המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Thorin כתב:בניגוד לאמירה של גודס, עתמאן הבריק במסיבת העיתונאים לדעתי.
הוא יודע מה יש לו ביד- במצבה הנוכחי גלא לא מסוגלת לדגדג את מכבי (הבינונית בעצמה) ביד אליהו.
הוא העביר את כל הלחץ על מכבי-אמירה כזאת יכולה ליצור במכבי שאננות מסוכנת וחשיבה שלא משנה מה יקרה הערב, מכבי תנצח.
הם לא באים לעלות כי אין להם סיכוי, הם באים לנקום במכבי על מה שקרה בטורקיה ועל מה שקרה בהמשך עם השלט המפורסם.
הם באים לקלקל למכבי את העלייה לטופ 8 וזה מה שמעניין אותם.
ankram כתב:toja27 כתב:הפלופ של מכבי התגלה בראיון של גל מקל בחמישיות. מכבי הציעו לגל מקל חוזה עד סוף העונה בלבד. גל מקל אדום, גל מקל כתום...הכל שטויות. מכבי מתנהלים בטמטום גמור בעונה הזאת בכמה עניינים וכולל העניין הזה. איך אפשר להציע לשחקן הישראלי השני בטיבו חוזה עד סוף העונה בלבד? במקרה הזה אני יכול להבין את התסכול של גודס. ההתנהלות של מכבי העונה זה משהו מתחת לכל ביקורת.
לייק גדול , בדיוק מה שעבר לי בראש.
מכבי הפעילה את "ישראל היום" שלה קרי ערוץ 5 , כדי למכור לנו שהדרישות של מקל היו לא ריאליות , ושהוא רצה כל שנה לנסות לצאת ב NBA , בא מקל ושם את הדברים על השולחן , לא היה משא ומתן רציני , הקבוצה הציעה לו חוזה עד סוף העונה, והוא עוד רצה משהו ארוך טווח ולהיות חלק מהמועדון , באו דני קמצני ואביו הכילי , והציעו לו גוגואים, אח"ג בערוץ הספורט הפכו את זה למישמשים.
פשוט התנהלות הזויה של המועדון הזה , התנהלות שתביא ל טופ 8 (בשאיפה ותודה לטורקים) מבייש , ולסיכוי יותר מסביר של איבוד אליפות בארץ. בהחתמה אחת יכלו במכבי לנעוץ את השחקן הישראלי הכי טוב שיש אחרי כספי , לפתור את בעיית החוק הרוסי לעונה הזאת , לעזור לקו הגארדים המוגבל שלנו , ולתת לאוחיון לנוח קצת בליגה , אבל לצערנו בז"ן בהפסדים , ודני היה חייב לפטופ חדש , אז לא נשאר כסף.
מועדון שהוא אגדה , מנוהל ע"י אנשי מקצוע כושלים , שממונים ע"ב נפוטיזם , גועל נפש.
אביהוא כתב:ומקל?..אתם באמת רוצים לשנתיים שלוש עוד שחקן שהצלחת המועדון שווה לו לתחת?..אני לא!
החדר הלבשה כבר מספיק מלא בפרסונות שחושבים על עצמם הרבה הרבה ליפני הצלחת המועדון.
שמואל1 כתב:כשמקל יגיע למכבי (וזה יהיה חייב לקרות, במוקדם או במאוחר), הוא ירצה בהצלחת המועדון. הוא מקצוען.
יותר מזה,אני די בטוח שלאחר זמן קצר הוא יהפוך להיות יקיר האוהדים.
חנו'ש כתב:רק אני די בטוחה שהמשחק היום הולך להיות קשה צמוד ומגעיל??
Holiday_Armadillo כתב:מישהו ראה עכשיו את גלדסטון?
my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו ראה עכשיו את גלדסטון?
?
Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו ראה עכשיו את גלדסטון?
?
הכתבים האחרים פשוט הרימו ולקחו אותו מהמצלמה באמצע הדיווח
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:my man כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו ראה עכשיו את גלדסטון?
?
הכתבים האחרים פשוט הרימו ולקחו אותו מהמצלמה באמצע הדיווח
לא נראה אותו יותר?
rc4991 כתב:רנדל!
סופו פתח שם לובי ולא מסדרון
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים