הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם

הודעהעל ידי RonB » 08 אפריל 2015, 21:53

הדבר האחרון שהקבוצה צריכה כרגע זה פורוורד/סנטר שמכבי הפכה אותו לפורוורד
RonB

הודעהעל ידי rc4991 » 08 אפריל 2015, 21:55

RonB כתב:הדבר האחרון שהקבוצה צריכה כרגע זה פורוורד/סנטר שמכבי הפכה אותו לפורוורד

הוא סנטר לא פחות מטיוס
אני הייתי רוצה לראות כאן עוד ביג מן כמו דיוויס או פלייס (שכנראה ישוחרר מבארסה) אבל אני בספק שזה יקרה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 08 אפריל 2015, 22:33

שחקן טוב, אבל לא הייתי רוצה רוצה אותו. הייתי משדרג קודם את הקו האחורי. קו קדמי לא דורש הרבה שינויים
er79

הודעהעל ידי my man » 08 אפריל 2015, 22:33

תומפקינס אחלה שחקן אבל אם הוא בא על חשבון טיוס אז איזה ישראלי בדיוק ימלא את חסרונו?
מצד שני טיוס במשחקים האחרונים נראה טוב מאד הוא בטח כבר מתכנן את החוזה הבא באחת העשירות..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 08 אפריל 2015, 22:34

אני לא מבין מה הבעיה איתו. שחקן עם גובה, ויכולות התקפיות, שמשלימות את רנדל, את סופו ואת טיוס, ולכן הוא יכול לשחק לצד כל אחד מהם.

על שחקנים כאלה לא מקובל לעקם את האף יותר מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 08 אפריל 2015, 22:44

jol9 כתב:אני לא מבין מה הבעיה איתו. שחקן עם גובה, ויכולות התקפיות, שמשלימות את רנדל, את סופו ואת טיוס, ולכן הוא יכול לשחק לצד כל אחד מהם.

איך בדיוק הוא משלים את רנדל?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי felix_r » 08 אפריל 2015, 23:37

rc4991 כתב:
RonB כתב:הדבר האחרון שהקבוצה צריכה כרגע זה פורוורד/סנטר שמכבי הפכה אותו לפורוורד

הוא סנטר לא פחות מטיוס
אני הייתי רוצה לראות כאן עוד ביג מן כמו דיוויס או פלייס (שכנראה ישוחרר מבארסה) אבל אני בספק שזה יקרה

ממש לא. תומפקינס משחק עם הפנים לסל, אוהב לזרוק הרבה לשלוש. הוא לא סנטר בהתקפה, וגם לא סנטר בהגנה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 08 אפריל 2015, 23:41

my man כתב:
jol9 כתב:אני לא מבין מה הבעיה איתו. שחקן עם גובה, ויכולות התקפיות, שמשלימות את רנדל, את סופו ואת טיוס, ולכן הוא יכול לשחק לצד כל אחד מהם.

הוא למשל קולע טוב. הוא גם משחק טוב פיק אנד רול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 08 אפריל 2015, 23:45

jol9 כתב:
my man כתב:

הוא למשל קולע טוב. הוא גם משחק טוב פיק אנד רול.

הוא משלים את רנדל רק במקרה, ששני מספרי ה 4 של מכבי יהיו שחקנים זרים. הם לא יכולים לשחק ביחד באותה החמישיה ביורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 08 אפריל 2015, 23:56

felix_r כתב:
rc4991 כתב:

הוא סנטר לא פחות מטיוס

ממש לא. תומפקינס משחק עם הפנים לסל, אוהב לזרוק הרבה לשלוש. הוא לא סנטר בהתקפה, וגם לא סנטר בהגנה

אני לא ממש אוהב להיכנס להגדרות האלה
השאלה מבחינתי היא האם הוא יכול להיות אפקטיבי בעמדה הזאת ואני חושב שהתשובה היא כן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 09 אפריל 2015, 00:00

rc4991 כתב:
felix_r כתב:
rc4991 כתב:

הוא סנטר לא פחות מטיוס

אני לא ממש אוהב להיכנס להגדרות האלה
השאלה מבחינתי היא האם הוא יכול להיות אפקטיבי בעמדה הזאת ואני חושב שהתשובה היא כן

תומפקינס הוא 4 קלאסי. אולי פה ושם אפשר לאלתר משהו בקטנה, אבל מה שבטוח הוא לא יכול להחליף לא את טיוס ולא את סופו.הוא יכול לבוא במקום אלכסנדר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2015, 06:45

שחקן טוב מאוד. אין שםו בעיה איתו. השאלה היחידה היא במקום מי הוא בא? בהנחה שטיוס עוזב, לא צריך ישראלי בעמדה הזו? ואם ג'ו אלכסנדר הוא הישראלי, אז שני השחקנים האלה לא חופפים מדי? בעיקרון, זה אפשרי, אבל לא אידיאלי.

אל תשכח שהוא כבר בא מהיורוליג ועשה כרגע עונה של 14 נקודות למשחק. אני לא רואה מצב שהוא מגיע בשביל הכסף הקטן (יחסית) שיש למכבי להוציא על העמדה הזו. מכבי פספסה את הרכבת של תומפקינס. השחקן שיבוא להחליף את טיוס יגיע מהיורוקאפ.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 09 אפריל 2015, 10:09

לא מבין למה הוא נחוץ. יש לו קליעה, אבל לא אוטומטית. הוא לא סטרץ'. לדעתי מכבי צריכה לשמור על רנדל ועל אלכסנדר, בתנאי שהוא מקבל דרכון. אם סופו לא נשאר, מכבי צריכה לצד שחקן כמו טיוס או פישר סנטר זר מסיבי, תומפקינס לא ממש סנטר. מכבי חייבת קלעי איכותי, מאחר ואני לא רואה סיבה לשנות כרגע את עמדה 4, עדיף שהקלעי יבוא בעמדה 2. לא רואה איך תומפקינס נכנס לפאזל, לפחות לא כרגע.
er79

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 09 אפריל 2015, 13:14

אישית אני לא אוהב את המיני סנטרים האלה , שחקנים שהם לא ממש 5 ומגרדים את ה 2.05 מלמטה זה יכול לעבוד בליגה אבל באירופה עם הטומיצים והבורוסיסים הם בד'כ יאכלו קש , מכבי לדעתי אחרי החתמת סמית תחפש 'מציאות ' ואם זה כך אז יינסי גייטס בהחלט אופציה לא רעה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 09 אפריל 2015, 14:32

מקאדו 3 כתב:אישית אני לא אוהב את המיני סנטרים האלה , שחקנים שהם לא ממש 5 ומגרדים את ה 2.05 מלמטה זה יכול לעבוד בליגה אבל באירופה עם הטומיצים והבורוסיסים הם בד'כ יאכלו קש , מכבי לדעתי אחרי החתמת סמית תחפש 'מציאות ' ואם זה כך אז יינסי גייטס בהחלט אופציה לא רעה .

הוא גם יקר מדי למכבי. גם אני חושב שמכבי יילכו לכיוון של יינסי גייטס. זה המקסימום שיהיה אפשר לקבל בכסף של מכבי.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 09 אפריל 2015, 15:08

מכבי תשאר עם סופו , בשנים האחרונות מקבלים שם את ההחלטות הנכונות ואין סיבה שזה ישנה עכשיו .

בטח כשהאופציה היא ... גייטס .

זו בדיוק הסיבה למכבי משאירה את סופו על מצבי הרוח ו-15 הדקות שלו כי כשצריך אותו הוא שם במשחקים החשובים באמת .

אני מאמין אגב שהוא יהיה דומיננטי גם הערב , זה יהיה משחק קריטי לגבי העונה הבאה גם בעמדות הפנים .
יוסי22

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 אפריל 2015, 16:26

היתרון המרכזי של תומפקינס הוא שהוא יכול ״לחסוך״ למכבי שחקן.
ז״א, במידה ומכבי מצליחה לשמור על טיוס (ובהנחה שסופו ורנדל, שתחת חוזים- נשארים), היא סוגרת את עמדות 4 ו-5 כשכל הציוותים שלה די טובים.
לא צריך להביא עוד שחקן לעמדה 5 (בשונה מסיטואציה שבה אלכסנדר נשאר, למשל) כי תומפקינס יכול לעשות שם את העבודה, לפחות ליד רנדל.

אם אני מתעדף טיוס/אלכסנדר, אני מעדיף להשאיר את הראשון. אני חושב שהוא שחקן גדול שהרבה מההצגות הגדולות שלנו נזקפות לזכותו.

אה, ושחקן שקולע 1.5 שלשות למשחק ב37% זה באבוא סטרץ׳.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 09 אפריל 2015, 16:28

אני אוהב את סופו מאוד או לפחות אהבתי ...

אבל עם כל הכבוד כשמדברים על מינוסים ופלוסים נדמה לי שככל שעובר הזמן וזה לצערי אופייני לסופו המינוסים הופכים כל כך גדולים לעומת הפלוסים שעם כל הדומיננטיות שלו והמאסה חסרת התקדים אני לא בטוח שאיזה סנטר ' קונבנציונאלי ' אחר לא יהיה יותר יעיל ממנו למכבי .

עם כל הכבוד בניגוד למה שניתן לצפות הוא ממש לא יתרון גדול בליגה והסטטיסטיקה מצביעה על זה בבירור ובאירופה על כל משחק סביר יש 2שניים שלושה שהוא פשוט לא מועיל במקרה הטוב , זה לא סופו של של העונות הראשונות בשתיי הקדנציות שלו ולדעתי אצלו זה רק יילך ויתדרדר .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי rc4991 » 09 אפריל 2015, 17:04

מקאדו 3 כתב:אני אוהב את סופו מאוד או לפחות אהבתי ...

אבל עם כל הכבוד כשמדברים על מינוסים ופלוסים נדמה לי שככל שעובר הזמן וזה לצערי אופייני לסופו המינוסים הופכים כל כך גדולים לעומת הפלוסים שעם כל הדומיננטיות שלו והמאסה חסרת התקדים אני לא בטוח שאיזה סנטר ' קונבנציונאלי ' אחר לא יהיה יותר יעיל ממנו למכבי .

עם כל הכבוד בניגוד למה שניתן לצפות הוא ממש לא יתרון גדול בליגה והסטטיסטיקה מצביעה על זה בבירור ובאירופה על כל משחק סביר יש 2שניים שלושה שהוא פשוט לא מועיל במקרה הטוב , זה לא סופו של של העונות הראשונות בשתיי הקדנציות שלו ולדעתי אצלו זה רק יילך ויתדרדר .

בעיקרון אני מסכים אבל אני חושב שגם הגארדים שלנו די אשמים והרבה פעמים הם לא מפעילים אותו נכון או אפילו לא משחקים עליו
מה שכן, אם מחליטים לוותר עליו אז זה צריך להיות לטובת סנטר מאסיבי ואיכותי ולא סתם חרגול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי tzachMTA » 09 אפריל 2015, 17:28

rc4991 כתב:
מקאדו 3 כתב:אני אוהב את סופו מאוד או לפחות אהבתי ...

בעיקרון אני מסכים אבל אני חושב שגם הגארדים שלנו די אשמים והרבה פעמים הם לא מפעילים אותו נכון או אפילו לא משחקים עליו
מה שכן, אם מחליטים לוותר עליו אז זה צריך להיות לטובת סנטר מאסיבי ואיכותי ולא סתם חרגול

הבעיה העיקרית איתו היא שבקושי מכניסים לו כדורים.. אם יחזרו להכניס לו כדורים טובים פנימה, אני בטוח שנחזור לראות את סופו שכולנו כל כך רוצים לראות פה..
tzachMTA

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים