הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי toja27 » 12 אפריל 2015, 07:14

עד כמה שזה ישמע לא קשור לחלקיכם או אולי לרובכם, ועם כל האופטימיות שלי לסדרה, לצערי אחרי המשחק של אתמול אני צופה הפסד במשחק הראשון ב10 נק' לפחות. כנראה שאם יצתרכו לקחת משחק חוץ זה יהיה רק במשחק השני.הלוואי ואני טועה כאן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 12 אפריל 2015, 10:36

toja27 כתב:עד כמה שזה ישמע לא קשור לחלקיכם או אולי לרובכם, ועם כל האופטימיות שלי לסדרה, לצערי אחרי המשחק של אתמול אני צופה הפסד במשחק הראשון ב10 נק' לפחות. כנראה שאם יצתרכו לקחת משחק חוץ זה יהיה רק במשחק השני.הלוואי ואני טועה כאן.

לא יודע למה הקדמת את מה שהקדמת אבל אני ממש מסכים איתך...בכ"מ כמעט תמיד בונים על המשחק השני...
אפילו עונה שעברה מול מילאנו עוד במהלך משחק מס' 1 בלאט כבר ויתר והכניס מחליפים לקראת הסוף שדווקא הם חוללו את הנס..
אם ננצח ת'ראשון זה יהיה מדהים אבל אני ממש לא אפול אם נפסיד...משחק מס' 2 יהיה קרב עד הקבר..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי tzachMTA » 12 אפריל 2015, 10:46

תכלס, לא ככ משנה איזה מבין ה2 הראשונים מנצחים, אבל חייבים לקחת לפחות אחד מהם, אחרת גם הניסים מעונה שעברה לא יספיקו..
tzachMTA

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אפריל 2015, 11:17

tzachMTA כתב:תכלס, לא ככ משנה איזה מבין ה2 הראשונים מנצחים, אבל חייבים לקחת לפחות אחד מהם, אחרת גם הניסים מעונה שעברה לא יספיקו..

הנס של העונה השעברה היה המשחק הראשון...
לדעתי, חייבים לקחת את הראשון. זה הקל מביניהם.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 12 אפריל 2015, 11:36

לצערי אני אפילו פחות אופטימי משנה שעברה , היקמן הוא בורג חשוב אבל לא כזה שפנר לא יכולה להסתדר בלעדיו , הספסל של פנר עדיף ואובראדוביץ' לא ייתן לסופו להכנס לסדרהף לצערי זה ייגמר בסוויפ.
אם בשנה שעברה היו ג'וקרים כמו רייס טיוס ובלו , הרי שהשנה יש רק את טיוס , היינס הוא בלופ שראוי לוועדת חקירה , ואין למכבי שחקן כמו בלו שלא ניתן להשאיר אותו חופשי.
קצת מגוחך להיות אופטימיים שמדובר בקבוצה שניצחה יריבות שלמכבי לא היה סיכוי כלל לנצח העונה עמו אולימפיאקוס וצסק"א.
פנר עדיפה בכל העמדות זולת סמית.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אפריל 2015, 12:06

ankram כתב:לצערי אני אפילו פחות אופטימי משנה שעברה , היקמן הוא בורג חשוב אבל לא כזה שפנר לא יכולה להסתדר בלעדיו , הספסל של פנר עדיף ואובראדוביץ' לא ייתן לסופו להכנס לסדרהף לצערי זה ייגמר בסוויפ.
אם בשנה שעברה היו ג'וקרים כמו רייס טיוס ובלו , הרי שהשנה יש רק את טיוס , היינס הוא בלופ שראוי לוועדת חקירה , ואין למכבי שחקן כמו בלו שלא ניתן להשאיר אותו חופשי.
קצת מגוחך להיות אופטימיים שמדובר בקבוצה שניצחה יריבות שלמכבי לא היה סיכוי כלל לנצח העונה עמו אולימפיאקוס וצסק"א.
פנר עדיפה בכל העמדות זולת סמית.

אין ספק שפנר' קבוצה טובה יותר ועדיפה בכל פרמטר, כולל על הקווים.
אבל, ויש אבל גדול- אין לה את המסורת והווינריות של מכבי. גם מילאנו בעונה שעברה עשתה ניצחונות לא פחות גדולים, וראינו איך זה עזר לה נגד מכבי.
מכבי באה משוחררת ובלי לחץ לשני משחקי החוץ. אין יותר מידי מה להפסיד. הלחץ על פנרבחצ'ה, ונראה איך הם עומדים בו. הטורקיות בדרך כלל מאכזבות במאני טיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 12 אפריל 2015, 12:28

roy1000 כתב:
tzachMTA כתב:תכלס, לא ככ משנה איזה מבין ה2 הראשונים מנצחים, אבל חייבים לקחת לפחות אחד מהם, אחרת גם הניסים מעונה שעברה לא יספיקו..

הנס של העונה השעברה היה המשחק הראשון...
לדעתי, חייבים לקחת את הראשון. זה הקל מביניהם.

זה גם המשחק הקשה יותר מבחינת היריבה , משחק ראשון בבית עם כל הלחץ מהקהל ומדובר בקבוצה בלי יותר מידי שחקנים עם ניסיון , אם מכבי תביא את ההגנה מהמשחק האחרון מול אלבה יש סיכוי סביר שמכבי תיקח את זה.
יוסי22

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 אפריל 2015, 12:30

לדעתי כל התסריטים פתוחים מ3-1 לפנר, עד 2-3 למכבי. סדרה מטורפת הולכת להיות כאן, מרגיש לי.
קניתי כרטיס למשחק מספר 3 :)
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yehooda » 12 אפריל 2015, 13:46

לצערי קשה לי להיות אופטימי לגבי הגעה לפיינל פור. הצלחה מבחינתי תהיה אם מכבי תצא בהפסד מינימלי בסדרה דהיינו 3-2 לפנר. ניצחון בסדרה זה מעל ומעבר למצופה.
הסיבות פשוטות:
1. מכבי מגיעה למשחק כאנדרדוג מובהק ומול קבוצה לא מנוסה אומנם אבל עם מאמן מנוסה מאוד שיודע להכות תמיד בבטן הרכה של האויב וללחוץ עליה חזק. הקבוצות שלו מאופיינות באגרסיביות יתר תחת עיניהם הפקוחות של השופטים.
2. סגל השחקנים : למכבי אין את העומק שיש לפנר ובמרתון של סדרת משחקים בצפיפות זמן, עומק ספסל חשוב מאוד. נוסיף לכך את איכות השחקנים - גאודלוק שנע מהר תחת חסימות ויודע לייצר נק' מכל מצב ובאחוזים גבוהים. בוגדנוביץ ובייליצה סרבים עיקשים ולוחמים שכבר חוו הישג כשהובילו את סרביה למעמד גמר אליפות העולם מול ארה"ב בקיץ האחרון. וסלי שהוא תואם טיוס רק בגדול יותר ועוד שחקנים איכותיים.
3. הקהל - הר הגעש בטורקיה יכול אמנם להלחיץ את פנר כמעט באותה מידה באם הנקודות לא יגיעו אבל פנר הפסידה העונה 3 פעמים בלבד בבית ורק מול הגדולות באמת: מול צסק"א אולימפיקוס וברצלונה.
4. לסדרת משחקים כזו מכבי צריכה להגיע עם האנרגיה הדרושה. נגד אלבה היא לחצה ושרטה והגיעה מוכנה מנטלית לשיא לאחר שהיה לה זמן רב להתכונן. לדעתי יהיה לה קשה להגיע לשיא נוסף ב-5 ימים ועוד במשחק חוץ.
yehooda

הודעהעל ידי toja27 » 12 אפריל 2015, 14:34

ניקולה וויצ'יץ' בראיון קצרצר לפני הסדרה:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.188053.html

בשנה שעברה מכבי ת"א ביצעה את "נס מילאנו" במשחק מספר 1 באיטליה, וגם הפעם וויצ'יץ' מאמין שהסיכוי "לגנוב" משחק הוא בפתיחת הסדרה. "אני חושב שזה המשחק הכי חשוב. זה הצ'אנס שלנו. המשחק השני הוא לא בלתי אפשרי אבל יש להם מאמן שיודע איך להכין אותם. צריך לעשות "אול אין" במשחק הראשון.
כאילו ניקולה כבר מודה שאפילו בעמדת המאמן יש נוק אווט לטובת פנרבחצ'ה? ומה גיא-פיני לא יכולים לעשות את ההתאמות הראויות לקראת המשחק השני?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי יוסי22 » 12 אפריל 2015, 14:41

הוא אומר בדיוק את מה שכתבנו .. הסיכוי הוא הרבה יותר גבוה במשחק הראשון וזה יכול לבוא בעיקר דרך יום גדול של סופו , ככה מכבי עשתה ב-3 הסדרות האחרונות שהיא שיחקה כנגד הביתיות כשסופו היה פה וככה היא תעשה גם השבוע , בשלושת הפעמים זה הצליח במשחקים קשים מאוד עם סל ניצחון / נס , נקווה שזה יקרה שוב .
יוסי22

הודעהעל ידי toja27 » 12 אפריל 2015, 14:48

יוסי22 כתב:הוא אומר בדיוק את מה שכתבנו .. הסיכוי הוא הרבה יותר גבוה במשחק הראשון וזה יכול לבוא בעיקר דרך יום גדול של סופו , ככה מכבי עשתה ב-3 הסדרות האחרונות שהיא שיחקה כנגד הביתיות כשסופו היה פה וככה היא תעשה גם השבוע , בשלושת הפעמים זה הצליח במשחקים קשים מאוד עם סל ניצחון / נס , נקווה שזה יקרה שוב .

אם אני זוכר נכון, בסדרה נגד פנאתיינקוס וטאו ויטוריה מכבי לקחה דווקא את המשחק השני. נגד טאו זה הספיק להם לנצח את הסדרה ונגד פנאתיינקוס זה נגמר במרחק נגיעה מהפיינל פור גם במשחק הרביעי וגם בחמישי. לא חושב שזה נכון להגיד שהכל תלוי במשחק הראשון. אבל התייחסתי יותר לאמירה של ניקולה לגבי זה שהמאמן שלהם יכול להכין אותם היטב למשחק השני, ואני רק שואל מה עם המאמנים שלנו, להם אין את היכולת הזו?
כנראה שאני חייתי באיזה סרט עד עכשיו, ואפילו במכבי מאמינים שהם מגיעים קטנים שחייבים לגנוב את המשחק הראשון בעזרת איזו הפתעה טקטית( כי אוברדוביץ' כבר יכין אותם למשחק השני) ולא לנצח כשאתה מסתכל ליריב בלבן של העין.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי יוסי22 » 12 אפריל 2015, 15:12

התכוונתי שמכבי לקחה משחק חוץ דרך הצגה של סופו לפחות מול טאו ומילאנו (נגד פאו היה לו משחק טוב אבל הוא יצא בעבירות מהר מאוד ) ולא שהיא לקחה בעבר דווקא את המשחק הראשון .

לא הכול תלוי במשחק הראשון אבל נראה לי קל יותר לקחת את הראשון ולא את השני כשהלחץ כבר עליך בהנחה שהפסדת בראשון והפסד מוריד ל 0-2 , אני לא הייתי בונה תיאוריות על כמה מילים של ניקולה .

הוא לא חושב שהצוות של מכבי לא יעשה התאמות למשחק השני אלא שהם יבואו מוכנים כי יש להם מאמן מנוסה והזמן לתקוף זה כשכל הלחץ עליהם והשחקנים המנוסים במכבי יכולים לעשות את ההבדל.
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 12 אפריל 2015, 15:13

toja27 כתב:אם אני זוכר נכון, בסדרה נגד פנאתיינקוס וטאו ויטוריה מכבי לקחה דווקא את המשחק השני. נגד טאו זה הספיק להם לנצח את הסדרה ונגד פנאתיינקוס זה נגמר במרחק נגיעה מהפיינל פור גם במשחק הרביעי וגם בחמישי. לא חושב שזה נכון להגיד שהכל תלוי במשחק הראשון. אבל התייחסתי יותר לאמירה של ניקולה לגבי זה שהמאמן שלהם יכול להכין אותם היטב למשחק השני, ואני רק שואל מה עם המאמנים שלנו, להם אין את היכולת הזו?
כנראה שאני חייתי באיזה סרט עד עכשיו, ואפילו במכבי מאמינים שהם מגיעים קטנים שחייבים לגנוב את המשחק הראשון בעזרת איזו הפתעה טקטית( כי אוברדוביץ' כבר יכין אותם למשחק השני) ולא לנצח כשאתה מסתכל ליריב בלבן של העין.

הקבוצה שנחותה מקצועית תמיד רוצה סדרות קצרות כי היכולת להפתיע יורדת ככל שמשחקים יותר משחקים.
מכבי היא לא הפייבוריטית בסדרה הזו, אם לזה את ה מתכוון.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 12 אפריל 2015, 15:20

יוסי22 כתב:התכוונתי שמכבי לקחה משחק חוץ דרך הצגה של סופו לפחות מול טאו ומילאנו (נגד פאו היה לו משחק טוב אבל הוא יצא בעבירות מהר מאוד ) ולא שהיא לקחה בעבר דווקא את המשחק הראשון .

לא הכול תלוי במשחק הראשון אבל נראה לי קל יותר לקחת את הראשון ולא את השני כשהלחץ כבר עליך בהנחה שהפסדת בראשון והפסד מוריד ל 0-2 , אני לא הייתי בונה תיאוריות על כמה מילים של ניקולה .

הוא לא חושב שהצוות של מכבי לא יעשה התאמות למשחק השני אלא שהם יבואו מוכנים כי יש להם מאמן מנוסה והזמן לתקוף זה כשכל הלחץ עליהם והשחקנים המנוסים במכבי יכולים לעשות את ההבדל.

טוב, אני מבין משהו אחר כאן. לדעתי הוא אומר שאת המשחק השני יהיה קשה יותר לנצח כי אוברדוביץ' כבר יכין אותם נכון טקטית אחרי שראה את המשחק הראשון. משמע, הכל תלוי במשחק הראשון שבו מכבי חייבים להפתיע אותם ולגנוב ניצחון. לדעתי, אפשר להבין בין המילים את דעתו של ניקולה על יחסי הכוחות בין המאמנים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 12 אפריל 2015, 15:25

roy1000 כתב:
toja27 כתב:אם אני זוכר נכון, בסדרה נגד פנאתיינקוס וטאו ויטוריה מכבי לקחה דווקא את המשחק השני. נגד טאו זה הספיק להם לנצח את הסדרה ונגד פנאתיינקוס זה נגמר במרחק נגיעה מהפיינל פור גם במשחק הרביעי וגם בחמישי. לא חושב שזה נכון להגיד שהכל תלוי במשחק הראשון. אבל התייחסתי יותר לאמירה של ניקולה לגבי זה שהמאמן שלהם יכול להכין אותם היטב למשחק השני, ואני רק שואל מה עם המאמנים שלנו, להם אין את היכולת הזו?

הקבוצה שנחותה מקצועית תמיד רוצה סדרות קצרות כי היכולת להפתיע יורדת ככל שמשחקים יותר משחקים.
מכבי היא לא הפייבוריטית בסדרה הזו, אם לזה את ה מתכוון.

לא חשבתי שמכבי צריכה להפתיע אף אחד. חשבתי עד עכשיו שהם באים לקחת את מה ששלהם וזה לנצח את הסדרה ולעלות לפייל פור אבל כנראה שוויצ'יץ' חושב אחרת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 12 אפריל 2015, 15:46

אם הסיבה של מכבי היא פסיכולוגית אז אני יכול להבין אתה גישה שמציגים לקראת הסדרה...אבל אם הם באמת מאמינים במה שהם אומרים אז זו גישה תבוסתנית ומעצבנת...
יא רבאק!!!אנחנו אלופי אירופה!!!!! אם פנר' רוצה להדיח אותנו ולעלות לפיינל פור אז צריך לבוא ולומר לה ולהראות לה שזה לא כל כך פשוט לנצח את אלופת אירופה!!!
אנחנו מכבי מי אתם בכלל?!!!
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אפריל 2015, 15:48

למי אכפת מה אומרים לפני המשחקים? ממתי לוקחים דברים שנאמרים לפני משחקים ברצינות?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yehooda » 13 אפריל 2015, 04:08

לא משהו חשוב אבל צפיתי היום במשחק של פנר נגד אסקישר נועלת הטבלה הטורקית https://www.youtube.com/watch?v=zxzUZmnDcMw שבה משחקים העונה מרכוס הייסליפ (שחגג על וסלי ועדיין מרשים מאוד העונה עם 16 נק' 52% ל-2 ו-46% ל-3 ומאט וולש מיודעינו בנוסף אליהם גם מני האריס שהיה מועמד למכבי העונה.
בין לבין, בדקה 15:55 שמעתי את הקהל של פנר שר בגאון שיר עם לחן מאוד מוכר. לאחר זמן התברר שהם לקחו את הלחן של השיר "ושוב איתכם" של אילנית https://www.youtube.com/watch?v=v6x3y7Qtkg8 מעניין איך הם הגיעו אליו.
yehooda

הודעהעל ידי toja27 » 13 אפריל 2015, 05:59

yehooda כתב:לא משהו חשוב אבל צפיתי היום במשחק של פנר נגד אסקישר נועלת הטבלה הטורקית https://www.youtube.com/watch?v=zxzUZmnDcMw שבה משחקים העונה מרכוס הייסליפ (שחגג על וסלי ועדיין מרשים מאוד העונה עם 16 נק' 52% ל-2 ו-46% ל-3 ומאט וולש מיודעינו בנוסף אליהם גם מני האריס שהיה מועמד למכבי העונה.
בין לבין, בדקה 15:55 שמעתי את הקהל של פנר שר בגאון שיר עם לחן מאוד מוכר. לאחר זמן התברר שהם לקחו את הלחן של השיר "ושוב איתכם" של אילנית https://www.youtube.com/watch?v=v6x3y7Qtkg8 מעניין איך הם הגיעו אליו.

נולדת להיות סקאוט יהודה אחי. אם אתה מצליח לזהות את לחן השירים של אוהדי פנר' אז אשריך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־17 אורחים