הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הצלבה משחק 1: מכבי נגד פנרבחצ'ה - שלישי 21:00 ערוץ 10

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 22:59

שחף כתב:דרך אגב, בוגדאנוביץ' קלע הערב 5 נקודות. 1 מ-9 מהשדה. 3 אסיסטים ו-2 איבודים. מדד 4. פירק את ההגנה של מכבי כמו שהיינס פירק את ההגנה של הטורקים. בעצם, סטטיסטית הייתה להם שורה די דומה אז אול זה גם נכון

וואלה? ואיך ווסלי עשה את הנקודות שלו? במקרה ההגנה של מכבי פינתה לו את הדרך לדאנקים שלו?
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 14 אפריל 2015, 22:59

יוסי22 כתב:
itai7 כתב:לא יכול להיות שסילבן לנדסברג, שחקן כשיר (נכון שלא שיחק יותר ממשחק אחד, אבל היי, אי אפשר לקרוא למה שהיינז עשה באותה תקופה...לשחק) לא מקבל אפילו שניה על הפרקט...אפילו להכניס ל3 דק' בשביל שיהיה לך קלע לדקות האחרונות זה משהו הגיוני, בטח כשאתה מוביל בדו-ספרתי, היה עוזר כשסמית כמעט מת על הפרקט (במהלך כל המחצית השניה..).

הוא כנראה פחד מהרכות ההגנתית שלו עם החזרה מפציעה במשחק כל כך אינטנסיבי ואפשר להבין אותו אבל כשסמית פצוע לא היתה ברירה .

לינהרט קצת איכזב אותי היום , אני מאוד אוהב אותו אבל משהו ברמה הזו כנראה קצת גדול עליו והוא היה רע מאוד .

פארגו הפסיק לחדור כי נגמר לו האוויר , שחקן אחד לא יכול לנצח משחק לבד מול קבוצה עמוקה ומוכשרת כמו פנרבחצ'ה , זה היה ברור מהתחלה אבל דווקא הוא התחיל להפעיל את רנדל וטיוס יפה מאוד בהמשך .

השאלה מה עדיף, הרכות ההגנתית של סילבן, או ההתקפית של היינס. היה מקום להרחיב את הרוטציה ולתת גם ללנדסברג דקות
er79

הודעהעל ידי toja27 » 14 אפריל 2015, 23:00

שחף כתב:לינהארט זה לא שחקן לרמות האלה לצערי. הוא באמת מחליף נחמד ושחקן טוב יחסית לסכומים שמשלמים לו אבל עצם זה שהוא משחק כל כך הרבה אומרת משהו על הספסל שלנו ולא משהו טוב.

היה מצויין בכל מה שקשור להגנה אבל בהתקפה היה צריך לתת יותר ללא ספק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 23:01

toja27 כתב:התכנית משחק שלו בהתחלה הוכיחה את עצמה מצויין אבל בכל מה שקשור לתכנית תוך כדי משחק הציון הוא -נכשל!

חוץ מעוד 5 דקות לסופו, מה רצית שהוא יעשה? עוד דקות להיינס? ללינהרט? לאלכסנדר? איזה שחקן על ישב על הספסל של מכבי ולא שיחק מספיק דקות?
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 14 אפריל 2015, 23:02

וואו. יש לי מה לקרוא.
סיכומים אחכ, אבל בגדול- יש מצב
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 14 אפריל 2015, 23:03

roy1000 כתב:
שחף כתב:דרך אגב, בוגדאנוביץ' קלע הערב 5 נקודות. 1 מ-9 מהשדה. 3 אסיסטים ו-2 איבודים. מדד 4. פירק את ההגנה של מכבי כמו שהיינס פירק את ההגנה של הטורקים. בעצם, סטטיסטית הייתה להם שורה די דומה אז אול זה גם נכון

וואלה? ואיך ווסלי עשה את הנקודות שלו? במקרה ההגנה של מכבי פינתה לו את הדרך לדאנקים שלו?

בחיים לא ראיתי שחקן שמקבל כזה קרדיט על החטאות. אתה חושב שצריכים להוסיף לו אסיסטים במקום? וסלי עשה נקודות כי רנדל ודווין סמית' שלוקחים 11 ריבאונדים לערב לקחו 6 היום
שחף

הודעהעל ידי my man » 14 אפריל 2015, 23:03

החציל האצטקי כתב:וואו. יש לי מה לקרוא.
סיכומים אחכ, אבל בגדול- יש מצב

לא באמת היית במשחק נכון??????
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי יוסי22 » 14 אפריל 2015, 23:03

roy1000 כתב:
toja27 כתב:התכנית משחק שלו בהתחלה הוכיחה את עצמה מצויין אבל בכל מה שקשור לתכנית תוך כדי משחק הציון הוא -נכשל!

חוץ מעוד 5 דקות לסופו, מה רצית שהוא יעשה? עוד דקות להיינס? ללינהרט? לאלכסנדר? איזה שחקן על ישב על הספסל של מכבי ולא שיחק מספיק דקות?

לטעות עם הדקות של סופו זה לטעות בניהול המשחק וגודס לא מבין את זה ולא מהיום .
יוסי22

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 23:03

er79 כתב:רוי, הוא היה בלתי עציר, מה זה משנה איך הוא עשה את הסל? גם טיוס עושה סלים כאלה. לקחת ריבאונד התקפה ולקבוע סל זה גם נתון שלא ניתן להמעיט בערכו. לדעתי הוא בכלל עשה עלינו שיא עונה אישי

הוא היה בלתי עציר כי טיוס נאלץ לעזור והשאיר אותו לבד מול הסל. אחד על אפס זה משהו שבאמת קשה לעצור.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 14 אפריל 2015, 23:07

זה נכון שגודס טעה שלא שיתף יותר את הספסל אבל מצד שני איזה ספסל כבר יש לו ? אכסנדר שלא קיבל כמעט דקות במשחקים האחרונים ? לאנדסברג שלא שיחק חודש ? אם יש משהו שחסר לקהוצה הזאת זה את העומק מהספסל שהיה לקבוצה שנה שעברה.
פנר' קבוצה טובה בהרבה ממילאנו של עונה שעברה שהייתה בעצם לאנגפורד והחברה. משחק הזה עצרנו את הלאנגפורד שלהם ( גודלוק ) אז חטפנו מכיוון אחר . מה שכן טיוס עם כל המשחק הטוב שלו , עשה את הפאול הראשון שלו ברבע השלישי וכך גם רנדל . זה מסביר את החגיגה של בייליצה את ווסלי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 23:08

שחף כתב:בחיים לא ראיתי שחקן שמקבל כזה קרדיט על החטאות. אתה חושב שצריכים להוסיף לו אסיסטים במקום? וסלי עשה נקודות כי רנדל ודווין סמית' שלוקחים 11 ריבאונדים לערב לקחו 6 היום

אני לא עסוק בקרדיטים, אבל אני יודע להעריך כשרון ענק כשאני רואה אותו.
מה עצר את רנדל וסמית' מלקחת ריבאונד? אתה לא חושב שזה קשור לעזרה בהגנה שהם נאלצו לעשות?
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 14 אפריל 2015, 23:10

זה בגלל שמכבי התרכזה בקלעי השלשות של פנר, ולא ציפפה את ההגנה כבדרך כלל
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itai7 » 14 אפריל 2015, 23:25

סופו + אלכסנדר + לינהארט + היינס = 5 נקודות
itai7

הודעהעל ידי jol9 » 14 אפריל 2015, 23:27

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לגמרי... הפרופסור יירד מהפסים היום... מסתבר שמכבי שיחקה היום מול פורטלנד בכלל ולא מול פנרבחצ'ה.

אני עדיין לא פרופסור ועדיין לא מתייחס לעצמי בגוף שלישי.
מכבי שיחקה מול חבורה של שחקנים עדיפים (שמאומנת בצורה קטסטרופלית). רוצים להאמין אחרת ולהאשים את גודס? לכו על זה. שיהיה לכם לבריאות. לי זה נראה מגוחך.

העלתי אותך בדרגה אקדמית... מה איכפת לך? :D

אני לחלוטין לא מסכים איתך כמובן. אתה מאדיר באופן לא פרופורציונלי את השחקנים שלהם.
אני מזכיר לך ששניים מהשלושה לא היו על המגרש בדקות הכי קריטיות במשחק...

גודס הכין את הקבוצה נהדר, אבל כשל בגדול בניהול המשחק (לקחת פסק זמן ברבע השלישי היה מתבקש מאוד).

הקבוצה שלהם טובה מאוד, אבל לא כזו שאי אפשר לעבור. צריכים לזכור כמה דברים:
אם ניקח רגע את שלוש הסדרות האחרונות שמכבי הפסידה, אז היא נכנעה 3-2 לפאו, 3-1 לפרטיזן ו3-0 לריאל. נוציא רגע את ריאל מחוץ
למשוואה, כי היא היתה פשוט טובה בהרבה.
השתיים האחרות החזיקו ברכזים מצויינים שרצחו אותנו לאורך כל הסדרה (DD ומקאלב), והיתה להן הגנה מצויינת, שניצחה להן את המשחק בנוקיה.

ממה שראיתי היום, לפנר אין את הדברים האלה. ההפסד היום לא הגיע ממיסטיקה ולא משחקני סאן אנטוניו שפתאום הגיעו לאיסטנבול.
לפנר יש קלעים טובים שמסוגלים לייצר רצף קליעות קטלני, יש להם אתלטיות גדולה, וגם די הרבה בשר בצבע, ויש להם את הכשרון הטהור של בייליצה,
שהוא באמת שחקן נהדר.
מכבי תצטרך למקד את המצ'אפים שלה, ולמנוע מוסלי את ה1 על 0 שהוא קיבל היום לאורך כל המשחק.
סופו יכול לעשות את זה, וגם טיוס. צריך לעשות לו סיקול ממוקד.
רנדל חייב להיות הרבה יותר חד בשמירה על בייליצה. יש לו את היכולת לעצור אותו, או לפחות לגרום לו לשחק פחות טוב.

אלה דברים שנצטרך לראות מחרתיים, ואני מאמין שגם נראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 23:37

jol9 כתב:גודס הכין את הקבוצה נהדר, אבל כשל בגדול בניהול המשחק (לקחת פסק זמן ברבע השלישי היה מתבקש מאוד).

אם ניקח רגע את שלוש הסדרות האחרונות שמכבי הפסידה, אז היא נכנעה 3-2 לפאו, 3-1 לפרטיזן ו3-0 לריאל. נוציא רגע את ריאל מחוץ
השתיים האחרות החזיקו ברכזים מצויינים שרצחו אותנו לאורך כל הסדרה (DD ומקאלב), והיתה להן הגנה מצויינת, שניצחה להן את המשחק בנוקיה.

ממה שראיתי היום, לפנר אין את הדברים האלה. ההפסד היום לא הגיע ממיסטיקה ולא משחקני סאן אנטוניו שפתאום הגיעו לאיסטנבול.
לפנר יש קלעים טובים שמסוגלים לייצר רצף קליעות קטלני, יש להם אתלטיות גדולה, וגם די הרבה בשר בצבע, ויש להם את הכשרון הטהור של בייליצה,
שהוא באמת שחקן נהדר.
מכבי תצטרך למקד את המצ'אפים שלה, ולמנוע מוסלי את ה1 על 0 שהוא קיבל היום לאורך כל המשחק.
רנדל חייב להיות הרבה יותר חד בשמירה על בייליצה. יש לו את היכולת לעצור אותו, או לפחות לגרום לו לשחק פחות טוב.

אני לא חושב שפסק זמן כזה או אחר היה משנה את המשחק. הטענות כלפי גודס נראות לי מאוד חלשות. אין לו כלום על הספסל וכל מי שהוא כן ניסה היה גרוע.
בשביל לעצור את ווסלי צריך לעצור את החדירות של פנר ובעיקר את אלו של השחקנים של פיניקס (אמנם קרוב, אבל אל סאן אנטוניו) ווושינגטון. זה לא פשוט בהתחשב בזה ששניהם יודעים לקלוע גם משלוש.

אני לא יודע מה נראה מחרתיים. אני מקווה שגודס/פיני יבואו עם פתרונות. אין לי ספק שלפחות בעמדה הזו יש למכבי ייתרון עצום.
roy1000

הודעהעל ידי itai7 » 14 אפריל 2015, 23:37

אגב רק לי ווסלי מזכיר את רודי בהתנהגות הדוחה שלו?

ילד זבל
itai7

הודעהעל ידי jol9 » 14 אפריל 2015, 23:43

roy1000 כתב:
jol9 כתב:גודס הכין את הקבוצה נהדר, אבל כשל בגדול בניהול המשחק (לקחת פסק זמן ברבע השלישי היה מתבקש מאוד).

שהוא באמת שחקן נהדר.

אני לא חושב שפסק זמן כזה או אחר היה משנה את המשחק. הטענות כלפי גודס נראות לי מאוד חלשות. אין לו כלום על הספסל וכל מי שהוא כן ניסה היה גרוע.
בשביל לעצור את ווסלי צריך לעצור את החדירות של פנר ובעיקר את אלו של השחקנים של פיניקס (אמנם קרוב, אבל אל סאן אנטוניו) ווושינגטון. זה לא פשוט בהתחשב בזה ששניהם יודעים לקלוע גם משלוש.

אני לא יודע מה נראה מחרתיים. אני מקווה שגודס/פיני יבואו עם פתרונות. אין לי ספק שלפחות בעמדה הזו יש למכבי ייתרון עצום.

בוודאי שכן. כלומר, אי אפשר לדעת כך ואי אפשר לדעת אחרת. פסק הזמן שלהם שינה לחלוטין את המשחק, בגלל שתי שלשות מקריות.
זאת היתה רק אחת מהטעויות.
הטענות כלפי גודס במשחק הזה רבות מאוד. זה שאלכסנדר היה חלש שתי דקות, לא אומר שהוא לא היה צריך לשחק, בטח כשרנדל לא ממש מבריק.
ומה עם לנדסברג?
בכלל, זה לא הגיוני שאוברדוביץ' הולך לקצה הספסל ומקבל 5 נקודות קריטיות מסיפאחי, וגודס לא יכול לקבל תפוקה משום שחקן ספסל חוץ מטיוס.

אני מאמין שמכבי תמצא את הפתרון לוסלי. מדובר בשחקן אתלטי שיודע להטביע והולך חזק לריבאונד. קבוצה שעצרה את גאודלוק, אמורה
למצוא את הפתרונות ולהתמודד גם עם וסלי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 14 אפריל 2015, 23:44

roy1000 כתב:

שהוא באמת שחקן נהדר.

זה בערך כמו לטעון שבירושלים משחקים שחקני אוקלהומה סיטי(אז סיאטל) ואורלנדו. בעצם, לדעתי יש שם גם שחקן אטלנטה אחד(דונטה סמית') יש מצב שהם אפילו יותר טובים מפנר
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אפריל 2015, 23:51

שחף כתב:זה בערך כמו לטעון שבירושלים משחקים שחקני אוקלהומה סיטי(אז סיאטל) ואורלנדו. בעצם, לדעתי יש שם גם שחקן אטלנטה אחד(דונטה סמית') יש מצב שהם אפילו יותר טובים מפנר

לא זה לא. אני מדבר על שחקנים שהולכים לשחק שם בעוד שנה - שנתיים. לא על שחקנים שכבר שיחקו שם ונזרקו. לא אותו דבר.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 14 אפריל 2015, 23:55

roy1000 כתב:

תגיד זה נראה לך הגיוני, שבמשחק כל כך אינטינסיבי עם האנרגיות של הקהל הביתי והרעב של הקבוצה שרוצה לעלות בפעם הראשונה לפיינל פור, אתה לא מוריד את פארגו כל המשחק? אתה מבין מה המשמעות של זה בכלל? נראה לך שמאמן מנוסה היה עושה דבר כזה? לא במקרה החמישיה השניה(!) עם ספהי וזוריץ' עשו את הבריחה, הם באו טריים עם אנרגיות נגד שחקנים שלא ירדו מהפרקט לשניה.טיוס משחק 20 דק' ברציפות, למה? מה קרה? למה סופו לא יכול להיכנס כשהוא רענן, לטחון את הטורקים בצבע ל5 דק' ולתת לטיוס מנוחה. למה לאנדסברג לא רואה דקת משחק. אז כן יותר דקות להיינס ויותר דקות ללאנדסברג ויותר דק' לסופו (כשצריך). ואם היינס זורק זריקת חצי מרחק בסוף השעון כשהוא חייב לחדור, אז גודס מעיר לו על זה, מעיף אותו לאוויר אבל מחזיר אותו לשחק. כי ככה מחנכים שחקן וגם אין לו אלטרנטיבה אחרת. כישלון של גודס במשחק הזה ונקווה שהוא ילמד מזה למשחק הבא.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 14 אפריל 2015, 23:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־62 אורחים