יוגב אוחיון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יוגב אוחיון

הודעהעל ידי rc4991 » 23 מרץ 2015, 23:36

זה כבר ממש פאתטי לראות שקבוצות נותנות לו מטר לזרוק והוא אשכרה לא מנצל את זה או מחטיא
הוא שומר גדול וריבאונדר טוב אבל איתו בהתקפה זה ארבע על חמש
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 23 מרץ 2015, 23:38

נהיה מביך לראות אותו משחק, הוא שחקן מצוין בהגנה אבל נגר על בהתקפה, זה ממש 4 על 5, מביך שמכבי לא הביאו שחקן שישחק ליד פארגו.

מקווה שעונה הבאה הוא יעלה מן הספסל ויתן בוסט.
itai7

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2015, 23:43

הבן אדם סחוט כמו לימון!
הוא גם ככה שיחק יותר מדי בגלל האפסיות של היינס.
הוא גם ככה שיחק יותר מדי אחרי הפציעה של פניני.
אבל מאז פציעתו של לאנדסברג, הוא נאלץ לתת עוד יותר, יותר ממה שהוא מסוגל...

העונה הוא משחק יותר מ 29 דקות בממוצע בליגה וכמעט 27 דקות ביורוליג! וזה לא שהוא נח על המגרש, הוא כל הזמן משקיע מאמצים גדולים בהגנה. די. הבן אדם עייף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 24 מרץ 2015, 16:27

פליקס צודק ב1000% , שחקנים הם לא מכונות , ועד הפציעה של לאנסברג יוגב נתן את מה שהוא צריך לתת ויותר מזה , אבל עם הפציעה של פניני ולאנסברג ב8 המשחקים האחרונים הוא כמעט ולא יורד בליגה , וביורוליג הוא בד"כ יורד לכמה דקות וחוזר מייד אחרי שהיינס הספיק לאבד 2-3 כדורים ולנגוח לקרש מ 9 מטר.
שנה שעברה יוגב סחב פציעה רוב העונה , ובסוף העונה כלל לא שיחק , ולא הרגשנו את זה. מדוע? כי למכבי היה קו גארדים טוב מספיק כדי מכבי תשחק עם לאנסברג\פניני\טיוס\בלו. השנה מישהו רואה מצב שמכבי גומרת משחק ליגה ללא יוגב?

לא מספיק שאיבדנו ישראלי בכיר בקיץ (בלו) ללא תחליף (כהן היה אמור להיות קצת בעניינים אבל גם אותו לא סופרים במכבי) , איבדנו את פניני לאחר כמה משחקים בפתיחת העונה , ואת לאנסברג אחרי הגביע ללא שום תגובה של ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 24 מרץ 2015, 18:41

felix_r כתב:העונה הוא משחק יותר מ 29 דקות בממוצע בליגה וכמעט 27 דקות ביורוליג! וזה לא שהוא נח על המגרש, הוא כל הזמן משקיע מאמצים גדולים בהגנה. די. הבן אדם עייף.

29 דקות פעמים בשבוע זה לא אמור להיות בעייתי לשחקן מקצועני. ב- NBA חלק גדול מהשחקנים משחק 35 דקות פלוס 3 פעמים בשבוע.
אני לא בטוח שהעומס הוא הבעיה. הוא פשוט משחק פחות טוב כשהגארדים לידו לא טובים וזה המצב כרגע במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 24 מרץ 2015, 19:20

אנשים נתלים יותר מדי על הסדרה הגדולה שלו נגד פאו לפני כמה שנים ועל כמה משחקים טובים שלו במומנטום של סרט הקפטן שקיבל, אבל שוכחים שבתווך, בחלק הארי של העונות שלו במכבי, למעט שתי התקופות הקצרות שציינתי, הוא שחקן די אפור, במיוחד התקפית, ולא רכז בכיר בקבוצת טופ יורוליג. פשוט מאוד. תמיד זו הייתה דעתי לגביו, והיא לא תשתנה.
er79

הודעהעל ידי toja27 » 24 מרץ 2015, 19:39

אני מאמין שעניין העייפות משחק תפקיד אבל בסופו של דבר זה לא הדבר שגורם לו לשחק לא טוב. כלומר, כמעט כל הקבוצה משחקת לא טוב וזה ברור שזה לא קשור רק לאוחיון בלבד. רנדל משחק הרבה פחות טוב מתחילת העונה, פארגו, היינס אפילו פחות טוב ממה שהיה מקודם, טיוס לא השתפר בהרבה ולאנדסברג ופניני פצועים. רק סופו וסמית נראים נראים שנמצאים בכושר טוב כרגע. זה פחות ענייני כושר משחק אלא יותר דברים מנטליים, ולי נראה שהשחקנים לא מאמינים בעצמם וביכולתם כקבוצה להגיע רחוק וזה שורש הבעיה לדעתי. וזה תפקידו של גיא גודס להחזיר את הביטחון לשחקנים. אני במקומו הייתי מוותר על אימון אחד ויושב עם השחקנים ומלהיב אותם ומראה להם קטעי וידאו מהשנים הקודמות, רגעים גדולים של המועדון, קטעי וידאו של משחקים טובים שלהם מהשנה. מחזיר להם את הזיכרון של מה זאת מכבי ומזכיר לשחקנים את האיכויות שלהם ואיך הם יכולים לשחק. אבל גודס נראה ישן משהו, מקבל את ההפסד ברוח "לא נעים ,לא נורא" . לא מרגיש ממנו את תחושת הדחיפות שנחוצה עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 מרץ 2015, 19:41

יוגב אוחיון נראה רע וזה לא נובע מעייפות או כושר אישי לא טוב. זה השחקן. כבר 4 שנים במכבי.
אפשר לספור את כמות המשחקים הטובים שלו על שתי ידיים מאז הגיע לקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 24 מרץ 2015, 19:47

שמואל1 כתב:יוגב אוחיון נראה רע וזה לא נובע מעייפות או כושר אישי לא טוב. זה השחקן. כבר 4 שנים במכבי.

זה לא נכון. אני מזכיר לכולם שהייתה לו גם תקופה מצויינת בשנה שעברה לפני שנפצע בעין. וגם העונה הוא שיחק טוב והוא יכול לשחק הרבה יותר טוב ממה שהוא משחק עכשיו. ואני אומר שוב שהבעיה היא לא בשחקן יחיד אלא בכל הקבוצה .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 מרץ 2015, 19:51

toja27 כתב:
שמואל1 כתב:יוגב אוחיון נראה רע וזה לא נובע מעייפות או כושר אישי לא טוב. זה השחקן. כבר 4 שנים במכבי.

זה לא נכון. אני מזכיר לכולם שהייתה לו גם תקופה מצויינת בשנה שעברה לפני שנפצע בעין. וגם העונה הוא שיחק טוב והוא יכול לשחק הרבה יותר טוב ממה שהוא משחק עכשיו. ואני אומר שוב שהבעיה היא לא בשחקן יחיד אלא בכל הקבוצה .

תקופות טובות פה ושם זה לא מספיק, כשזה קורה כל כך מעט פעמים ולכל כך מעט זמן.
לאוחיון יש בעיה קשה, לאו דווקא באשמתו- הוא לא מספיק מוכשר להיות שחקן מוביל במכבי.
אין לו קליעה, ניהול משחק בעייתי, סיומת לא טובה בטבעת. יאמר לזכותו שהוא באמת משקיע ומשתדל, בעיקר בהגנה. אבל זה לא מספיק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 24 מרץ 2015, 20:01

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:

לאוחיון יש בעיה קשה, לאו דווקא באשמתו- הוא לא מספיק מוכשר להיות שחקן מוביל במכבי.
אין לו קליעה, ניהול משחק בעייתי, סיומת לא טובה בטבעת. יאמר לזכותו שהוא באמת משקיע ומשתדל, בעיקר בהגנה. אבל זה לא מספיק.

אני לא טוען שהוא צריך להיות שחקן מוביל במכבי אבל הוא שחקן שעושה עבודה חשובה לקבוצה בכושר סביר שלו. גם הגנה וגם ריבאונד והוא מכניס אלמנט של קשיחות לקבוצה, ובכושר טוב שלו הוא גם תורם לא מעט בנקודות. ואני אחזור בפעם השלישית, לחפש עכשיו שחקן כזה או אחר בתקופה שכמעט כל השחקנים לא משחקים טוב זאת טעות כי זה לא לגעת בשורש הבעיה. השורש נעוץ בעניינים מנטליים של הקבוצה, כי לא יכול להיות שאחרי כמה נצחונות יפים כמו על ברצלונה וריאל, הקבוצה שכחה לשחק כדורסל. גיא גודס, פיני גרשון וכל ההנהלה צריכים למצוא מה מפריע לשחקנים ולעלות מחדש על הדרך הנכונה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 25 מרץ 2015, 03:22

הדלבדובה של מכבי.
משתדל, מנסה, מדי פעם לא רע בהגנה אבל כמו ששמואל אמר שחקן שמי שאומר עליו שהוא טוב נשען על 2 משחקים שלו בעונה שלמה.
מכיוון שהוא ישראלי נצטרך להשלים עם המצב ולבלוע את הגלולה המרה.
מה שאני אוהב בישראלי כמו פניני זה שכמה שהוא חלש באספקטים מסויימים של המשחק, הוא עדיין יכול לקבור פתאום
קבוצה בשלבים המאוחרים של אירופה עם 25 נקודות. מאוחיון אין לי שום ציפיה אף פעם (אחרי שכבר כמה שנים הוא תקוע באותה רמה ולא
משפר את הקליעה, לא משפר את הסיומת בחדירות לסל, נשאר חסר מושג ביצירת מצבים לאחרים, תוקע התקפות כבר שנים ועדיין לא מבין מה לא בסדר בזה), וזה מה שעצוב.
~Box & 1~

הודעהעל ידי ankram » 25 מרץ 2015, 11:11

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:

לגבי המשפט המודגש - ממש אבל ממש לא נכון , יוגב לדעתי הוא אחד הגארדים השומרים הטובים ביורוליג , סתם לדוגמא הוא העלים את אנדרסון מז'אלגיריס , בגמר הגביע אליהו לא הצליח לעשות עליו פוסט אפ , ואת הלפרין הוא פשוט השמיד. כמו כל בן אדם הוא
פשוט מותש לחלוטין מהעולב של הקו האחורי ומהחוק הרוסי.
אכן הוא גארד בינוני במכלול הכישורים שלו , אבל הוא חוטף ברמה טובה + ושומר מצויין.

אם היה למכבי קו אחורי שלא מכיל את היינס הזבל , רכז אחראי יותר שמשתף את הכדור במקום פארגו , ואיזה 2 ישראלים שאשכרה משחקים גם בליגה , ולא יושבים על הספסל כמו עציצים (אור לאומי וארד הררי) הוא לא היה נשחק בצורה כזאת.
קל לבוא אליו בטענות , גם לי יש עליו ביקורת בטח לגבי אחוז העונשין המחורבן שלו , שזה נטו עבודה עצמית , אבל גם לפארגו יש אחוזי עונשין מזעזעים , פארגו אפילו לא מתקרב ליכולת ההגנתית של יוגב , ולפעמים שניהם רבים מי שובר יותר את הסל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 25 מרץ 2015, 16:32

אני גם לא חושב שיש בעיה בניהול המשחק שלו. אני לא יודע אם זאת שחיקה או לא, אבל ברור שהוא רחוק ממה שהוא יכול לתת.

אני מאמין שהוא כמו כל הקבוצה יתרומם ויתחבר לקבוצה, ושהכדורסל של מכבי ישתפר.
התהליך שעובר על מכבי העונה הוא די חד, בין השאר בגלל שאין את דייויד שיחזיק את הספינה. למכבי היו שני דאונים גדולים העונה, אבל שניהם באו
בתקופה פחות קריטית, ומכבי התחברה והשתפרה משמעותית, דווקא כזה כן היה חשוב, וזה הדבר שנשאר להיאחז בו לקראת סיום העונה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 מרץ 2015, 17:00

jol9 כתב:אני גם לא חושב שיש בעיה בניהול המשחק שלו. אני לא יודע אם זאת שחיקה או לא, אבל ברור שהוא רחוק ממה שהוא יכול לתת.

התהליך שעובר על מכבי העונה הוא די חד, בין השאר בגלל שאין את דייויד שיחזיק את הספינה. למכבי היו שני דאונים גדולים העונה, אבל שניהם באו
בתקופה פחות קריטית, ומכבי התחברה והשתפרה משמעותית, דווקא כזה כן היה חשוב, וזה הדבר שנשאר להיאחז בו לקראת סיום העונה הזאת.

הוא מאוד בעייתי בניהול המשחק משתי סיבות:
1. הוא מכדרר בלי הפסקה והרבה פעמים חודר בלי לדעת איך הוא מסיים את המהלך - דבר שגורם להחטאה או איבוד ובמקרה הפחות גרוע לזריקה רעה של שחקן בסוף שעון
2. הוא כל כך מהסס שהוא מחסל לך, פשוט כך, לא מעט התקפות מעבר ומתפרצות בגלל שהוא מעדיף לכדרר ולהכתיב התקפה עומדת בזמן שכל שחקן אחר היה רץ קדימה ובשמונים אחוז מהמקרים משיג נקודות קלות

את הסעיף הראשון הוא די שיפר (אולי בזכות פארגו) אבל הסעיף השני לא מפסיק לקרות
הבעיה היא שמדובר בחוסר ניצול הזדמנויות ולא בטעות שנראית לעין ואולי בגלל זה אנשים לא שמים לב לדבר המרתיח הזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 מרץ 2015, 21:55

rc4991 כתב:
jol9 כתב:אני גם לא חושב שיש בעיה בניהול המשחק שלו. אני לא יודע אם זאת שחיקה או לא, אבל ברור שהוא רחוק ממה שהוא יכול לתת.

הוא מאוד בעייתי בניהול המשחק משתי סיבות:
1. הוא מכדרר בלי הפסקה והרבה פעמים חודר בלי לדעת איך הוא מסיים את המהלך - דבר שגורם להחטאה או איבוד ובמקרה הפחות גרוע לזריקה רעה של שחקן בסוף שעון
2. הוא כל כך מהסס שהוא מחסל לך, פשוט כך, לא מעט התקפות מעבר ומתפרצות בגלל שהוא מעדיף לכדרר ולהכתיב התקפה עומדת בזמן שכל שחקן אחר היה רץ קדימה ובשמונים אחוז מהמקרים משיג נקודות קלות

את הסעיף הראשון הוא די שיפר (אולי בזכות פארגו) אבל הסעיף השני לא מפסיק לקרות
הבעיה היא שמדובר בחוסר ניצול הזדמנויות ולא בטעות שנראית לעין ואולי בגלל זה אנשים לא שמים לב לדבר המרתיח הזה

במכבי הנוכחית, כשלא רצים זה מורגש מאוד, אז דווקא זה לא נעלם מהעין.
פשוט לדעתי, כשיוגב טוב, הוא משחק טוב בשני צידי המגרש, ואז פארגו יכול לקחת על עצמו יותר בהתקפה. כשהוא חלש, אז באמת חבל על הזמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 מרץ 2015, 10:40

מרגיש כאילו הוא לא קלע סל כבר 3 שנים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 מרץ 2015, 10:58

MTA2311 כתב:מרגיש כאילו הוא לא קלע סל כבר 3 שנים.

אין שום סרט ששחקן כל כך נטול יכולות בהתקפה יהיה רכז ראשון בקבוצה שמכבדת את עצמה ביורוליג. פשוט לא הגיוני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 28 מרץ 2015, 12:55

שמואל1 כתב:

אין שום סרט ששחקן כל כך נטול יכולות בהתקפה יהיה רכז ראשון בקבוצה שמכבדת את עצמה ביורוליג. פשוט לא הגיוני.

זה לא היה אמור להיות ככה אם היינס היה מתפקד ופניני את לאנסברג לא היו נפצעים .
יוגב הוא גארד מחליף ברמת יורוליג וזהו . שחקן של 15 -20 דק' מקסימום
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 מרץ 2015, 12:57

yzafrir כתב:
שמואל1 כתב:

זה לא היה אמור להיות ככה אם היינס היה מתפקד ופניני את לאנסברג לא היו נפצעים .
יוגב הוא גארד מחליף ברמת יורוליג וזהו . שחקן של 15 -20 דק' מקסימום

אנחנו אומרים את זה כבר 3 שנים. בפועל הוא שחקן חמישייה.
זה עוול בעיקר ליוגב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־31 אורחים