המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:אין לי בעיה שיביאו מישהו אחר שיכול להתמודד בטופ האירופי אבל מכיוון שכולנו מכירים את הסיטואציה במכבי , ברור שלא יבוא במקומו שובר שיוויון אחר בטופ האירופי ולכן מכבי חייבת להילחם עליו על כל החסרונות שלו , כולל מספר הדקות שלו .
בעיני שילוב שלו ושל טיוס הוא מושלם , זה גם הביא למכבי גביע אירופי וממש לא במקרה .
אנשים שוכחים שמכבי אומנם ניצחה במזל במשחק הראשון בסדרה ההיא מול מילאנו אבל אחר כך פירקה את האיטלקים בבית , פעמיים . ניצחה את צסקא על הבאזר אבל היתה מספיק טובה כדי להגיע למשחק צמוד על הבאזר והיתה טובה יותר מריאל לאורך משחק הגמר כשגם לאורך העונה המשחקים היו צמודים ונגמרו בעיקר בחוסר מזל לצד הלא נכון .
cannon כתב:סופו יעזוב. בין השמות על הכוונת מקלין מאלבה ויינסי גייטס. שניהם זולים יותר. טיוס או פישר יהיו הסנטר השני. היינס יעזוב ובמחיר שלו אפשר יהיה להביא שחקן טוב מאוד (500000 דולר). היתר אמורים להשאר כולל לינהארט.
יוסי22 כתב:חוזה משודרג לאוחיון ... על מה בדיוק ?
טיוס יקבל שידרוג קטן וכנ"ל לאנדסברג ואני מאמין ששניהם ישארו , לאנדסברג בוודאי , את הבעיה של טיוס אפשר לפתור עם אזרחות לאלכסנדר .
ושוב .. מכבי לא צריכה לשדרג עמדות אחרות אלא לשמור על הקיים ולהצליח קצת יותר בגארד שיחליף את היינס .. יהיה קשה להיכשל בנושא הזה .
לגבי ההפרשים בהנחה שהוא קיבל הצעה של מיליון וחצי יורו לעונה כמו שהתפרסם בתקשורת ( זה בהחלט סביר , אם לאיידסון שהיה במובהק שחקן פחות טוב מסמית נתנו סדר גדול כזה )אז ההבדל הוא בערך 650,000 דולר לעונה בהנחה שהוא מקבל ממכבי מיליון דולר לעונה .
אתה שוכח שמדובר על שחקן שסוחב את מכבי כבר שנה רביעית ברציפות ועם כל הכבוד לרייס היה השחקן המרכזי באלופת אירופה לאורך כל העונה ולא בהתעלות נקודתית ברגעי ההכרעה והשנה נותן עונת MVP , אני מקווה שמכבי תגיע לפיינל פור , גם בשביל שהוא יקבל סופית את ההכרה שמגיעה לו אחרי מה שהוא עושה במכבי כבר 4 שנים.
החציל האצטקי כתב:שחקנים שמחזיקים בחוזה חתום:
סופוקוליס שחורציאניטיס, ג׳ייק כהן
בריאן רנדל, גיא פניני, דראגן בנדר
דווין סמית׳
מרקז היינס
ג׳רמי פארגו
שחקנים שמחזיקים באופציה לעונה נוספת:
ג׳ו אלכסנדר
נייט לינהארט
שחקנים שמסיימים חוזה:
אלכס טיוס
סילבן לנדסברג
יוגב אוחיון
בעצם, כל הזרים של מכבי תחת חוזה חתום. יש מקום למשחק עם הישראלים, כאשר היחיד שממשיך הוא פניני.
בנדר מצטרף לקבוצה הבוגרת בעונה הבאה, אז בעצם השלד כבר נראה די סגור.
חנו'ש כתב:להיינס יש חוזה חתום לשנה הבאה???![]()
אני מאוד מקווה שיש איזו אופציית יציאה....
החציל האצטקי כתב:ג׳ייק צריך להישאר, הוא מצויין במסגרת המקומית.
אבל זה צריך לבוא און טופ ל3 סנטרים טובים. סופו וטיוס לצורך העניין לא מחזיקים את העמדה הזאת לבד. הוא גם לא 4.
פשוט נון-פקטור ביורוליג, ולא נראה שהוא יהפוך לאחד. זה גם מסתדר אחלה עם מגבלות הזרים בליגה.
מקובי כתב:החציל האצטקי כתב:ג׳ייק צריך להישאר, הוא מצויין במסגרת המקומית.
אבל זה צריך לבוא און טופ ל3 סנטרים טובים. סופו וטיוס לצורך העניין לא מחזיקים את העמדה הזאת לבד. הוא גם לא 4.
פשוט נון-פקטור ביורוליג, ולא נראה שהוא יהפוך לאחד. זה גם מסתדר אחלה עם מגבלות הזרים בליגה.
אני חושב שיש אופציה על ג'ייק.
ואני לא חושב שהוא ישאר...
חוק הצעירים פוגע מאוד במכבי, אם ניקח 5 זרים, 4 ישראלים בכירים (יוגב, פניני, לנדסברג, טיוס/פישר/רוזפלט), עוד 2 צעירים מתחת לגיל 22 ושחקן מתחת לגיל 25 (ג'ייק השנה משחק תחת הקטגוריה הזו, בשנה הבאה הוא כבר מעל 25)
אין לו מקום, אלא אם כן נעשה רוטציה גם בישראלים, ואני לא רואה את זה קורה.
נצטרך למצוא שחקן ישראלי טוב עד גיל 25 (דאוסן אגב יוכל לשחק על תקן גיל 22 שכן הוא יחגוג 22 בדצמבר).
Chen כתב:תומפקינס מועמד לעונה הבאה על פי יורובאסקט.
עוד 4?
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־12 אורחים