הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי itai7 » 14 אפריל 2015, 22:36

felix_r כתב:ניהול משחק לא טוב צוות האימון שלנו. לא השתמשו מספיק בספסל וסחטו לגמרי את החמישיה

סיפור המשחק בגדול
itai7

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 22:37

toja27 כתב:נראה לי שאתה בכח מנסה להיאחז במה שאמרת לפני המשחק שפנר' שהיא קבוצה מוכשרת בהרבה. בפועל ראינו בדיוק את יחסי הכוחות. הובלנו ב11 הפרש ופנר' חזרה למשחק עם קינן סיפהי, בלי ביילצה ובלי ואסלי בעוד שגודס לא הוריד את פארגו וטיוס לדקה. אכזבה ענקית מגודס... איפה פיני????

אז כנראה שראינו משחק אחר. לפנר יש שלישייה שהם בליגה אחרת לגמרי ממה שיש למכבי.
מכבי באו מוכנים למשחק ונתנו מחלמה ענקית, אבל זה לא הליגה של מכבי, עם כל הכבוד לרנדל וסמית'.
רוצה להאשים את גודס ולחיות בסרט שרנדל טוב מבייליצה וטיוס טוב מווסלי וסמית' טוב מבוגדנוביץ' אז זו כמובן זכותך, אבל זה פשוט לא נכון.
מכבי הצליחה להפתיע את פנר היום וזה 100% לזכות גודס ופיני. את הבדלי הרמות כנראה שנראה יותר בעוצמה במשחקים הבאים.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 14 אפריל 2015, 22:38

toja27 כתב:
גל גל כתב:תירגעו בסדרות הצלבה בדרך כלל מנצחים את המשחק השני
הבעיה היחידה שאנחנו סחוטים

וגם בסוף כשהיה ברור שפנר' מנצחת הוא המשיך לשחק עם השחקנים המרכזיים שלו. כאילו הוא מבין שזאת סדרה ? באמת איזה טמטום.

דווקא יכולנו להשוות בדקות האחרונות, אבל דפקנו בטיפשות שתי התקפות מתפרצות אחרי חטיפות
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 14 אפריל 2015, 22:38

roy1000 כתב:
jol9 כתב:גודס היה צריך לנהל את המשחק.
כן להשתמש בספסל
כן לעצור את הריצה שלהם עם פסקי זמן
כן לעשות התאמות משלו למה שקורה על המגרש
כן לשחק פנימה יותר

באמת לא מבין את הדברים שאתה אומר כאן.

אני לא מבין מה אתה אומר. כל שחקני הספסל ששיחקו פרט לטיוס עשו רק נזק.
הוא ניסה לשחק פנימה לסופו, אבל בשלב מסויים היינס ופארגו הפסיקו לעשות את זה.

נראה לי מצחיק להאשים את גודס בהפסד הזה. פיני וגודס עשו בית ספר לאוברדוביץ', אבל מה לעשות שלאוברדוביץ' יש 3 שחקני NBA ולגודס יש רק את פארגו?

הציפיות לא ריאליות ואמרתי את זה עוד לפני המשחק.

זה לא עניין של לשחק 2 דקות ואז לרדת. ככה לא משתפים ספסל. גם הנגרים של ז'ליקו עשו נזק בחצי הראשון, ועדיין שיחקו והם אלה שעשו
את המהפך ולא שחקני הNBA שלהם.

הציפיות ריאליות מאוד. אתה מוזמן לחזור לכדור הארץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 14 אפריל 2015, 22:38

גודס כשל כישלון מוחלט עם הספסל היום. אין סרט שאתה בא לרבע רביעי אחרי ששחקת את פארגו ואוחיון למוות, גרמת לעבירה רביעית מיותרת של רנדל בשלב מוקדם ולא ניצלת יותר דקות של סופו כשהיה אפשר. פארגו היה בזון מטורף, אבל היה צפוי כאור יום שפנר בסופו של דבר תלמד אותו ותדע לנצל את העייפות שלו. זה פשוט לא עובד ככה..
ופה הנוק אאוט של אובראדוביץ'. ידע ללחוץ על הדוושה בזמן וגודס היה פשוט חסר אונים..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 אפריל 2015, 22:39

felix_r כתב:

וגם סמית' נראה פצוע (נקווה שזה לא רציני)

יכול להיות שזה מה שהפסיד לנו את המשחק .

עם סמית במשחק נורמלי זה היה של מכבי , הוא היה סביר בחצי הראשון אבל בשני הוא היה לא טוב , גם בהגנה וגם בהתקפה , מקווה בשביל מכבי שהוא לא פצוע כי הוא המפתח ביחד עם שימוש נכון יותר ומשמעותי יותר בסופו לקראת המשחק השני .
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 14 אפריל 2015, 22:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי גל גל » 14 אפריל 2015, 22:39

מה שלא מבינים זה שאוחיון לא ידפוק עוד שלוש שלשות ופארגו לא יתן משחק כזה וסמית פצוע ובצד שלהם גאודלוק לא ימשיך להיראות ככה
לא מצפה לכלום אבל תמיד יש סיכוי אנחנו מכבי
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שחף » 14 אפריל 2015, 22:40

roy1000 כתב:
toja27 כתב:נראה לי שאתה בכח מנסה להיאחז במה שאמרת לפני המשחק שפנר' שהיא קבוצה מוכשרת בהרבה. בפועל ראינו בדיוק את יחסי הכוחות. הובלנו ב11 הפרש ופנר' חזרה למשחק עם קינן סיפהי, בלי ביילצה ובלי ואסלי בעוד שגודס לא הוריד את פארגו וטיוס לדקה. אכזבה ענקית מגודס... איפה פיני????

מכבי באו מוכנים למשחק ונתנו מחלמה ענקית, אבל זה לא הליגה של מכבי, עם כל הכבוד לרנדל וסמית'.
רוצה להאשים את גודס ולחיות בסרט שרנדל טוב מבייליצה וטיוס טוב מווסלי וסמית' טוב מבוגדנוביץ' אז זו כמובן זכותך, אבל זה פשוט לא נכון.
מכבי הצליחה להפתיע את פנר היום וזה 100% לזכות גודס ופיני. את הבדלי הרמות כנראה שנראה יותר בעוצמה במשחקים הבאים.

סמית' שיחק פצוע, ועדיין הצליח לקלוע כמות נקודות זהה לבוגדאנוביץ'. אתה משווה ילד מוכשר למועמד ל-MVP של היורוליג השנה. cut the bullshit
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 22:40

שחף כתב:בוגדאנוביץ' שחקן NBA כמו שיניב גרין סנטר יורוליג. מכבי פירקה אותו לגמרי והוא ילד עם פריים של אוחיון. ווסלי היה כישלון מוחלט ב-NBA. אני מציע לך לבדוק את השורות הסטטיסטיות שלו. לדווין סמית' יש יותר סיכוי לשחק ב-NBA ממנו. זה שהוא חוגג אחרי כל סל כאילו הוא זכה ביורוליג זה עלוב אבל זה לא הופך אותו לשחקן טוב יותר. בינינו, למילאנו אשתקד היה חומר שחקנים הרבה יותר טוב. אבל כנראה שגם למכבי

אני מוכן להתערב איתך שבוגדנוביץ' הוא שחקן חמישייה ב- NBA בתוך 3 שנים.
דווין סמית' אפילו לא נבחר בדראפט ולא שיחק דקה אחת ב- NBA. אני לא יודע על מה אתה מדבר. למילאנו לא היה אפילו עשירית מהכישרון שיש לפנר.
roy1000

הודעהעל ידי my man » 14 אפריל 2015, 22:41

גל גל כתב:מה שלא מבינים זה שאוחיון לא ידפוק עוד שלוש שלשות ופארגו לא יתן משחק כזה וסמית פצוע ובצד שלהם גאודלוק לא ימשיך להיראות ככה

מכל ההודעות פה זו הכי תיסכלה אותי נקווה שאתה טועה...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 14 אפריל 2015, 22:41

felix_r כתב:
toja27 כתב:

וגם בסוף כשהיה ברור שפנר' מנצחת הוא המשיך לשחק עם השחקנים המרכזיים שלו. כאילו הוא מבין שזאת סדרה ? באמת איזה טמטום.

דווקא יכולנו להשוות בדקות האחרונות, אבל דפקנו בטיפשות שתי התקפות מתפרצות אחרי חטיפות

לא יודע כמה היה שם 7 הפרש או משהו כזה? בערך דקה לסיום והיה ברור שכל המומנטום לצידם וסמית עם כאבים היה נראה לי מיותר אחרי שהוא שחק את כל החמישיה כל המשחק ויש עוד יומיים משחק. אבל יכול להיות שאתה צודק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 22:43

שחף כתב:סמית' שיחק פצוע, ועדיין הצליח לקלוע כמות נקודות זהה לבוגדאנוביץ'. אתה משווה ילד מוכשר למועמד ל-MVP של היורוליג השנה. cut the bullshit

חצי מהנקודות של ווסלי הגיעו מחדירות של בוגדנוביץ'. הוא הגיע לכל מקום שרצה על המגרש.
דווין סמית' שחקן מצויין. הוא לא בליגה של בוגדנוביץ'. מעולם לא היה ולא יהיה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 14 אפריל 2015, 22:45

roy1000 כתב:

רוי, זה די ברור כשמש שכל העניין כאן הוא להגן על מה שאמרת לפני המשחק. כאילו במקרה כל הפורום ראה משחק אחד ואתה אחר? בסדר אתה מוזמן לחשוב מה שבא לך ושמלכתחילה לא היה לנו סיכוי מולם כי הם קבוצה כל כך מוכשרת אבל נראה לי כולם ראו שהמשחק כבר היה בידיים שלנו ופשוט נתנו אותו בחוסר אחריות במיוחד מצד צוות האימון ומשחק לא טוב של סמית.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 14 אפריל 2015, 22:46

roy1000 כתב:
שחף כתב:סמית' שיחק פצוע, ועדיין הצליח לקלוע כמות נקודות זהה לבוגדאנוביץ'. אתה משווה ילד מוכשר למועמד ל-MVP של היורוליג השנה. cut the bullshit

חצי מהנקודות של ווסלי הגיעו מחדירות של בוגדנוביץ'. הוא הגיע לכל מקום שרצה על המגרש.
דווין סמית' שחקן מצויין. הוא לא בליגה של בוגדנוביץ'. מעולם לא היה ולא יהיה.

שמע כתבת פה הרבה מאד דברים שלא הסכמתי איתך עליהם אבל אתה מתעלה על עצמך עכשיו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 14 אפריל 2015, 22:47

toja27 כתב:
roy1000 כתב:

רוי, זה די ברור כשמש שכל העניין כאן הוא להגן על מה שאמרת לפני המשחק. כאילו במקרה כל הפורום ראה משחק אחד ואתה אחר? בסדר אתה מוזמן לחשוב מה שבא לך ושמלכתחילה לא היה לנו סיכוי מולם כי הם קבוצה כל כך מוכשרת אבל נראה לי כולם ראו שהמשחק כבר היה בידיים שלנו ופשוט נתנו אותו בחוסר אחריות במיוחד מצד צוות האימון ומשחק לא טוב של סמית.

הזכיר לי במשו את המשחק מול פאו בתחילת הטופ 16 זה היה שלנו ופשוט נתנו להם את זה...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 14 אפריל 2015, 22:47

דרך אגב פארגו היה מדהים!!! איזה כיף לראות אותו ככה. ממש התענגתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שחף » 14 אפריל 2015, 22:47

תשאל 50 אנשי מקצוע בכדורסל מי שחקן טוב יותר, דווין סמית' או בוגדאנוביץ', 49 מתוכם יגידו לך שנכון להיום, כלומר ב-2015, דווין סמית' שחקן טוב יותר. כולל אובראדוביץ' וכולל המאמן של בוגדאנוביץ' בנוער. מעבר לזה שהגם הסטטיסטיקות שלו מראות ככה, כדורסל לא משחקים בצד אחד של המגרש ובצד השני יש לסמית' יתרון משמעותי. אף אחד לא מנהל פה דיון אם סמית' הוא פרוספקט NBA גדול יותר ממנו. כנראה שבגיל 32 ועם הרבה פציעות NBA זה לא ממש רלוונטי עבורו. גם הקביעה שלך שווסלי שחקן NBA אחרי שהוא הסריח את הפרקט בשלוש קבוצות NBA שונות ועשה סטטיסטיקות ברמה של גל מקל היא מגוחכת.
שחף

הודעהעל ידי גל גל » 14 אפריל 2015, 22:50

אני באמת לא מבין למה פארגו הפסיק לחדור
מכבי 2025
תומפסון בלאט בורג
הנדס,יוקו,דיבה
מחיילוק,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,פאייה,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי itai7 » 14 אפריל 2015, 22:50

לא יכול להיות שסילבן לנדסברג, שחקן כשיר (נכון שלא שיחק יותר ממשחק אחד, אבל היי, אי אפשר לקרוא למה שהיינז עשה באותה תקופה...לשחק) לא מקבל אפילו שניה על הפרקט...אפילו להכניס ל3 דק' בשביל שיהיה לך קלע לדקות האחרונות זה משהו הגיוני, בטח כשאתה מוביל בדו-ספרתי, היה עוזר כשסמית כמעט מת על הפרקט (במהלך כל המחצית השניה..).
itai7

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 אפריל 2015, 22:51

זו באמת עקשנות מוגזמת רועי .. עם כל הכבוד .

מכבי הפסידה את המשחק הרבה יותר ממה שהטורקים ניצחו .

הרבה זמן לא התעצבנתי כל כך מהפסד , זה היה בידיים של מכבי לגמרי ... קצת יותר ריכוז בדקות החשובות אי שם בסוף הרבע השלישי ומכבי לוקחים את זה .

אגב אני בטוח שאם גודס החכמולוג היה מעלה את סופו אחרי 5 דקות ברבע השלישי הריצה הזו לא היתה באה לעולם כי הם היו צריכים להתמודד פתאום עם סגנון משחק שונה לחלוטין אבל גודס כרגיל לא מתפקד כשהעסק קצת לחוץ ונראה לי שפיני מפחד לערער על הסמכות שלו אבל יכול להיות שכדאי לזוז קצת הצידה ולתת לפיני לנהל קצת את המשחק כשהוא נכנס לקומה .

בסך הכול הוא מכין את הקבוצה יוצא מן הכלל למשחקים אבל ניהול המשחק זה מקצוע שונה לחלוטין וגודס ממש לא שם לפחות נכון להיום .
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־22 אורחים