יוגב אוחיון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יוגב אוחיון

הודעהעל ידי rc4991 » 14 פברואר 2015, 21:09

נו באמת שמואל
אני לא אהבתי את היקמן ולא כאב לי שהוא הלך אבל יש לו חלק משמעותי בזכיה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקובי » 14 פברואר 2015, 21:25

שמואל1 כתב:
אז בוא נשווה אותו להיקמן שהגיע מהליגות האימתניות בפינלנד (להאטי) ,רומניה (בוקרשטי) , ליגה שנייה בגרמניה (גייסן) , ליגה שנייה באיטליה (בקסאלה), ופזארו מהליגה האיטלקית הראשונה (לא באמת קבוצה גדולה בשנים האחרונות)- הבחור הביא גביע אירופה...

היקמן הביא גביע אירופה? יותר נכון לומר שלמרות היקמן מכבי הביאה גביע אירופה. הבחור עשה בעיקר אותו נזק. מדובר בשחקן מאותו זן של מרקז היינס (למרות שלזכותו של היקמן יאמר שהיו לו משחקים טובים פה ושם. היינס הוא ביזיון מהלך על שתיים).

די נו, אתה מביך את עצמך.
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 14 פברואר 2015, 21:26

יוסי22 כתב:היקמן אחראי יותר מכל שחקן אחר לעליה של מכבי לפיינל פור שזו המשימה העיקרית בדרך לגביע(משם זה כושר ומזל) וזה מגובה במספרים , אז כן הוא הביא גביע אירופה .

רייס השחקן שאחראי לעלייה של מכבי לפיינל פור.
אני מזכיר לך שהיקמן ביצע עבירה מטומטמת לחלוטין על לנגפורד ממש עם תום המשחק שהייתה צריכה לגמור את הסיפור מבחינת מכבי (למזלנו לנגפורד החטיא זריקה והשאר היסטוריה).
באותו משחק היקמן "נתן" והיקמן "לקח". תרומה חיובית לא הייתה לו, כמו בכל הקדנציה שלו במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 15 פברואר 2015, 00:22

שמואל1 כתב:
יוסי22 כתב:היקמן אחראי יותר מכל שחקן אחר לעליה של מכבי לפיינל פור שזו המשימה העיקרית בדרך לגביע(משם זה כושר ומזל) וזה מגובה במספרים , אז כן הוא הביא גביע אירופה .

אני מזכיר לך שהיקמן ביצע עבירה מטומטמת לחלוטין על לנגפורד ממש עם תום המשחק שהייתה צריכה לגמור את הסיפור מבחינת מכבי (למזלנו לנגפורד החטיא זריקה והשאר היסטוריה).
באותו משחק היקמן "נתן" והיקמן "לקח". תרומה חיובית לא הייתה לו, כמו בכל הקדנציה שלו במכבי.

נו באמת.. אין להיקמן חלק משמעותי בזכייה?
תחזור לסטט של שנה שעברה.. גם אם הוא לא השחקן בסגנון שאתה אוהב, אי אפשר לומר שאין לו חלק גדול בזכייה. הוא לא רייס, לא סמית. אבל הזכייה רשומה גם עליו.
tzachMTA

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 פברואר 2015, 01:57

tzachMTA כתב:
שמואל1 כתב:

נו באמת.. אין להיקמן חלק משמעותי בזכייה?
תחזור לסטט של שנה שעברה.. גם אם הוא לא השחקן בסגנון שאתה אוהב, אי אפשר לומר שאין לו חלק גדול בזכייה. הוא לא רייס, לא סמית. אבל הזכייה רשומה גם עליו.

אם יש דבר אחד שאני יכול לומר לזכותו של היקמן- הוא ידע לשחק על הפנים ועדיין לצאת עם סטטיסטיקה מרשימה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 15 פברואר 2015, 02:20

אני ממש לא מחובבי היקמן אני שמח שהוא הלך.
אבל הלוואי שהיינס היה משחק על הפנים כמו היקמן ויוצא אם סוג של סטטיסטיקה,שלפחות ידע לכדרר משו ,ביזיון.
עכשיו היקמן היה פרוע וסוג שחקן לא נקי ולא קלאסי וחוטף מליון בלוקים ובסוף שם סל ,זורק שלא צריך ולהיפך ,אבל היה שם תמיד בדרכו ,שם סלים גדולים ,שעמד על הקו 99 אחוז מהפעמים היה שם במיוחד ברגעים קריטים ,נכון קבלת החלטות לא משו ולא הבנה ,אבל היום היתי מתפלל לאחד כמוהו לעומת מה שיש לנו .
חסר לנו מאוד שחקן נוסף שיביא נקודות שיצר שיקח תשומת לב מההגנות,פארגו אם כל הכבוד ראינו שיתקשה לעבור שחקן גם מול חיפה וגם מול אלבה ,הוא מתקשה ,המשחקים הגדולים שלו זה שהכדור נכנס מרחוק בזריקות משוגעות ,יש מהלך טוב שחבל שמכבי לא עושה יותר לא הבנתי לא יודעים לשמור את המהלך הזה מכבי גמרה את ריאל וברצלונה ככה והפסיקו איתו ,מכבי עושה פיק אנרול ופארגו מכווץ פנימה ונכנס מתחת לשחקן ומתקרב עד כמעט לסל ואז או שהוא שם סל או שמישו יוצא אז מישו שחסם מקבל אליהופ או שכולם מתכווצים פנימה ויש קלעים בחוץ ,חבל שהפסקנו,ופארגו חייב לחדור יותר לסל לסחוט עבירות משו .
אני עד עכשיו וכנראה שגם אחרי הטופ 16 ההפסד הזה ישב לי ,זה הפסד קריטי שמשנה הכל ממקום 1 2 אנחנו כרגע מתמודדים על 3 4 אחרי הכל פאו באותו מצב כמו שלנו ,ואני מקווה שיפסידו בהרבה מקומות אבל יש להם תמסורת כמו מכבי והם מסוגלים פתאום להיכנס לאיזה מומנטום ולנצח ולגרום לנו ליפול ל4 ,זה הפסד קשה היתפללתי שאיכשהו נצליח לסחוב ולגנוב שם תניצחון בדרך לא דרך אולי אם רנדל היה שם תסל ועבירה אבל הכדור יצא ואז הוא החטיא מהקו ,בדקה האחרונה כל שחקן במכבי השאיר נקוד על הקו אם בסוף רק הינו קולעים הינו ביתרון 2,וגם עשינו הכל הפוך משו לא דפק ,היה רשום הפסד השחקנים היו חסרי אנרגיה ואפאטים רצו ולא יכלו היה צריך מישו שידליק שם ב54 54 ,3 היזדמניות להוביל הכל איבדנו הכל הפוך היה ,ומהלכים חסרי שכל המשכנו ניסיונוצ לאליהופים ,חבל שגודס לא חשב על משו מחוץ לקופסה.
באסה,אלכנסדר לדעתי לא מקבל מספיק היזדמניות ובמה ,והוא חסר ביטחון ומבולבל ומאבד את מקומו וזה משפיע על ההחלטות שלו ,הרצון להוכיח ולא יודע מתי כן לזרוק מתי לא ומה לעשות,ועוד רגע יוציאו אותו או לא ,חבל,הוא דווקא יכל לגרום למשחק ללכת לכיוון שלנו אם היה לו ביטחון,הטעות העיקרית גם היתה ההחלפה האוטומטית הזו שפתאום לינהראט בחוץ ויוגב חוזר אפילו שהיתה מן פציעה עדין לא הצריך חילוף וגם החזרה לקחה מלא זמן .
אדם

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 פברואר 2015, 04:03

בסדר שמואל, אמרת שאם הלפרין היה במקום היקמן מכבי הייתה זוכה ביורוליג בצורה יותר מרשימה.
באותו רגע איבדתי אותך.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אלמוג » 16 פברואר 2015, 15:08

אסור היה להאריך את החוזה להיקמן והבחירה של ההנהלה הייתה נבונה.
זה שהיינס לא הצליח להיכנס לנעליים (הדי קטנות לטעמי) של היקמן זו כבר בעייה אחרת שאותה יצטרכו לפתור בשנה הבאה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי sunshine » 16 פברואר 2015, 17:38

וודאי שהיקמן שחקן גרוע!! עובדה שאוברדוביץ' היחמור לקח אותו :grin
(נתונים למה אולי הוא לא מצליח בפנרבחצ'ה לא רלוונטים כי אוברדוביץ' לקח אותו לפי שנתיים שעברו ולא לפי השנה)

הלינץ' שראסקין עשה לו אחרי העברה על לאנגדפורד נחקק בראש של הרבה מאוד אנשים והשאיר רושם עוד יותר רע .דעתי.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי itai7 » 23 פברואר 2015, 00:04

היה בזון הגנתי היום

שאפו
itai7

הודעהעל ידי itai7 » 13 מרץ 2015, 00:17

על הפנים לאחרונה
itai7

הודעהעל ידי rc4991 » 13 מרץ 2015, 00:18

לא מתאים לרמות האלה
יכול לתת כמה דקות טובות של הגנה ומלחמה מהספסל וזהו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 מרץ 2015, 00:20

rc4991 כתב:לא מתאים לרמות האלה
יכול לתת כמה דקות טובות של הגנה ומלחמה מהספסל וזהו

זה לא חדש רוני, אנחנו כל שבוע חוזרים על זה.
אוחיון עדיין נהנה מהסדרה ההיא נגד פנא' לפני כמה שנים.
שחקן כזה אוברייטד. אני לא אומר שהוא שחקן גרוע, אבל אוחיון לא רכז לרמות היורוליג. לא היה וכנראה גם לא יהיה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 13 מרץ 2015, 00:21

פעם ניהול המשחק שלו היה יותר אחראי, היום הוא פשוט הפך לנטל..
אני שונא את צורת המשחק שלו. הוא יכול לספק רק הגנה טובה ולחימה, חטיפות, אבל כשזה לא הולך הוא פשוט הופך לנזק..
קו אחורי כזה גרוע לא היה בחיים במכבי נראה לי, לפחות לא בתקופות שאני זוכר..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 מרץ 2015, 00:23

היה ונשאר רכז מחליף קלאסי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 13 מרץ 2015, 00:24

מתחיל להמאס לי ממנו.
בכלל, אם יש דבר שאני לא סובל זה שתקשורת מחמיאה לשחקן מסויים בניגוד גמור לאיך שהוא משחק ולרמה שלו ביחס למפעל מסויים.
האיטיות שלו היתה עוד נסלחת אם הוא היה עושה משחק בחסד, אחד שרואה התקפה כמה צעדים קדימה, או אחד שמסוגל לשים סל בעקביות.
אין לו כלום לרמות הגבוהות בכל מה שקשור ליציבות.
~Box & 1~

הודעהעל ידי roy1000 » 13 מרץ 2015, 00:31

~Box & 1~ כתב:מתחיל להמאס לי ממנו.
בכלל, אם יש דבר שאני לא סובל זה שתקשורת מחמיאה לשחקן מסויים בניגוד גמור לאיך שהוא משחק ולרמה שלו ביחס למפעל מסויים.
האיטיות שלו היתה עוד נסלחת אם הוא היה עושה משחק בחסד, אחד שרואה התקפה כמה צעדים קדימה, או אחד שמסוגל לשים סל בעקביות.

אין אלטרנטיבה לאוחיון פרט למקל שלא ממש רוצה לשחק במכבי. זה מה יש.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 13 מרץ 2015, 00:32

roy1000 כתב:

אפשר ללכת על שני רכזים שיכולים לשחק גם ב-2 (ג'קסון ופארגו למשל) ולתת יותר מקום ללאנדסברג
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 מרץ 2015, 00:35

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

אפשר ללכת על שני רכזים שיכולים לשחק גם ב-2 (ג'קסון ופארגו למשל) ולתת יותר מקום ללאנדסברג

אי אפשר כי יוגב הוא יליד הארץ היחידי בסגל.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 13 מרץ 2015, 00:38

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

אי אפשר כי יוגב הוא יליד הארץ היחידי בסגל.

יחתימו במקומו את יבזורי/בן רייס/דאוסן (בעתיד)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־4 אורחים