felix_r כתב:ניהול משחק לא טוב צוות האימון שלנו. לא השתמשו מספיק בספסל וסחטו לגמרי את החמישיה
סיפור המשחק בגדול
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:ניהול משחק לא טוב צוות האימון שלנו. לא השתמשו מספיק בספסל וסחטו לגמרי את החמישיה
toja27 כתב:נראה לי שאתה בכח מנסה להיאחז במה שאמרת לפני המשחק שפנר' שהיא קבוצה מוכשרת בהרבה. בפועל ראינו בדיוק את יחסי הכוחות. הובלנו ב11 הפרש ופנר' חזרה למשחק עם קינן סיפהי, בלי ביילצה ובלי ואסלי בעוד שגודס לא הוריד את פארגו וטיוס לדקה. אכזבה ענקית מגודס... איפה פיני????
toja27 כתב:גל גל כתב:תירגעו בסדרות הצלבה בדרך כלל מנצחים את המשחק השני
הבעיה היחידה שאנחנו סחוטים
וגם בסוף כשהיה ברור שפנר' מנצחת הוא המשיך לשחק עם השחקנים המרכזיים שלו. כאילו הוא מבין שזאת סדרה ? באמת איזה טמטום.
roy1000 כתב:jol9 כתב:גודס היה צריך לנהל את המשחק.
כן להשתמש בספסל
כן לעצור את הריצה שלהם עם פסקי זמן
כן לעשות התאמות משלו למה שקורה על המגרש
כן לשחק פנימה יותר
באמת לא מבין את הדברים שאתה אומר כאן.
אני לא מבין מה אתה אומר. כל שחקני הספסל ששיחקו פרט לטיוס עשו רק נזק.
הוא ניסה לשחק פנימה לסופו, אבל בשלב מסויים היינס ופארגו הפסיקו לעשות את זה.
נראה לי מצחיק להאשים את גודס בהפסד הזה. פיני וגודס עשו בית ספר לאוברדוביץ', אבל מה לעשות שלאוברדוביץ' יש 3 שחקני NBA ולגודס יש רק את פארגו?
הציפיות לא ריאליות ואמרתי את זה עוד לפני המשחק.
felix_r כתב:גל גל כתב:תירגעו בסדרות הצלבה בדרך כלל מנצחים את המשחק השני
וגם סמית' נראה פצוע (נקווה שזה לא רציני)
roy1000 כתב:toja27 כתב:נראה לי שאתה בכח מנסה להיאחז במה שאמרת לפני המשחק שפנר' שהיא קבוצה מוכשרת בהרבה. בפועל ראינו בדיוק את יחסי הכוחות. הובלנו ב11 הפרש ופנר' חזרה למשחק עם קינן סיפהי, בלי ביילצה ובלי ואסלי בעוד שגודס לא הוריד את פארגו וטיוס לדקה. אכזבה ענקית מגודס... איפה פיני????
אז כנראה שראינו משחק אחר. לפנר יש שלישייה שהם בליגה אחרת לגמרי ממה שיש למכבי.
מכבי באו מוכנים למשחק ונתנו מחלמה ענקית, אבל זה לא הליגה של מכבי, עם כל הכבוד לרנדל וסמית'.
רוצה להאשים את גודס ולחיות בסרט שרנדל טוב מבייליצה וטיוס טוב מווסלי וסמית' טוב מבוגדנוביץ' אז זו כמובן זכותך, אבל זה פשוט לא נכון.
מכבי הצליחה להפתיע את פנר היום וזה 100% לזכות גודס ופיני. את הבדלי הרמות כנראה שנראה יותר בעוצמה במשחקים הבאים.
שחף כתב:בוגדאנוביץ' שחקן NBA כמו שיניב גרין סנטר יורוליג. מכבי פירקה אותו לגמרי והוא ילד עם פריים של אוחיון. ווסלי היה כישלון מוחלט ב-NBA. אני מציע לך לבדוק את השורות הסטטיסטיות שלו. לדווין סמית' יש יותר סיכוי לשחק ב-NBA ממנו. זה שהוא חוגג אחרי כל סל כאילו הוא זכה ביורוליג זה עלוב אבל זה לא הופך אותו לשחקן טוב יותר. בינינו, למילאנו אשתקד היה חומר שחקנים הרבה יותר טוב. אבל כנראה שגם למכבי
גל גל כתב:מה שלא מבינים זה שאוחיון לא ידפוק עוד שלוש שלשות ופארגו לא יתן משחק כזה וסמית פצוע ובצד שלהם גאודלוק לא ימשיך להיראות ככה
felix_r כתב:toja27 כתב:גל גל כתב:תירגעו בסדרות הצלבה בדרך כלל מנצחים את המשחק השני
וגם בסוף כשהיה ברור שפנר' מנצחת הוא המשיך לשחק עם השחקנים המרכזיים שלו. כאילו הוא מבין שזאת סדרה ? באמת איזה טמטום.
דווקא יכולנו להשוות בדקות האחרונות, אבל דפקנו בטיפשות שתי התקפות מתפרצות אחרי חטיפות
שחף כתב:סמית' שיחק פצוע, ועדיין הצליח לקלוע כמות נקודות זהה לבוגדאנוביץ'. אתה משווה ילד מוכשר למועמד ל-MVP של היורוליג השנה. cut the bullshit
roy1000 כתב:toja27 כתב:נראה לי שאתה בכח מנסה להיאחז במה שאמרת לפני המשחק שפנר' שהיא קבוצה מוכשרת בהרבה. בפועל ראינו בדיוק את יחסי הכוחות. הובלנו ב11 הפרש ופנר' חזרה למשחק עם קינן סיפהי, בלי ביילצה ובלי ואסלי בעוד שגודס לא הוריד את פארגו וטיוס לדקה. אכזבה ענקית מגודס... איפה פיני????
מכבי באו מוכנים למשחק ונתנו מחלמה ענקית, אבל זה לא הליגה של מכבי, עם כל הכבוד לרנדל וסמית'.
רוצה להאשים את גודס ולחיות בסרט שרנדל טוב מבייליצה וטיוס טוב מווסלי וסמית' טוב מבוגדנוביץ' אז זו כמובן זכותך, אבל זה פשוט לא נכון.
מכבי הצליחה להפתיע את פנר היום וזה 100% לזכות גודס ופיני. את הבדלי הרמות כנראה שנראה יותר בעוצמה במשחקים הבאים.
roy1000 כתב:שחף כתב:סמית' שיחק פצוע, ועדיין הצליח לקלוע כמות נקודות זהה לבוגדאנוביץ'. אתה משווה ילד מוכשר למועמד ל-MVP של היורוליג השנה. cut the bullshit
חצי מהנקודות של ווסלי הגיעו מחדירות של בוגדנוביץ'. הוא הגיע לכל מקום שרצה על המגרש.
דווין סמית' שחקן מצויין. הוא לא בליגה של בוגדנוביץ'. מעולם לא היה ולא יהיה.
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:נראה לי שאתה בכח מנסה להיאחז במה שאמרת לפני המשחק שפנר' שהיא קבוצה מוכשרת בהרבה. בפועל ראינו בדיוק את יחסי הכוחות. הובלנו ב11 הפרש ופנר' חזרה למשחק עם קינן סיפהי, בלי ביילצה ובלי ואסלי בעוד שגודס לא הוריד את פארגו וטיוס לדקה. אכזבה ענקית מגודס... איפה פיני????
רוי, זה די ברור כשמש שכל העניין כאן הוא להגן על מה שאמרת לפני המשחק. כאילו במקרה כל הפורום ראה משחק אחד ואתה אחר? בסדר אתה מוזמן לחשוב מה שבא לך ושמלכתחילה לא היה לנו סיכוי מולם כי הם קבוצה כל כך מוכשרת אבל נראה לי כולם ראו שהמשחק כבר היה בידיים שלנו ופשוט נתנו אותו בחוסר אחריות במיוחד מצד צוות האימון ומשחק לא טוב של סמית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־29 אורחים