בעולם

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בעולם

הודעהעל ידי felix_r » 31 מרץ 2015, 18:18

MTA2311 כתב:אז נחשו על מה ביבי דיבר במשך כל נאום ההשבעה לכנסת.

לא שמעתי אישית, אבל לפי וואלה הוא אמר את זה:

"זהו יום חגה של הדמוקרטיה המאותגרת ביותר עלי אדמות. אני גאה לעמוד היום כראש ממשלה של אזרחי ישראל - אלו שבחרו בי ואלו שלא", אמר נתניהו. דלתי פתוחה ותהיה פתוחה בפני נציגי כל המפלגות שנבחרו לכנסת אני מדגיש שוב: אני מחוייב לטפל בהורדת יוקר המחייה, בדגש על מחירי הדיור. יחד נפעל עם שותפיי בממשלה שתקום כדי להביא תוצאות של ממש בתחומים הללו".

בהמשך, התייחס ראש הממשלה לאיום הגרעין האיראני. "במקביל לשיפור איכות החיים, עלינו לשמור על החיים עצמם", אמר. "זמן הפריצה של איראן לפצצת גרעין לא יארך שנים כפי שאמרו בתחילת הדרך, להערכתנו הוא יתקצר לשנה ואלי אך הרבה פחות מכך. מעבר לכל נמשך מסע הכיבוש של איראן, מהגולן ועד תימן, מטהראן ועד עזה. ישראל איננה טומנת את ראשה בחול, נעשה הכול כדי להגן על ביטחוננו ועתידנו".

על סוגיית היחסים עם ארצות הברית אמר: "אנו לא תמיד מסכימים על הכול, אבל אני מעריך עד מאוד את הברית האמיצה שלנו עם ארצות הברית, שהיא נדבך יסוד בביטחון הלאומי שלנו. הברית הזו תישאר איתנהף חרף חילוקי הדעות".
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2015, 18:38

אז מתי שוב נוסעים לקונגרס להגן בדיבורים אמיצים על ביטחוננו ועתידנו? אין ספק שאטסרטגיית הנאומים חוצבי הלהבות הוכיחה את עצמה כמאוד יעילה במניעת נשק גרעיני מאיראן. העולם כולו מתרשם.
roy1000

הודעהעל ידי michael » 31 מרץ 2015, 20:23

אז מה אתה מציע במקום ?
יש לך תוכנית חליפית סדורה למניעת נשק גרעיני מאיראן ?
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2015, 20:38

michael כתב:אז מה אתה מציע במקום ?

כן. התוכנית שלי מתחילה בזה שראש הממשלה הנוכחי יודה בכישלון שלו, יתפטר ויעביר את השלטון לאדם ראוי יותר. אותו אדם (לא משנה אם זה ארדן או סער) ישקם את היחסים עם ארה"ב ובעלות הברית שלנו באירופה (כנראה במסגרת של ממשלות אחדות) ויפעיל ערוצים דיפלומטיים לשכנע את המעצמות בסכנות שבנשק גרעיני באיראן, תוך הבטחה להמשך הקפאת הבניה בגדה ולמו"מ עם הפלשתינאים על בסיס ההבנות של בוש-שרון.

כרגע, יכול להיות שזה מאוחר מדי, אבל אם מה שאמרתי היה מתבצע לפני כמה חודשים, אולי היה לזה סיכוי.
ביבי יירשם בהסטוריה כאבי הפצצה האיראנית.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2015, 22:50

roy1000 כתב:
michael כתב:אז מה אתה מציע במקום ?

כן. התוכנית שלי מתחילה בזה שראש הממשלה הנוכחי יודה בכישלון שלו, יתפטר ויעביר את השלטון לאדם ראוי יותר. אותו אדם (לא משנה אם זה ארדן או סער) ישקם את היחסים עם ארה"ב ובעלות הברית שלנו באירופה (כנראה במסגרת של ממשלות אחדות) ויפעיל ערוצים דיפלומטיים לשכנע את המעצמות בסכנות שבנשק גרעיני באיראן, תוך הבטחה להמשך הקפאת הבניה בגדה ולמו"מ עם הפלשתינאים על בסיס ההבנות של בוש-שרון.

כרגע, יכול להיות שזה מאוחר מדי, אבל אם מה שאמרתי היה מתבצע לפני כמה חודשים, אולי היה לזה סיכוי.
ביבי יירשם בהסטוריה כאבי הפצצה האיראנית.

למזלינו, לא אתה זה שכותב את ההיסטוריה... אבי הפצצה האיראנית... זה בוודאי מתחרה ב"דאנקן סוס מת" של שמואל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2015, 22:53

jol9 כתב:למזלינו, לא אתה זה שכותב את ההיסטוריה... אבי הפצצה האיראנית... זה בוודאי מתחרה ב"דאנקן סוס מת" של שמואל.

הלוואי והפצצה האיראנית הייתה כמו שדאנקן סוס מת. מה לעשות שבזכות המנהיג הדגול שלך הדבר הזה הופך למציאות. העיקר שיש מנהיג חזק. חזק כל כך. בדיבורים.

אתה כל כך עיוור לכישלון של ביבי שזה פשוט מגוחך. הבנאדם מקשקש בלי הפסקה על איראן ועל איך הוא יעצור אותם ואתה לא מסוגל להגיד שום מילה על זה שהוא נכשל ולא עמד בשום הבטחה שהבטיח. הבנאדם יכול לבוא אליך, לשרוף את הבית ואתה תגיד שזה אסון טבע.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2015, 23:12

roy1000 כתב:
jol9 כתב:למזלינו, לא אתה זה שכותב את ההיסטוריה... אבי הפצצה האיראנית... זה בוודאי מתחרה ב"דאנקן סוס מת" של שמואל.

הלוואי והפצצה האיראנית הייתה כמו שדאנקן סוס מת. מה לעשות שבזכות המנהיג הדגול שלך הדבר הזה הופך למציאות. העיקר שיש מנהיג חזק. חזק כל כך. בדיבורים.

אתה כל כך עיוור לכישלון של ביבי שזה פשוט מגוחך. הבנאדם מקשקש בלי הפסקה על איראן ועל איך הוא יעצור אותם ואתה לא מסוגל להגיד שום מילה על זה שהוא נכשל ולא עמד בשום הבטחה שהבטיח. הבנאדם יכול לבוא אליך, לשרוף את הבית ואתה תגיד שזה אסון טבע.

אני לא עיוור, פשוט חושב שאין שום סיכוי לראש ממשלה ישראלי לעשות משהו בעניין.
ואל תביא לי את בוש כדוגמא. בוש הוא רפובליקני, שאהב את ישראל והנהיג מדיניות חוץ אחראית, בניגוד לאובאמה, שממש לא.

אני לא חושב שראש ממשלה שהוא כלבלב של אובאמה, שיעשה נזקים לעשרות שנים קדימה, זה הדבר הנכון עבורנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2015, 23:14

jol9 כתב:אני לא עיוור, פשוט חושב שאין שום סיכוי לראש ממשלה ישראלי לעשות משהו בעניין.
ואל תביא לי את בוש כדוגמא. בוש הוא רפובליקני, שאהב את ישראל והנהיג מדיניות חוץ אחראית, בניגוד לאובאמה, שממש לא.

אני לא חושב שראש ממשלה שהוא כלבלב של אובאמה, שיעשה נזקים לעשרות שנים קדימה, זה הדבר הנכון עבורנו.

כרגע זה רק ביבי שעושה נזק לעשרות שנים קדימה.
אין לך טיפת ביקורת על ביבי? באמת? אם לא היה סיכוי, למה הוא נסע לקונגרס? מה הוא חיפש שם? הכל בסדר? שום טעויות?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2015, 23:29

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא עיוור, פשוט חושב שאין שום סיכוי לראש ממשלה ישראלי לעשות משהו בעניין.

כרגע זה רק ביבי שעושה נזק לעשרות שנים קדימה.
אין לך טיפת ביקורת על ביבי? באמת? אם לא היה סיכוי, למה הוא נסע לקונגרס? מה הוא חיפש שם? הכל בסדר? שום טעויות?

מה זה מעניין הנאום הזה? איזה נזק מיוחד זה כבר עשה? אם כבר, אז אנחנו רואים שעדיין ההסכם לא נחתם, אז אולי זה כן הזיז משהו (ואולי לא).
הוא נסע, כי יש גם משמעות הצהרתית, שראש ממשלה ישראלי צריך להראות כלפי העולם. החיים לא נגמרים עם אובאמה. עוד שנה וחצי יהיה נשיא אחר,
אולי רפובליקני, והדברים ישתנו.

יש לי הרבה ביקורת על ביבי, אבל אני לא מתכוון להשמיע אותה כשאני מתדיין עם אדם שלא מסוגל להוציא מילה אחת חיובית עליו.

הנזקים האמיתיים היו יכולים להיות אם כלבלב של אובאמה היה עושה כאן "שלום" שהיה מתחיל אינטיפדה חדשה שהיתה מובילה שוב למאות ואלפי הרוגים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 31 מרץ 2015, 23:40

תמונה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 31 מרץ 2015, 23:47

jol9 כתב:מה זה מעניין הנאום הזה? איזה נזק מיוחד זה כבר עשה? אם כבר, אז אנחנו רואים שעדיין ההסכם לא נחתם, אז אולי זה כן הזיז משהו (ואולי לא).
הוא נסע, כי יש גם משמעות הצהרתית, שראש ממשלה ישראלי צריך להראות כלפי העולם. החיים לא נגמרים עם אובאמה. עוד שנה וחצי יהיה נשיא אחר,

יש לי הרבה ביקורת על ביבי, אבל אני לא מתכוון להשמיע אותה כשאני מתדיין עם אדם שלא מסוגל להוציא מילה אחת חיובית עליו.

הנזקים האמיתיים היו יכולים להיות אם כלבלב של אובאמה היה עושה כאן "שלום" שהיה מתחיל אינטיפדה חדשה שהיתה מובילה שוב למאות ואלפי הרוגים.

הבנתי. אז זה לא שאין לך ביקורת (כי אף פעם לא ראיתי אותך מביע אפילו מילה של ביקורת כלפי ביבי), זה פשוט אני שמונע ממך להביע אפילו מילה קטנה של ביקורת או ספק במהלכים של המנהיג העליון.

איזה נזק זה כבר עשה? צרפת כבר מכינה החלטה מבועצת הבטחון על מדינה פלשתינית וככל הנראה, אובאמה לא יטיל וטו אחרי שביבי השתין לו ברפצוף.

http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.2604571

אבל כן, אתה צודק. מה שחשוב זה שלא יהיו שיחות שלום ו"אלפי" הרוגים דמיוניים (כי ממש לא היו לנו הרוגים תחת הנהגת הקיסר בקיץ האחרון וגם לא היו בכלל פיגועים). עדיף בהרבה שיעבירו נגדדו החלטות שאין מהן חזרה במועצת הבטחון ונגיע מהר מאוד לסנקציות כלכליות שיגרמו לנו לסגת מהגדה עד הסנטימטר האחרון ויביאו לחיסול הפרוייקט הציוני.

אתה מאוד צודק - חשוב כל כך לא להיות "כלבלב" של אובאמה, כי לריב איתו ולהשתין לו בפרצוף זו אסטרטגיה מנצחת כמו שביבי הוכיח. אתה פשוט עיוור לחלוטין לכל דבר שהאיש הזה עושה. זה בדיוק סוג העיוורון שמביא אומות לאבדן.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 31 מרץ 2015, 23:57

roy1000 כתב:
jol9 כתב:מה זה מעניין הנאום הזה? איזה נזק מיוחד זה כבר עשה? אם כבר, אז אנחנו רואים שעדיין ההסכם לא נחתם, אז אולי זה כן הזיז משהו (ואולי לא).

הבנתי. אז זה לא שאין לך ביקורת (כי אף פעם לא ראיתי אותך מביע אפילו מילה של ביקורת כלפי ביבי), זה פשוט אני שמונע ממך להביע אפילו מילה קטנה של ביקורת או ספק במהלכים של המנהיג העליון.

איזה נזק זה כבר עשה? צרפת כבר מכינה החלטה מבועצת הבטחון על מדינה פלשתינית וככל הנראה, אובאמה לא יטיל וטו אחרי שביבי השתין לו ברפצוף.

http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.2604571

אבל כן, אתה צודק. מה שחשוב זה שלא יהיו שיחות שלום ו"אלפי" הרוגים דמיוניים (כי ממש לא היו לנו הרוגים תחת הנהגת הקיסר בקיץ האחרון וגם לא היו בכלל פיגועים). עדיף בהרבה שיעבירו נגדדו החלטות שאין מהן חזרה במועצת הבטחון ונגיע מהר מאוד לסנקציות כלכליות שיגרמו לנו לסגת מהגדה עד הסנטימטר האחרון ויביאו לחיסול הפרוייקט הציוני.

אתה מאוד צודק - חשוב כל כך לא להיות "כלבלב" של אובאמה, כי לריב איתו ולהשתין לו בפרצוף זו אסטרטגיה מנצחת כמו שביבי הוכיח. אתה פשוט עיוור לחלוטין לכל דבר שהאיש הזה עושה. זה בדיוק סוג העיוורון שמביא אומות לאבדן.

אתה צודק. פשוט לא שמתי לב. אנחנו ממש באבדון - רק עוד פוש קטן, וכולנו נופלים לים.
בניגוד לשמואל, ממך הייתי מצפה לזכור את הפיגועים שהיו בעשרים השנים האחרונות, אל מול מה שיש לנו בשש השנים האחרונות. אבל אי אפשר לצפות אפילו למעט
אובייקטיביות ממך כמובן.

אני מעדיף שלא יהיו אלפי הרוגים דמיוניים (כנראה שהם דמיוניים בעיניך, ופיגועים בדולפינריום, בקפה סבארו, בקיבוץ מצר ובבית ליד הם פרי דמיוני בלבד),
מאשר שיהיו סנקציות כלכליות דמיוניות (והן בניגוד לאותם הרוגים באמת דמיוניות,שכן מעולם לא קרו) והחלטות שאין מהן חזרה דמיוניות (שכן גם כאלה לא עברו
מעולם).

ראש ממשלה צריך לדאוג לאינטרס הביטחוני של ישראל, ואם נשיא ארה"ב לא מבין או לא מתעניין בזה, אז כן - צריך לדעת לעמוד מולו ולא לקשקש בזנב ולהגיד אמן.
ה"מזל" של ביבי הוא שהוא נפל באופן חופף לגמרי על אובאמה. אני מאמין שעם בוש, או רומני נניח, היחסים היו אחרים לגמרי.
ממך, כאזרח ישראלי, מצופה להבין את הצד הישראלי, ולהיות לצידה של ההנהגה הישראלית, ולא לצידה של הנהגה אמריקאית עויינת שהרבהכל חלקה
טובה שהיתה במזרח התיכון.

ובבקשה, אל תביא לי לינקים מהארץ. אני לא באמת מתכוון לקרוא מה שכתוב שם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 אפריל 2015, 00:21

קומדי סנטרל בחרו איזה סטנדאפיסט דרום אפריקאי להחליף את ג'ון סטיוארט

הצצה קטנה בטוויטר שלו מגלה שיש לו משהו חזק מאוד נגד יהודים, ישראל ונשים
בדיחות מזלזלות שוב ושוב על כל הקטגוריות
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 01 אפריל 2015, 00:31

jol9 כתב:אתה צודק. פשוט לא שמתי לב. אנחנו ממש באבדון - רק עוד פוש קטן, וכולנו נופלים לים.
בניגוד לשמואל, ממך הייתי מצפה לזכור את הפיגועים שהיו בעשרים השנים האחרונות, אל מול מה שיש לנו בשש השנים האחרונות. אבל אי אפשר לצפות אפילו למעט
אובייקטיביות ממך כמובן.

אני מעדיף שלא יהיו אלפי הרוגים דמיוניים (כנראה שהם דמיוניים בעיניך, ופיגועים בדולפינריום, בקפה סבארו, בקיבוץ מצר ובבית ליד הם פרי דמיוני בלבד),
מאשר שיהיו סנקציות כלכליות דמיוניות (והן בניגוד לאותם הרוגים באמת דמיוניות,שכן מעולם לא קרו) והחלטות שאין מהן חזרה דמיוניות (שכן גם כאלה לא עברו
מעולם).

ראש ממשלה צריך לדאוג לאינטרס הביטחוני של ישראל, ואם נשיא ארה"ב לא מבין או לא מתעניין בזה, אז כן - צריך לדעת לעמוד מולו ולא לקשקש בזנב ולהגיד אמן.
ה"מזל" של ביבי הוא שהוא נפל באופן חופף לגמרי על אובאמה. אני מאמין שעם בוש, או רומני נניח, היחסים היו אחרים לגמרי.
ממך, כאזרח ישראלי, מצופה להבין את הצד הישראלי, ולהיות לצידה של ההנהגה הישראלית, ולא לצידה של הנהגה אמריקאית עויינת שהרבהכל חלקה
טובה שהיתה במזרח התיכון.

אני זוכר את הפיגועים. אני גם זוכר שהיו לא מעט פיגועים בשנה האחרונה וגם הייתה מלחמה שמתו בה כמה עשרות אנשים והכל תחת "מר בטחון" ו"חזק מול החמאס", לא? הפיגועים לא ממש הפסיקו למרות המנהיג החזק. אני לא אובייקטיבי? אני לא זה "ששכח" שהייתה פה מלחמה בקיץ שמתו בה עשרות אנשים וטילים נפלו על כל המדינה במשך חודשיים.

מתי היו אלפי הרוגים? מ - 1993 עד שנת 2000 מתו 269 אנשים בפיגועים (חיילים ואזרחים). זה לא הרבה יותר ממה שמתו באינטיפאדה הראשונה תחת שמיר. תחת שלטון ביבי מ- 2009 מתו 160 איש (6 שנים) בסכסוך עם הפלשתינים, ככה שהטענות שלך שתחת שלטון שמאל מתים "אלפי אנשים" ואילו תחת ביבי יש שקט הן קשקוש. פיגועים יש תמיד והרוגים יש תמיד, גם תחת המנהיג ש"חזק מול חמאס".

מה שאתה לא מבין זה שהאינטרס הבטחוני הכי חשוב של מדינת ישראל זה היחסים עם העולם. צא משגיונות האימפריה שלך. מדינת ישראל היא לא אימפריה. מדינת ישראל תלויה לחלוטין בתמיכת העולם בכדי להמשיך להתקיים. אובאמה הוא נתון והוא לא עומד לבחירה בישראל. אחרי 6 שנים של ביבי כל העולם עויין אותנו ונשארנו רק עם ארה"ב שעד עכשיו תמכה בנו, אבל ביבי שרף גם את זה. משום מה, כל ראש ממשלה ישראלי עד עכשיו הבין את זה וידע להסתדר גם אם ממשלים עויינים. רק איש הביבים החליט שהוא שורף את הקשר עם ארה"ב בשביל לקבל עוד כמה מנדטים בבחירות ואתה עוד מריע לו על זה.

זה לא מדוייק שסנקציות כלכליות לא היו. יש היום סנקציות כלכליות של האיחוד האירופאי על ההתנחלויות. בקלות מאוד הן יכולות להיות מורחבות לכל המדינה וזה משהו שבתוך שבועות יוריד את המדינה על הברכיים (יותר גרוע ממה שקרה ברוסיה). ביבי מוביל אותנו להרבה מקומות שלא היינו בהם בעבר. עצוב לראות איך בנאדם דפוק אחד עושה הכל כדי לזרוק לפח פרוייקט שנבנה במשך למעלה מ- 100 שנה ועלה בעשרות אלפי הרוגים. והכל בגלל מה? בגלל תאוות שלטון מטורפת? בגלל אישה פסיכופטית?
roy1000

הודעהעל ידי michael » 01 אפריל 2015, 16:47

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אתה צודק. פשוט לא שמתי לב. אנחנו ממש באבדון - רק עוד פוש קטן, וכולנו נופלים לים.
אובייקטיביות ממך כמובן.

מעולם).

טובה שהיתה במזרח התיכון.

אני זוכר את הפיגועים. אני גם זוכר שהיו לא מעט פיגועים בשנה האחרונה וגם הייתה מלחמה שמתו בה כמה עשרות אנשים והכל תחת "מר בטחון" ו"חזק מול החמאס", לא? הפיגועים לא ממש הפסיקו למרות המנהיג החזק. אני לא אובייקטיבי? אני לא זה "ששכח" שהייתה פה מלחמה בקיץ שמתו בה עשרות אנשים וטילים נפלו על כל המדינה במשך חודשיים.

מתי היו אלפי הרוגים? מ - 1993 עד שנת 2000 מתו 269 אנשים בפיגועים (חיילים ואזרחים). זה לא הרבה יותר ממה שמתו באינטיפאדה הראשונה תחת שמיר. תחת שלטון ביבי מ- 2009 מתו 160 איש (6 שנים) בסכסוך עם הפלשתינים, ככה שהטענות שלך שתחת שלטון שמאל מתים "אלפי אנשים" ואילו תחת ביבי יש שקט הן קשקוש. פיגועים יש תמיד והרוגים יש תמיד, גם תחת המנהיג ש"חזק מול חמאס".

מה שאתה לא מבין זה שהאינטרס הבטחוני הכי חשוב של מדינת ישראל זה היחסים עם העולם. צא משגיונות האימפריה שלך. מדינת ישראל היא לא אימפריה. מדינת ישראל תלויה לחלוטין בתמיכת העולם בכדי להמשיך להתקיים. אובאמה הוא נתון והוא לא עומד לבחירה בישראל. אחרי 6 שנים של ביבי כל העולם עויין אותנו ונשארנו רק עם ארה"ב שעד עכשיו תמכה בנו, אבל ביבי שרף גם את זה. משום מה, כל ראש ממשלה ישראלי עד עכשיו הבין את זה וידע להסתדר גם אם ממשלים עויינים. רק איש הביבים החליט שהוא שורף את הקשר עם ארה"ב בשביל לקבל עוד כמה מנדטים בבחירות ואתה עוד מריע לו על זה.

זה לא מדוייק שסנקציות כלכליות לא היו. יש היום סנקציות כלכליות של האיחוד האירופאי על ההתנחלויות. בקלות מאוד הן יכולות להיות מורחבות לכל המדינה וזה משהו שבתוך שבועות יוריד את המדינה על הברכיים (יותר גרוע ממה שקרה ברוסיה). ביבי מוביל אותנו להרבה מקומות שלא היינו בהם בעבר. עצוב לראות איך בנאדם דפוק אחד עושה הכל כדי לזרוק לפח פרוייקט שנבנה במשך למעלה מ- 100 שנה ועלה בעשרות אלפי הרוגים. והכל בגלל מה? בגלל תאוות שלטון מטורפת? בגלל אישה פסיכופטית?

רוי ,
תמיד אוהבים את מי "שנותן" ,
מי שעקשן , יורד לפרטים , מתווכח על צדקת הדרך ועל בטחון ישראל תמיד נראה פחות טוב ופחות אטרקטיבי.
לכן גם העולם פחות נחמד אליו ואלינו.
אנחנו לא נותנים שטחים ולא מוותרים על הבטחון שלנו.

העולם הריי לא יבוא לחלץ אותנו אחרי שניפול בידיי האיסלאם הקיצוני.
ביבי שומר על בטחון ישראל ועושה את זה בדרך טובה מאוד.

טענת כמה פעמים שביבי הוא אבי הפצצה האיראנית ,
להזכירך היו בדרך גם רבין , פרס , שרון , ברק , אולמרט.
כולם היו ראשי ממשלה וכולם היו אחראיים לבטחון ישראל.
את ההפצצה של הכורים באיראן היה צריך לעשות עוד לפני 20 שנה
היינו גומרים אותם כשהם היו קטנים , כשהיה נשיא אמריקאי שתומך בנו.
כשלא היה חיזבאללה עם אלפי טילים.
זה לא קרה אז ועם הצרה הזאת אנחנו צריכים להתמודד היום.

לגבי אובמה , אני מאמין שבעוד כמה שנים נדע כולנו מי האיש באמת.
אני חושב שלא מדובר באדם שהוא אוהד ישראל מיסודו ,
יש קריאות נרחבות בארה"ב נגדו גם בעיתונים וגם בדעת הקהל
הוושינגטון טיימס יצא מגדרו בנושא רק בימים האחרונים
הוא ככל הנראה הנשיא האמריקאי שפגע באינסטרים של ארה"ב במזה"ת יותר מכל נשיא אחר.
לא חייבים לקחת איש כזה בשיא הרצינות - וזה בדיוק היחס שביבי נותן לו.
צריך לנשום עמוק ולעבור את הגל העכור הזה.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי roy1000 » 01 אפריל 2015, 19:41

michael כתב:רוי ,
תמיד אוהבים את מי "שנותן" ,
מי שעקשן , יורד לפרטים , מתווכח על צדקת הדרך ועל בטחון ישראל תמיד נראה פחות טוב ופחות אטרקטיבי.
לכן גם העולם פחות נחמד אליו ואלינו.
אנחנו לא נותנים שטחים ולא מוותרים על הבטחון שלנו.

העולם הריי לא יבוא לחלץ אותנו אחרי שניפול בידיי האיסלאם הקיצוני.
ביבי שומר על בטחון ישראל ועושה את זה בדרך טובה מאוד.

טענת כמה פעמים שביבי הוא אבי הפצצה האיראנית ,
להזכירך היו בדרך גם רבין , פרס , שרון , ברק , אולמרט.
כולם היו ראשי ממשלה וכולם היו אחראיים לבטחון ישראל.
את ההפצצה של הכורים באיראן היה צריך לעשות עוד לפני 20 שנה
היינו גומרים אותם כשהם היו קטנים , כשהיה נשיא אמריקאי שתומך בנו.
כשלא היה חיזבאללה עם אלפי טילים.
זה לא קרה אז ועם הצרה הזאת אנחנו צריכים להתמודד היום.

לגבי אובמה , אני מאמין שבעוד כמה שנים נדע כולנו מי האיש באמת.
אני חושב שלא מדובר באדם שהוא אוהד ישראל מיסודו ,
יש קריאות נרחבות בארה"ב נגדו גם בעיתונים וגם בדעת הקהל
הוושינגטון טיימס יצא מגדרו בנושא רק בימים האחרונים
הוא ככל הנראה הנשיא האמריקאי שפגע באינסטרים של ארה"ב במזה"ת יותר מכל נשיא אחר.
לא חייבים לקחת איש כזה בשיא הרצינות - וזה בדיוק היחס שביבי נותן לו.
צריך לנשום עמוק ולעבור את הגל העכור הזה.

מיכאל, בינתיים רק הימין "נתן", וזה כולל את ידידינו ביבי בהסכם וואי. סתם לרענן את זיכרונך.
ביבי לא יורד לשום פרטים ואין שום קשר בין התנחלויות לביטחון. להיפך.

לפני 20 שנה ביבי היה ראש ממשלה, ולא באמת היה מה להפציץ באיראן. אני לא ממש בקיא בתוכנית הגרעין האיראנית כיום, אבל לפי הפרסומים, התוכנית מפוזרת בהרבה מאוד אתרים ותמיד יש את השאלה עד כמה הפצצה תואיל, ועד כמה התגובה תהיה כואבת. בכל מקרה, שרון עשה הרבה מאוד בשביל לעכב את התוכנית (יש ספר מצויין על זה), והצליח לגייס את בוש הבן לטובת העניין. ביבי בסופו של דבר נכשל והאחריות היא עליו.

אובאמה בהחלט מתנהג בצורה מוזרה וקשה להבנה, אבל אתה ואחרים פה צריכים להבין שסמכויות הנשיא בנושאי חוץ הן כמעט בלתי מוגבלות ואין ממש מעצורים או פיקוח על מדיניות החוץ של הנשיא. הוושינגטון טיימס הוא עיתון ימני קיקיוני. זה יותר גרוע מישראל היום.

אין דבר כזה "לא לקחת ברצינות". זה הנשיא הנבחר ואיתו צריך לעבוד. אי אפשר לשבור את הכלים כמו שביבי עשה. ישראל כבר נתקלה בנשיאים יותר עויינים ממנו ועם כולם הצליחו ראשי ממשלה קודמים להתמודד.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 01 אפריל 2015, 20:46

roy1000 כתב:

איזה מניפולטור אתה, זה משהו אחר...
אתה מדבר על 93 עד 2000, כשחצי מהתקופה ביבי היה ראש ממשלה. 93 היא שנה לא רלוונטית, כי האינטיפדה התחילה ב94.

אבל עזוב רגע... הנה תסתכל בגרף:
תמונה

לא צריך לעשות מניפולציות. השמאל - רבין ופרס הביאו לפריצת האינטיפדה, ביבי נבחר באמצע 1996, והייתה ירידה דרסטית, עד כמעט אפס, ואז זה התפרץ שוב תחת שלטונו
של ברק. שרון החליף אותו, ובעבודה קשה (יחד עם נתניהו בממשלה כשר חוץ ואח"כ שר אוצר) הוריד את זה עד לכמעט אפס.

במלחמה שהיתה בקיץ נהרגו חיילים. אני מניח שחשבת שנתניהו הוא בעצם רמבו שיכול לנהל מלחמה עם החמאס לבדו ובלי נפגעים, אבל כנראה שזה לא בדיוק עובד ככה.
חיילים נהרגים לצערנו בכל השנים - פעם זה בלבנון, פעם זה בהיתקלויות, ופעם זה במבצעים ובלחימה. כאלה היו בתקופתם של כל ראשי הממשלה.

הפסקה האחרונה שלך כרגיל לא ראוייה להתייחסות. גיבוב של קשקושים קלאסיים מבית מדרשם של זהבה גלאון ואחמד טיבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אפריל 2015, 06:21

jol9 כתב:איזה מניפולטור אתה, זה משהו אחר...
אתה מדבר על 93 עד 2000, כשחצי מהתקופה ביבי היה ראש ממשלה. 93 היא שנה לא רלוונטית, כי האינטיפדה התחילה ב94.

אבל עזוב רגע... הנה תסתכל בגרף:
תמונה

לא צריך לעשות מניפולציות. השמאל - רבין ופרס הביאו לפריצת האינטיפדה, ביבי נבחר באמצע 1996, והייתה ירידה דרסטית, עד כמעט אפס, ואז זה התפרץ שוב תחת שלטונו
של ברק. שרון החליף אותו, ובעבודה קשה (יחד עם נתניהו בממשלה כשר חוץ ואח"כ שר אוצר) הוריד את זה עד לכמעט אפס.

במלחמה שהיתה בקיץ נהרגו חיילים. אני מניח שחשבת שנתניהו הוא בעצם רמבו שיכול לנהל מלחמה עם החמאס לבדו ובלי נפגעים, אבל כנראה שזה לא בדיוק עובד ככה.
חיילים נהרגים לצערנו בכל השנים - פעם זה בלבנון, פעם זה בהיתקלויות, ופעם זה במבצעים ובלחימה. כאלה היו בתקופתם של כל ראשי הממשלה.

הפסקה האחרונה שלך כרגיל לא ראוייה להתייחסות. גיבוב של קשקושים קלאסיים מבית מדרשם של זהבה גלאון ואחמד טיבי.

זו איזושהי בדיחה? ביבי נבחר ב- 1996. הוא נפל באמצע 1999. ב- 1996 (אחרי שהוא נבחר) היו לא מעט פיגועים כולל סיפור מנהרות הכותל שהוא היה האחראי הישיר להן. גם ב-1997 היו פיגועים. מה בדיוק את מייחס לו פה? את 1998 בלבד? די עם השטויות והדמגוגיה הזולה.

יפה גם שהגרף שלך נגמר ב- 2011. מה קרה ב 2012-2015 לא היו (הרבה) פיגועים? לא היו מבצעים בעזה שמתו עשרות אנשים? אבל כן, ביבי הוא "מר ביטחון" אין ספק. רק אל תיתן לעובדות לבלבל אותך ותביא גרפים משתאימים לאג'נדה שלך. דרך אגב, לפי התיאוריות המגוכחות שלך אולמרט הוא "ביטחוניסט" ענק כי הוא הוריד את הפיגועים לאפס אחרי 2006. יש לך את זה ביותר קשקוש?

לפי הטענות שלך ביבי הוא קוסם שבתקופה שלו אין פיגועים ואין מלחמות לא? זו טענה שקרית ומופרכת לחלוטין. כמו שראינו, אף אחד לא מפחד מביבי והוא לא משפיע בכלום על פיגועים ומלחמות. לא רק מלחמה הייתה, גם המון פיגועים בשנים האחרונות, אבל נוח לך להתעלם מזה ולהביא גרף שלא כולל את הפיגועים האלה.

זהבה גלאון ואחמד טיבי. תמיד אותה תגובה פבלובית. שכחת להגיד רק שעמותות השמאל מביאות אותם באוטובוסים לקלפי. בדיוק ככה ביבי נבחר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 02 אפריל 2015, 08:33

אתה חי באיזשהו סרט. אני אמרתי שהיו אפס פיגועים? יש לך כאן גרף שמצאתי בוויקיפדיה, זה מה שהיה שם. לא היו את השנים האחרונות
שמן הסתם גם הם נקיים מפיגועים באופן יחסי. הגרף מדבר על פיגועי התאבדות, שאלה היו פיגועים המוניים שהיו קשים
בהרבה מפיגועים אחרים, וחייבו הכנות מוקדמות, בשונה מפיגועי ירי או דקירה, שאותם יכול לבצע מפגע יחיד.
בשביל לעצור פיגועים אלה, היה צריך להתמודד איתם בשונה ממה שעשו פרס ורבין, שהיו מגיעים למקומות הפיגוע עם עיניי עגל, וכלום לא היה משתנה.
ביבי, ואח"כ שרון הוכיחו שאפשר לנטרל את טרור המחבלים המתאבדים וכך עשו (ולשרון, שהיה גנרל על - באמת, ובלי שום ציניות, לקח לא מעט זמן
להדביר את הטרור הזה).

הדיון כאן הוא על שנים מאוד ספציפיות - האינטיפדה החלה ב-94, והגיע לשיא הראשון שלה ב-96. ביבי נבחר באמצע 96, והחל מהבחירה שלו, החלה ירידה
משמעותית. החצי השני של 19996, היה נקי מפיגועי התאבדות. ב-97 היו 3 פיגועים, מתוכם אחד באמת קשה, אבל זה הכל. בשנים הבאות זה ירד לאפס.
ד"א, ביבי איבד את השלטון באמצע 1999, כך שאנחנו מדברים, על 3 שנים נטו, שבהם היו 3 פיגועים, כשרגע לפני שביבי נבחר, היו שלושה
פיגועים מזעזעים בתוך חודש.
מן הסתם השקט שנוצר בתקופת נתניהו החזיק אל תוך הקדנציה של ברק, ואז זה פרץ שוב ב2001.

אני מבין שקשה לך לקבל את העובדות האלה, כי אתה אחוז שנאה לאיש, ולא מסוגל לשמוע שום טיעון שמוציא אותו יותר טוב ממישהו אחר, אבל תצטרך להתגבר
על עצמך ולהפנים שאלה הן העובדות, ושלא ניתן להתווכח עליהן.

אני מתעלם מהסיסמאות של מר ביטחון וחזק מול החמאס, כי זה לא הדיון כאן. אתה מנסה לשכתב את ההיסטוריה, בזמן שכולנו היינו כאן (בעצם אתה אולי
היית בארה"ב) וחיינו את הטרור הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 02 אפריל 2015, 10:07

jol9 כתב:אתה חי באיזשהו סרט. אני אמרתי שהיו אפס פיגועים? יש לך כאן גרף שמצאתי בוויקיפדיה, זה מה שהיה שם. לא היו את השנים האחרונות
שמן הסתם גם הם נקיים מפיגועים באופן יחסי. הגרף מדבר על פיגועי התאבדות, שאלה היו פיגועים המוניים שהיו קשים
בהרבה מפיגועים אחרים, וחייבו הכנות מוקדמות, בשונה מפיגועי ירי או דקירה, שאותם יכול לבצע מפגע יחיד.
בשביל לעצור פיגועים אלה, היה צריך להתמודד איתם בשונה ממה שעשו פרס ורבין, שהיו מגיעים למקומות הפיגוע עם עיניי עגל, וכלום לא היה משתנה.
ביבי, ואח"כ שרון הוכיחו שאפשר לנטרל את טרור המחבלים המתאבדים וכך עשו (ולשרון, שהיה גנרל על - באמת, ובלי שום ציניות, לקח לא מעט זמן
להדביר את הטרור הזה).

הדיון כאן הוא על שנים מאוד ספציפיות - האינטיפדה החלה ב-94, והגיע לשיא הראשון שלה ב-96. ביבי נבחר באמצע 96, והחל מהבחירה שלו, החלה ירידה
משמעותית. החצי השני של 19996, היה נקי מפיגועי התאבדות. ב-97 היו 3 פיגועים, מתוכם אחד באמת קשה, אבל זה הכל. בשנים הבאות זה ירד לאפס.
ד"א, ביבי איבד את השלטון באמצע 1999, כך שאנחנו מדברים, על 3 שנים נטו, שבהם היו 3 פיגועים, כשרגע לפני שביבי נבחר, היו שלושה
פיגועים מזעזעים בתוך חודש.
מן הסתם השקט שנוצר בתקופת נתניהו החזיק אל תוך הקדנציה של ברק, ואז זה פרץ שוב ב2001.

אני מבין שקשה לך לקבל את העובדות האלה, כי אתה אחוז שנאה לאיש, ולא מסוגל לשמוע שום טיעון שמוציא אותו יותר טוב ממישהו אחר, אבל תצטרך להתגבר
על עצמך ולהפנים שאלה הן העובדות, ושלא ניתן להתווכח עליהן.

אני מתעלם מהסיסמאות של מר ביטחון וחזק מול החמאס, כי זה לא הדיון כאן. אתה מנסה לשכתב את ההיסטוריה, בזמן שכולנו היינו כאן (בעצם אתה אולי
היית בארה"ב) וחיינו את הטרור הזה.

אתה מדמיין מציאות מדומה. מה ביבי עשה "להדביר את הטרור ב- 96"? ביבי לא עשה כלום. אני הייתי בצבא ב- 96. הוא המשיך בדיוק בדרך של רבין ופרס ועשה את הסכם וואי שנתן עוד שטחים לרשות. לייחס לו את הירידה בפיגועים זה קשקוש מארץ הקשקושים. לא היה שום מבצע צבאי רציני בתקופה שלו. זו הייתה החלטה מודעת של ערפאת להנמיך את הלהבות בשביל להתכונן לסיבוב נוסף שהגיע בשנת 2000. ביבי לא הדביר כלום. אולי רק בדמיון של המעריצים שלו.

שאני אבין, אתה מייחס את חומת מגן לביבי? ברצינות?

מי שמביא טיעונים מצחיקים לאיך שביבי "הדביר את הטרור" זה אתה. אתה גם מתעלם מ- 150 הרוגים שלא נמצאים בגרף שלך מטעמי נוחות. איך בדיוק אתה מסביר את ההרוגים ב- 3 השנים האחרונות? למה ביבי לא הצליח "להדביר את הטרור" מאז 2012? אין שום הגיון בדברים שאתה אומר.

אני הייתי פה ואני זוכר טוב מאוד את תקופת ביבי הראשונה. הייתי בצבא. נראה לי שהיית אולי קצת צעיר מדי בשביל לזכור או להבין, כי אם היית זוכר, בוודאי היית יודע שהדבר העיקרי שהיה טוב בתקופה ההיא זה שלא היו מבצעים צבאיים גדולים, ואף אחד לא ממש "הדביר את הטרור". למעשה, התקופה ההיא הייתה תור הזהב של הסכמי אוסלו שביבי עצמו המשיך אותם והעביר 12% מהגדה לשליטה פלשתינית.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד