המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אז בוא נשווה אותו להיקמן שהגיע מהליגות האימתניות בפינלנד (להאטי) ,רומניה (בוקרשטי) , ליגה שנייה בגרמניה (גייסן) , ליגה שנייה באיטליה (בקסאלה), ופזארו מהליגה האיטלקית הראשונה (לא באמת קבוצה גדולה בשנים האחרונות)- הבחור הביא גביע אירופה...
היקמן הביא גביע אירופה? יותר נכון לומר שלמרות היקמן מכבי הביאה גביע אירופה. הבחור עשה בעיקר אותו נזק. מדובר בשחקן מאותו זן של מרקז היינס (למרות שלזכותו של היקמן יאמר שהיו לו משחקים טובים פה ושם. היינס הוא ביזיון מהלך על שתיים).
יוסי22 כתב:היקמן אחראי יותר מכל שחקן אחר לעליה של מכבי לפיינל פור שזו המשימה העיקרית בדרך לגביע(משם זה כושר ומזל) וזה מגובה במספרים , אז כן הוא הביא גביע אירופה .
שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:היקמן אחראי יותר מכל שחקן אחר לעליה של מכבי לפיינל פור שזו המשימה העיקרית בדרך לגביע(משם זה כושר ומזל) וזה מגובה במספרים , אז כן הוא הביא גביע אירופה .
רייס השחקן שאחראי לעלייה של מכבי לפיינל פור.
אני מזכיר לך שהיקמן ביצע עבירה מטומטמת לחלוטין על לנגפורד ממש עם תום המשחק שהייתה צריכה לגמור את הסיפור מבחינת מכבי (למזלנו לנגפורד החטיא זריקה והשאר היסטוריה).
באותו משחק היקמן "נתן" והיקמן "לקח". תרומה חיובית לא הייתה לו, כמו בכל הקדנציה שלו במכבי.
tzachMTA כתב:שמואל1 כתב:יוסי22 כתב:היקמן אחראי יותר מכל שחקן אחר לעליה של מכבי לפיינל פור שזו המשימה העיקרית בדרך לגביע(משם זה כושר ומזל) וזה מגובה במספרים , אז כן הוא הביא גביע אירופה .
רייס השחקן שאחראי לעלייה של מכבי לפיינל פור.
אני מזכיר לך שהיקמן ביצע עבירה מטומטמת לחלוטין על לנגפורד ממש עם תום המשחק שהייתה צריכה לגמור את הסיפור מבחינת מכבי (למזלנו לנגפורד החטיא זריקה והשאר היסטוריה).
באותו משחק היקמן "נתן" והיקמן "לקח". תרומה חיובית לא הייתה לו, כמו בכל הקדנציה שלו במכבי.
נו באמת.. אין להיקמן חלק משמעותי בזכייה?
תחזור לסטט של שנה שעברה.. גם אם הוא לא השחקן בסגנון שאתה אוהב, אי אפשר לומר שאין לו חלק גדול בזכייה. הוא לא רייס, לא סמית. אבל הזכייה רשומה גם עליו.
rc4991 כתב:לא מתאים לרמות האלה
יכול לתת כמה דקות טובות של הגנה ומלחמה מהספסל וזהו
~Box & 1~ כתב:מתחיל להמאס לי ממנו.
בכלל, אם יש דבר שאני לא סובל זה שתקשורת מחמיאה לשחקן מסויים בניגוד גמור לאיך שהוא משחק ולרמה שלו ביחס למפעל מסויים.
האיטיות שלו היתה עוד נסלחת אם הוא היה עושה משחק בחסד, אחד שרואה התקפה כמה צעדים קדימה, או אחד שמסוגל לשים סל בעקביות.
אין לו כלום לרמות הגבוהות בכל מה שקשור ליציבות.
roy1000 כתב:~Box & 1~ כתב:מתחיל להמאס לי ממנו.
בכלל, אם יש דבר שאני לא סובל זה שתקשורת מחמיאה לשחקן מסויים בניגוד גמור לאיך שהוא משחק ולרמה שלו ביחס למפעל מסויים.
האיטיות שלו היתה עוד נסלחת אם הוא היה עושה משחק בחסד, אחד שרואה התקפה כמה צעדים קדימה, או אחד שמסוגל לשים סל בעקביות.
אין אלטרנטיבה לאוחיון פרט למקל שלא ממש רוצה לשחק במכבי. זה מה יש.
rc4991 כתב:roy1000 כתב:~Box & 1~ כתב:מתחיל להמאס לי ממנו.
אפשר ללכת על שני רכזים שיכולים לשחק גם ב-2 (ג'קסון ופארגו למשל) ולתת יותר מקום ללאנדסברג
roy1000 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:~Box & 1~ כתב:מתחיל להמאס לי ממנו.
אפשר ללכת על שני רכזים שיכולים לשחק גם ב-2 (ג'קסון ופארגו למשל) ולתת יותר מקום ללאנדסברג
אי אפשר כי יוגב הוא יליד הארץ היחידי בסגל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים