הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי יוסי22 » 07 אפריל 2015, 12:50

אין לי בעיה שיביאו מישהו אחר שיכול להתמודד בטופ האירופי אבל מכיוון שכולנו מכירים את הסיטואציה במכבי , ברור שלא יבוא במקומו שובר שיוויון אחר בטופ האירופי ולכן מכבי חייבת להילחם עליו על כל החסרונות שלו , כולל מספר הדקות שלו .

בעיני שילוב שלו ושל טיוס הוא מושלם , זה גם הביא למכבי גביע אירופי וממש לא במקרה .

אנשים שוכחים שמכבי אומנם ניצחה במזל במשחק הראשון בסדרה ההיא מול מילאנו אבל אחר כך פירקה את האיטלקים בבית , פעמיים . ניצחה את צסקא על הבאזר אבל היתה מספיק טובה כדי להגיע למשחק צמוד על הבאזר והיתה טובה יותר מריאל לאורך משחק הגמר כשגם לאורך העונה המשחקים היו צמודים ונגמרו בעיקר בחוסר מזל לצד הלא נכון .
יוסי22

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 אפריל 2015, 12:57

יש לסופו חוזה חתום לעונה הבאה, למה שתהיה בעיה להשאיר אותו?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 07 אפריל 2015, 12:59

יוסי22 כתב:אין לי בעיה שיביאו מישהו אחר שיכול להתמודד בטופ האירופי אבל מכיוון שכולנו מכירים את הסיטואציה במכבי , ברור שלא יבוא במקומו שובר שיוויון אחר בטופ האירופי ולכן מכבי חייבת להילחם עליו על כל החסרונות שלו , כולל מספר הדקות שלו .

בעיני שילוב שלו ושל טיוס הוא מושלם , זה גם הביא למכבי גביע אירופי וממש לא במקרה .

אנשים שוכחים שמכבי אומנם ניצחה במזל במשחק הראשון בסדרה ההיא מול מילאנו אבל אחר כך פירקה את האיטלקים בבית , פעמיים . ניצחה את צסקא על הבאזר אבל היתה מספיק טובה כדי להגיע למשחק צמוד על הבאזר והיתה טובה יותר מריאל לאורך משחק הגמר כשגם לאורך העונה המשחקים היו צמודים ונגמרו בעיקר בחוסר מזל לצד הלא נכון .

אני גם חושב שאלמנט של מזל יש תמיד (ומה יגידו אוהדי אולימפיאקוס וסוגדי ספאנוליס).
עובדה שמכבי ניצחה חמישה משחקים מכריעים מול קבוצות מצויינות ועשירות.

בסופו של דבר הנהלת מכבי צריכה, לדעתי, לבנות תכנית עבודה עבור סופו, שמתחילה בשמירה על מצב בריאותי וכושר תקינים בקיץ, וממשיכה אל תוך העונה
כולל שיפור של תרגילים בשביל לפנות אותו בצבע.
בסופו של דבר כשסופו מוקף בקלעים טובים, זאת עדיין אחת ההתקפות היעילות שאפשר לחשוב עליה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 אפריל 2015, 13:25

עכשיו כשסמית' חתם צריך לחשוב טוב יותר את איך בונים את הקבוצה
עכשיו כבר בלי קשר ליכולת אין פה ממש מקום לאוחיון שמרוויח כמעט 600 אלף דולר (במונחים של זר, בגלל המיסוי הכפול)
צריך לנסות להביא את מקל בחוזה ארוך טווח של עד חצי מיליון (הוא כן שווה את הסכומים האלה לעומת אוחיון) ולנסות להוסיף גארד זר טוב שיתן כח אש
סת' קארי המועדף מבחינתי ובכלל כדאי למכבי לנסות להביא מישהו מעבר לים בכסף הזה ולהפסיק לחשוש כי שם נמצאות המציאות הגדולות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 אפריל 2015, 13:27

cannon כתב:סופו יעזוב. בין השמות על הכוונת מקלין מאלבה ויינסי גייטס. שניהם זולים יותר. טיוס או פישר יהיו הסנטר השני. היינס יעזוב ובמחיר שלו אפשר יהיה להביא שחקן טוב מאוד (500000 דולר). היתר אמורים להשאר כולל לינהארט.

מקלין הוא לא סנטר, וגם לא בטוח שהוא יהיה זול יותר, כי הוא עשה עונה גדולה באלבה, ובטוח שיקבל הצעות יפות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2015, 13:52

יוסי22 כתב:חוזה משודרג לאוחיון ... על מה בדיוק ?

טיוס יקבל שידרוג קטן וכנ"ל לאנדסברג ואני מאמין ששניהם ישארו , לאנדסברג בוודאי , את הבעיה של טיוס אפשר לפתור עם אזרחות לאלכסנדר .

ושוב .. מכבי לא צריכה לשדרג עמדות אחרות אלא לשמור על הקיים ולהצליח קצת יותר בגארד שיחליף את היינס .. יהיה קשה להיכשל בנושא הזה .

לגבי ההפרשים בהנחה שהוא קיבל הצעה של מיליון וחצי יורו לעונה כמו שהתפרסם בתקשורת ( זה בהחלט סביר , אם לאיידסון שהיה במובהק שחקן פחות טוב מסמית נתנו סדר גדול כזה )אז ההבדל הוא בערך 650,000 דולר לעונה בהנחה שהוא מקבל ממכבי מיליון דולר לעונה .

אתה שוכח שמדובר על שחקן שסוחב את מכבי כבר שנה רביעית ברציפות ועם כל הכבוד לרייס היה השחקן המרכזי באלופת אירופה לאורך כל העונה ולא בהתעלות נקודתית ברגעי ההכרעה והשנה נותן עונת MVP , אני מקווה שמכבי תגיע לפיינל פור , גם בשביל שהוא יקבל סופית את ההכרה שמגיעה לו אחרי מה שהוא עושה במכבי כבר 4 שנים.

טיוס יבקש קצת יותר משדרוג קטן. הוא לא יישאר בפחות מ- 700 אלף לעונה.

לגבי סמית' - אם המספר של 1.3 מליון דולר הוא נכון, אז הוא לא וויתר על כלום. שםי לב שהוא קיבל חוזה ל- 3 עונות ולא לשתי עונות. החוזה שלו הוא כ- 3.9 מליון דולר שזה, 1.65 מליון לעונה לשנתיים הראשונות ו- 600 אלף לשנה שהשלישית (אז הוא יהיה בן 35). מכבי שילמה מחיר מלא על סמית'.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 07 אפריל 2015, 13:56

שחקנים שמחזיקים בחוזה חתום:
סופוקוליס שחורציאניטיס, ג׳ייק כהן
בריאן רנדל, גיא פניני, דראגן בנדר
דווין סמית׳
מרקז היינס
ג׳רמי פארגו

שחקנים שמחזיקים באופציה לעונה נוספת:
ג׳ו אלכסנדר
נייט לינהארט

שחקנים שמסיימים חוזה:
אלכס טיוס
סילבן לנדסברג
יוגב אוחיון

בעצם, כל הזרים של מכבי תחת חוזה חתום. יש מקום למשחק עם הישראלים, כאשר היחיד שממשיך הוא פניני.
בנדר מצטרף לקבוצה הבוגרת בעונה הבאה, אז בעצם השלד כבר נראה די סגור.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 07 אפריל 2015, 14:03

להיינס יש חוזה חתום לשנה הבאה??? :eek
אני מאוד מקווה שיש איזו אופציית יציאה.... :rabbi
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אפריל 2015, 14:05

החציל האצטקי כתב:שחקנים שמחזיקים בחוזה חתום:
סופוקוליס שחורציאניטיס, ג׳ייק כהן
בריאן רנדל, גיא פניני, דראגן בנדר
דווין סמית׳
מרקז היינס
ג׳רמי פארגו

שחקנים שמחזיקים באופציה לעונה נוספת:
ג׳ו אלכסנדר
נייט לינהארט

שחקנים שמסיימים חוזה:
אלכס טיוס
סילבן לנדסברג
יוגב אוחיון

בעצם, כל הזרים של מכבי תחת חוזה חתום. יש מקום למשחק עם הישראלים, כאשר היחיד שממשיך הוא פניני.
בנדר מצטרף לקבוצה הבוגרת בעונה הבאה, אז בעצם השלד כבר נראה די סגור.

למה אתה חושב שבנדר יצטרף לקבוצה הבוגרת?
אני חושב שזה מוקדם מידי. גם אין לו מקום כרגע ברוטציה. בכל מקרה ברמת גן הוא לא צריך להמשיך.
צריך לתת לו עונת התחשלות בקבוצת יורוליג קטנה, סטייל פרטיזן בלגרד או צדביטה זאגרב, כמו שעשו עם ניקולה וויצ'יץ'.
ואז בעוד שתי עונות נקבל זר מהשורה הראשונה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2015, 14:07

אין לך מקום למשחק עם הישראלים כי כפסי ימשיך ב- NBA ואליהו/הלפרין סגורים בירושלים. מקל ופישר הם היחידים שאפשר בתיאוריה להביא, אבל מקבל כנראה לא יקרה ופישר יקר מדי. גם אוחיון וגם לנדסברג תופסים את מכבי בביצים כי אין להם תחליף. בייחוד בולט סילבן שיוכל להשיג בקלות חוזה של 500 אלף בקבוצת יורוליג אחרת. לטיוס יהיה ביקוש באירופה והסיכוי להשאיר אותו קלוש לדעתי.

כרגע נראה שבאמת יחזור פחות או יותר אותו הסגל (מינוס טיוס), אבל הפסד בברלין ו/או הפסד אליפות לירושלים יכולים לשנות את התמונה בצורה דרמטית.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 07 אפריל 2015, 14:08

חנו'ש כתב:להיינס יש חוזה חתום לשנה הבאה??? :eek
אני מאוד מקווה שיש איזו אופציית יציאה.... :rabbi

זה בסך הכל חצי מליון דולר או משהו כזה. אפשר לשלם לו חצי ולשלוח אותו הביתה. מכבי מומחים בזה. היינס הוא השחקן היחידי שבטוח לא יהיה בקבוצה בעונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 07 אפריל 2015, 23:42

מכבי תיהיה חייבת לשמר את הסגל הישראלים שלה כי איבוד שחקן כמו יוגב או סילבן לירושלים , כבר ממש מסכן את ההגמוניה של מכבי באר בגלל חוקי הליגה . כבר עכשיו מכבי נימצאת בסיכון גבוהה עד להחלמת הפצועים ועוד גל פציעות כזה בטיימינג קריטי יכול להיות קטלני לאליפות .
מעבר לישראלים שיש כיום מכבי חייבת לחשוב קדימה על היום שפניני הלא צעיר יעזוב ונצטרך ישראלי בכיר נוסף בסגל ( מקל ) ועל זה שאת טיוס יהיה מאוד קשה ( וחשוב ) להשאיר.
עוד נושא שמטריד הוא החוק של הישראלים הצעירים בסגל . זה מכריח את מכבי להחזיק שני נערי פוסטר שירשמו רק בליגה אבל על חשבון ישראלים אחרים בסגל.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי אדם » 08 אפריל 2015, 00:45

לדעתי ההחתמה של דווין טובה מאוד ,דווין הרבה יותר מעוד שחקן הוא מסמל את מכבי כקבוצה וכמועדון.
הוא שחקן אדיר ,ורק בעתיד ילמדו להעריך אות וכמה ענק היהו ,ואולי יפסיקו להיתעסק ביותר כשרון או פחות מאשר פארקר וכדומה ,אני זוכר שהעלתי את הנושא הזה וישר נבהלו ,לאט לאט מתחילים להבין כמה זה היה נכון וצודק ההשואות האלה ,נהיה לנו ונבנה לנו במשך הזמן בקבוצה שחקן ענק,ואחד הגדולים שיזכרו.
גם אם אין לו את כל השואו וכל הכשרון נטו שנותנים למוצר עטיפה יותר יוקרתית ,השחקן הזה כל פעם שצריך הוא שם ,אני עוד זוכר שכל פעם היה כתבה שדווין לא טוב נגד הספרדיות ,מאז הוא משתק את רודי ועוד מלא,ובזמן שכל מיני רודים וכאלה מקבלים מליונים ולא מתפקדים וברגעי ההכרעה רועדות להם הרגלים דווין שלנו מופיע כמו גדול בלי הרבה רעש והמולה.
שלא לדבר בכלל על הערך המוסף שלו וכמה פעמים הוא חסם סל מנצח כמו באיזה סרט בדיוני ,הוא תמיד מגיע ובום מוציא תכדור מהסל,בקיצור החתמה טובה ,כן יש לגביה גם חששות וגם מחשבות שהוא שחקן מתבגר ומזדקן ,אני מקווה שזה יצליח ,כי אנחנו מכירים את מכבי אם היא טועה או משו ,אחרי זה שנים היא לא חוזרת על כאלה דברים כאילו כל מקרה יהיה דומה .
אדם

הודעהעל ידי אדם » 08 אפריל 2015, 01:11

לגבי הבניה לעונה הבאה ,בהחתמסמית אנחנו מוותרים על סמול בעל כדרור והובלת כדור ויכולת יצירה .
בהחתמת רנדל ,אנחנו מוותרים על 4 שקולע מבחוץ ,ועל שחקנים כמו מקלין וכל מיני כאלה .
בקיצור לדעתי השחקנים שצריכים להישאר ,הם רנדל ,דווין סמית ,יוגב אוחיון,גו אלכסנדר ,סילבן לאנדסברג וסופו ,לא נמצא כאלה סנטרים הוא כח משמעותי וכאשר הוא במגרש הוא בלתי עציר ,ואין כאלה דברים באירופה גם לא ס3 מליור דולר ,מכבי תעשה טעות ענקית אם תוותר עליו ,אין סנטר שיתן כזה כח אש ויסחוב כזו תצומת לב,אם היו שחקנים יותר קלעים סביבו הכל היה נראה אחרת ,ואם פארגו היה משחק כדורסל נורמלי הכל היה נראה אחרת.
לגבי השאר ברור שהינס בחוץ .
לגבי פארגו אני מאוד מתלבט אני חושב שבמליון דולר אפשר להביא משו יותר טוב ,אם באמת יקציבו מליון גם 800 900 זה טוב ,פארגו לא מביא אותנו קדימה ,הוא לא משחק חכם ,הוא לא מכוון את המשחק ,והוא לא שחקן ממושמע ,תמיד יש לו רעשים בראש שמפריעים לו ומשגעים אותו וגורמים לו לשחק כמו טיפש,שלא לדבר בכלל שהוא לא חודר ולא יוצר לעצמו ולאחרים ובעיקר מעיף שלשות קשות ,תראו כמה הגארדים של אלבה ,שהם פחות כישרוניים ,תראו כמה הם ממושמעים,וכמה הם מוותרים על עצמם לטובת השיטה ,הם אפילו מאבדים מהקצב שלהם אבל הם שיטתים וממושמעים ומחכים עד שמוצאים את המצ אפ הכי טוב והסיטואציה הכי טובה.
מכבי תהי חייבת שני גארדים יוצרים וחודרים שגם קולעים טוב ,בגלל שדווין לא יוצר מכדרור ובגלל שרדנל לא קולע מבחוץ חייבים שני גארדים שייצרו .
היתי שמח אפילו שזה חלום לראות 3 מתוך ה4 הבאים ,מקל ,פארמר ,טייריס רייס וכן גם פארגו.
אני חושב שמקל הוכיח את עצמו לפחות בתור מנהל משחק ובתור פווינט גארד טוב ,והוא חשוב לנו גם בתור ישראלי ,ולדעתי יעלה פחות מפארמר ,הלוואי שאחד מהם יסכים לבוא ,והלוואי שמכבי תתפכח ותפתח תראש ותבין שכשיש שחקן טוב שיכול לתרום והוא מוכח זה שווה תהשקעה ,אנחנו מועדון תחרותי .
אני מאוד אוהב תמחשבה אצל הפועל ירושלים שהם כל הזמן מחפשים מה לשפר ואיך להישתפר,ואם יש בעיה אז משנים ויוצאים מהקופסה,ולא נתקעים ,מזיזים משנים מביאים,לפעמים מצליח ולפעמים פחות ,אבל לפחות מנסים ,הנה אם בונסו פחות אבל אם תומפסון יותר ,הייתי שמח ואני בטוח שכזה שחקן היה תורם לנו מלא ,כולנו מכירים אותו ויודעים מה הוא שווה,ואני חושב שזה יתן להם יתרון משמעותי,הוא שחקן בלבל גבוה שנותן גם משחק גב לסל וגם חצי מרחק ,שלא לדבר ששחקן פיזי ואתלט ,בקיצור יכל לעזור לנו הרבה.
בכל מקרה הנה הדוגמא ,שמכבי היתה חייבת לחתוך ולהביא מישו במקום היינס ,היה לנו היזדמנות להביא את פארמר ,לפחות ברגע שהוא החליט לבוא לאירופה שוב ,אני לא מדבר על כסף אלא על סיטואציות ,והיתה היזדמנות להביא את מקל,אחד מהם היה עוזר ומחפה על החיסרון בגארד ובמנהל משחק ,נכון לא היה פותר לנו את הבעיה בשחקן יוצר אבל לפחות,הינו מקבלים שחקן טוב שיודע לקלוע ויודע לסים חדירות וגם יודע לנהל משחק ולמצוא שחקן פנוי.
נחזור לסגל לעונה הבאה ,אמרנו יוגב אוחיון סילבן לאנדסברג ,רנדל ודווין סמית ,פניני ,סופו וגו אלכסנדר .
לגבי גק כהן אם כל הכבוד הלוואי שאתבדה אבל הוא לא לרמות שלנו ,היתי מביא מישו כמו רותבראט במקומו ,אבל מכבי מקובעת .
מכבי תהי חייבת להביא ישראלי שנים נוספים ,כמו יבזורי, רותבראט, דאוסן.
הזרים כרגע לדעתי אחרי שנהיה אם פארגו, דווין ,רנדל, וסופו ,מכבי תטרך גארד יוצר נוסף במקום היינס ,גו טו גאי,ואז יהיו 5 זרים ,לדעתי מכבי תצטרך להביא שחקן גבוה נוסף ,היתי הולך על תומספון שהגיע לירושלים,אתם תראו שהוא מתגלה כהפתעה ,היתי גם בודק את תומפיקניס מהקבוצה של מקל.
בנוסף היתי משאיר את לינהראט ,סגל של 7 זרים 5 ישראלים כולל טיוס .
יוגב אוחיון ,סילבן לאנדסברג ,גיא פניני ,ואו טיוס או פישר ,בנוסף גו אלכסנדר,וישראלי חדש נוסף מקל או פארמר ,אם מגיע אחד מהם אפשר לוותר על הזר ה7,ואז להיות אם פארגו סופו רנדל דווין וללכת על גבוה 4 4 וחצי וגארד בעמדה מספר 2 גו טו גאי .זה המהלך הכי נכון לדעתי .
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 08 אפריל 2015, 12:58

אדם, לא יגיע פארמר. זה לא מציאותי, בטח שאחרי ההחתמה של סמית'. ג'ייק כהן חתום לעונה נוספת והוא יישאר.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 אפריל 2015, 13:21

ג׳ייק צריך להישאר, הוא מצויין במסגרת המקומית.
אבל זה צריך לבוא און טופ ל3 סנטרים טובים. סופו וטיוס לצורך העניין לא מחזיקים את העמדה הזאת לבד. הוא גם לא 4.
פשוט נון-פקטור ביורוליג, ולא נראה שהוא יהפוך לאחד. זה גם מסתדר אחלה עם מגבלות הזרים בליגה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקובי » 08 אפריל 2015, 17:20

החציל האצטקי כתב:ג׳ייק צריך להישאר, הוא מצויין במסגרת המקומית.
אבל זה צריך לבוא און טופ ל3 סנטרים טובים. סופו וטיוס לצורך העניין לא מחזיקים את העמדה הזאת לבד. הוא גם לא 4.
פשוט נון-פקטור ביורוליג, ולא נראה שהוא יהפוך לאחד. זה גם מסתדר אחלה עם מגבלות הזרים בליגה.

אני חושב שיש אופציה על ג'ייק.
ואני לא חושב שהוא ישאר...

חוק הצעירים פוגע מאוד במכבי, אם ניקח 5 זרים, 4 ישראלים בכירים (יוגב, פניני, לנדסברג, טיוס/פישר/רוזפלט), עוד 2 צעירים מתחת לגיל 22 ושחקן מתחת לגיל 25 (ג'ייק השנה משחק תחת הקטגוריה הזו, בשנה הבאה הוא כבר מעל 25)
אין לו מקום, אלא אם כן נעשה רוטציה גם בישראלים, ואני לא רואה את זה קורה.

נצטרך למצוא שחקן ישראלי טוב עד גיל 25 (דאוסן אגב יוכל לשחק על תקן גיל 22 שכן הוא יחגוג 22 בדצמבר).
מקובי

הודעהעל ידי tzachMTA » 08 אפריל 2015, 20:52

מקובי כתב:
החציל האצטקי כתב:ג׳ייק צריך להישאר, הוא מצויין במסגרת המקומית.

אני חושב שיש אופציה על ג'ייק.
ואני לא חושב שהוא ישאר...

חוק הצעירים פוגע מאוד במכבי, אם ניקח 5 זרים, 4 ישראלים בכירים (יוגב, פניני, לנדסברג, טיוס/פישר/רוזפלט), עוד 2 צעירים מתחת לגיל 22 ושחקן מתחת לגיל 25 (ג'ייק השנה משחק תחת הקטגוריה הזו, בשנה הבאה הוא כבר מעל 25)
אין לו מקום, אלא אם כן נעשה רוטציה גם בישראלים, ואני לא רואה את זה קורה.

נצטרך למצוא שחקן ישראלי טוב עד גיל 25 (דאוסן אגב יוכל לשחק על תקן גיל 22 שכן הוא יחגוג 22 בדצמבר).

לדאוסן יש חוזה?
tzachMTA

הודעהעל ידי Chen » 08 אפריל 2015, 21:18

תומפקינס מועמד לעונה הבאה על פי יורובאסקט.
עוד 4?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי rc4991 » 08 אפריל 2015, 21:47

Chen כתב:תומפקינס מועמד לעונה הבאה על פי יורובאסקט.
עוד 4?

אם הוא יגיע הוא יגיע כסנטר
לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן
    סמל אישי של המשתמש
    rc4991
    חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־12 אורחים