המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:העונה הוא משחק יותר מ 29 דקות בממוצע בליגה וכמעט 27 דקות ביורוליג! וזה לא שהוא נח על המגרש, הוא כל הזמן משקיע מאמצים גדולים בהגנה. די. הבן אדם עייף.
שמואל1 כתב:יוגב אוחיון נראה רע וזה לא נובע מעייפות או כושר אישי לא טוב. זה השחקן. כבר 4 שנים במכבי.
אפשר לספור את כמות המשחקים הטובים שלו על שתי ידיים מאז הגיע לקבוצה.
toja27 כתב:שמואל1 כתב:יוגב אוחיון נראה רע וזה לא נובע מעייפות או כושר אישי לא טוב. זה השחקן. כבר 4 שנים במכבי.
זה לא נכון. אני מזכיר לכולם שהייתה לו גם תקופה מצויינת בשנה שעברה לפני שנפצע בעין. וגם העונה הוא שיחק טוב והוא יכול לשחק הרבה יותר טוב ממה שהוא משחק עכשיו. ואני אומר שוב שהבעיה היא לא בשחקן יחיד אלא בכל הקבוצה .
שמואל1 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:יוגב אוחיון נראה רע וזה לא נובע מעייפות או כושר אישי לא טוב. זה השחקן. כבר 4 שנים במכבי.
זה לא נכון. אני מזכיר לכולם שהייתה לו גם תקופה מצויינת בשנה שעברה לפני שנפצע בעין. וגם העונה הוא שיחק טוב והוא יכול לשחק הרבה יותר טוב ממה שהוא משחק עכשיו. ואני אומר שוב שהבעיה היא לא בשחקן יחיד אלא בכל הקבוצה .
תקופות טובות פה ושם זה לא מספיק, כשזה קורה כל כך מעט פעמים ולכל כך מעט זמן.
לאוחיון יש בעיה קשה, לאו דווקא באשמתו- הוא לא מספיק מוכשר להיות שחקן מוביל במכבי.
אין לו קליעה, ניהול משחק בעייתי, סיומת לא טובה בטבעת. יאמר לזכותו שהוא באמת משקיע ומשתדל, בעיקר בהגנה. אבל זה לא מספיק.
שמואל1 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:יוגב אוחיון נראה רע וזה לא נובע מעייפות או כושר אישי לא טוב. זה השחקן. כבר 4 שנים במכבי.
תקופות טובות פה ושם זה לא מספיק, כשזה קורה כל כך מעט פעמים ולכל כך מעט זמן.
לאוחיון יש בעיה קשה, לאו דווקא באשמתו- הוא לא מספיק מוכשר להיות שחקן מוביל במכבי.
אין לו קליעה, ניהול משחק בעייתי, סיומת לא טובה בטבעת. יאמר לזכותו שהוא באמת משקיע ומשתדל, בעיקר בהגנה. אבל זה לא מספיק.
jol9 כתב:אני גם לא חושב שיש בעיה בניהול המשחק שלו. אני לא יודע אם זאת שחיקה או לא, אבל ברור שהוא רחוק ממה שהוא יכול לתת.
אני מאמין שהוא כמו כל הקבוצה יתרומם ויתחבר לקבוצה, ושהכדורסל של מכבי ישתפר.
התהליך שעובר על מכבי העונה הוא די חד, בין השאר בגלל שאין את דייויד שיחזיק את הספינה. למכבי היו שני דאונים גדולים העונה, אבל שניהם באו
בתקופה פחות קריטית, ומכבי התחברה והשתפרה משמעותית, דווקא כזה כן היה חשוב, וזה הדבר שנשאר להיאחז בו לקראת סיום העונה הזאת.
rc4991 כתב:jol9 כתב:אני גם לא חושב שיש בעיה בניהול המשחק שלו. אני לא יודע אם זאת שחיקה או לא, אבל ברור שהוא רחוק ממה שהוא יכול לתת.
אני מאמין שהוא כמו כל הקבוצה יתרומם ויתחבר לקבוצה, ושהכדורסל של מכבי ישתפר.
התהליך שעובר על מכבי העונה הוא די חד, בין השאר בגלל שאין את דייויד שיחזיק את הספינה. למכבי היו שני דאונים גדולים העונה, אבל שניהם באו
בתקופה פחות קריטית, ומכבי התחברה והשתפרה משמעותית, דווקא כזה כן היה חשוב, וזה הדבר שנשאר להיאחז בו לקראת סיום העונה הזאת.
הוא מאוד בעייתי בניהול המשחק משתי סיבות:
1. הוא מכדרר בלי הפסקה והרבה פעמים חודר בלי לדעת איך הוא מסיים את המהלך - דבר שגורם להחטאה או איבוד ובמקרה הפחות גרוע לזריקה רעה של שחקן בסוף שעון
2. הוא כל כך מהסס שהוא מחסל לך, פשוט כך, לא מעט התקפות מעבר ומתפרצות בגלל שהוא מעדיף לכדרר ולהכתיב התקפה עומדת בזמן שכל שחקן אחר היה רץ קדימה ובשמונים אחוז מהמקרים משיג נקודות קלות
את הסעיף הראשון הוא די שיפר (אולי בזכות פארגו) אבל הסעיף השני לא מפסיק לקרות
הבעיה היא שמדובר בחוסר ניצול הזדמנויות ולא בטעות שנראית לעין ואולי בגלל זה אנשים לא שמים לב לדבר המרתיח הזה
MTA2311 כתב:מרגיש כאילו הוא לא קלע סל כבר 3 שנים.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:מרגיש כאילו הוא לא קלע סל כבר 3 שנים.
אין שום סרט ששחקן כל כך נטול יכולות בהתקפה יהיה רכז ראשון בקבוצה שמכבדת את עצמה ביורוליג. פשוט לא הגיוני.
yzafrir כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:מרגיש כאילו הוא לא קלע סל כבר 3 שנים.
אין שום סרט ששחקן כל כך נטול יכולות בהתקפה יהיה רכז ראשון בקבוצה שמכבדת את עצמה ביורוליג. פשוט לא הגיוני.
זה לא היה אמור להיות ככה אם היינס היה מתפקד ופניני את לאנסברג לא היו נפצעים .
יוגב הוא גארד מחליף ברמת יורוליג וזהו . שחקן של 15 -20 דק' מקסימום
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־8 אורחים