המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
RonB כתב:הדבר האחרון שהקבוצה צריכה כרגע זה פורוורד/סנטר שמכבי הפכה אותו לפורוורד
jol9 כתב:אני לא מבין מה הבעיה איתו. שחקן עם גובה, ויכולות התקפיות, שמשלימות את רנדל, את סופו ואת טיוס, ולכן הוא יכול לשחק לצד כל אחד מהם.
על שחקנים כאלה לא מקובל לעקם את האף יותר מדי.
rc4991 כתב:RonB כתב:הדבר האחרון שהקבוצה צריכה כרגע זה פורוורד/סנטר שמכבי הפכה אותו לפורוורד
הוא סנטר לא פחות מטיוס
אני הייתי רוצה לראות כאן עוד ביג מן כמו דיוויס או פלייס (שכנראה ישוחרר מבארסה) אבל אני בספק שזה יקרה
my man כתב:jol9 כתב:אני לא מבין מה הבעיה איתו. שחקן עם גובה, ויכולות התקפיות, שמשלימות את רנדל, את סופו ואת טיוס, ולכן הוא יכול לשחק לצד כל אחד מהם.
איך בדיוק הוא משלים את רנדל?
jol9 כתב:my man כתב:jol9 כתב:אני לא מבין מה הבעיה איתו. שחקן עם גובה, ויכולות התקפיות, שמשלימות את רנדל, את סופו ואת טיוס, ולכן הוא יכול לשחק לצד כל אחד מהם.
איך בדיוק הוא משלים את רנדל?
הוא למשל קולע טוב. הוא גם משחק טוב פיק אנד רול.
felix_r כתב:rc4991 כתב:RonB כתב:הדבר האחרון שהקבוצה צריכה כרגע זה פורוורד/סנטר שמכבי הפכה אותו לפורוורד
הוא סנטר לא פחות מטיוס
אני הייתי רוצה לראות כאן עוד ביג מן כמו דיוויס או פלייס (שכנראה ישוחרר מבארסה) אבל אני בספק שזה יקרה
ממש לא. תומפקינס משחק עם הפנים לסל, אוהב לזרוק הרבה לשלוש. הוא לא סנטר בהתקפה, וגם לא סנטר בהגנה
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:RonB כתב:הדבר האחרון שהקבוצה צריכה כרגע זה פורוורד/סנטר שמכבי הפכה אותו לפורוורד
הוא סנטר לא פחות מטיוס
ממש לא. תומפקינס משחק עם הפנים לסל, אוהב לזרוק הרבה לשלוש. הוא לא סנטר בהתקפה, וגם לא סנטר בהגנה
אני לא ממש אוהב להיכנס להגדרות האלה
השאלה מבחינתי היא האם הוא יכול להיות אפקטיבי בעמדה הזאת ואני חושב שהתשובה היא כן
jol9 כתב:אני לא מבין מה הבעיה איתו. שחקן עם גובה, ויכולות התקפיות, שמשלימות את רנדל, את סופו ואת טיוס, ולכן הוא יכול לשחק לצד כל אחד מהם.
מקאדו 3 כתב:אישית אני לא אוהב את המיני סנטרים האלה , שחקנים שהם לא ממש 5 ומגרדים את ה 2.05 מלמטה זה יכול לעבוד בליגה אבל באירופה עם הטומיצים והבורוסיסים הם בד'כ יאכלו קש , מכבי לדעתי אחרי החתמת סמית תחפש 'מציאות ' ואם זה כך אז יינסי גייטס בהחלט אופציה לא רעה .
מקאדו 3 כתב:אני אוהב את סופו מאוד או לפחות אהבתי ...
אבל עם כל הכבוד כשמדברים על מינוסים ופלוסים נדמה לי שככל שעובר הזמן וזה לצערי אופייני לסופו המינוסים הופכים כל כך גדולים לעומת הפלוסים שעם כל הדומיננטיות שלו והמאסה חסרת התקדים אני לא בטוח שאיזה סנטר ' קונבנציונאלי ' אחר לא יהיה יותר יעיל ממנו למכבי .
עם כל הכבוד בניגוד למה שניתן לצפות הוא ממש לא יתרון גדול בליגה והסטטיסטיקה מצביעה על זה בבירור ובאירופה על כל משחק סביר יש 2שניים שלושה שהוא פשוט לא מועיל במקרה הטוב , זה לא סופו של של העונות הראשונות בשתיי הקדנציות שלו ולדעתי אצלו זה רק יילך ויתדרדר .
rc4991 כתב:מקאדו 3 כתב:אני אוהב את סופו מאוד או לפחות אהבתי ...
אבל עם כל הכבוד כשמדברים על מינוסים ופלוסים נדמה לי שככל שעובר הזמן וזה לצערי אופייני לסופו המינוסים הופכים כל כך גדולים לעומת הפלוסים שעם כל הדומיננטיות שלו והמאסה חסרת התקדים אני לא בטוח שאיזה סנטר ' קונבנציונאלי ' אחר לא יהיה יותר יעיל ממנו למכבי .
עם כל הכבוד בניגוד למה שניתן לצפות הוא ממש לא יתרון גדול בליגה והסטטיסטיקה מצביעה על זה בבירור ובאירופה על כל משחק סביר יש 2שניים שלושה שהוא פשוט לא מועיל במקרה הטוב , זה לא סופו של של העונות הראשונות בשתיי הקדנציות שלו ולדעתי אצלו זה רק יילך ויתדרדר .
בעיקרון אני מסכים אבל אני חושב שגם הגארדים שלנו די אשמים והרבה פעמים הם לא מפעילים אותו נכון או אפילו לא משחקים עליו
מה שכן, אם מחליטים לוותר עליו אז זה צריך להיות לטובת סנטר מאסיבי ואיכותי ולא סתם חרגול
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־9 אורחים