המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:עכשיו כשרואים את תוצאות האמת (פחות או יותר), נראה שהולכים לממשלת ימין צרה.
העם ללא ספק בחר בביבי. שיהיה לנו בהצלחה.
מעניין איך תעבוד הדינמיקה של ביבי - כחלון וכמה מהר הסיפור יתפוצץ.
Holiday_Armadillo כתב:זהבה גלאון פורשת ממר''צ
מעניין אם מי שיחליף אותה ימשיך את המגמה שהולכת שם או יחזיר כמה מצביעי מר''צ שזנחו את המפלגה כי היא נהפכה להיות קיצונית (או פנטזיונרית) מדי בשבילם
jol9 כתב:אל תאבד תקווה. אולי קולות החיילים יקפיצו את בוז'י ל35 מנדטים, ויורידו את ליברמן אל מתחת לאחוז החסימה...
Holiday_Armadillo כתב:זהבה גלאון פורשת ממר''צ
מעניין אם מי שיחליף אותה ימשיך את המגמה שהולכת שם או יחזיר כמה מצביעי מר''צ שזנחו את המפלגה כי היא נהפכה להיות קיצונית (או פנטזיונרית) מדי בשבילם
roy1000 כתב:jol9 כתב:אל תאבד תקווה. אולי קולות החיילים יקפיצו את בוז'י ל35 מנדטים, ויורידו את ליברמן אל מתחת לאחוז החסימה...
תהנה מהרגע, אבל תתכונן גם לתסריט מאוד סביר של העלאת מיסים, אלא אם כן ביבי/בוגי עומדים להתקפל בנושא תקציב הבטחון.
בניגוד אליך, אני מקבל את ההכרעה הזו ואני גם יודע שאני אשא בתוצאות גם אם לא בחרתי בממשלה הזו. אתה, מצד שני, תמשיך להאשים את התקשורת ואת השמאלנים באופוזיציה, וכמובן את השעיר לעזאזל החדש - כחלון.
jol9 כתב:העלאת מיסים היתה מגיעה בוודאות אם השמאל היה עולה לשלטון. מזל שהציבור התעשט בזמן.
לא הבנתי את הפסקה השניה.
למה בניגוד אלי אתה מקבל את ההכרעה? גם אני מקבל אותה.
אני בדר"כ לא מתייחס לאופוזיציה - מה יש להתייחס אליהם? היתה לי ולא רק לי, בעיה קשה עם התקשורת. עכשיו
זה נגמר, וצריכה להתחיל העשייה.
אני חושב שכחלון פיקח בהרבה מיאיר לפיד, ושהוא יעשה עבודה טובה באוצר. הוא גם איש ליכוד במקור,
ואין סיבה שיחזור על כל הטעויות שעשה לפיד בהתנהלות שלו בתוך הממשלה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:העלאת מיסים היתה מגיעה בוודאות אם השמאל היה עולה לשלטון. מזל שהציבור התעשט בזמן.
לא הבנתי את הפסקה השניה.
למה בניגוד אלי אתה מקבל את ההכרעה? גם אני מקבל אותה.
אני בדר"כ לא מתייחס לאופוזיציה - מה יש להתייחס אליהם? היתה לי ולא רק לי, בעיה קשה עם התקשורת. עכשיו
זה נגמר, וצריכה להתחיל העשייה.
אני חושב שכחלון פיקח בהרבה מיאיר לפיד, ושהוא יעשה עבודה טובה באוצר. הוא גם איש ליכוד במקור,
ואין סיבה שיחזור על כל הטעויות שעשה לפיד בהתנהלות שלו בתוך הממשלה.
אתה לא מאשים את התקשורת בכל מיני דברים? אני מקווה שאם הממשלה הזו תיכשל, אתה לא תייחס את הכישלון לתקשורת או לשמאל או ללא יודע מה.
אני לא מכיר את כחלון. הוא עשה כמה דברים מדהימים בחיים שלו, אבל הוא נכנס למצב שהוא די בלתי-אפשרי מבחינתו וביבי יאכל אותו בלי מלח.
jol9 כתב:68 ח"כים, על 19 תפקידים (ראש ממשלה + 18 שרים). זה אומר מפתח של בערך 1 ל3.5
זה אומר שכחלון ייקבל משהו כמו 3 משרדים (אוצר ועוד שניים), מה שייתן לו שקט מסויים.
אני לא יודע למה אתה מרחם על כחלון. הוא קיבל את מה שרצה. מעכשיו זה תלוי בו.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:68 ח"כים, על 19 תפקידים (ראש ממשלה + 18 שרים). זה אומר מפתח של בערך 1 ל3.5
זה אומר שכחלון ייקבל משהו כמו 3 משרדים (אוצר ועוד שניים), מה שייתן לו שקט מסויים.
הדבר האחרון שהוא רצה זה להיות שר אוצר בממשלת ביבי-ימין-חרדים צרה.
אבל כן, חובת ההוכחה עליו.
jol9 כתב:68 ח"כים, על 19 תפקידים (ראש ממשלה + 18 שרים). זה אומר מפתח של בערך 1 ל3.5
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:68 ח"כים, על 19 תפקידים (ראש ממשלה + 18 שרים). זה אומר מפתח של בערך 1 ל3.5
הדבר האחרון שהוא רצה זה להיות שר אוצר בממשלת ביבי-ימין-חרדים צרה.
אבל כן, חובת ההוכחה עליו.
לא יודע. אילו אופציות עוד היו? ממשלת אחדות בין הליכוד לעבודה הנוכחיים, זה פשוט לא יכול לעבוד.
כחלון עצמו הוא איש ימין, ולכן אני לא מבין למה שתהיה לו בעיה לשבת בממשלת ימין חרדים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים