafb96 » 25 ספטמבר 2011, 18:07

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:

התגובה שציטטת היא על שראס..

אני דיברתי על הקודם שאמר שגם פניני עושה, אבל הוא רשם שזה צביעות, אז ציטטתי אותו.. בכל מקרה, שאראס רחוק מאוד מליהיות נבארו ותאודוסיץ'. הוא גם היה עושה את הפלופים האלה מדי פעם, כמו שארפ, אבל נבארו ותאודוסיץ' מגיעים לקוו בלי הפסקה. ואגב, הטענות שלי זה לא להם, אם הם אני הייתי משחק במקומם ומקבל עבירות, הייתי עושה את זה, וכך גם כל אחד פה. הטענות שלי זה לשופטים שנותנים להם את זה.
asafb96

הודעהעל ידי cannon » 25 ספטמבר 2011, 19:25

שארוד פורד עזב את ביירן מינכן אחרי פחות מחודשיים..
cannon

הודעהעל ידי אורי » 25 ספטמבר 2011, 21:28

asafb96 כתב:אני דיברתי על הקודם שאמר שגם פניני עושה, אבל הוא רשם שזה צביעות, אז ציטטתי אותו.. בכל מקרה, שאראס רחוק מאוד מליהיות נבארו ותאודוסיץ'. הוא גם היה עושה את הפלופים האלה מדי פעם, כמו שארפ, אבל נבארו ותאודוסיץ' מגיעים לקוו בלי הפסקה. ואגב, הטענות שלי זה לא להם, אם הם אני הייתי משחק במקומם ומקבל עבירות, הייתי עושה את זה, וכך גם כל אחד פה. הטענות שלי זה לשופטים שנותנים להם את זה.

שחקנים גדולים לאורך כל הקריירה מקבלים הטבות מהשופטים ואין מה לעשות. לא חושב שהשריקות שנשרקות לטובת שחקן כמו נבארו הן דבר שלא יעלה על הדעת, כי מדובר בשחקן מאוד קשה לעצירה ושחקנים עובדים מאוד קשה על מנת לעצור אותו, ולפעמים זה כרוך במגע מיותר שיכול לגרור שריקה מיידית, או שהשופט יעדיף לתת למשחק לזרום ולא לשרוק. במקרה של שחקנים גדולים השופטים בד''כ מעדיפים לתת להם את הכבוד ולשרוק.

אגב, שאראס היה אחד הפלופרים הגדולים שאני זוכר, שלא לדבר על דרק שארפ. ופניני הוא בכלל אחד מחמשת השחקנים המלוכלכים שראיתי בכדורסל האירופי מאז שהתחלתי לעקוב באמת. משלב הצגות ומכות מתחת לחגורה באופן מרתיח.
אורי

הודעהעל ידי yzafrir » 26 ספטמבר 2011, 09:22

cannon כתב:שארוד פורד עזב את ביירן מינכן אחרי פחות מחודשיים..

מה הסיבה שהוא עזב ?
אם מכבי לא הייתה מחתימה את ג'יימס , הוא שחקן שבהחלט הייתי שמח לראות פה ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 26 ספטמבר 2011, 11:26

אורי כתב:
asafb96 כתב:אני דיברתי על הקודם שאמר שגם פניני עושה, אבל הוא רשם שזה צביעות, אז ציטטתי אותו.. בכל מקרה, שאראס רחוק מאוד מליהיות נבארו ותאודוסיץ'. הוא גם היה עושה את הפלופים האלה מדי פעם, כמו שארפ, אבל נבארו ותאודוסיץ' מגיעים לקוו בלי הפסקה. ואגב, הטענות שלי זה לא להם, אם הם אני הייתי משחק במקומם ומקבל עבירות, הייתי עושה את זה, וכך גם כל אחד פה. הטענות שלי זה לשופטים שנותנים להם את זה.

שחקנים גדולים לאורך כל הקריירה מקבלים הטבות מהשופטים ואין מה לעשות. לא חושב שהשריקות שנשרקות לטובת שחקן כמו נבארו הן דבר שלא יעלה על הדעת, כי מדובר בשחקן מאוד קשה לעצירה ושחקנים עובדים מאוד קשה על מנת לעצור אותו, ולפעמים זה כרוך במגע מיותר שיכול לגרור שריקה מיידית, או שהשופט יעדיף לתת למשחק לזרום ולא לשרוק. במקרה של שחקנים גדולים השופטים בד''כ מעדיפים לתת להם את הכבוד ולשרוק.

אגב, שאראס היה אחד הפלופרים הגדולים שאני זוכר, שלא לדבר על דרק שארפ. ופניני הוא בכלל אחד מחמשת השחקנים המלוכלכים שראיתי בכדורסל האירופי מאז שהתחלתי לעקוב באמת. משלב הצגות ומכות מתחת לחגורה באופן מרתיח.

צר לי, אבל זה לא נכון.
זה שעובדים קשה זה נכון, אבל המגע הוא פשוט כלום, והם מעיפים את הראש פעם אחר פעם אחורה, ומקבלים שריקות. זה שהוא שחקן טוב זה אומר שהוא צריך לקבל הטבות ושריקות שלא ישרקו לשחקן פחות טוב?!
שאראס היה פלופר, אין ספק. אבל נבארו ותאודוסיץ' הרבה יותר ממנו לדעתי, גם משארפ.
פניני ממש לא קשור לזה. פניני לא עושה פלופים כאלה (לפעמים אולי, אבל לא בקבע כמוהם). ה"לכלוך" של פניני זה טראש טוק, ולפעמים מכות קטנות כאלה. דברים שהם פשוט יומיומיים בNBA, ונורמליים לחלוטין. בכל זאת, זה כדורסל, לא בלט. זה הכדורסל, ואני מת על שחקן כזה. אם שחקן כזה משחק נגדי, אני לא סובל אותו, אבל מכבד אותו, כי זה לא פלופים שחוזרים על עצמם, ונקודות מהקוו שמגיעות על כלום ושום דבר.
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 26 ספטמבר 2011, 11:33

yzafrir כתב:
cannon כתב:שארוד פורד עזב את ביירן מינכן אחרי פחות מחודשיים..

מה הסיבה שהוא עזב ?
אם מכבי לא הייתה מחתימה את ג'יימס , הוא שחקן שבהחלט הייתי שמח לראות פה ...

אני לא סגור על זה עובדתית, אבל לדעתי יש לבחור בעיות ראש, כמו שאומרים "הד-קייס".
גם מספרטק של צביקה העיפו אותו עוד לפני שהעונה התחילה (בדיוק לפני שנה).
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אורי » 26 ספטמבר 2011, 11:37

asafb96 כתב:
אורי כתב:

צר לי, אבל זה לא נכון.
זה שעובדים קשה זה נכון, אבל המגע הוא פשוט כלום, והם מעיפים את הראש פעם אחר פעם אחורה, ומקבלים שריקות. זה שהוא שחקן טוב זה אומר שהוא צריך לקבל הטבות ושריקות שלא ישרקו לשחקן פחות טוב?!
שאראס היה פלופר, אין ספק. אבל נבארו ותאודוסיץ' הרבה יותר ממנו לדעתי, גם משארפ.
פניני ממש לא קשור לזה. פניני לא עושה פלופים כאלה (לפעמים אולי, אבל לא בקבע כמוהם). ה"לכלוך" של פניני זה טראש טוק, ולפעמים מכות קטנות כאלה. דברים שהם פשוט יומיומיים בNBA, ונורמליים לחלוטין. בכל זאת, זה כדורסל, לא בלט. זה הכדורסל, ואני מת על שחקן כזה. אם שחקן כזה משחק נגדי, אני לא סובל אותו, אבל מכבד אותו, כי זה לא פלופים שחוזרים על עצמם, ונקודות מהקוו שמגיעות על כלום ושום דבר.

פניני משחק הרבה מעבר ל''טראש טוק'' הרגיל. עם כל הערכתי לשחקן הזה, הוא פשוט הדבר הכי מלוכלך שקיים בכדורסל האירופי. והNBA ממש לא מעניין אותי במקרה הזה.
ולגביי שאראס ושארפ - הם היו פלופרים גדולים, על זה אין ויכוח. מה זה משנה אם נבארו ''מתעלה עליהם'' או לא(ולגביי שאראס אין לי ספק שלא)!? גם הם קיבלו המון כבוד מהשופטים וגרמו לאוהדים היריבים למרוט שיערות, ולא זכור לי שזה גרר סלידה מצד האוהדים של מכבי.
אורי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Gevaudan, Google [Bot], yon1 ו־16 אורחים