25 ספטמבר 2011, 19:12
Ido_Maccabi כתב:אולי תפסיקו להיכנס למכבי לכיס? אין לנו מושג מה קורה, אולי מכבי הוציאה השנה הרבה יותר ממה שנדמה לכם, אולי מתכננים עכשיו החתמה, אז תפסיקו להתלונן כאילו פדרמן כינס מסיבת עיתונאים ואמר "שקל לא תראו ממני". אולי בלאט אשם, בזה שהוא לא מוצא שחקנים? מי אמר שיש לו שחקנים וההנהלה לא מוכנה לשלם?!
25 ספטמבר 2011, 19:15
25 ספטמבר 2011, 19:17
Holiday_Armadillo כתב:ד''א,לקח לי יום שלם אבל בסוף הגעתי לזה חחח
שני השחקנים שפורסמו היום(גם בוואלה וגם ב-ONE)מועמדים ומתנהלים איתם מגעים..
לנגפורד עדיף אבל כרגע יקר מדי..
אפשר לקוות שהוא יעדיף לרדת במחיר בשביל להצטרף לבמה גדולה כמו מכבי..אבל גם אם הוא יורד במשכורת הוא עדיין נראה לי יקר מדי..
25 ספטמבר 2011, 19:20
25 ספטמבר 2011, 19:27
LIAV10 כתב:Ido_Maccabi כתב:אולי תפסיקו להיכנס למכבי לכיס? אין לנו מושג מה קורה, אולי מכבי הוציאה השנה הרבה יותר ממה שנדמה לכם, אולי מתכננים עכשיו החתמה, אז תפסיקו להתלונן כאילו פדרמן כינס מסיבת עיתונאים ואמר "שקל לא תראו ממני". אולי בלאט אשם, בזה שהוא לא מוצא שחקנים? מי אמר שיש לו שחקנים וההנהלה לא מוכנה לשלם?!
זה ממש לא אשמת בלאט, אני בטוח שיש לו כמה שמות, אבל המו"מ איתם לא מתקדם ובצדק..
כולם מדברים על זה ששחקנים לא מוכנים לחתום בלי סעיף יציאה לאן בי איי, אבל אף אחד לא דיבר על ההצעה המצחיקה שנתנו לזביאן דאודל, פ'חחחח 250 אלף דולר נטו..
רבאק, אם בלאט אומר שהוא אוהב אותו ורוצה אותו אז תציעו לו חצי ממה שפארגו היה אמור לקבל, לא 100% אחוז, 50%, נמאס מהקמצנות..
25 ספטמבר 2011, 19:30
Ido_Maccabi כתב:LIAV10 כתב:Ido_Maccabi כתב:אולי תפסיקו להיכנס למכבי לכיס? אין לנו מושג מה קורה, אולי מכבי הוציאה השנה הרבה יותר ממה שנדמה לכם, אולי מתכננים עכשיו החתמה, אז תפסיקו להתלונן כאילו פדרמן כינס מסיבת עיתונאים ואמר "שקל לא תראו ממני". אולי בלאט אשם, בזה שהוא לא מוצא שחקנים? מי אמר שיש לו שחקנים וההנהלה לא מוכנה לשלם?!
כולם מדברים על זה ששחקנים לא מוכנים לחתום בלי סעיף יציאה לאן בי איי, אבל אף אחד לא דיבר על ההצעה המצחיקה שנתנו לזביאן דאודל, פ'חחחח 250 אלף דולר נטו..
רבאק, אם בלאט אומר שהוא אוהב אותו ורוצה אותו אז תציעו לו חצי ממה שפארגו היה אמור לקבל, לא 100% אחוז, 50%, נמאס מהקמצנות..
אין לך שום דרך לדעת שזה לא אשמת בלאט. הוא רוצה שחקן NBA בלי סעיף יציאה, או שחקן בכיר באירופה. אבל תמיד לחפש להאשים את פדרמן.
25 ספטמבר 2011, 19:32
LIAV10 כתב:Ido_Maccabi כתב:LIAV10 כתב:Ido_Maccabi כתב:אולי תפסיקו להיכנס למכבי לכיס? אין לנו מושג מה קורה, אולי מכבי הוציאה השנה הרבה יותר ממה שנדמה לכם, אולי מתכננים עכשיו החתמה, אז תפסיקו להתלונן כאילו פדרמן כינס מסיבת עיתונאים ואמר "שקל לא תראו ממני". אולי בלאט אשם, בזה שהוא לא מוצא שחקנים? מי אמר שיש לו שחקנים וההנהלה לא מוכנה לשלם?!
אין לך שום דרך לדעת שזה לא אשמת בלאט. הוא רוצה שחקן NBA בלי סעיף יציאה, או שחקן בכיר באירופה. אבל תמיד לחפש להאשים את פדרמן.
בלאט כבר אמר את מי הוא רוצה וקיבל בשביל זה 250K, סכום מצחיק לכל הדעות, אבל למה לבזבז יותר אם אפשר להחזיר חובות לכץ..
הדיון הזה יותר מידי ארוך וגם אין סיכוי שצד אחד יסכים עם השני..
25 ספטמבר 2011, 19:34
25 ספטמבר 2011, 19:35
שחף כתב:אם פדרמן רציני אפשר לסגור עם חימקי שמכבי תשלם חלק מהחוזה שלו והרוסים את השאר.
25 ספטמבר 2011, 19:37
25 ספטמבר 2011, 19:39
שחף כתב:בעוד שנה אפשר יהיה רק לפנטז על שחקן כמו לנגפורד במחירים האלו. אסור לפספס את ההזדמנות.
25 ספטמבר 2011, 19:45
Ido_Maccabi כתב:אין לך שום דרך לדעת שזה לא אשמת בלאט. הוא רוצה שחקן NBA בלי סעיף יציאה, או שחקן בכיר באירופה. אבל תמיד לחפש להאשים את פדרמן.
25 ספטמבר 2011, 19:47
חנו'ש כתב:Ido_Maccabi כתב:אין לך שום דרך לדעת שזה לא אשמת בלאט. הוא רוצה שחקן NBA בלי סעיף יציאה, או שחקן בכיר באירופה. אבל תמיד לחפש להאשים את פדרמן.
צודק, בלאט באמת לא בסדר.
איך הוא מעז לדרוש שחקן טוב ולא סתם עוד שחקן בינוני עד גרוע?
מאיפה באה לו החוצפה הזו???
25 ספטמבר 2011, 19:47
25 ספטמבר 2011, 19:48
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Ido_Maccabi כתב:LIAV10 כתב:Ido_Maccabi כתב:אולי תפסיקו להיכנס למכבי לכיס? אין לנו מושג מה קורה, אולי מכבי הוציאה השנה הרבה יותר ממה שנדמה לכם, אולי מתכננים עכשיו החתמה, אז תפסיקו להתלונן כאילו פדרמן כינס מסיבת עיתונאים ואמר "שקל לא תראו ממני". אולי בלאט אשם, בזה שהוא לא מוצא שחקנים? מי אמר שיש לו שחקנים וההנהלה לא מוכנה לשלם?!
בלאט כבר אמר את מי הוא רוצה וקיבל בשביל זה 250K, סכום מצחיק לכל הדעות, אבל למה לבזבז יותר אם אפשר להחזיר חובות לכץ..
הדיון הזה יותר מידי ארוך וגם אין סיכוי שצד אחד יסכים עם השני..
למה סכום מצחיק?
אם בלאט היה רוצה את אוחיון והיו נותנים לו בשביל זה 200K אבל אוחיון היה רוצה 700K היית אומרת שזה סכום מצחיק לכל הדעות?
דאודל לא שווה יותר מ-250K וטוב עושה מכבי שלא מציעה לו יותר מזה..
אנחנו לא צריכים להפוך לקבוצות האלה שמשלמות על סבאנוביץ' מליון וחצי יורו..
צריך לשמור על שפיות בהתאם למה שמבקשים..
תאמין לי שאם דאודל היה שווה 700K הוא היה מקבל את זה..
25 ספטמבר 2011, 19:49
חנו'ש כתב:Ido_Maccabi כתב:אין לך שום דרך לדעת שזה לא אשמת בלאט. הוא רוצה שחקן NBA בלי סעיף יציאה, או שחקן בכיר באירופה. אבל תמיד לחפש להאשים את פדרמן.
צודק, בלאט באמת לא בסדר.
איך הוא מעז לדרוש שחקן טוב ולא סתם עוד שחקן בינוני עד גרוע?
מאיפה באה לו החוצפה הזו???
25 ספטמבר 2011, 19:51
למה לא שווה יותר? 250K זה סכום שמקבל שחקן ליגה ישראלית שעובר למכבי (ג'יימס מקבל יותר), הוא שיחק בNBA (נכון זה לא אומר כלום, אבל את יודעת שזה מוסיף לתג מכיר), הוא עשה קדנציות לא רעות בכלל באירופה..
לא אמרתי 700K, אבל לפחות 50% מחוזהו של פארגו, משהו בסביבות 450-500 אלף דולר..
25 ספטמבר 2011, 19:56
Holiday_Armadillo כתב:למה לא שווה יותר? 250K זה סכום שמקבל שחקן ליגה ישראלית שעובר למכבי (ג'יימס מקבל יותר), הוא שיחק בNBA (נכון זה לא אומר כלום, אבל את יודעת שזה מוסיף לתג מכיר), הוא עשה קדנציות לא רעות בכלל באירופה..
לא אמרתי 700K, אבל לפחות 50% מחוזהו של פארגו, משהו בסביבות 450-500 אלף דולר..
דאודל לא שווה יותר מ-250K והקדנציות האירופיות שלו היו בינוניות במקרה הטוב..
זה שהוא שיחק ב-NBA לא מוסיף לשכר שלו כלום..אתה יודע כמה שחקנים יש ב-NBA שלא מתאימים לרמות הגבוהות באירופה?
25 ספטמבר 2011, 19:59
25 ספטמבר 2011, 20:04
Holiday_Armadillo כתב:החלק הראשון של ההודעה שלך רק ממחיש לי שאני צודקת בזה שהוא לא שווה יותר מ-250K..ובזה נגמר הויכוח