פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג: מכבי - גלאטאסריי (חמישי, 21:00 - 10 ו5HD)

02 אפריל 2015, 09:20

בניגוד לאמירה של גודס, עתמאן הבריק במסיבת העיתונאים לדעתי.
הוא יודע מה יש לו ביד- במצבה הנוכחי גלא לא מסוגלת לדגדג את מכבי (הבינונית בעצמה) ביד אליהו.
הוא העביר את כל הלחץ על מכבי-אמירה כזאת יכולה ליצור במכבי שאננות מסוכנת וחשיבה שלא משנה מה יקרה הערב, מכבי תנצח.
הם לא באים לעלות כי אין להם סיכוי, הם באים לנקום במכבי על מה שקרה בטורקיה ועל מה שקרה בהמשך עם השלט המפורסם.
הם באים לקלקל למכבי את העלייה לטופ 8 וזה מה שמעניין אותם.

02 אפריל 2015, 10:25

Thorin כתב:בניגוד לאמירה של גודס, עתמאן הבריק במסיבת העיתונאים לדעתי.
הוא יודע מה יש לו ביד- במצבה הנוכחי גלא לא מסוגלת לדגדג את מכבי (הבינונית בעצמה) ביד אליהו.
הוא העביר את כל הלחץ על מכבי-אמירה כזאת יכולה ליצור במכבי שאננות מסוכנת וחשיבה שלא משנה מה יקרה הערב, מכבי תנצח.
הם לא באים לעלות כי אין להם סיכוי, הם באים לנקום במכבי על מה שקרה בטורקיה ועל מה שקרה בהמשך עם השלט המפורסם.
הם באים לקלקל למכבי את העלייה לטופ 8 וזה מה שמעניין אותם.

הבריק??? שמע מעולם לא שמעתי מאמן מדבר ככה לפני משחק ברמה הזאת...נכון גאלא במצב דפוק אבל להגיד מראש שבאנו בלי שום מטרה, קרי- באנו להפסיד! זה מוגזם...זה לא שהוא מעמיד את עצמו כאנדרדוג שאין לקבוצה שלו מה להפסיד הוא ממש אומר שלא מעניין אותו...אתה חושב שיש איזשהו שחקן שזה מתמרץ אותו???אם אני שחקן שלו אני בא לזרוק כל המשחק...למה שאני אתאמץ, למה שאני אשקיע?

02 אפריל 2015, 10:39

ankram כתב:
toja27 כתב:הפלופ של מכבי התגלה בראיון של גל מקל בחמישיות. מכבי הציעו לגל מקל חוזה עד סוף העונה בלבד. גל מקל אדום, גל מקל כתום...הכל שטויות. מכבי מתנהלים בטמטום גמור בעונה הזאת בכמה עניינים וכולל העניין הזה. איך אפשר להציע לשחקן הישראלי השני בטיבו חוזה עד סוף העונה בלבד? במקרה הזה אני יכול להבין את התסכול של גודס. ההתנהלות של מכבי העונה זה משהו מתחת לכל ביקורת.

לייק גדול , בדיוק מה שעבר לי בראש.
מכבי הפעילה את "ישראל היום" שלה קרי ערוץ 5 , כדי למכור לנו שהדרישות של מקל היו לא ריאליות , ושהוא רצה כל שנה לנסות לצאת ב NBA , בא מקל ושם את הדברים על השולחן , לא היה משא ומתן רציני , הקבוצה הציעה לו חוזה עד סוף העונה, והוא עוד רצה משהו ארוך טווח ולהיות חלק מהמועדון , באו דני קמצני ואביו הכילי , והציעו לו גוגואים, אח"ג בערוץ הספורט הפכו את זה למישמשים.

פשוט התנהלות הזויה של המועדון הזה , התנהלות שתביא ל טופ 8 (בשאיפה ותודה לטורקים) מבייש , ולסיכוי יותר מסביר של איבוד אליפות בארץ. בהחתמה אחת יכלו במכבי לנעוץ את השחקן הישראלי הכי טוב שיש אחרי כספי , לפתור את בעיית החוק הרוסי לעונה הזאת , לעזור לקו הגארדים המוגבל שלנו , ולתת לאוחיון לנוח קצת בליגה , אבל לצערנו בז"ן בהפסדים , ודני היה חייב לפטופ חדש , אז לא נשאר כסף.

מועדון שהוא אגדה , מנוהל ע"י אנשי מקצוע כושלים , שממונים ע"ב נפוטיזם , גועל נפש.

כל מילה בסלע.

02 אפריל 2015, 10:40

כל מה שתגידו על ההנהלה אני מסכים...אבל את מקל אני כבר ממש לא רוצה לראות פה..

02 אפריל 2015, 10:46

לדעתי זה פשוט מאוד, אחרי שעותמאן אמר את מה שאמר..
אם ינצח, יצור הדים, כותרות, וניסוחים מתוקים משו קרוב לגודל בזכיה ביורוליג הראשונה.
ואם יפסיד פחות מ10 ומכבי לא שלטה במשחק בצורה פטלית,זה יצור הדים, כותרות וכו' משו קרוב לגודל בזכיה ביורוליג האחרונה.

זה כמעט WIN-WIN מבחינתו.

בקשר לגודס אני כבר לא יודע מה עדיף, מאז ומתמיד טענתי שהוא עונה לתקשורת את מה שהיא רוצה לשמוע והתקשורת מלטפת אותו.
ואם היה כמו בלאט היו חגיגות כמו שנה שעברה ותחילת השנה הזו(אחמ בלאט בקושי מאמן מכללות אחמ)
וזה מוכח שהתקשורת מתנקמת במאמנים שלא עונים ישירות על השאלות שלהם ובלאט היה מצטיין בזה,והוא עדיין עושה את זה בקליבלנד.
אז מה כבר עדיף?!

ומקל?..אתם באמת רוצים לשנתיים שלוש עוד שחקן שהצלחת המועדון שווה לו לתחת?..אני לא!
החדר הלבשה כבר מספיק מלא בפרסונות שחושבים על עצמם הרבה הרבה ליפני הצלחת המועדון.

02 אפריל 2015, 11:08

אביהוא כתב:ומקל?..אתם באמת רוצים לשנתיים שלוש עוד שחקן שהצלחת המועדון שווה לו לתחת?..אני לא!
החדר הלבשה כבר מספיק מלא בפרסונות שחושבים על עצמם הרבה הרבה ליפני הצלחת המועדון.

מסים עם כל מילה!!!

02 אפריל 2015, 11:19

כשמקל יגיע למכבי (וזה יהיה חייב לקרות, במוקדם או במאוחר), הוא ירצה בהצלחת המועדון. הוא מקצוען.
יותר מזה,אני די בטוח שלאחר זמן קצר הוא יהפוך להיות יקיר האוהדים.

02 אפריל 2015, 11:32

שמואל1 כתב:כשמקל יגיע למכבי (וזה יהיה חייב לקרות, במוקדם או במאוחר), הוא ירצה בהצלחת המועדון. הוא מקצוען.
יותר מזה,אני די בטוח שלאחר זמן קצר הוא יהפוך להיות יקיר האוהדים.

שמואל, אני האחראי החדש פה על ציטוטים ממקורבים וגורמים.
מקוצוען יהיה כמה שיהיה..יש המון מקצוענים יותר גדולים מימנו בעולם שכשראו את האופציה היותר טובה באופק עשו הצגות.
יקיר האוהדים מבחינתך הוא שחקן ששרים לו לעידוד?..יקיר האוהדים זה שחקן של 3-4 שנים במועדון שמראה שהצלחת המועדון זה אצלו בדם.

02 אפריל 2015, 14:09

רק אני די בטוחה שהמשחק היום הולך להיות קשה צמוד ומגעיל??

02 אפריל 2015, 15:14

חנו'ש כתב:רק אני די בטוחה שהמשחק היום הולך להיות קשה צמוד ומגעיל??

לא יודע איך הבנת את זה שרק את...זה תמיד קורה לנו- ואני תמיד אומר מכבי זו קבוצה ששמה השני הוא סיבוך..אם אפשר לסבך משו אז נסבך אותו ולא לדאוג אז יבוא הנס...

02 אפריל 2015, 18:55

מישהו ראה עכשיו את גלדסטון?

02 אפריל 2015, 20:10

Holiday_Armadillo כתב:מישהו ראה עכשיו את גלדסטון?

?

02 אפריל 2015, 20:26

my man כתב:

?

הכתבים האחרים פשוט הרימו ולקחו אותו מהמצלמה באמצע הדיווח

02 אפריל 2015, 20:32

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:

?

לא נראה אותו יותר? :dance4

02 אפריל 2015, 20:40

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:

?

לא נראה אותו יותר? :dance4

:rabbi

02 אפריל 2015, 20:50

יאללה מכבי! :frightened

02 אפריל 2015, 20:51

רסקין מבולבל ... אלבה ופאו נפגשות היום .

02 אפריל 2015, 20:53

היינס...וכל מילה מיותרת..

02 אפריל 2015, 20:56

רנדל!
סופו פתח שם לובי ולא מסדרון

02 אפריל 2015, 20:57

rc4991 כתב:רנדל!
סופו פתח שם לובי ולא מסדרון

הוא פשוט חסם שם שני שחקנים בצורה מדהימה!!!

עריכה:
רק אחד אבל עדיין!
פרסם תגובה