הרכבת הממשלה והקואליציה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תוצאות המדגם ומה יהיה הלאה

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2015, 07:09

עכשיו כשרואים את תוצאות האמת (פחות או יותר), נראה שהולכים לממשלת ימין צרה.
העם ללא ספק בחר בביבי. שיהיה לנו בהצלחה.
מעניין איך תעבוד הדינמיקה של ביבי - כחלון וכמה מהר הסיפור יתפוצץ.

אז הנה - קיבלנו סופסוף את ממשלת החלומות של הימין, בלי שום עלי תאנה למיניהם ובלי שום שמאלנים שיפריעו. הגיע הזמן שתהיה ממשלה כזו ושכולם יבינו מה המחיר של זה. אין שום דרך אחרת להתקדם.

מעניין מה לכחלון יהיה להגיד על תקציב הבטחון. לדעתי, ביבי יחסל אותו הרבה יותר מהר ממה שהוא חיסל את לפיד.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 18 מרץ 2015, 07:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי sunshine » 18 מרץ 2015, 07:45

כנראה זה משו יהודי כזה,ככל שידברו וילכלכו על מישהו הוא בדווקא יגדל..
אם לא השתנה כלום בשביל מה היה צריך את כל השנאה והטינופת הזאת לעזאזל..לא יכלו לעשות סקרים למי יצביעו אנשים ולפי זה לקבוע האם לעשות בחירות..(סתם מתוסכל)
בהצלחה.
".Stay the course, believe in what you're doing, and stay healthy"
סמל אישי של המשתמש
sunshine

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2015, 07:47

roy1000 כתב:עכשיו כשרואים את תוצאות האמת (פחות או יותר), נראה שהולכים לממשלת ימין צרה.
העם ללא ספק בחר בביבי. שיהיה לנו בהצלחה.
מעניין איך תעבוד הדינמיקה של ביבי - כחלון וכמה מהר הסיפור יתפוצץ.

אל תאבד תקווה. אולי קולות החיילים יקפיצו את בוז'י ל35 מנדטים, ויורידו את ליברמן אל מתחת לאחוז החסימה...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 18 מרץ 2015, 07:51

וואוו. קמפיין ה"גוואעלד", שהפחיד ימנים שהרצוג יהיה ראש ממשלה עבד בצורה מדהימה, בסופו של דבר, הסקרים של שישי שהראו פער של 4-5 מנדטים לטובת המחנה הציוני היה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לביבי אי פעם.
tzachMTA

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 מרץ 2015, 07:54

זהבה גלאון פורשת ממר''צ
מעניין אם מי שיחליף אותה ימשיך את המגמה שהולכת שם או יחזיר כמה מצביעי מר''צ שזנחו את המפלגה כי היא נהפכה להיות קיצונית (או פנטזיונרית) מדי בשבילם
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 18 מרץ 2015, 07:56

Holiday_Armadillo כתב:זהבה גלאון פורשת ממר''צ
מעניין אם מי שיחליף אותה ימשיך את המגמה שהולכת שם או יחזיר כמה מצביעי מר''צ שזנחו את המפלגה כי היא נהפכה להיות קיצונית (או פנטזיונרית) מדי בשבילם

אם אילן גילאון לוקח את מקום 1, המפלגה תעלה בכמה מנדטים.
tzachMTA

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2015, 07:56

jol9 כתב:אל תאבד תקווה. אולי קולות החיילים יקפיצו את בוז'י ל35 מנדטים, ויורידו את ליברמן אל מתחת לאחוז החסימה...

תהנה מהרגע, אבל תתכונן גם לתסריט מאוד סביר של העלאת מיסים, אלא אם כן ביבי/בוגי עומדים להתקפל בנושא תקציב הבטחון.

בניגוד אליך, אני מקבל את ההכרעה הזו ואני גם יודע שאני אשא בתוצאות גם אם לא בחרתי בממשלה הזו. אתה, מצד שני, תמשיך להאשים את התקשורת ואת השמאלנים באופוזיציה, וכמובן את השעיר לעזאזל החדש - כחלון.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2015, 07:57

Holiday_Armadillo כתב:זהבה גלאון פורשת ממר''צ

הגיע הזמן שמר"צ ישימו קצת פחות דגש על הנושא המדיני ויזכירו קצת פחות פעמים את המילה "כיבוש". הם צריכים ללכת לכיוון חברתי.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2015, 07:58

טוב, כמו שנאמר כאן, ניצחון גדול לביבי ולליכוד, אבל דווקא המניין הבין גושי, לא כ"כ מוחץ לטובת הימין.

ליכוד - 30, עבודה - 24, ערבים - 14, לפיד - 11, כחלון - 10, בנט - 8, ש"ס - 7, ליברמן - 6, אגודה - 6, מרצ - 4

ממשלה יחידה שאפשרית - ממשלת ימין. השאלה הגדולה היא האם זה יהיה עם לפיד (79 ח"כים בקואליציה
או בלעדיו 68 ח"כים).
כחלון הוא עדיין לשון המאזניים, ובלעדיו בעצם אין ממשלה. מצד שני, אין שום ממשלה אלטרנטיבית, כך שכחלון
יהיה חייב להיכנס פנימה.

כחלון וליברמן שווים יחד 16 מנדטים, שזה לא מעט, אבל אני מסופק אם זה מספיק בשביל לדרוש את האוצר ואת הביטחון.
ביבי עומד בראשות מפלגה של 30 מנדטים, וזה אמור להבטיח לליכוד את ראשות הממשלה, ו-2 תיקים בכירים.
אולי ביבי יתפשר וישמור אצלו תיקים מעט פחות בכירים, אבל הרבה מהם. בכל אופן, אנשים יצטרכו להתפשר,
ע"פ גודלן הסופי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2015, 08:02

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אל תאבד תקווה. אולי קולות החיילים יקפיצו את בוז'י ל35 מנדטים, ויורידו את ליברמן אל מתחת לאחוז החסימה...

תהנה מהרגע, אבל תתכונן גם לתסריט מאוד סביר של העלאת מיסים, אלא אם כן ביבי/בוגי עומדים להתקפל בנושא תקציב הבטחון.

בניגוד אליך, אני מקבל את ההכרעה הזו ואני גם יודע שאני אשא בתוצאות גם אם לא בחרתי בממשלה הזו. אתה, מצד שני, תמשיך להאשים את התקשורת ואת השמאלנים באופוזיציה, וכמובן את השעיר לעזאזל החדש - כחלון.

העלאת מיסים היתה מגיעה בוודאות אם השמאל היה עולה לשלטון. מזל שהציבור התעשט בזמן.
לא הבנתי את הפסקה השניה.
למה בניגוד אלי אתה מקבל את ההכרעה? גם אני מקבל אותה.
אני בדר"כ לא מתייחס לאופוזיציה - מה יש להתייחס אליהם? היתה לי ולא רק לי, בעיה קשה עם התקשורת. עכשיו
זה נגמר, וצריכה להתחיל העשייה.
אני חושב שכחלון פיקח בהרבה מיאיר לפיד, ושהוא יעשה עבודה טובה באוצר. הוא גם איש ליכוד במקור,
ואין סיבה שיחזור על כל הטעויות שעשה לפיד בהתנהלות שלו בתוך הממשלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2015, 08:09

טוב, לפחות לא נצטרך לסבול עוד 4 שנים של השחצנות של בנט. המכה שהוא חטף מביבי תרגיע אותו קצת ואת ההשתוללות המטורפת שלו. הוא יוכל לחזור למשרד הכלכלה עם קצת יותר ענווה הפעם וקצת פחות פוסטים בפייסבוק וקצת פחות שקרים מגוכחים. הציבור לא עד כדי ככה מטומטם.

אני מרחם על כחלון. הוא לא יודע למה הוא נכנס.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2015, 08:20

jol9 כתב:העלאת מיסים היתה מגיעה בוודאות אם השמאל היה עולה לשלטון. מזל שהציבור התעשט בזמן.
לא הבנתי את הפסקה השניה.
אני בדר"כ לא מתייחס לאופוזיציה - מה יש להתייחס אליהם? היתה לי ולא רק לי, בעיה קשה עם התקשורת. עכשיו
אני חושב שכחלון פיקח בהרבה מיאיר לפיד, ושהוא יעשה עבודה טובה באוצר. הוא גם איש ליכוד במקור,

אתה לא מאשים את התקשורת בכל מיני דברים? אני מקווה שאם הממשלה הזו תיכשל, אתה לא תייחס את הכישלון לתקשורת או לשמאל או ללא יודע מה.

אני לא מכיר את כחלון. הוא עשה כמה דברים מדהימים בחיים שלו, אבל הוא נכנס למצב שהוא די בלתי-אפשרי מבחינתו וביבי יאכל אותו בלי מלח.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2015, 08:35

68 ח"כים, על 19 תפקידים (ראש ממשלה + 18 שרים). זה אומר מפתח של בערך 1 ל3.5

זה אומר שכחלון ייקבל משהו כמו 3 משרדים (אוצר ועוד שניים), מה שייתן לו שקט מסויים.

אני לא יודע למה אתה מרחם על כחלון. הוא קיבל את מה שרצה. מעכשיו זה תלוי בו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2015, 08:36

roy1000 כתב:
jol9 כתב:העלאת מיסים היתה מגיעה בוודאות אם השמאל היה עולה לשלטון. מזל שהציבור התעשט בזמן.
לא הבנתי את הפסקה השניה.

אתה לא מאשים את התקשורת בכל מיני דברים? אני מקווה שאם הממשלה הזו תיכשל, אתה לא תייחס את הכישלון לתקשורת או לשמאל או ללא יודע מה.

אני לא מכיר את כחלון. הוא עשה כמה דברים מדהימים בחיים שלו, אבל הוא נכנס למצב שהוא די בלתי-אפשרי מבחינתו וביבי יאכל אותו בלי מלח.

זה מה שכתבתי - התקשורת לא התנהלה כראוי, אבל זה מאחורינו, ומעכשיו הדברים ימדדו ע"פ מעשים ולא ספינים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מרץ 2015, 08:39

jol9 כתב:68 ח"כים, על 19 תפקידים (ראש ממשלה + 18 שרים). זה אומר מפתח של בערך 1 ל3.5

זה אומר שכחלון ייקבל משהו כמו 3 משרדים (אוצר ועוד שניים), מה שייתן לו שקט מסויים.

הדבר האחרון שהוא רצה זה להיות שר אוצר בממשלת ביבי-ימין-חרדים צרה.
אבל כן, חובת ההוכחה עליו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2015, 08:42

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:68 ח"כים, על 19 תפקידים (ראש ממשלה + 18 שרים). זה אומר מפתח של בערך 1 ל3.5

לא יודע. אילו אופציות עוד היו? ממשלת אחדות בין הליכוד לעבודה הנוכחיים, זה פשוט לא יכול לעבוד.
כחלון עצמו הוא איש ימין, ולכן אני לא מבין למה שתהיה לו בעיה לשבת בממשלת ימין חרדים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 18 מרץ 2015, 08:54

שני המשרדים הנוספים של כחלון הם חסרי משמעות, למרות שהייתי רוצה שייקח את הבריאות.

יש משפט שאומר be careful what you wish for. המצב של כחלון הוא מאוד קשה. הוא יצטרך לקבל מביבי ויתורים שלפיד לא קיבל וכל זה עם 10 מנדטים.

בלי קשר, אני מאוד מקווה שהבית היהודי קיבלו את תיק המשפטים ויעשו שמות במערכת המשפט, כולל שינוי שיטת הבחירה של השופטים והיועץ המשפטי לממשלה.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 18 מרץ 2015, 09:29, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2015, 09:08

אני חושב שלפיד הגזים, כי הוא לא היה מספיק מנוסה, והוא דחק את ביבי לפינה וגרם לו לפטר אותו
ולפזר את הממשלה. היום אני די בטוח שלפיד מבין את הטעויות שעשה.

כחלון פוליטיקאי הרבה יותר מנוסה. הוא לא יבקר את הממשלה מבפנים, הוא יידע לוותר כשצריך, ויידע
לעמוד על שלו כשצריך.

אני לא רואה שום סיבה שאיש ליכוד במקור לא יצליח לעבוד עם ביבי. אני רוצה להאמין גם שביבי יידע לקחת
צעד הצידה, ולתת לאנשים לעשות את העבודה שלהם, לטובת הציבור. גם אני כמו הרבה אנשים חושב שזאת
הקדנציה האחרונה שלו, והוא יירצה להשאיר טעם טוב, ולא עוד ממשלה של שנתיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 18 מרץ 2015, 09:11

ניצחון מוחץ של ביבי.
ומה קרה למינה צמח אתמול? תוצאות האמת שונות מאוד מהמדגם
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מרץ 2015, 09:16

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

לא יודע. אילו אופציות עוד היו? ממשלת אחדות בין הליכוד לעבודה הנוכחיים, זה פשוט לא יכול לעבוד.
כחלון עצמו הוא איש ימין, ולכן אני לא מבין למה שתהיה לו בעיה לשבת בממשלת ימין חרדים.

יהיה לו הרבה יותר קשה לקדם רפורמות חברתיות בממשלת "החיים עצמם" +חרדים. זה ברור.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים