המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:עד כמה שזה ישמע לא קשור לחלקיכם או אולי לרובכם, ועם כל האופטימיות שלי לסדרה, לצערי אחרי המשחק של אתמול אני צופה הפסד במשחק הראשון ב10 נק' לפחות. כנראה שאם יצתרכו לקחת משחק חוץ זה יהיה רק במשחק השני.הלוואי ואני טועה כאן.
tzachMTA כתב:תכלס, לא ככ משנה איזה מבין ה2 הראשונים מנצחים, אבל חייבים לקחת לפחות אחד מהם, אחרת גם הניסים מעונה שעברה לא יספיקו..
ankram כתב:לצערי אני אפילו פחות אופטימי משנה שעברה , היקמן הוא בורג חשוב אבל לא כזה שפנר לא יכולה להסתדר בלעדיו , הספסל של פנר עדיף ואובראדוביץ' לא ייתן לסופו להכנס לסדרהף לצערי זה ייגמר בסוויפ.
אם בשנה שעברה היו ג'וקרים כמו רייס טיוס ובלו , הרי שהשנה יש רק את טיוס , היינס הוא בלופ שראוי לוועדת חקירה , ואין למכבי שחקן כמו בלו שלא ניתן להשאיר אותו חופשי.
קצת מגוחך להיות אופטימיים שמדובר בקבוצה שניצחה יריבות שלמכבי לא היה סיכוי כלל לנצח העונה עמו אולימפיאקוס וצסק"א.
פנר עדיפה בכל העמדות זולת סמית.
roy1000 כתב:tzachMTA כתב:תכלס, לא ככ משנה איזה מבין ה2 הראשונים מנצחים, אבל חייבים לקחת לפחות אחד מהם, אחרת גם הניסים מעונה שעברה לא יספיקו..
הנס של העונה השעברה היה המשחק הראשון...
לדעתי, חייבים לקחת את הראשון. זה הקל מביניהם.
יוסי22 כתב:הוא אומר בדיוק את מה שכתבנו .. הסיכוי הוא הרבה יותר גבוה במשחק הראשון וזה יכול לבוא בעיקר דרך יום גדול של סופו , ככה מכבי עשתה ב-3 הסדרות האחרונות שהיא שיחקה כנגד הביתיות כשסופו היה פה וככה היא תעשה גם השבוע , בשלושת הפעמים זה הצליח במשחקים קשים מאוד עם סל ניצחון / נס , נקווה שזה יקרה שוב .
toja27 כתב:אם אני זוכר נכון, בסדרה נגד פנאתיינקוס וטאו ויטוריה מכבי לקחה דווקא את המשחק השני. נגד טאו זה הספיק להם לנצח את הסדרה ונגד פנאתיינקוס זה נגמר במרחק נגיעה מהפיינל פור גם במשחק הרביעי וגם בחמישי. לא חושב שזה נכון להגיד שהכל תלוי במשחק הראשון. אבל התייחסתי יותר לאמירה של ניקולה לגבי זה שהמאמן שלהם יכול להכין אותם היטב למשחק השני, ואני רק שואל מה עם המאמנים שלנו, להם אין את היכולת הזו?
כנראה שאני חייתי באיזה סרט עד עכשיו, ואפילו במכבי מאמינים שהם מגיעים קטנים שחייבים לגנוב את המשחק הראשון בעזרת איזו הפתעה טקטית( כי אוברדוביץ' כבר יכין אותם למשחק השני) ולא לנצח כשאתה מסתכל ליריב בלבן של העין.
יוסי22 כתב:התכוונתי שמכבי לקחה משחק חוץ דרך הצגה של סופו לפחות מול טאו ומילאנו (נגד פאו היה לו משחק טוב אבל הוא יצא בעבירות מהר מאוד ) ולא שהיא לקחה בעבר דווקא את המשחק הראשון .
לא הכול תלוי במשחק הראשון אבל נראה לי קל יותר לקחת את הראשון ולא את השני כשהלחץ כבר עליך בהנחה שהפסדת בראשון והפסד מוריד ל 0-2 , אני לא הייתי בונה תיאוריות על כמה מילים של ניקולה .
הוא לא חושב שהצוות של מכבי לא יעשה התאמות למשחק השני אלא שהם יבואו מוכנים כי יש להם מאמן מנוסה והזמן לתקוף זה כשכל הלחץ עליהם והשחקנים המנוסים במכבי יכולים לעשות את ההבדל.
roy1000 כתב:toja27 כתב:אם אני זוכר נכון, בסדרה נגד פנאתיינקוס וטאו ויטוריה מכבי לקחה דווקא את המשחק השני. נגד טאו זה הספיק להם לנצח את הסדרה ונגד פנאתיינקוס זה נגמר במרחק נגיעה מהפיינל פור גם במשחק הרביעי וגם בחמישי. לא חושב שזה נכון להגיד שהכל תלוי במשחק הראשון. אבל התייחסתי יותר לאמירה של ניקולה לגבי זה שהמאמן שלהם יכול להכין אותם היטב למשחק השני, ואני רק שואל מה עם המאמנים שלנו, להם אין את היכולת הזו?
כנראה שאני חייתי באיזה סרט עד עכשיו, ואפילו במכבי מאמינים שהם מגיעים קטנים שחייבים לגנוב את המשחק הראשון בעזרת איזו הפתעה טקטית( כי אוברדוביץ' כבר יכין אותם למשחק השני) ולא לנצח כשאתה מסתכל ליריב בלבן של העין.
הקבוצה שנחותה מקצועית תמיד רוצה סדרות קצרות כי היכולת להפתיע יורדת ככל שמשחקים יותר משחקים.
מכבי היא לא הפייבוריטית בסדרה הזו, אם לזה את ה מתכוון.
yehooda כתב:לא משהו חשוב אבל צפיתי היום במשחק של פנר נגד אסקישר נועלת הטבלה הטורקית https://www.youtube.com/watch?v=zxzUZmnDcMw שבה משחקים העונה מרכוס הייסליפ (שחגג על וסלי ועדיין מרשים מאוד העונה עם 16 נק' 52% ל-2 ו-46% ל-3 ומאט וולש מיודעינו בנוסף אליהם גם מני האריס שהיה מועמד למכבי העונה.
בין לבין, בדקה 15:55 שמעתי את הקהל של פנר שר בגאון שיר עם לחן מאוד מוכר. לאחר זמן התברר שהם לקחו את הלחן של השיר "ושוב איתכם" של אילנית https://www.youtube.com/watch?v=v6x3y7Qtkg8 מעניין איך הם הגיעו אליו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים